- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
Ha azon az oldalon ahol látod a 2 vagy 1 letöltendő fájlt legörgetsz alulra van egy olyan, hogy Installation Instructions - ebben megtalálod, hogy mit érdemes előbb telepíteni. Néhány drivert pedig valószínűleg azért nem enged meg mivel 8.1 meg 8 alá hasonló driverek vannak berakva, és van olyan driver ami a 8-nál még kellett a rendszerre, 8.1 esetében már valamilyen formában a rendszerben van stb. Ha mindent felraksz ezen kívül és az eszközkezelőben nincs kérdőjeles hardver akkor baj nem elehet.
-
Aske
aktív tag
Nekem 7520-hoz a 13.6 beta driver ment, gond nem volt vele. Működött rendesen.
http://www2.ati.com/drivers/beta/AMD_Catalyst_13.6_Mobility_Beta2.exe
szerk. 3rd gen intel proci van benn igaz?
-
panpeter92
tag
Velem bunkók voltak, telefont rám csapták. Amúgy hozzá nem értők és hazudnak is. Fogyasztóvédelmes herce-hurca is volt. Én ezért nem ajánlom őket. Az egy dolog, hogy itt megkeresnek mindenkit egyenként, hogy ott vásároljanak. Én egyáltalán nem ajánlom, ha jót akarsz magadnak.
-
SzaboZE
addikt
"lassan egyébként laptopszalonnál be akarom adni arra a bizonyos karbantartó tisztitásra ami elvileg a náluk vásárolt gépeknél fél évig az első ingyenes. ilyenkor kb meddig kell nélkülözöm a gépet, illetve hol kell leadni, hova kell menni érte, vagy házhoz jönnek házhoz hozzák?"
Ezt talán a laptopszalontól kellene kérdezni
Nem írtad milyen géped van, de egy delldiagot ettől függetlenül le lehet futtatni, hátha jelez problémát.
-
sdombi
tag
-
Razuel
aktív tag
Nem jár érte garivesztés. Ramot, HDD-t nyugodtan lehet cserélni, csak nem szabad szétbarmolni és ha gariztatni viszed csak a saját alkatrészei legyenek benne, mert minden sorszámozva van. Pár napja én is vettem egy 5520-at, majd holnap leírom a tapasztalataimat vele. Egyébként csak egy 3 csavaros fedelet kell leszedni az aljáról és már rögtön cserélhetünk is ramot vagy hdd-t.
-
-
-
hokkkenek
csendes tag
Ez nem hangzik valami jól
Eddig nekem egyszer sem indult el újra a képernyő, viszont 5-ször sikerült feketén maradnia. Többet nem próbálkozom, minden más úton módon zökkenő mentesen megy az elalvás/felébredés, csak a képernyő becsukása nem megy neki. Mivel elég gyakran használom ezt a funkciót a laptopjaimon (és ez nem egy olcsó gép) , próbálok utána járni a dolognak.
Köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged