Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok!
E6420 gyári töltője beoffolt és csak egy 130W-os dokkolóhoz való van itthon. Használhatom hozzá, nem lesz baja a gépnek?
-
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, mit jelent az alábbi ( a fordítást értem, delléknél mit jelent?)
Dell Onsite Service After Remote Diagnosis
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Korábban próbálkoztam itt, akkor nem tudott senki segíteni, hátha azóta van valaki:
Egy Dell E6420-at nyúzok és jó ideje azt csinálja, hogy ha letöltök valamit, vagy egy hosszabb videót nézek/hallgatok youtube-on nagyfelbontáson, akkor az egerem ( logitech vx revolution ) elkezd ,,akadni". Scrollozás, mozgatás, minden közben. Gombnyomásokra nem reagál, csak sokadjára vagy egyáltalán nem. Ilyenkor a laptop tapipadja és a pöcökegér gombjai is hibátlanul üzemelnek, semmi akadás nem tapasztalható, csak az egérnél. Ha nem zajlik letöltés/nagyobb adatforgalom a háttérben, semmi hiba nem tapasztalható. Amint az adott videó betöltés vagy egyéb letöltés véget ér, megy hibátlanul az egér újra... Az egér kipucolva, usb-s vevőegység megtisztítva, elem kicserélve, windows újratelepítve. Az egeret más gépen kipróbálva a hiba nem tapasztalható. Az oprendszer win7 64 bit. Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja?
-
vwpolopg
őstag
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Egy Dell E6420-at nyúzok és lenne egy problémám. Egy jó ideje azt csinálja, hogy ha letöltök valamit, vagy egy hosszabb videót nézek/hallgatok youtube-on nagyfelbontáson, akkor az egerem ( logitech vx revolution ) elkezd ,,akadni". Scrollozás, mozgatás, minden közben. Gombnyomásokra nem reagál, csak sokadjára vagy egyáltalán nem vagy csak ha nagyon erősen nyomom a gombot. Ilyenkor a laptop tapipadja és a pöcökegér gombjai is hibátlanul üzemelnek, semmi akadás nem tapasztalható csak az egérnél. Ha nem zajlik letöltés/nagyobb adatforgalom a háttérben, semmi hiba nem tapasztalható. Az egér kipucolva, usb-s vevőegység megtisztítva, elem kicserélve. Az egeret más gépen kipróbálva a hiba nem tapasztalható. Az oprendszer win7 64 bit. Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja? Köszi előre is.
-
vwpolopg
őstag
válasz
redaizoltan
üzenetére
az alaplapi csatlakozó aljzat műanyagára gondolsz? Vagy a gép burkolatára? Mert utóbbinak kutyabaja

-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Akinek E6420-as gépe van, vagy akad a keze ügyében egy, azokhoz fordulnék, nekik mennyire lötyög a töltőfej a töltőcsatlakozóban? Mert nekem, ha megfogom a csati végét a világító csík utáni törésgátlónál, ide-oda mozgatva olyan 6-8 mm-t meg tudom mozdítani a csatlakozót. Ez normális? Korábbi Delljeimnél is lötyögött picit, de ennyire nem rémlik. A töltés nem szakad meg vagy ilyesmi, a csatlakozónak és a fejnek sincs szemrevételezéssel semmi baja. Köszi előre is!
-
vwpolopg
őstag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
mert szürkeimportos, bizonytalan boltigaranciás szutyok
ha meg nem így van akkor passz 
-
vwpolopg
őstag
válasz
Pubszon
üzenetére
Nekem volt ilyenem, kicsi, könnyű, netezni, szövegszerkeszteni jó volt. Vettem bele 1,8-as ZIF SSD-t, de kifogtam egy hibás darabot, így visszakapta a gyári winyóját, nem próbálkoztam többet az SSD-vel .
Ennyiért szerintem teljesen vállalható árban van, már ha elég arra amire szánod 
-
vwpolopg
őstag
válasz
mghltm
üzenetére
Céges környezetben vágom, csak gondoltam hátha lehet valami hasznát venni (a bankkártya elrejtésén kívül
) otthon is- Köszönöm szépen a választ

