Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
pöcc-röff megy!
semmi gond nem lesz.
le kell kapni a palmrestet, vigyázz, ne repedjen! -
XEON_QUADRO
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, a helyzet a következő:
Nekem itthon van egy jóféle e6230, a haveromnak meg egy 6430S billzet.-e. Mivel munkahelyen hardcore T530 és T520 user vagyok, rohadtul kéne a trackpoint. Annyira, hogy a világítós magyar bill.-t lecserélném angol akármilyenre, csak legyen pöcökegér!
Utána olvastam ezen a fórumon, elmászkálhat, nem tudom a képernyőn lesz-e nyoma ha benyomódva behajlik? Ja, meg hogy 2 óra használat után lekopik a kék széle, de tennék egy próbát, persze csak ha nem beszéltek le....
Tudom hogy nem lesz görgetőgomb, meg nem olyan jó mint a TP-ek TP-ja :-) szóval érdekelne, hogy működni fog-e? Méret állítólag egyforma. De: ugyanaz a csatlakozója? Kell-e installálni valami szoftvert hozzá? Választ előre is köszönöm!
-
Rocko007
aktív tag
Elvesztettem az e7270-em sd takaro muanyag lapkajat, valaki tud-e segiteni a beszerzesben?
-
anorche1
őstag
Mi az oka annak, hogy ha felkerül a dell support oldalára egy új driver vagy bios, akkor az rövid időn belül lekerül? Ezt volt legutóbb a 6440 bios -val is, meg most, a januári intel hd driverrel is.
-
Ispy
nagyúr
válasz
papeti01
üzenetére
Gyenge tft panel, szar színek, szar betekintési szögek, persze ez korántsem a gödör alja, van még ennél bőven lejjebb. Én 1 évesen vettem az enyémet, masszív darab, a ventilátorát már cseréltettem egyszer. Érdemes venni még rá annyi NBD garanciát, amennyit csak lehet, főleg, ha munkagép lesz. Az azért elég gáz, hogy a körbe futó ezüst csík elől már kezd lekopni, 2-3 év múlva nagyon szépen fog kinézni

-
sec0nd
tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 7559 típusú laptopom furcsa hibát produkál, a kijelzőn fekete képnél zöldes bevilágítás látszik, ez a legszembetűnőbb a jobb alsó sarokban.
A fedlap mozgatásával ez az egész kijelzőre kiterjed.
Video: https://drive.google.com/file/d/0BwwbK8SC_siHUWdfM0xNYk9LUFE/view?usp=sharing
Mit gondoltok mi lehet a probléma, mennyi időbe telhet a javítás? A FixDirect csak egy vigyem be, vagy küldenek futárt sablonszöveggel válaszolt, de nem tudom egy-két napnál tovább nélkülözni a gépet. -
Tompie
őstag
Ha a Dell-t tiltom, majd Intel drivert felrakom akkor akkor azt írja Illesztőhiba.
Ha az Intelt tiltom és a Dell van fent akkor nincs illesztőhiba viszont nem tud kommunikálni az eszközzel, telefon látja a gép is a telefont de nem lehet őket párosítani.
Illetve ha az Intel-es az aktív akkor felkiáltójeles lesz egy "Bluetooth Hands-free Audio", Dellesnél nem. -
Tompie
őstag
Helló!
Beszereztem egy Intel Wireless-AC 7260 kártyát, betettem a gépbe de a Bluetooth nem működik.
Feltettem legfrissebb Intel dirvert (19.30.1649) de azzal sem megy. Leszedtem, hogy majd a Windows 10 megoldja de úgy sem jó.
Valakinek van ilyen kártyája és működik a BT? Hogy keltette életre?Köszönöm
ui: Dell Latitude E6530, Windows 10 64bit
-
mghltm
addikt
válasz
papeti01
üzenetére
e6540-rol tudok nyilatkozni: szinte ugyanilyen gepem van, de a proci 4310m, viszont a ram csak 2 x 4g. jo 2 eve hasznalom, a kijelzo f0s, grafikai munkara alkalmatlan, de kodolni, netezni, etc megfelel. a kijelzo korul van egy gumiboritas, 3-4 helyen mar lejott. a ventinek neha fura hangja van, mintha csapagyas lenne, hamarosan csereltetni fogom. m.2 ssd-nek nincs dedikalt hely, a 2,5-es helyre tudod rakni atalakitoban. ha teheted, vilagitos billentyuzettel vedd ( angol vagy magyar ), mert nagyon hasznos dolog. napi 12-16 orat hasznalom, szoval megdolgozik a penzeert, osszessegeben nem rossz gep.
-
Dhampir
félisten
válasz
papeti01
üzenetére
Nem lehet előre tudni, hogy meddig fog működni. Amíg gari van rá, addig tart az öröm és a boldogság, utána pedig meghibásodás esetén a hibától függően indulhat a "nemzetközi"alkatrész kergetés.
Az M4700 masszívabb szerintem, de a procija eggyel korábbi generációs (Ivy Bridge kontra Haswell).
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Kellene egy noti hosszú távra (programozás tanulás, + hétköznapi felhasználás) ez is az esélyesek között van:
Dell Latitude E6540 / 1920x1080 (HD1080, Full HD, 1080p) / Intel Core i5 Mobile 4300M - 2600MHz / 16 GB RAM / 256GB SSD / HD Graphics 4600 / 560 EURO / 1 Év garancia
Egy ilyen Dell E6540 használtan meddig szolgálja még ki az embert? Reális ez az ár?
Mik az általános vélemények róla?
Megéri-e inkább +100 Euroért venni egy M4700-at? (Mondjuk abban a boltban jobban megbízok amelyik az E6540-et árulja, illetve jobban is tetszik ez a gép)
Illetve lehetséges m.2 ssd-vel is a bővítés?Köszönöm!
-
VANESSZA1
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Valami összeakadás lesz ott a gond.
-
somasz
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Meg kéne nézned, hogy mi a hibakódja a kékhalálnak (whocrashed, bluescreenview progikkal). Ha az iastore.sys, akkor a chipset driverrel kell szórakozni.
Az a baj, hogy én nem tudom már, hogy mivel oldottam meg az egyetlen problémás M5510-t, ami nálam járt. De driver volt.Bios legfrissebb? Dell oldaláról minden driver fent van (nem csak a st alapján keresve).
-
somasz
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ha nvme ssd van benne, és samsung, akkor tedd fel a firmware upgrade-jét.
-
PandaMonium
őstag
Dell XPS 13-ak (kimondottan a 9350 érdekelne) meghibásodásáról nem tudtok valami statisztikát? Keresgéltem a neten és nem találtam számokat, viszont rengetegen panaszkodnak rá Reddit-en és más fórumokon, hogy hibás a gépük. Én most vettem egy fullosat nemrég amit először vissza kellett küldeni szervizbe azzal, hogy kékhalálozik egyfolytában. A szervizes srácok állítólag tesztelték egy hétig, utána visszaadták, hogy nincsen ennek semmi baja. Be lett véve mégegyszer, lett rá vásárolva NBD garancia, akkor már elfogadták, hogy hibás és alaplapot cseréltek benne. Visszakaptam a gépet és ez már nem kékhalálozik egyfolytában (bár egyszer csinálta a kb. 3 óra alatt amíg használtam), cserébe fél óránként szétfagy az oprendszer és bekapcs gombbal kell újraindítani. Szerintem nem driver hiba mert akármilyen driver vagy OS van alatta (Linux/Windows) ugyanazt produkálja.
Csak kicsit kiábrándító, hogy egy újonnan erősen fél millió feletti gépnél ezzel kell pöszmögni, meg harmadszor szervizbe vinni, mikor másoknak a százezer forintos Inspiron-ja gond nélkül megy 3-5 évig.

-
PrometheusX
aktív tag
válasz
atomchicken
üzenetére
Ahogy a kollégák írták, a Dell Command Update-tel vagy manuálisan töltsd le a drivereket a Support oldaláról (a sorozatszám segítségével). Más kiegészítő programokat szerintem is felejts el, nincs rájuk szükség.
A Win10 kb. majdnem mindent felismer (90%-ban), de a Dell driverek nagyon jó, talán jobbak mint a Windows default driverjei. Például a 7440-em (ugyanolyan mint a tiéd kb., i5-4310u procis) a Windows driverekkel többet fogyasztott, mint a Dell driverekkel. Szóval szerintem erősen ajánlott a Delles drivereket használni.
-
anorche1
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
aida szerint 17% az elhasználódás.
-
anorche1
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen. A command update -tel szoktam egyben a driver restort megcsinálni, majd a frissítéseket felrakni. Utána a dell support oldaláról lekapom az összes drivert a gépemhez, és mindegyiket felrakom, amelyik nem szól, hogy már fent van ugyan az, vagy frissebb verzió. Kivéve az audio drivernél, ott előtte le kell törölni, különben bugos lesz, nem lehet a max audiot állítgatni, csak törlés és reisntall után.
-
Dhampir
félisten
válasz
atomchicken
üzenetére
Persze, közvetlenül a Dell vagy a gyártók oldaláról töltöd le.
-
szabonagyur
félisten
válasz
atomchicken
üzenetére
Driver easy-t is felejtsd el, nagyon jó a Dell támogatása, használd azt.
Hát így, hogy felment majd az élet megmutatja jó e minden. Ha nem lesz hirtelen fagyás vagy bármilyen anomália akkor minden ok.
-
atomchicken
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi. Van rá mód, hogy ellenőrizzem a driverek helyességét?
-
szabonagyur
félisten
válasz
atomchicken
üzenetére
Netet kap a Win10 és leszed mindent amit megismer. De óvatosan vele azért, sokszor szed le hülyeséget.
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy egy teljes merevlemez formázás, majd Win10 telepítés után nem szükséges egyetlenegy drivert sem manuálisan feltelepíteni, mert minden eszközt felismert a Win10?
Eszközkezelőben nincs egy darab felkiáltójeles sem és DriverEasy program is azt mondja,hogy minden driver fel van telepítve, de van 5db ami nem naprakész (egér, touchpad,bluetooth,hang,memkártya olvasó), értelemszerűen ezeket frissítem.Dell E7440 laptopról van szó, i5-4310U procival.
Köszi.
-
adika4444
addikt
válasz
kistewe
üzenetére
Oda kell rá figyelni, ez mondjuk tény, de 10 méterben sztem van annyi tartalék hogy ide-oda kilenghessen tehát ha beleakadnak akkor se legyen probléma. Ez mondjuk terület függő, na de van hosszabb is
amúgy meg sima töltőbe is bele lehet akadni, laptop kijelzőt is megütheti pl ha hátra nyúlna valaki asztal előtt álva, szval sztem ha fel van hívva a környezetben tartózkodók figyelme rá akkor nem veszélyesebb a dolog mint az asztalon hagyott laptop vagy a normál töltés... -
kistewe
tag
válasz
adika4444
üzenetére
Egy ilyen 10 méteres hosszabbítóba csak egyszer kell valakinek beleakadni , és rögtön meg is lenne a pót akksi ára, a töltö is drága , az alaplap is, meg ha lerepül akkor a gép is, szerintem sokkal elegánsabb egy pót akksi , és csak addig drágább amíg nem a gépet kell javíttatni...én is dolgozok hosszabbítóval és elég sok figyelmet igényel , hogy senki ne rúgjon bele, vagy barikádot építek vagy ki kell kötni az asztal lábához azt már csak nem annyira könnyű elrántani,(tanulópénz megvolt anno megúsztam egy HDD cserével és még adatot is sikerült menteni,) .. de egyetemen...
stewe
-
Virgi44
csendes tag
Sziasztok,
kíváncsi vagyok a véleményetekre, kb fél éve nyúzok egy E7470-es gépet és a következő problémám van vele.
Ha megdöntöm és függőleges szögben áll, akkor elkezd "pattogó" hangot adni (kb. mintha egy pingponglabda pattogna az asztalon), elsőre az jutott eszembe, talán valami beleér a ventilátorba ilyenkor de leszedtem az alját, és nem is pörög. Abban a pillanatban, hogy újra vízszintesbe rakom, elhallgat. Másodperceként kb. 3-4-szer adja ki és nem a hangszóróból jön.
Régóta foglalkozom notebook-okkal, alap szinten szerelgetem is őket, de életemben nem találkoztam ilyen problémával. Független attól, hogy be van-e dugva a tápkábel vagy sem, de pl. a terheléstől függ a hang erőssége és üteme. Valami elektromos zaj lehet.
Persze még garis a gép, szerintem kérek egy alaplapcserét, de kíváncsi vagyok, hogy valaki találkozott-e már ilyennel... -
XZoli
aktív tag
válasz
Barcode_Rec
üzenetére
Sikerült először fordítva bekötni, de úgy is ment meg cseréletem, de nem lett gyorsabb. Majd kell egy új routrer is, csak pénz nincs rá.
-
adika4444
addikt
válasz
anorche1
üzenetére
Ha nem váltogatsz sokat pl termet és van ott áram, akkor vegyél Tesco-ban kb 3000 Huf egy 10 méteres kültéri hosszabbítót, összetekerve bele lehet dobni a hátizsákba (már amennyiben olyat hordasz, a lapos notebook táskába nem hiszem h belemenne) és viszonylag gyorsan is lehet üzembehelyezni meg elrakni.
Nekem van, amikor épp nagyritkán messze a konektor de kell az áram akkor igen csak jó szolgálatot tud tenni... -
SzaboZE
addikt
Felraksz mondjuk egy linux mintet

-
anorche1
őstag
Nincs valami "trükk" amivel megtolható picit a 6440 üzemideje?
Win10, energiagazdálkodás és takarékos üzemmód bent, előbbiben beállítva, hogy a cpu max kihasználtsága 10% lehet.
Ilyenkor a hdd kijjebb húzom, hogy csak az ssd menjen, és a fényerő is a minimum, repülőgépes mód pedig be van kapcsolva. De így sem tudok többet jegyzetelni Wordbe 4 óránál tovább.
Pedig sokkal jobb suliban ebbe írni, mint papírra, milliószor gyorsabb, szebb, olvashatóbb, áttekinthetőbb és szerkeszthető. De ez a 4 óra kevés.
A nagyobb aksi bele meg marha drága, még a Green Cell márkájú ebay -ről, UK -ból is 50 font körül van.
Vagy ez az ára az erősebb, M -es i5 -nek az U -ssal szemben? -
XZoli
aktív tag
válasz
Barcode_Rec
üzenetére
meg volt, az antenna bekötésnél jól kötötted be, pont fordítva van mint a 3165-nél. Még jó hogy kiszúrtam.
bravó Intel 
-
csƵ
addikt
Van egy E5440-hez való angol billentyűzetem, amiből az egyik billentyű pöcke letört és kieseget a gomb. Van esély arra, hogy valakinek szüksége legyen rá? Én már lecseréltem egy magyar billentyűzetre.
-
Remiel
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Azt én is néztem, hogy már nem ilyenek mint az enyém. Ezek szerint szerencsém volt ezzel... a cseréktől függetlenül meg voltam elégedve a géppel, bár SSD nem ártott volna bele, de akkor vagy a HDD helyére kellett volna tenni, vagy valami speciális SSD kellett volna venni aminek 3x annyi volt az ára mint a simának, így kimaradt.
De munkára és nem nagyon harverigényes játékokra jó volt. -
Remiel
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
2015 májusban vettem a gépet (Dell Vostro 5470) akkor 245.000 volt a Mediamarktban az ára, de mivel utolsó darab volt a polcon, így megkaptam 210 ért ha jól emlékszem. Ultrabookhoz képest akkor nem volt kiemelkedően drága. Ha nem vettem volna meg az új vasat lehet meg is tartanám, mert így már csak a borítás egy része nem lesz új.
Én azt hittem minden Dell ilyen feltételekkel garizható, de akkor tévedtem... mondjuk ez nem változtat azon, hogy hiányozni fog.
-
Dhampir
félisten
válasz
Remiel
üzenetére
Természetesen házhoz jön a szerelő.
Ez csak NBD garanciánál természetes, és ez meghatározza, hogy alapból csak egyes üzleti gépekre és nyilvánvalóan magas árkategóriában elérhető, habár egyszer valaki Inspironra is akart venni, ám csupán nagyon drága áron lett volna lehetséges.
-
Remiel
őstag
Nem tudom idevágó téma e, de sajnálom, hogy a következő gépem nem Dell, mert a support a legjobb amivel 2,5 év alatt dolgom volt.
Kb másfél év után kifeküdt a HDD két nap alatt kicserélték otthon.
3 hete ismét elszállt a HDD és gyanús volt nekik, hogy valami gond van az alaplappal, három nap múlva ki volt minden cserélve és még az adataimat is lementették.Ma észrevettem egy fehér foltot a képernyőn (1-2 pixelnyi), világos háttérnél nagyon feltűnő, sötétnél nem annyira és felhívtam őket, hogy most ezzel lehet e bármit csinálni és a touchpad néha nem érzékeli a koppintást... szóval most cserélik a képernyőt, a padot és ezzel együtt a kicsit kopott billentyűzetet, mert egyben van mint kiderült. Természetesen házhoz jön a szerelő.
Asusra váltottam, de ez hiányozni fog attól tartok...
-
Zufo
tag
Idő közben megcsináltam
úgy hogy vegyétek semmisnek 
-
Zufo
tag
Sziasztok, ma kaptam meg dell vostro 3568 as notim, jelenleg ubuntu van rajta és win 10 et szeretnék rá telepíteni. Mondanom se kell free dosos gépeken már többször csináltam ilyet de amikor belépek a biosba és kiválasztom a boot sequence fület akkor ott nincs olyan lehetőség hogy teszem azt pendrive ról bootoljon hanem csak ubuntu lehetőség van kipipálva, alatta van boot list option ott pedig csak az uefit lehet kipipálni a legacyt nem :/ Remélem tudtok segíteni a problémámon illetve hogy jó topicban tettem fel a kérdést de ha nem akkor írányítsatok a megfelelőbe
Előre köszönöm szzépen ! -
Sententious
tag
Van valakinek bármilyen tapasztalata arról, hogy pl egy 7566-ban a FHD TN panelt IPS-re cserélte? A modell csak annyiban fontos, hogy ilyesmi kategóriában (Esetleg majd egy új 7567-esnél.)
-
SzaboZE
addikt
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Dell 7559-en a num lock-ot bekapcsolom,se ír számokat,hanem kurzorgomboknak érzékeli.Csillag,mínusz,plusz,csak ezek működnek.Mit lehet tenni vele?hol kellene beállítani?
-
XZoli
aktív tag
válasz
Barcode_Rec
üzenetére
holnap megyek érte

-
haxxika
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Elnézést kifutottam a szerk időből. Köszönöm a választ, szétszedem, és előbb végignézem a pontokat, és először egy szalagkábellel bepróbálkozok.
-
haxxika
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Nekem az E6440 az első 900p-s gépem, szerintem egész élvezhető, bár mostanság nem sokat használom a belső kijelzőt. 768p-shez képest inkább a felbontásban van _szerintem_ különbség, havernak az van, de más eltérést nagyon nem tapasztaltunk. Ha feljebb akarod fejleszteni, akkor szükséges a szalagkábel + panel csere.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
E6440-nek milyen a 900p-s kijelzője? Elviselhető?
E6420/E6430-hoz képest van valami javulás? -
haxxika
senior tag
Hozzám került egy Inspiron M5030, ami a következő jelenséget produkálja:
A képernyő vagy teljesen fekete, vagy ezen a videón láthatóan vibrál eszeveszettül. Kikötve D-Subon monitorra tökéletesen megy minden.
A kérdés az, hogy mit cseréljek benne, hogy visszatérjen életképesre? Alaplapot ebben az esetben kizárnám, kijelző szalagkábelre gyanakszok, hogy valami nem lehet okés (tekintve, hogy a kijelző megy, csak szarul vezérli, de lehet hogy hülyeséget mondok). A tanácsokat megköszönöm. -
TheProb
veterán
válasz
PrometheusX
üzenetére
Akkor jó, mondjuk már megrendeltettem a kollégával az eredetit, mert volt olyan ami nem volt lényegesen több, mint a Sanyo. Majd max legközelebb, bár nem hiszem, hogy ettől fog becsődölni szegény multi..

-
PrometheusX
aktív tag
válasz
TheProb
üzenetére
(Kifutottam az előző szerkesztési idejéből, így új hozzászólást írok.)
Szerintem rendben vannak. Nálunk sok Sanyo akksi van illetve volt 6400-6410-6500-6510-es laptopokhoz. Viszonylag jól teljesítettek, persze belenyúltunk egy-két rossz akksiba, de általánosságban elmondhatom, hogy pár év után is 50% felett vannak. (Kb. egy hónapja néztem át őket, nem annyira soktól kellett megszabadulnunk mint gondoltam.)
-
PrometheusX
aktív tag
Szia!
Én ezt találtam a 7440-em BIOS-ában (A20 verzió):
http://imgur.com/CwOYMqN
http://imgur.com/S7wNKBK
http://imgur.com/RNCfVhX
http://imgur.com/xvqN88cItt van lehetőség beállítani azt, amire gondolsz (szerintem): Power Management -> Primary Battery Charge Configuration.
Ja és halk megjegyzés: _ne_ kapcsold be még véletlenül sem az ExpressCharge funkciót. Nagyon káros az akkumulátornak, kollégám akksija kb. 40-50%-ot romlott 1 év alatt, míg az enyém Standard beállítás mellett 8-10%-ot.
-
TheProb
veterán
Sanyo akkukkal mik a tapasztalatok? Egyik E6440-ben meghalt az akksi és küldtek ilyen, utángyártott akksira is árajánlatot (kb a fele az eredeti Dell-nek), ezek is jók élettartamban vagy csak a Dell-t szabad megvenni?
-
mghltm
addikt
válasz
szilacus
üzenetére
erre gondolsz?
Rejtett üzemmód vezérlése
Azon mód beállítását teszi lehetővé, mely minden világítást kikapcsol és megszünteti a zajkibocsátást a rendszerből. Alapértelmezés szerint le van tiltva az opció.
-
szilacus
tag
Érdeklődnék hogy Latitude E6430S gépen melyik gombbal lehet a képernyőt kikapcsolni?
-
-
Gempas 70
aktív tag
Köszi mindenkinek. Még a Wi-Fi re is gondoltam mert ha nem megy a net csak pl 1 filmet nézek vinyóról akkor semmi melegedés nincs. Még 1x thx
-
embe
nagyúr
Köszi Urak a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Linux Mint
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Ha van még ötleted azt szívesen fogadom, bár így is-úgy is visszaküldöm szervizbe.

bravó Intel 
úgy hogy vegyétek semmisnek