- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
somasz
Topikgazda
-
mghltm
addikt
válasz
TheProb #56306 üzenetére
wwan kartya es antenna van benne? 5570-et szereti alapbol.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
TheProb #56013 üzenetére
(Kifutottam az előző szerkesztési idejéből, így új hozzászólást írok.)
Szerintem rendben vannak. Nálunk sok Sanyo akksi van illetve volt 6400-6410-6500-6510-es laptopokhoz. Viszonylag jól teljesítettek, persze belenyúltunk egy-két rossz akksiba, de általánosságban elmondhatom, hogy pár év után is 50% felett vannak. (Kb. egy hónapja néztem át őket, nem annyira soktól kellett megszabadulnunk mint gondoltam.)
-
somasz
Topikgazda
válasz
TheProb #42398 üzenetére
Mert ez egy lebutított Latitude, teljesen más hardverrel, mint az E5520.
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
TheProb #40029 üzenetére
Köszi! Akkor felrakok mindent szépen ebben a sorrendben
Illetve a VGA driverét a Dell-től vagy az nVidiától töltsem le?Most Kaspersky Internet Security-t, de ha nagyon lassítani fogja, akkor megy rá egy ESET Smart Security 7. Nortonhoz még nem volt szerencsém, lehet, hogy legközelebb megpróbálom.
-
törölt tag
válasz
TheProb #40023 üzenetére
Szedem az sg fixet,koszi
Megprobalkoztam az official driverekkel is mivel nem talatam a masikat erreriver telepites kozben " A telepíteni kívánt illesztőprogram nincs bevizsgálva ehhez a számítógéphez.Szerezze be a megfelelő illesztőprogramot a számítógép gyártójától."
Lol.
Mind1. Megy fel a helyere az sg -
tomchy
tag
válasz
TheProb #39964 üzenetére
igen, driver telepítés után tökéletes, most ezt a sebességet mértem:
USB eszköz eltávolítása, kihúztam, visszadugtam, tádáááám:
Megnéztem az AIDÁT, nem ír semmit USB 3-ról konkrétan, de próbáltam már úgy is, hogy csak Intel driver volt fent, akkor is ez a gond. Első csatlakoztatásig jó, utána nem...
-
-
sirszevenap
addikt
válasz
TheProb #39862 üzenetére
Dehogy, csak hozzájutottam a főiskola keretein belül eredeti Windows-hoz , újraraktam a gépet és a megszokott formulát alkalmaztam. Közbe nézelődtem ebbe a windows update-be aztán erre bukkantam, kipróbáltam, semmi nem történt.
Most felraktam az AMD oldaláról letöltöttet, tökéletes.
Viszont arra még mindig kíváncsi lennék, hogy miért lehet az, hogy ha pucéron telepítem fel a 14.6-ot akkor szokásos nem jön vissza a kép probléma, de ha a 13.12 sg fixre akkor príma. Miért lehet? Valamit beírna a registry-be ez a driver amit a többi nem?
Ill befolyásol vajon valamit az intel driver teljesítménybe? Hogy nem a legfrisebb van fent hanem az A00? (Ugye csak így működik rendesen)
-
thxer
aktív tag
-
thxer
aktív tag
-
sirszevenap
addikt
válasz
TheProb #39732 üzenetére
Ja én is azt hittem egészen addig amíg thxer fel nem világosított!
És tényleg van A07. Érdekessége az, hogy sehonnan sem letölthető, neki viszont az van rajta!
De vajon érünk vele valamit? Nem ért félre minket thxer? Játék közben mondja, hogy nem korlátoz mondjuk egy óra után se 1,8ra? Ezt mindet megtudjuk napok múlva!
Ugyanis én azt vettem észre, hogy ír aztán napokig eltűnik!
-
Diniboy
aktív tag
válasz
TheProb #39656 üzenetére
Ha a pénz nem akadály nyugodtan mehetsz legközelebb az nvidiára, én tudom hogy valami herélt 540met kaptam volna ennyiért amennyiért vettem a 3537et.. igaz mostanában nem játszok a laposon (most már nem is értem minek kellett ilyen erős gép
) de nekem teljesen bevált - az Enduro előbb utóbb majdcsak kiforrja magát.
Filmet nézni meg netezni mondjuk kár volt ez is , de ki tudja... jó a tudat hogy ha lesz kedvem akkor azért legalább mediumban el tudok játszogatni rajta
sirszevenap : Amúgy a Wach Dogs a lehető legrosszabb viszonyítási alap a teljesítmény mérésre , ahogy olvastam , főleg amd kártyákonKíváncsi leszek meddig jutsz , te aztán nagyon kihajtod a szerencsétlen gépet
-
sirszevenap
addikt
válasz
TheProb #39629 üzenetére
Jajj more , te kellettél még estére!
Igen arról van szó, linkelem neked ami perfekt és gyakolatilag már csak az én dropboxomon található meg.
Tessék<<<<<<<<<<<<<<Innentől a folyamat ugyan az! A driver aláírást el ne felejtsd kikapcsolni.
-
sirszevenap
addikt
válasz
TheProb #39626 üzenetére
Tuti nem csináltad meg, olvasd el a biztonság kedvéért az előző posztot (szerkesztettem) , úgy csináld meg. Majd ha megvan és király akkor rakd rá az AMD oldaláról leszedett 14.6 WHQL Bétát
Ha nem kapcsolod ki a driver aláírást, akkor szalad végig és produkál ilyet. Ez meg tuti nem oldódik meg 2 resitől hisz nincs rajta driver attól meg kétlem , hogy rákerül! -
sirszevenap
addikt
válasz
TheProb #39624 üzenetére
Jajj jajj kedves kolléga. Önnek reméltem nem kell leírni, hogy kell telepíteni ezeket a drivereket!
Pucoljál le mindent és folyt köv.....
A 13.12 SG FIX Telepítése Part 1515615612315123123:
Ezek nem hivatalos driverek, bele van nyúlva így a driver nem lesz aláírva így telepítve sem. ( Mintha iOS-ekről beszélnék lel )
Ezért a Driver aláírást KI KELL KAPCSOLNI.
Méghozzá <<<ÍGY>>> Ha win8.1-ed van
Ha Win 7-ed akkor <<<ÍGY>>>
Ezek után a telepítés már nem lesz rövid, ugyanis a közepén megkérdezi h biztosan telepíted e a drivert, itt természetesen az igenre böksz! Kész is... -
sirszevenap
addikt
válasz
TheProb #39621 üzenetére
Igen. A06 a jelenlegi
enzahobi: Azt nem tudom, hogy hogy ketyeg a vga játék közben de azt igen h kb ugyan az a teljesítmény fps-ben. Elvben ugyan az a két kártya ahogy te is mondod, hisz nem m265 hanem m265x. Külön tesztet ne is írtak róla csak annyit, hogy egyezik a 8850m-el. Ezért lehet h mostantól ez a neve és nem is tekinthető driver hibának.
Ha tényleg csak az memory clock tér el akkor az EVGA Precision X nevű progival lehet húzni a kicsikét de ajánlom, hogy ne szórakozzatok a GPU Clock húzásával, ugyanis nekem kb rögtön fagyott szegény amikor megerőltettem. A memory clock mehetValóban csak ennyi lenne a kül?
-
sirszevenap
addikt
válasz
TheProb #39616 üzenetére
Pontosan ahogy mondod !
Esetleg annyi kivétellel , hogy én ThrottleStop-al "húzom" a procit majd XTU-val csak monitorozok mert tud vissza nézni egy óra hosszára is így amikor van FPS drop akkor tudom, hogy a proci szabályzott e le túlságosan vagy máshol kell keresni a hibát.
Természetesen az is mehet szerintem 15-ra, bár a hőfokot figyeld, 90-95 fok felé nem kéne felmennie. Bár ha gázos akkor úgy is kikapcsol a gép és tudni fogod h ez sok neki. De kétlem, hogy ilyen fog történni végtére is a két proci ugyan az csak más órajellel. Neked nem lesz tehát 2,4 GHz, csak mondjuk 2,0. ( Nem tudom pontosan, majd mond )
Alapnak meg ha esetleg van egy Grid 2 telepítve, ott megmondom a beállításaimat és tolunk egy benchmarkot az kb 3 perc. Arra jó , hogy leteszteljük.
Ui:. Teljesítmény a 13.12-vel is hasonló. Watch dogsba van valami javulás, de nem sok.
-
sirszevenap
addikt
válasz
TheProb #39581 üzenetére
Hát azért nekem a watch dogs így üzemel.
Azért nem mondanám ezt rossznak, bár magasabb beállításokon is kéne így futnia. -
foxxmulder
csendes tag
válasz
TheProb #38536 üzenetére
köszi...tegnap ráraktam a 8.1-et
és persze a készenléti és az újraindítás sem működik, a korábban itt is kitaglalt elsötétül a képernyő de nem kapcsol ki hiba.ami a legbosszantóbb,hogy VETTEM egy 8.1-et, hogy minden f@sza legyen,erre tessék
most már nem vagyok hajlandó újra telepíteni, ha a játék megy rajta továbbra is rendesen
viszont azt tudja vki,hogy miért csak 7,88GB memóriát lát 8GB helyett? ez nem új, mindig is ennyi volt,csak nem kérdeztem erre rá korábban -
soldi3r
veterán
válasz
TheProb #38251 üzenetére
Ido kozben is elromolhat, de nem csak a caddy, hanem minden olyan alkatresz gyanus, ami mindket gepben kozos volt, mint pl a caddy, de ez lehet akar az oprendszer is vagy akarmelyik merevlemez.
(#38256) mediumgecso, En kisebb meretu gepet javasolnek PLC programozasra. Egy 14"-os geppel is szenvedes idonkent a gepek kozott bujkalni.
-
soldi3r
veterán
válasz
TheProb #38248 üzenetére
Ha gepcsere utan is ugyanaz a helyzet, mint elotte, akkor en elsore nem a gepben keresnem a hibat.
Elkezdenem kizarni a tenyezoket (jelen esetben a merevlemezeket es befogadokereteiket)(#38249) szabonagyur, Valoszinuleg velem van a gond, de azt mondod, hogy nem lehet rossz egy caddy? Tehat akkor ha pl 1 alaplap jo, akkor a tobbi ugyanolyan sem lehet hibas?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
TheProb #38241 üzenetére
HW error lesz valami, garit javasolnék. De azért próbáld meg azért "gyári" kiépítésben, ODD-vel, hogy akkor is dobja-e a külső vinyót. Meg ha van lehetőséged, Dell caddyvel is adj neki egy esélyt, ha van lehetőséged.
Victoryous: Dell Feature Pack fent van?
soldi3r: az SSD tárhelye sem végtelen, nekem sem fér el minden programom rajta, pár nagyobb lélegzetvételű cuccot a HDD-n tárolok.
-
premete
veterán
válasz
TheProb #36366 üzenetére
Mondjuk más webshop sem különb, a "kedvencem" az Ipon: azok "tesztelnek" is, de nem tudják megszámolni, hány usb van egy laptopom, és azt sem tudják, hogy az adott laptopom van-e dokkoló csatlakozó (illetve kijelentik ex cathedra, hogy van, amikor nincs, ez konkrétan a 6430U, de az E6230-asnak is csak 1 usb-je van szerintük, a 6430U-nak 2, szerintem nem tudják azt sem, hogy az esata/usb az usb is). ROTFL
-
törölt tag
válasz
TheProb #36313 üzenetére
Én is belakott rendszerre telepítettem fel áruházból. Ha szeretnék változtatni a "fürgeségén", akkor szedjek le egy 8.1-es telepítőt (core verzióm van), tegyem fel generic keyyel (a meglévő c partíciót formázzam) és aktiváljam be a 8as kulccsal?
Így nem fog eltűnni a kulcsom, vagy valami ilyesmi? -
somasz
Topikgazda
válasz
TheProb #36282 üzenetére
Latitude 3540-ben ugyanaz a hardver van, mint ami neked van.
Win7-re simán felmentek a driverek, chipset után intel és amd is a dell oldaláról. A gép alszik, ha lehajtom, felébred, ha felnyitom. Unigine Heaven benchmarkot futtattam FHD-ban, használta a vgát. Terhelés alatt van hangja, de így hűvösen tartja a procit és a vgát is.
Egyedül az usb3 drivert kellett levadásznom intel honlapról, ezt betudom annak, hogy még új a gép, ezért a kisebb driverekkel a honlapon nem állnak még a helyzet magaslatán.Legfrissebb intel és amd drivert nem próbáltam, majd ha jön ki új delles, akkor rárakja a gazdája.
Egyetlen kis problémám, hogy a client system update még nem ismeri a gépet.
-
szabonagyur
félisten
válasz
TheProb #36276 üzenetére
Akkor neked is leírom, úgy jön össze a két dolog, hogy itt mindenki azt szidja, hogy nem jó a Dell driverei meg nem megy az Intel+AMD páros.
Én meg leírtam, hogy más gyártónál az Intel+Nvidia sem jobb.És igen tudom, hogy kell a secure boot dolgot bekapcsolni de a Lenovoban nincs ez a funkció.
Azt meg ne mond, hogy 10 driverből egy driver sem megy Win8.1 alatt az a rendszer hibája. Annak a hibája aki feltölti próba nélkül.De látom itt mindenki Intel+AMD páros meg Win8.1 ellenes. Szerintetek Nvidia oldaláról nem lehet hibás dolog, én meg hiába mutattam meg, hogy igenis ott is szenvedés van. A linkelt oldalad meg ha leszűröd 8.1-re kijön, hogy nincs csak 10db driver a géphez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged