Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz Blue Thunder #37998 üzenetére
Érdekes DELL probléma....
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz somasz #37997 üzenetére
"valamint a precision gondolom jobban a tartósságra van tervezve és úgy van beállítva a hűtési házirendje, hogy inkább hűvös legyen, mint halk"
Vagy ahogy akarod, a precision hűtéri házirendje felhasználó által menedzselhető. Nekem tápon hűvös, akkuról csendes módban működik.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Blue Thunder
senior tag
Hali!
Adott egy Lenovo g500 ( i5 3230M, 4Gb Ram, radeon HD8570M Vga). Na most egy olyan hiba adódott hogy minden drivert letöltöttem a gyári oldalról, minden jó kivéve a grafikus kártya drivere, miután feltelepítettem mint ha diszkóban találnám magam úgy villog a kijelző...másik próbálkozásom az volt hogy irány AMD oldal ott kiválaszt értelemszerűen a drivert, letölt telepíteném és kiírja hogy nincs ilyen adapter a gépbe vagyis nem látja?! Tudtok e esetleg valami ötletet a megoldásra?
Biosban nézegettem az adapterállítást ott vagy Switchable support vagy UMA közül lehet választani....most switch-en van...csináltam már pár laptoptelepítést de ezek mindig feladják a leckét, asztali gépen jobban otthon vagyok
Előre is köszi a segítséget ha esetleg tud valaki érdemlegeset mondaniTelefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
somasz
Topikgazda
válasz tvamos #37996 üzenetére
Max tdp-vel számolva 35W (2520m)+25W(4200m) vs. 45W (3740qm)+45W (K1000m)
Az már 30W difi, valamint a precision gondolom jobban a tartósságra van tervezve és úgy van beállítva a hűtési házirendje, hogy inkább hűvös legyen, mint halk.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
tvamos
nagyúr
válasz somasz #37981 üzenetére
Ilyen a gep:
3RD GEN INTEL CORE I7-3740QM / NVIDIA QUADRO K1000M
Sajnos nincs SSD, es csk 8GB RAM... de hat ceges...
(A jo benne, hogy ha hosszan panaszkodok, talan lesz valami elorelepes.)[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz joysefke #37993 üzenetére
Feltehetoleg akkor is te szivsz, ha uj, es nem jo.
Nekem E6420 van, es semmi szivas nincs vele. (Csak amit magamnak csinalok.)(#37992) soldi3r válasza joysefke (#37990) üzenetére
Pont ilyen van nekem is...[ Szerkesztve ]
-
kutyuska
aktív tag
E4200
Netezés közben semmi zaj.
A 4 cellás akkuval is csak 1 kiló a súlya.
128GB SSD-vel (Samsung PM810 ) jobb választás.
Bár az enyém 64GB-os (Samsung PM800) volt de 5s alatt bootolt és 3s alatt leállt. ( Bocs, Linux Mint alatt )[ Szerkesztve ]
" Babra munka, de megéri! "
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Barátnőm kolléganője laptopot szeretne vásárolni, engem kérdeztek. Próbáltam begyüjteni a legfontosabb infókat. A válaszai normál szedéssel vannak a szövegben.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
0,5 -1,5 Hónap múlva(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
100-120.000 Ft(3) Felhasználási kör?
internet, levelezés, office csomag (otthonra)(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
egyáltalán nem játszana vele(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Szeretné, ha jópár évet probléma nélkül tudná használni(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként sokkal gyorsabb is lehet számítógéped!
(számítógép és programok indulása, munkamenet folyamatossága)Ha belefér a keretbe
(7) Kijelző felbontása, fényes vagy matt?
Matt.
A felbontása legyen elegendő egyszerű irodai feladatokhoz.(8) Normál méretű notebookot szeretnél, vagy nagyot/kicsit?
fogsz-e rákötni monitort
helyben lesz, vagy rendszeresen cipelni akarod?-Normál méretűt
-ritkán vinném magammal
-Nincs monitora, amit rá tudna kötni(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Oprendszerrel szeretném (W7, W8.1)
KIEGÉSZíTÉS:
Kérnék egy oprendszeres és egy oprendszer nélküli ajánlást is, mivel feltételezem, hogy jelentős az árkülönbség(10) Szeretnél-e bele DVD meghajtót?
Igen(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb.)
Esetleg Webkamera, de nem létfontosságú(14) Magyar billentyűzete legyen?
MindenképpenElőre is köszi a válaszokat!!
-
ronda
aktív tag
Képernyő kikapcs után meghal a gép. Semmire nem reagál.
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
ronda
aktív tag
válasz formula01 #37987 üzenetére
A display Driver Uninstaller valami Endura hibára hivatkozva leáll. A 3dGurus driver amit linkeltél, nálam kínai nyelven beszél. Kitotózgatva sikerült elindítanom a telepítést, de azon kívül, hogy létrehoz egy csomó üres mappát, semmit nem csinált.
20 éve foglalkozom pc-vel. Pár konfig már átment a kezem alatt. Most van harmadszor radeonos gépem, de eddig még mindegyikkel csak a szopás volt. Régen idegesített már föl gép ennyire mint ez a win 8.1-es radeonos rettenet amit tegnap megvettem."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
formula01
senior tag
Maradjon a win 8.1. Mehet mindenből a delles driver, kivétel az amd vga driver, abból a 3dGuru-s 13.12-es, ami már sokat volt itt emlegetve a napokban is, keress picit vissza.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
ronda
aktív tag
Hello mindenki!
Dell 5737 gépet vettem tegnap. win 8.1-nél milyen drivereket tegyek fel a dell honlapján elérhetők közül, illetve melyek az mellőzendők?
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
SzaboZE
addikt
Bazira nem zajos. Hangszóró szempontból sem... Nekünk nagyon bejött. Nekem is lesz egy eladó 128GB/5GB kiépítésben, újszerű állapotban, 6 cellás akkuval (5 óra!), ha érdekel keress meg privátban.
-
somasz
Topikgazda
válasz tvamos #37976 üzenetére
Ebből csak az a biztos, hogy nem sli, mert ahhoz két nvidia vga kéne (jellemzően alienware ill. asus rog sorozatban van)
A lényeg, hogy jóval erősebb és jóval többet fűt, mint bármi a 6420-ban. Valamit valamiértEladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
mghltm
addikt
1g integralt, 1 slot szabad, amiben max 4gb-ot fogad
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
tvamos
nagyúr
-
PePeBones
csendes tag
DELL Inspiron 5737 157758
Tapasztalatokat véleményeket szeretnék tőletek látni írjon akinek ilyenje van !
http://ipon.hu/webshop/product/dell_inspiron_5737_157758_ezust/514041
Érdekelne, hogy mit bír játékok terén, megéri-e a pénzét, aksija, hogy bírja, bővíthető-e ha akarom! meg hasonlók, nagyon szépen köszönöm a leendő kommenteket
https://www.youtube.com/channel/UCysZN3488QaayZOmzbCad9A
-
mghltm
addikt
sajat velemeny kovetkezik: mindketto minosegi, uzleti kategorias gep, koruk legjobbjai voltak anno. a jelenleg elerheto hasznalt gepek 5-6 ev koruliek, a proci es a ram az alaplapra van integralva, elobb-utobb megadjak magukat, ezert en egyiket sem vennem meg
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
mghltm
addikt
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Miert lehet az, hogy egy driver tokeletesen mukodik , majd kiprobalok egy masikat ami nem valt be es mikor vissza szeretnem rakni a jol mukodot, allandoan azt kapom h leallt es ujraindult. Termeszetesen nem is megy normalisan. Ddu val safe mod-ba takaritom mindig driver csere elott.
Nos?Bankkártyával? Hát persze!
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Barátnőmnak szeretnék venni egy Dell Latitude E4200-as kis gépet.
Főleg netezésre kellene neki. Szerintetek mennyire állja meg még a helyét ez a gép, és ellesz vele még 2-3 évet?