(#37573) B-L-A-C-K : Nálam elég gyakran, 3-ból 2x bezárás után beragad az AdobeReader és fut a háttérben és olyankor max fordulaton pörög a ventim... ha kilövöm feladatkezelőből pár másodperc és el is halkul. AR újratelepítése, frissítése, downgradelése nem segített, szóval elfogadtam ilyennek, kilövöm mindig feladatkezelőből és akkor halk a gép. Ezen kívül sose szokott maxon pörögni. (E6420)
-
vwpolopg
őstag
A smart kártya olvasót otthoni környezetben lehet bármire használni?
-
vwpolopg
őstag
válasz
Nethunter
üzenetére
Nekem eddig 2 töltőm cicergett elég hangosan (az egyik annyira, hogy aludni se lehetett mellette) ahhoz, hogy zavarjon, mindkettőt kicseréltettem gariban. A mostani már amikor küldték is cicergett, de a korábbiakhoz képest szinte észrevehetetlenül, ez már nem zavaró

-
vwpolopg
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem kell fényezni, csillog mint Salamon töke és gyűjti az ujjlenyomatokat rendesen

Csak próbáltam egy kicsit védeni, mindenki utálja ezeket a gépeket, de én csak azt mondom van ezeknél rosszabb is. Mondjuk aki elsőre belefut egy ilyen gépbe, lehet, hogy többet nem vesz az életben Dellt és másnak sem fogja ajánlani... Nekem mondjuk még egyszer nem kéne más csak Lati és ezerszer inkább veszek használt Latit mint új biliműanyag laptopot, de ízlések és...

-
vwpolopg
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Azért ennyire nem rossz
Én is lati párti vagyok, de a konzumer szutykokhoz képest ennyire nem vacak. Asszonynak volt fél évig, nem melegedett, nem hangoskodott, nem akadozott, a winyója ugyan elkezdett haldoklani, de gariba cseréltetve lett. HD3000-el vígan elfutott rajta az archicad, autocad, PS. Tudom szétszedni borzalmas, de volt a kezeim közt egyéb más szutyok ami szintén ilyen, abban a kategóriában amiben versenyez a többi gép is ilyen tré. -
vwpolopg
őstag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Hát ez baromira nem jó hír... felkerestem az eladót,teszek egy próbát... Az előző tulaj vagy cég nevének kiderítésére van más mód? Ha az is mástól vette akitől én vettem olyankor mi van? A komplett láncot túrjam végig az első név után kutatva? Ez agyf**z...
-
vwpolopg
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Ez remek... akkor tehát ha jól értem a korábban használtan vásárolt gépem hátralevő cirka 1 év gariját dobhatom a kukába, hacsak az eladó akitől majd egy éve vettem nem deríti ki nekem, hogy ő, honnan vette anno a gépet?
-
vwpolopg
őstag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Aha... és ha nem tudom az előző tulaj féle company name-t illetve zip kódot akkor nem is lehet honosítani? Mert azok nélkül nem enged továbblépni... Vagy azt írok be amit akarok?
-
vwpolopg
őstag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
és hogyan zajlik a honosítási eljárás?
-
vwpolopg
őstag
válasz
eastsider
üzenetére
Nekem egy HP-nál volt ilyenem korábban, ott az a műanyag cucc ami neked beljebb van, nálam teljesen kitört tőből. Nem lehet, hogy nálad is le van törve a fele? Hogy mi módon javítják jókérdés, majd a szakik megválaszolják

Ja és persze semmiképp nem normális a dolog, E6420-am van, biztosíthatlak, hogy alapból egy vonalban vannak

-
-
vwpolopg
őstag
válasz
mghltm
üzenetére
Ugyanabban a közepes méretű oldaltáskában elhurcoltam mindkettőt, ráadásul a 4300-ashoz nagyobb akksi volt, a 6410-hez meg kicsi, így súlyban nem volt nagy különbség a nálam lévő daraboknál. Én csak leírtam a véleményem, tapasztalatom velük, hamár Te felhoztad lehetőségként mindkét gépet.
-
vwpolopg
őstag
válasz
mghltm
üzenetére
Volt E4300-am és E6410-em is, ha a kettő közül választani lehetne a 4300-at semmiképp, sokkal de sokkal jobb az E6410. Kezdve azzal, hogy a 4300-nál proci a deszkára van integrálva, nem is volt túl combos a teljesítménye, egy sima egyszerű angry birds kifogott rajta... jobban is melegedett mint a 6410.
-
vwpolopg
őstag
E5530-ra dokkolóba téve rá lehet kötni 2 monitort egyszerre?
-
vwpolopg
őstag
Ha frissíteni akarom a biost a gépemen (E6420), akkor egyesével fel kell raknom az összeset onnantól ami nincs fent vagy rakhatom egyből a legújabbat?
-
vwpolopg
őstag
E6430 szürke billentyűzet körüli kerete kompatibilis az E6420 narancssárgájával?
-
vwpolopg
őstag
Csak így offként/érdekességként, a fenti képhibás dellről jutott eszembe egy korábbi kezeim közé került szalagkábelhibás ős dell masina, ami többek közt az alábbi piroshalált produkálta

-
vwpolopg
őstag
A touchpad kifényesedése ( úgy, hogy gyakorlatilag kb havonta 2x-3x használom akkor is max 15-20 percre) illetve a gép keretén lévő festék több helyen való lekopása (nem csak ott ahol a csuklóm hozzáér) garanciális probléma vagy így jártam? (E6420, NBD)
-
vwpolopg
őstag
válasz
premete
üzenetére
hmmm., ezt nem tudtam róluk, ezentúl kevésbé adok a szavukra akkor. A HD+ igazából azt kell mondjam, hogy kell, annyira megszerettem azoknál a gépeimnél amik ilyenek voltak, hogy nem szívesen lépnék visszább. Előrébb se, mert az FHD meg nem jött be számomra notebookon...
-
vwpolopg
őstag
válasz
somasz
üzenetére
Köszi, és így tényleg találtam ezt azt...
iponék szerint:,,Jajj annak viszont, aki elkezdi úgy igazán dolgoztatni. Komolyabb terhelésre ugyanis a kisméretű ventilator úgy beindul, mintha minden lamellája az előtte lévőt próbálná utolérni. Ami miatt ez a helyzet duplán is szomorú az a hőmérsékletek alakulása. Sztahanovista hajlama ellenére a 6430u hűtőrendszere sem tudja hűvösebben tartan a kétmagos Ivy Bridge-et,,
Hát, kár érte, pedig HD+-os kijelzővel egy kicsit rákívántam

A másik rákívánós gép az E6430S, arról valami személyes tapasztalat esetleg?

-
vwpolopg
őstag
Dell E6430U-val van valakinek tapasztalata? Melegszik, nem melegszik, szabad-e nem szabad, ilyesmikre gondolok.

-
vwpolopg
őstag
Sziasztok!
Az E6430 is ugyanolyan érdesebb felületű, porgyűjtő palm resttel rendelkezik mint az E6420?
-
vwpolopg
őstag
Valaki tudja milyen megfontolásból rakhattak a Dell E6420-amra a gyárban egy nSERIES matricát az intel matrica mellé? Mi köze van ennek az N szériához?
Vagy csak ez volt kéznél nekik? 
-
vwpolopg
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Én nem csalódtam benne, igaz első alkalommal egy hét volt a várakozás, de csak amiatt, hogy várni kellett az alkatrészre. Kövi alkalommal pedig a bejelentést követő napon meghozta a futár a töltőt, amit a bejelentés után egy órával adtak fel hollandiából! Szóval a szememben amit elsőre elszúrtak időben, másodjára helyrehozták

-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Az mennyire normális, hogy a Dell E6420-am külső szürke (feltételezem fém) kerete finoman csípkedi a kezem? Értsd, megráz az áram egy picit... Ötlet, hogy ez mitől lehet?
Szerk.: Ez most annyira nem is volt finom basszus... ha csak megfogom ujjal akkor nem, de ha a csuklóm ráfekszik akkor folyamatosan...
-
vwpolopg
őstag
Ha memóriát akarok bővíteni a gépemben (E6420) mivel járok jobban? Ha veszek 2x4GB-ot vagy ha veszek egy 8GB-os modult és bent hagyom az egyik gyári 2GB-osat mellé? Kérdésem, hogy keverjem őket vagy maradjak a párban árult 2x4GB-nál?
-
vwpolopg
őstag
válasz
Norberto778
üzenetére
Elnéztem, törölhető, sorry.
-
vwpolopg
őstag
válasz
bambi33
üzenetére
Na, meglett a megoldás. A driverhez tartozó program nem volt elég, hiába lett abban beállítva az ujjlenyomat, nem fogadta el a rendszer, viszont feltelepítettem a Dell Data Protection Access programot, ebben beállítottam az ujjlenyomatom és működik is. Köszi a segítséget

-
vwpolopg
őstag
Valakinek van ötlete arra, hogy az ujjlenyomatolvasó miért nem ismeri fel a beállított ujjlenyomatom? Hiába állítom be mind a 10 ujjam, windows bejelentkezéskor azt írja, hogy nem található megegyező ujjlenyomat az ujjlenyomattárban. (E6420, Broadcom, Control Vault w/ Fingerprint Swipe Sensor)
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
Külföldről (UK) behozott NBD garis gépet kell ,,magyarítani" az ügyflszolgálaton? Illetve a töltőre meddig vonatkozik a gari, csak egy évig vagy arra is vonatkozik 3 év? Csere ok az ha baromi hangosan cicereg, zúg? Leghangosabb bekapcsolt gépnél/lecsukott fedéllel. Hangosabb mint a leghangosabb winyókerregés amit eddig hallottam...Köszi

-
vwpolopg
őstag
válasz
Handball94
üzenetére
Az enyém is az...
Computer Model: Latitude E6410
Shipping Date: 3/22/2011
Country: KazakhstanPedig nem rémlik, hogy ez a sor ott lett volna eddig... Sőt határozottan Magyarországra emlékszem... Mindenesetre 2 hete gariztattam (NBD) és semmi gond nem volt, zökkenőmentesen ment a dolog.
-
-
vwpolopg
őstag
Köszönjük a hihetetlenül gyors, korrekt és nagyon segítőkész garanciális szervizügyintézést SzaboZE fórumtársnak és a HUMANsoft Kft.-nek! Ajánlom őket mindenkinek!

-
vwpolopg
őstag
Dell e6410-em fedlapján meghalt ez (nem világítanak csak néha ha olyan kedvük van, nyomogatásra olykor villannak egyet olykor nem):

Van ennek valami konkrét neve, vagy hivatkozzak rá a telefonban mint ,,fedlapon lévő 2 darab visszajelző led?"
Megnéztem a szétszedési útmutatót, de nem lettem okosabb, ezt fedlalppal együtt kell cserélni, vagy van mögötte valami kisebb egység?
-
vwpolopg
őstag
válasz
premete
üzenetére
Itt lett véve hardveraprón, az előző tulaj meg egy számtechboltban vette, garilevél, számla, doboz, papírok minden megvan, de köszi a feltételezést... Ja, egy szóval nem írtam, hogy 2012 nov. decemberről van szó... Mivel a kérdésem szempontjából tök lényegtelen. A warranty check 8. hó 6. ot jelez a gari lejártára, a gép meg pár hónappal később lett véve az első tulaj által. Tök érthető amit leírtam, nem tudom miért kell egyből a rosszindulatú gyanúsítgatás a ,,találásról"...
-
vwpolopg
őstag
válasz
premete
üzenetére
Egyszerű oka van, nem nálam van a gép hanem tőlem messze, barátnőmnél és nem tudom fejből, meg a dolog szempontjából lényegtelen a vásárlás pontos dátuma, novemberi vagy decemberi vásárlás. A lényeg az, hogy a honlap szerint a gyári gari már jóval előtte elkezdett ketyegni.
(#29073): Ezt inkább SzaboZE-től kéne kérdezned

-
vwpolopg
őstag
Ez a fajta gari mit takar? : Carry-in Svc/Return to Base
Illetve mi van olyankor ha a dell honlapja szerint a gari augusztus 6-ig érvényes, miközben a gép novemberben vagy decemberben lett megvásárolva az üzletben? Hogy ketyeghet a gari már azelőtt, hogy meg lett véve boltban? A bolt trükközött valamit? Újra eladták, vagy ilyesmi?
-
vwpolopg
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
De ez rendes bekapcsolt állapotban csinálja... alvást, hibernálást nem próbáltam, sosem szoktam használni őket. Rossz dolog-ez vagy tök normális és ne aggódjak?
A töltő egyébként egy da90pe3-00. -
vwpolopg
őstag
SziasztoK!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy másnak is ,,cicereg-e a laptoptöltője? (E6410) Hol halkabban, hol hangosan csinálja... van egy nagyon halk állandó zúgása, azt nem hallani normál használattal, viszont a cicergés teljesen random módon jön elő és baromi idegesítő... Eddigi laptopjaimnál egyszer tapasztaltam ilyet (HP 8510W) de az a gép nem sokáig volt meg, szóval nem ment az idegeimre... ez viszont egyre jobban zavar. NBD garis a gép, de a tartozékokra szóló 1 év az már lejárt, szóval vegyek egy töltőt használtan, vagy nem lesz ennek nagyobb baja?
Köszi!

-
vwpolopg
őstag
Titkosítás, JAVA.... gyerekek, azért ez nem mindennapos
De igaz ami igaz 5ezer nem pénz érte, ennyiért bőven jó, ha a jövőben szükség lehet rá
-
vwpolopg
őstag
válasz
tothir
üzenetére
Hát szerintem bőven elég.... PS+firefox egy halom nyitott tabbal és a legtöbbször 2 gigát is alig eszik meg... az átlag usernek nincs szüksége 4 GB-ra, csak parasztvakítás.... vagy menőzés, hogy az enyémbe 4-8 giga van és azjobbmintatiéd... akinek meg specifikus igényei vannak, tervezés, ,,játék...." azoknak igen, de az meg más tészta...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Errőlszeretnék segítséget, információt kérni, hogy működik ez? Mert eleve adnak hozzá egy antennát, ami elfoglal a kártyán lévő 2 csatlakozóból egyet... de nekem a gépemben (dell d430) alaból bent vannak az antennák, mert elő van készítve 3g-re, csak a kártya kéne bele. Akkor most ezt az antennát amit adnak hozzá, nem kell használnom? Vagy a GPS-hez csak ez jó a gyári nem? Valaki segítsen legyenszíves mert ebben a témában nem vagyok otthon.... köszi előre is!
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Van egy Dell D420-am, amit nagyon szeretek, de van egy gondom vele, a baromi lassú 4200-as winyó... gondoltam kap SSD-t, de az 1,8-as ZIF ssd-k vagy baromi drágák vagy nem küldik őket ebayről magyarországra... és ma találtam mini pci-expresszes SSD-t, de nem tudom menne-e vele... mindenképp arra menne az oprendszer, szerintetek életképes opció lenne ez így, lehetne rá telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
azóta minden 2 külön lemezre van mentve
Eddig jó, meglátjuk, ha a jövőben megint összeakadnak akkor állítgatok majd.

iponék szerint: