Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finucsi
csendes tag
Üdv
Erdeklodnek valaki talalkozott e mar olyan problemaval hogy elment a net de miutan visszajott a dell notin kivul minden mason volt a a noti csak felcsatlakozik a wifire de internet nem elerheto?Mar ujraraktam a wifi progit is de nem segitett meg probalkoztam hogy a telefonon megosztom a netet es hatha arra csatlakozik de semmi vagy lehet osszeszedtem valait es az blokkolja?Gondoltam meg rendszer ujra rakasra de azt mar csak vegszukseg eseten ha nincs jobb.
Valaszaitokat elore is koszi -
Finucsi
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Fent van a Net 4.5 es az intel driver is.
Azert akartam csak felrakni mert ami a dell oldalan van az mar kicsit regi es gondoltam hatha lesz egy kis plusz teljesitmeny de ha csak a delles a jo akkor marad az
Azert koszi -
Finucsi
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hali
Win 7 64 bit
Pontosan most nemcjut eszembe mit ir ki de ha jol remlik A progarm futtatasa leallt es csak okezni lehet de este megnezem pontosan mit ir ki
Dell inspiron 5721 17r
Es egy amd radeon 8730 plusz ugye az intel graphic
Csak a dell oldalarol amit letoltok catalyst megy fel rendesen a tobbi nem -
Finucsi
csendes tag
Udv mindenkinek.
Valaki le tudna irni nekem hogy hogy kell felrakni a leguljabb radeon drivert mert nekem folyamat hibat ir ki es leall egyedul a 13.9-es tudom felrakni de annal is hibat ir ki csak aztan felmegy de az ugy nem az igazi -
Finucsi
csendes tag
Hali.
Felraktam a Windows 7 sp1 magyart 64 bites verzióban és mikor felrakom a chipset drivert nem működik az eszköz kezelőben minden lényegesen háromszöges felkiáltó jel van csak nemtom mért.
Valaki esetleg tudja mi a hiba vagy lehet az SP1-el van a gond lehet csak simát kéne felrakni?? -
Finucsi
csendes tag
Tudna nekem valaki tippet adni melyik a legjobb ssd marka melyiket erdemes megvenni?
-
Finucsi
csendes tag
Hali
Probalta valaki hogy a win 8-at letorolte a win 7-et felrakta es utanna ment minden rendesen a videokari is.Lehet kicsit hulye kerdes volt bocsi. -
Finucsi
csendes tag
Hali
Tegnap megneztem gpu-z vel hogy megy e a radeon es akkor derult ki hogy az alapon ketyeg es jateknal se igazan kapcsol ra csa az inteles pedig ugy csinaltam ahogy itt is irtatok eloszor chipset aztan intel graphic utanna a radeon driver persze ez mind a dell hivatalos oldalarol mert pl. a radeon uj driveret nem rakja fel mert nem engedi?
Szerintetek mit kene csinalnom hogy mennyen rakjam ujra vagy rakjak win 7-et azzal lehet nem kell ennyit szarakodnom? -
Finucsi
csendes tag
Udv.
Lenne egy olyan problemam hogy a gyari dell videokartya driver utan nem tudok ujjabat felrakni elkezdi de utanna kilep a telepitobol.
Valaki erre esetleg tud valami megoldast vagy a gyarit lehet csak hasznalni es annyi, majd ha a hivatalos oldalon lesz friss akkor tudom frissiteni -
Finucsi
csendes tag
Üdv
Egy gyors kérdés:win 8 alatt mért nem engedi az 1 terás vinyót úgy szétparticionálni hogy rendszernek mondjuk csak 100 giga maradjon?max félbe engedi először és utána csak az új meghajtót lehet tovább particionálni a rendszerből már nem enged többet levenni és 400 valahány ott marad?
lehet kicsit hülyén lett megfogalmazva de ez a lényeg
-
Finucsi
csendes tag
Üdv mindenkinek
Érdeklődnék hogy előretelepített Win 8-ra milyen particionál progit tudnátok ajánlani vagy hogy tudnám felparticionálni windowson belül a vinyót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest