Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
válasz
Diniboy
üzenetére
lejárt a 15 perc sry
szerk:
Kivettem az aksit, csak úgy volt hajlandó újraindulni, és úgy néz ki működik, összehajtás után is magához tért. Játékbeli teljesítményre nem tudom javult e, nem benchmarkolok
Így sikerült és nem kísérletezek többet , örülök hogy egyáltalán működik
1 DDUval minden leszed,
2 Dell honlapjárol az utolsó Intel Management Engine interface , restart
3 Intel honlapjáról az utolsó Intel win 8.1es intel meghajtó (win64_1536334578) restart
3 AMD honlapjáról legutolsó (crimson-relive-17.3.1-mar3) relive driver HD 8800m- hez .
Igaz hogy M200x Seriesnek ismeri fel de úgy néz ki működik
(de majd megírom ha lesz valami baj vele )
-
TheProb
veterán
válasz
Diniboy
üzenetére
fogok is, inkább vettem vna 740m-el szerelt gépet, biztos jobb lett vna és kb egy áron mentek anno...
Részemről az ati leszerepelt.(#39672) sirszevenap: BF4 neked hogy megy? mert én már próbáltam sokféle beállítást, de még mindig nagyon ingadozik az fps. általában ha beölt a map akkor 1 percig szinte állókép, utána nagyjából normalizálódik a helyzet, de persze, hogy h akkor van megint állkókép, mikor éppen engem lőnek...
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Diniboy
üzenetére

Már nem szórakozok, elértem, hogy full Mediumon FXAA- élsimítással minimum 26 fps-em legyen!
Furcsa mód csak nappal esik le ennyire, éjszaka esőbe meg mondjuk naplementénél bőven 30+. Pedig szerintem ilyenkor szebb a játék. Nagyon durvák benne az árnyékok még mediumon is, ha másért nem már ezért tetszik a grafja.Lényegében most próbáltam a bf3-at, bf4-et, wd-t, wolfeinsteint meg ugye cs:go-zok is és mondhatom nincs neki akadály!
Laptoptól ez gyönyörű. Más kérdés, hogy meddig bírja így a gép mert kb 50% túlhajtás van a vga-n és a cpu-n is egy egy játszadozás alkalmával! Nembaj van 4 év gari! 
Nem értem miért akarják lenyomni a torkunkon azt, hogy butitva használjuk a gépet. Ha egyszer ilyen teljesítménnyel szerelik fel akkor azt a vásárló minden ilyen nélkül had használhassa már ki a kutya rúgja meg!
Csinálják meg olyanra, hogy bírj a hűtés . bírja minden vagy ne adják el így! -
SzaboZE
addikt
válasz
Diniboy
üzenetére
Már miért kéne 2 hónapot várni? Ha magánban megadod a címed, service taget, telefonszámod, akkor berendeljük hozzá a ventilátort (elképzelhető h hűtéssel együtt jön) és amikor itt az alkatrész hozhatod a gépet. Megvárhatod a javítást előre egyeztetett időpontban vagy reggel hozod-délután viszed. (HUMANsoft)
-
premete
veterán
válasz
Diniboy
üzenetére
Viheted máshoz is, ők ugyanúgy megjavítják, és is vittem Humansofthoz már fixdirectes gépet.
@DoItYourself: nem tölti amúgy sem 100%-ra, az a 100%, amit a gép kiír is kb.95. Nálunk van ~ 40000 laptop, de eddig 1 e6410-es akkucserére emlékszem, az is 3 éves volt. Egyébként az újabbakban állítható, hogy mitől meddig töltsön, de szvsz semmi értelme. -
szabonagyur
félisten
válasz
Diniboy
üzenetére
Hello
Terhelés nélkül hangtalan? Terhelés alatt meg mind hangos ami 3537, mivel működik tehát hűt. Terhelés nélkül nálam semmi hangja, néha van hogy felpörög a venti, de amúgy a fordulat átlagban 2600 vagy kikapcsol.
Amúgy meg hamar kicserélik ha van náluk a szükséges alkatrész, ha nincs rendelni kell.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Diniboy
üzenetére
Azér tudnám neked ezt a 13.12-őt ajánlani.

Ezzel ugyan olyan tökéletesen működik mint régi kombóval. Annyi h telepítés előtt shift + klikk az újraindításra ( windows7-nél és 8/8.1-nél is) ilyenkor bejön egy kis karbantartó képernyő, ott kattints a speciális beállításokra majd pedig az indítási beállításokra aztán az újraindításra. Mikor újraindul a 7-es opciót választva kikapcsolja a driver aláírást , így gond nélkül felmegy és működik is!
Biztos vagyok benne, hogy jobb mint a Dell-es.14.2 / 14.3 -as driverrel viszont tudom mondani, hogy a Titanfall normálisan megy, a régebbiekkel sajna olyan fps drop van titan drop helyett hogy sírva fakadtam!
Viszont a gép nem alszik, nem kel fel és ha kikapcsol a kijelző akármilyen módon is akkor nem tudom életre kelteni.Most leszedtem EZT és EZT hozzá. Kipróbálom mit szuperál, hátha.
-
Diniboy
aktív tag
válasz
Diniboy
üzenetére
Érdekes most a fedél lehajtásakor alszik, és a felnyitáskor felébred, de ha lekapcsol a képernyő( kipróbáltam 1 perces képernyő kikapcsolási idővel ) akkor onnan nem ébred fel a gép hiába nyomogatok akármit. Csak áramtalanítás és újraindítás segít..
Még jó hogy már megbeszéltem magammal hogy nem izgat a dolog
Legutóbb úgy jártam, hogy hirtelen el kellett pakolni , kivételesen benne volt az aksi, összehajtottam, látszatra ki is kapcsolt.. beraktam a táskába és amikor kivettem egy fél óra múlva kiderült hogy fűt a proci, szellőzni meg nem igen tudott. Elég meleg volt a gép oldala. Azóta csakis aksi nélkül használom odabent úgyis hálózatról megy. De ez még régebben volt, az A02es intel és a béta amd-s driverrel.
Remélem most ez az alvás amit összecsukáskor produkált ez biztonságos ebből a szempontból -
zetzza
csendes tag
válasz
Diniboy
üzenetére
parancsolj, Dell-es Intel A00 driver Windows 8.1-re

- kikapcsoltad, hogy a Windows telepíthessen driver-eket?
- amikor törlöd az AMD-s drivert a vezérlőpultból, akkor kiválasztod, hogy minden ahhoz kapcsolódó komponens le legyen törölve? -
Denyboygod
csendes tag
válasz
Diniboy
üzenetére
Sziasztok,
Dell márkaszervizben dolgozom, és tapasztaltuk, hogy a 3537, 5537, 7537 gépekkel a Win8.1 nem igazán akar működni. Ez az alvó állapotból való felkeltés után általában egy szürke/kék/piros/zöld csík jelenik meg felül.
Sokáig beszélgettünk a Dellel, hogy mi okozhatja a hibát, mert ők sem tudták megmagyarázni, de végül közös erővel rájöttünk.
Aki esetleg ezzel a hibával küzd, annak itt a megoldás. "átmenetileg" amíg nem javítják a driver ill. BIOS csomagokat.Na szóval,
Az energiagazdálkodási lehetőségek között kell kikapcsolni a gyors rendszerindítást. Ez okozza problémákat. Mivel a rendszer elindulna, de a drivereket nem tudja betölteni a gép, és összeomlik. Néha bekapcsolásnál is.
Remélem tudtam segíteni!
C Szerviz Kft. - Hivatalos Dell Márkaszerviz -
zetzza
csendes tag
válasz
Diniboy
üzenetére
szia!
fura, nem tudom, én nem ütköztem ilyen problémába a DDU-val.

ahogy én csináltam/csinálom, ha kísérletezés után vissza akarom rakni a működő kombót (Win 8.1 Pro-t használok):
1. DDU elindít (nekem 11.3-as verziója van meg, de már van újabb is), felajánlja, hogy újraindítja a gépet Safe Mode-ban, oké, indítsa
2. Windows betölt Safe-ben, DDU elindul automatikusan, AMD driver-t leszedem, nem indítom újra
3. Intel drivert leszedem, újraindítás helyett teljesen kikapcsolom a gépet, mert nekem újraindítással nem megy fel néha az AMD driver rendesen / nem látja az AMD karit
4. gép bekapcs normál módban, ugye nincs semmilyen VGA driver telepítve
5. Intel A00 driver-t telepítem, újraindítás helyett AMD A00 driver-t is telepítem (egy füst alatt a kettőt
), csak ezek után restart
6. AMD 13.9 Mobility Driver-t telepítem, megint restartnekem ezek után működni szokott minden

-
somasz
addikt
válasz
Diniboy
üzenetére
8850m / 8870m-hez így rakjátok fel a drivereket, működik...
-
Diniboy
aktív tag
válasz
Diniboy
üzenetére
felraktam a fórumban linkelt 13.12 mobility drivert, most jó a diabló és váltani is lehet

Mellesleg a Kane & Lynch 2 vel is gondok voltak, most egész folyamatosan ment (60fps körül) pedig eddig a kurzort nem bírtam rávinni a menüben a gombokra
Szóval köszi a tippet , de szerintem szégyenletes a Dell vga szoftver részlegének munkája
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Furcsa mód csak nappal esik le ennyire, éjszaka esőbe meg mondjuk naplementénél bőven 30+. Pedig szerintem ilyenkor szebb a játék. Nagyon durvák benne az árnyékok még mediumon is, ha másért nem már ezért tetszik a grafja.

), csak ezek után restart