-
Yany
addikt
Ide is megírom, ha már itt is panaszkodtam egy sort:
Új info Vostro 5470 ügyben: a legújabb (A06) BIOS végre kikapcsolja a dinamikus kontrasztot. WiFi jel továbbra is gyenge és bizonytalan Asus AC66U routerrel együtt is. 5GHz-es jelet egyáltalán nem is lát, csak 2.4-eset.
Jelenleg a Dell support próbál segíteni, egyelőre sikertelenül.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
DNReNTi
őstag
válasz somasz #37959 üzenetére
FirePro van benne (sajnos). Anno meggyőztek a tesztek és a fórumok. Korábban Quadro volt a gépeimben. A teljesítménnyel semmi bajom, de a support az fertelmes. Szerintem volt egy bő év mire az AMD kiadott egy normális drivert hozzá, addig muszáj volt a gyárival (Dell oldaláról letöltött AMD driver) használni, mert a hivatalos AMD szoftverek fel sem ismerték a kártyát... Azért ehhez még csak hasonló sem fordult elő a Quadro kártyáknál.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
somasz
Topikgazda
válasz DNReNTi #37958 üzenetére
tvamosra gondoltam, de a tied is megteszi quadro 1000 vagy 2000? vagy firepro?
Csak arra célzok, hogy ezek azért jóval több hőt termelnek, mint a kis nvs 4200m + i5-2520m kombó. Igaz, jóval nagyobb hűtőbordák vannak a Precisionben.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
somasz
Topikgazda
válasz B-L-A-C-K #37956 üzenetére
Úgy értettem, az övében mi megy.
Ismerősnek 17"-os méretben kezdő vagy alapszintű videóvágásra milyen dell (vagy nem dell) gépet ajánljak 200k-ig? Nem feltétlen kell új, inspiron 3737-et nem ajánlanám nyugodt szívvel... Ha lenne 17-es Latitude, egyértelmű lenne a választás.
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
sirszevenap
addikt
válasz Diniboy #37951 üzenetére
Azér tudnám neked ezt a 13.12-őt ajánlani.
Ezzel ugyan olyan tökéletesen működik mint régi kombóval. Annyi h telepítés előtt shift + klikk az újraindításra ( windows7-nél és 8/8.1-nél is) ilyenkor bejön egy kis karbantartó képernyő, ott kattints a speciális beállításokra majd pedig az indítási beállításokra aztán az újraindításra. Mikor újraindul a 7-es opciót választva kikapcsolja a driver aláírást , így gond nélkül felmegy és működik is! Biztos vagyok benne, hogy jobb mint a Dell-es.14.2 / 14.3 -as driverrel viszont tudom mondani, hogy a Titanfall normálisan megy, a régebbiekkel sajna olyan fps drop van titan drop helyett hogy sírva fakadtam! Viszont a gép nem alszik, nem kel fel és ha kikapcsol a kijelző akármilyen módon is akkor nem tudom életre kelteni.
Most leszedtem EZT és EZT hozzá. Kipróbálom mit szuperál, hátha.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Diniboy
aktív tag
Üdv, 3537 re felpróbáltam a legújabb Intel drivert , meg a 14.3 bétát (DDU-val leszedve mindent, és a driver ellenőrzés kihagyásával. intel -->amd drv , ahogy kell) . Alvásból visszajön, de ha hagyom lekapcsolni a kijelzőt azt nem kapcsolja vissza, szóval még mindig az ősöreg Dell A00 drivert ajánlom ^^ amúgy nincs ezzel a kombóval se gond, szépen megy minden játék, amit néztem (konkrét mérések nélkül), de azért reménykedtem jó lesz. Engem kimondottan idegesít ha lekapcsol magától a monitor, szóval nem hat meg a dolog. Ellenben az igen hogy néha bedobja hiba üzinek hogy az eszközillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyreállt-ez kicsit zavaró, de gondot ez se okozott. Még
Jut eszembe: megnéztem az intel driverral még az amd telepitése előtt, úgy minden kafa. Viszakapcsolja a kijelzőt is. Gondolom ez az a rész ahol a Dellnek kell belemókolni a proci driverbe hogy a kijelző lekapcsolása után visszaadja a képet, elég elszomorító hogy az Enduro nem képes erre alapból... (bár lehet csak a béta miatt)
Ja majdnem 300 mega a 14.3 , széép..[ Szerkesztve ]
-
kjuhasz
csendes tag
Sziasztok,
Tervezek egy latitude E6430-as modellt venni core i7-es processzorral. Az érdekelne, hogy kb mekkora terhelésnél kapcsol be a cooler illetve ami fontosabb mennyire hangos?
Előre is köszi a válaszokat.
-
trevis69
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Vásároltam egy Dell Latitude e5430-s gépet és SSD és HDD kombóval megy, így kikerült a dvd író. Most szeretnék egy külső házat, hogy tudjam használni.
Szerintetek ez jó hozzá:
http://www.ebolt.hu/gateargep_product392763-Delock_USB2.0_kulso_haz_Slim_optikai_meghajtokhoz_IDE_fekete.htmlSajnos nem értek hozzá, ezért kérem a segítségeteket. Ha van esetleg minőségben jobb, vagy ugyanilyen minőségben olcsóbb, akkor várom a véleményeket.
Köszönöm
-
SzaboZE
addikt
válasz evitiguF #37946 üzenetére
Angolul elég világosan le van írva, magyarul sajnos nem, dehát még nem világnyelv a nyelvünk. Az update akkor kell, ha már van fent valamilyen verzió a gépeden. Ha egy dolog kétszer jön fel és van különbség, akkor az újabbat érdemes, ha nincs, akkor mindegy melyiket. Mivel szűrőrendszer szerint jeleníti meg, ezért felhozta a 3537-hez valót és a tipuscsaládhoz ajánlottat is, ami történetesen ugyanaz.
-
evitiguF
senior tag
-
Pandimakaay
tag
sziasztok, vettem egy dell 3537 et, win7 prof. raktam fel, nem nagyon akarja felimserni a videokártyát, már a 2gb osat. Töltöttem má midnen drivert mégse megfelelő a működése.
tudnátok esetleg segiteni? előre is köszönöm.
-
Lucky04
csendes tag
Sziasztok! Van egy Dell Inspiron 14Z (5423) notebook nálam! A problémám az, hogy bekapcsolás útán 8 bip következik és képernyő semmi, csak foltokban jelennek meg színek. Ha TV-re rakom, ott gyönyörűen adja a képet, viszont újratelepíteni nem tudom, mert a BIOS-ba már nem enged be! Valaki tudna nekem segíteni, hogy mit tudnék vele csinálni, hogy legalább újra lehessen telepíteni! Előre is köszönöm!
MSI VR600/MSI VR601/MSI CR630
-
zoli_1989
tag
válasz sirszevenap #37926 üzenetére
Hello!
Szerintem nézd meg ezt is lehet hogy segít.[link] -
sirszevenap
addikt
14.3 beta kint van. Probalta valaki?
Bankkártyával? Hát persze!
-
malphitee
senior tag
válasz sirszevenap #37926 üzenetére
Nem ez. Ebbe HD4000 van nem 2500es nem Linux hanem win8 al..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz SeatLeon08 #37927 üzenetére
Új széria, az utódja szerintem csak jövőév elején jön...
-
SeatLeon08
tag
A Latitude 5440 mikori széria? Mostanában jött ki, vagy már 1 éves is van?
Várható új Latitude széria a közeljövőben pl. nyár végéig?
-
DNReNTi
őstag
válasz malphitee #37923 üzenetére
szvsz 130k egy laptopért 3 év garanciával költséghatékony felhasználói oldalról tekintve is. ahogy tvamos is írta, ilyesmiről azért inkább vásárlás előtt szoktunk tájékozódni, már eleve a kompatibilitás és a lehetőségek megismerése miatt is. de hogy okosat is mondjak: alaplapcserével megoldható a gond. hozzáteszem azzal együtt valszeg újabb 130k lenne az i3 upgrade (ha egyáltalán elérhető a típushoz)
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
malphitee
senior tag
Dell 3521 laptopon az alján a műanyag fedő levétele után hozza lehet férni közvetlen a processzor hoz ? Illetve Intel 2127U ki lehet cserélni i3 ra?
-
tvamos
nagyúr
Hogy lehet az szerintetek, hogy tegnap a Dell frissítő központ (vagy hogy is hívják) fél órát frissítette a BIOS-t, flash-elt, meg minden, de most mégis ugyan az a verzió szám? (Annyira nem nagy tragédia... csak mégis, nem értem.)
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek fölösleges DELL PR03X dokkolója eladó (emberi árban).
Sürgős lenne. Ha nincs senkinek, akkor kénytelen leszek Deutschlandból hozatni.Pü-ben keressetek légyszi.
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
SzaboZE
addikt
válasz Diniboy #37910 üzenetére
Azt nem a gép, hanem a ház elektronikája állítja le vagy a HDD saját elektronikája. Akkor pörög fel ismét, ha használatba veszed.
Szerk: most látom hogy filmnézés közben is. Akkor a ház elektronika lehet a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
Diniboy
aktív tag
Ez nem szorosan ide illik, de a 3537 nél jelentkezik a probléma: Egy M-Tech 2,5ös usb 3as külső hdd házat (nem a legdrágább típus, mondjuk, de azért működnie kellene szerintem ) időről időre leállítja a gép a benne lévő HDD-t. Már letiltottam az energiagazdálkodásban , és az eszközkezelőben az usb eszközöknél is, de csak leállítja . Azért tűnt fel mert filmnézés közben is megtörtént párszor, illetve játék közben. Lekapcsol a led, és lehet érezni is. H.D Sentinel szerint hibátlan, és amíg használatban van, másolok rá másik gépen, nem kapcsol le (szerencsére) op rendszer 8.1
-
zetzza
csendes tag
válasz sirszevenap #37885 üzenetére
szia!
nem próbáltam a 14.x drivereket, én most visszapakoltam a Win7-et (csak úgy, a nyóc is tetszik, de ez jobban ), aztán kapásból az Intel A00 (Dell) + AMD 13.12 (Guru3D SG Fix) kombót raktam fel, így nekem működik minden szépségesen
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Sziasztok. Aki ért hozza, mondja meg legyszives hogy, a közeljövőben inviteltől rendelnek egy laptopot (egy fajta van csak nekik sajnos) ami dell inspiron 3521 névre hallgat.
Dell Inspiron 3521
Tulajdonságok:
Windows 8 operációs rendszer
Intel® Pentium® 2127U Processzor
15.6” képátlójú, WLED HD kijelző
4 GB memória
500 GB merevlemez
USB 2.0 csatlakozó x 2 és USB 3.0 csatlakozó x 2
Bluetooth 4.0
WIFI
HDMI kimenet
Had kérdezzem meg az a processzor nagyjából gyors egy win8 alatt, tud futtatni a beépített HD 4000 el full HD filmet , illetve 3D is? Illetve milyen a laptop szét szedése az alján ? Hozza lehet férni ennél a típusnál a processzor hoz az alján a műanyag levételevel? Gondolkodom hogy egy i3 bele raknak , bár nem ismerem a 2127U teljesítményét . Gondolom nincs benne meg egy winyo hely, gondoltam arra is az 500gb HDD lecserelem egy olcsóbb ssd re. Bár sokat töltenek le a laptoppal kene winyo is;(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Politikai mémek
- Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Super jelzővel turbózza fel az Orint az NVIDIA
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- Új Asus ROG Strix 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LENOVO THINKPAD UNIVERSAL USB-C DOCK
- Új Asus Z13 Flow 2in1 WUXGA 120Hz Touch i9-12900H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X280 - kicsi, könnyű, erős
- Lenovo Ideapad 5 AMD-Ryzen-5-4500U-6Mag 16GB-DDR4 512-SSD FHD-IPS-15,6"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest