- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
Tothgera30 #71668 üzenetére
Még csak az sem mindegy hogy világítósból milyen verzió... Ugyanis két világítós billentyűzet is eltérő mechanikát használhat.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tothgera30 #71662 üzenetére
-
wwhy
veterán
válasz
Tothgera30 #67812 üzenetére
Félévente
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Tothgera30 #67809 üzenetére
Kikapcsol magától, lefagy, elmegy a kép, nem ad képet, stb...
Mivel a hőmérsékletváltozás miatt engednek el a forrasztások, így sok múlik azon, hogyan használod a gépet illetve a hűtés megfelelő-e. -
SZIGMA
aktív tag
válasz
Tothgera30 #67807 üzenetére
Szia!
Jópárszor találkoztam ezzel, összecserélik őket, "kerek-kerek" alapon.
Legtöbbször brutálisan felmelegszik a gép és emiatt visszaveszi az órajelet is, szóval a végeredmény egy forró és lassú gép. Szerintem párod megfőzte kicsit a laptopot, BGA hiba várható, de az egyébként is esélyes a gép kora miatt. -
wwhy
veterán
válasz
Tothgera30 #67686 üzenetére
Nem tudom. Nekem először fagyogatott, aztán jöttek a kékhalálok, újraindulások stb., majd kivillogtatta a led, h "mainboard or cpu failure". Voltak napok, amikor hibátlanul ment, de munkára alkalmatlan volt. Az alaplapcsere után mai napig tökéletesen teszi a dolgát.
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #67686 üzenetére
Próbáld ki egy linux live disztróval, ha ott nem jelentkezik, akkor windows reinstall. De először a hőmérsékletet csekkold. Utána jöhet a ram, ssd/hdd, ha ezek mind rendben vannak, akkor már szinte csak az alaplap marad. Bios frissítés se árthat még.
-
wwhy
veterán
válasz
Tothgera30 #67684 üzenetére
Kb. ezekkel a tünetekkel alaplapcsere lett a 7380-as gépemen.. m
-
krisz77
tag
válasz
Tothgera30 #67320 üzenetére
szia és ha be van kapcsolva hozzá a igpu ?
-
Csepy
őstag
válasz
Tothgera30 #67302 üzenetére
E7270-nél és E7470-nél gyakran forsul elő zsanér probléma. Nem kilazul a csavar, vagy ilyesmi, hanem maga a hegesztés a zsabérban megy tönkre, fárad ki és lötyögni kezd a zsanér. Több fenti típusú géppel jártam már így sajnos.
-
válasz
Tothgera30 #67332 üzenetére
Mx-4 mellé, jobbnak láttam az h2-t, de nem próbáltam a h1-et, csak a gyártói adatokra hagyatkoztam.
-
válasz
Tothgera30 #67322 üzenetére
Az pont tökéletes. Én is ezt meg noctua nt-h2 szoktam használni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tothgera30 #67302 üzenetére
Tudomasom szerint nincs es szerintem az E6230 utan a legjobb gep az E7270
-
válasz
Tothgera30 #67320 üzenetére
Az szuper és normális érték.
-
Uniross2
csendes tag
válasz
Tothgera30 #65963 üzenetére
A rendszermemóriát használja az integrált vga, azzal lesz a gond.
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #65965 üzenetére
hát, CPU-n belül külön egység, simán előfordulhat (de ilyen hibával még én sem találkoztam eddig)
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #65963 üzenetére
hibás a VGA, írja is (egy BIOS frissítés nem árthat, ha van újabb, de sok esélyt nem látok rá, hogy megoldja a hibát, ez hardveres gond)
-
Faterkam
addikt
válasz
Tothgera30 #64893 üzenetére
A lányomnak 6420-ast vettem, igaz az nem 30, de szerintem az sem rossz. A sógoromnak 5440-es van, na az már más kategória ránézésre is!
-
Faterkam
addikt
válasz
Tothgera30 #64889 üzenetére
Naaa, azért a z E6440 elég masszív!
-
Immy
őstag
válasz
Tothgera30 #64889 üzenetére
M4800 ha még masszívabb kell
-
Zanik
addikt
válasz
Tothgera30 #64885 üzenetére
Semmi komolyabb baja.
Az akkumulátor csereérett, és egy újrapasztázás is ráférne, mert gyakran rákapcsol a ventillátor. Illetve a kijelző sem FullHD még. Sokat nézünk mostanában notebookon Netflix-et és úgy gondoltam jobb lenne egy kicsit nagyobb kijelzőjű és felbontású gép, ami közben halkabb is.A terv az, hogy veszek egy jó állapotban levő használt 5480-ast, utána pedig rendberakom a 6320-ast (új akku, kitakarítás) és odaadom anyósomnak, mert az ő 4310-ese már tényleg odavan és azt nem érné meg már rendbehozni.
-
válasz
Tothgera30 #64594 üzenetére
Igen ez most olyanmint mikor a kocsi fogyasztásdát írják le.... (hátszéllel, 1 emberrel üres csomagtartóval stb) Nyilván ez így erős ide. De pl. sok múlik azon is pl milyen a szoba hőmérsélete, klímás 22°C vagy mostani nyárimeleg 28°C-os szoba stb. az életszerű teszt mindig a gép és helyének megfelelő lesz úgy is, Lehet nálam 47°C az nálad már 52°C lesz. most csak írtam két véletlen számot.
sokan nem szeretik, én évek óta mx-4 pasztát használok a munkáom során. Nyilván extrém gamer gépeknél jobb kell, de a gépek 90%-hoz elegendő bőven, a saját tapasztalat szerint, ami más tapasztalataitól eltérhet.
-
válasz
Tothgera30 #64585 üzenetére
Nem degradáltam, csak a hasonló a specifikációja mint az mx-2 pasztának. Én mx-4 pasztát használok 98%-ban. És igen létezik. 😀
-
válasz
Tothgera30 #64580 üzenetére
Ez kb MX-2-es pasztának felel meg, ez most lényegtelen. azt nézd mát mrg légyszives, hogy ha pl AIDA progival terheled (stresszteszt) akkor hogyan alakul a hőfok, ott ingadozik nagyon?
Köszi -
válasz
Tothgera30 #64575 üzenetére
Szia!
Tudod pontosítani? Mivel pasztáztad? Mit jelent az ingadozás érékekben, illetve mikor ingadozik, alapjáraton, stb? -
válasz
Tothgera30 #64362 üzenetére
Igen, ezt én is megerősítem, hogy előfordul, és lehet, hogy úgymond nem is az akksi halt meg, hanem az elektronika benne. Nyilván a végeredmény szempontból ez nem számít. Viszont ne tedd vissza a rossz akksit, mert zárlat is előfordulhat.
-
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #64362 üzenetére
Pedig simán meghalnak így az akkuk.
-
válasz
Tothgera30 #64359 üzenetére
Ez mit takar:
- kicserélted az akksit,
- vagy a töltőt tetted másik gépbe? -
válasz
Tothgera30 #64356 üzenetére
Alaplap (töltőáramkör, vagy akksi, vagy a töltő), ezért írtam, hogy meg kellene próbálni másikkal.
-
Faterkam
addikt
válasz
Tothgera30 #64314 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy soha nem töltötte fel 100%-ra, A neten azt találtam, aku ki, a bekapcs gomb 20mp nyomvatart, aku vissza. Nálam ez bevált!
-
válasz
Nézd meg pl aida progival az akksi állapotát. Szedd ki kiapcsolt állapotban, majd tedd vissza. Megvaz eszközkezelő is jó tanács. Ha nem jön be egyik sem, akkor már hardware probléma lesz.
-
somasz
Topikgazda
válasz
Eszközkezelőben távolítsd el az összes akkut és keress új eszközöket, hátha magára talál.
-
Immy
őstag
válasz
Tothgera30 #62860 üzenetére
Ez inkább szoftveres hibának tűnik. Próbaként Live ubuntu alatt nézz egy filmet, meglepő lenne ha ott is kikapcsolna meghatározott “pihenés” után...
-
E300TD
tag
válasz
Tothgera30 #60616 üzenetére
A Win10 Spring update "hozta ajándékba" ezt a bug-ot az avast használóknak
-
soldi3r
veterán
válasz
Tothgera30 #58378 üzenetére
Most nezem csak, ez a TB3.0 valoban tudja is azt, amit rairnak? Tehat gyakorlatilag is gyorsabb, mint a PCIe3.0?
-
soldi3r
veterán
válasz
Tothgera30 #58374 üzenetére
Azert ennyibol mar egy korrekt asztali gep is osszerakhato.
-
iSonic
addikt
válasz
Tothgera30 #58246 üzenetére
Letöltöd a telepítőt elindítod és ott a remove/uninstall-ra katt.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Tothgera30 #58144 üzenetére
hali.
nekem van. iszonyat vékony gép, iszonyat halk, hosszú üzemidő. 6-os széria sokkal inkább tank, ez viszont vékony, de elég minőségi. játszani nem játszottam még rajta.ami tök érdekes, hogy 14"-ről jövök, és semmi hátrányát nem látom azzal a mérettel szemben (kijelző, bill)
amit nem tudok, hogy lehet-e bele 2. SSD-t rakni (rövidet), ill valamiért folyton elfogy chrome alatt a 8gb RAM...
-
allein
addikt
válasz
Tothgera30 #58053 üzenetére
Nálam nem volt ilyen jellegű probléma a 6430-al, nem tudom mi okozhatja a hibát
-
dr.dre bike
csendes tag
válasz
Tothgera30 #55866 üzenetére
Köszönöm akkor keresek
-
haxxika
senior tag
válasz
Tothgera30 #55837 üzenetére
-
haxxika
senior tag
válasz
Tothgera30 #55835 üzenetére
El is fér az iGPU-sban a 8mm heatpipe, akkor szokták berakni, ha valaki 4magos i7-et pakol be minimum, oda azért elkél.
Az A16-os BIOS nekem le van töltve, ha kell meg tudom osztani, fogalmam sincs miért vették le az oldalról. -
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #55826 üzenetére
-
haxxika
senior tag
válasz
Tothgera30 #55826 üzenetére
Felső talán a Radeonos verzió hűtése nem? Az alsó tutira csak az igp-s. Vagy ez már a revision utáni hűtés lehet? (amikor már edp van lvds helyett, így lett 1080p is e6440be)
-
SzaboZE
addikt
válasz
Tothgera30 #55678 üzenetére
Akkor az nem elfelejtve lett, hanem a gyári paszta volt rajta és kilapult, kicsit erős a cpu hűtő rugója.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Tothgera30 #55676 üzenetére
Az új heatsinken rajta van, ahol kell. Ha valahol nincs, annak oka szokott lenni. Milyen gép?
-
PlatiaAmos
tag
válasz
Tothgera30 #55228 üzenetére
Köszönöm a részletes választ és a felvilágosítást.
A történet annyi, hogy írtam egy aprót, hogy keresek : Intel® CoreTM i7 (2640M) KERESEK!!!
Valaki pedig rám irt, hogy i7-2630QM -ja van és ugyanúgy dell e5520-ban volt. Szóval bios frissités és jó lesz nekem is.
Pénzt elutaltam, hétfőn kerül feladásra a proci.Viszont a hozzászólássódnak hála utána néztem és ez bizony 45W-os proci.
Most, hogy szerezzek hozzá ilyen heatsink-et? Ezt lehet venni webáruházban valahol?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tothgera30 #55192 üzenetére
En a dellem szeretem, meg anyu e6330-at, de nem tudom azt mondano a ceges 8470p-re, hogy szar.
De ha lehetne valasztani, akkor 30as szeria. A sajat ugye az -
jjeahh
nagyúr
válasz
Tothgera30 #55189 üzenetére
-
PlatiaAmos
tag
válasz
Tothgera30 #55175 üzenetére
hűtés takarítás megvolt..de nem segített.. veszek akkor pasztát.
-
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #55026 üzenetére
Alaplapon van, ebben nincs audioboard.
thotzoltan: nem kell webcamhoz driver! ha nem megy, akkor vagy nincs benne, vagy a kábele csúszott ki.
-
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #55019 üzenetére
Attól függően, melyik gépben, melyik portot cseszte el, javítható, vagy cserélhető egyszerűen vagy bonyolultan. (pl. van, hogy audioboardon van rajta, az külön cserélhető, az alaplapi macerásabb.)
Keressétek fel KillHates fórumtársat. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Tothgera30 #55019 üzenetére
Mindent lehet javítani, csak legfeljebb nem ingyen
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #54936 üzenetére
Te sem,szia.
Latitude E5540-es egyébként. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Tothgera30 #54902 üzenetére
Ezt hogy erted? Kiszedtem mindkettot... Es megtisztitottam mindkettot. De a coolert kell a heatsink utan visszatennem, maskepp nem megy. A foto meh a ketto kozott keszult.
-
embe
nagyúr
válasz
Tothgera30 #54771 üzenetére
Ő itt helyben árul 2 méretben is.
-
Shade45
senior tag
válasz
Tothgera30 #54771 üzenetére
Öööö, biztos, hogy ezt így akartad kérdezni?
-
szőr Artúr
tag
válasz
Tothgera30 #54751 üzenetére
Igen, tudom (ha jól értem, ott dolgozol - vagy elhozni, azt úgy érted, hogy haza? Mert ez megtörtént, itthon derült csak ki). De a "kedves" úriember, akivel beszéltem, úgy felbaszta az agyam a stílusával, hogy ha szemtől, szemben csinálja, akkor valszleg a fején törtem volna össze
És bocs, de egyrészt vadonatúj gépet nem javíttatok, másrészt volt szerencsém Dell NBD szervizhez, jobb mint a legtöbb, de még így is katasztrofális némelyik.
És nem is feltétlenül a szervizzel van néha gond, mert küldtek már - asszem, Amszterdamból - selejtesre gyártott alkatrészt csereként.-----------------
Kérdés a szakértőkhöz: bejelentek egy _VÉLT_ hibát az eladónak. Ugye nem vagyok hardveres, nem tudhatom, hogy ez bug vagy feature.
Van-e jogom ezek után úgy dönteni, hogy elállok a vásárlástól és jelezni feléjük, hogy hibás a cucc?
Idén egy Samsung és egy Panasonic tévével jártam így, mindkettőt visszavették szó nélkül és megköszönték, hogy jeleztem a hibát és nem sunnyogtam, hogy tképp jó, csak nekem nem tetszik.Ez a "drága" "kereskedő" meg rettentő ingerült hangon közölte, hogy hibás termék esetén nincs jogom az elálláshoz.
Szerintetek? -
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #54751 üzenetére
Attól függetlenül, hogy az összes közül én is ezt csináltam volna, ne legyen egy új gépnek out-of-the-box baja!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Tothgera30 #54726 üzenetére
ha úgy van dobj rám egy pü-t!
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tothgera30 #54026 üzenetére
Router az N300 vagy N150? Ha utóbbi kb ez a max.
-
Shade45
senior tag
válasz
Tothgera30 #53916 üzenetére
A hétvégén dobok rá egy MX2 pasztát, meglátjuk mit produkál.
-
Shade45
senior tag
válasz
Tothgera30 #53913 üzenetére
Na én ezt cáfolnám!
Nálam folyton megy a venti (bár ritkán hallható), és az alsó lemez is langyos! Nyugalmi állapotban!
Friss Win 10 van rajta, és dedikált radeon gpu+4300 i5
Tisztított hűtés, bár újrapasztázva szerintem nem volt.
-
válasz
Tothgera30 #53872 üzenetére
6 tabos Chrome böngészés kb. 30--32 fokos külső hőmérsékletnél, úgy hogy külső légmozgás nem éri a gépet - ill. néha lágyan lengedező szellő:
Feltételezem ez is jó.
A billentyűzet melletti burkolat illetve a billentyűzet jó meleg ill. meleg levegőt fúj a gép is, de tűrhető. (jóval kisebb kaliberű vasról váltottam, azért a sok idióta kérdés, bocs).Más: A Dell Professional Toploader 14 nagyon tetszik. A 10-12k-t kissé sokallom, nincs erre valami akció esetleg?
Vagy mit ajánlotok?
Mégvalami: Most 63%-os töltöttségnél 2:13-at ír hátralévő időnek. Ezt nem tudom hova tenni ez alapján.A készülék gyári új.
Köszi!
Üdv. core2
-
JasL
őstag
válasz
Tothgera30 #53479 üzenetére
Köszi
Amúgy nem én kerestem
-
JasL
őstag
válasz
Tothgera30 #53477 üzenetére
Most ezt miért nekem mondod?
-
JasL
őstag
válasz
Tothgera30 #53457 üzenetére
Picik
Meg kell keresned az adott géphez tartozó technikai manualt, abban a robbantott sematikus ábrán megadják a méreteit.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tothgera30 #52917 üzenetére
-
SzaboZE
addikt
válasz
Tothgera30 #52857 üzenetére
Hmm, az i7-esben, ha nvidia kártya van, akkor duplacsöves hűtő van, szemben a sima egy csöves hűtővel
Felesleges figyelgetni, ha túlmelegszik, akkor annak jelei vannak (throttling, kikapcsolás). Addig minden más üzemi állapot.
-
mghltm
addikt
válasz
Tothgera30 #52661 üzenetére
alfa-nal kerdezz ra, lehet veletlenul hozza kerult
-
gozso
őstag
válasz
Tothgera30 #52661 üzenetére
-
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #52575 üzenetére
Paszta és takarítás megvolt? Amúgy ez a széria még hajlamos bekapcsolni. Bios friss?
-
válasz
Tothgera30 #52139 üzenetére
A korábbi poszt margójára: Találtunk egy Dell Latitude E6320-ast, patent állapotban, kapott egy 500Gb-os HDD-t, és 6Gb Ram-ot, "és látá az úr, hogy ez jó; és mondá az úr: Legyen adat. És így történt." Szóval patent kis notebook, hordozni, netezni, filmezni, dolgozni, pdf-hez és doc/docx-hez tökéletes, viszont úgy veszem észre, hogy a hűtés nem áll a helyzet magaslatán (netezés alatt be-be kapcsol), gondolom integrált CPU miatt nem is lehet nagyobbat beleokoskodni.
-
válasz
Tothgera30 #52493 üzenetére
Már Aliexpress-t is végigböngésztem, de csak kék-kék színű van, ilyenek: [link]
-
eastsider
nagyúr
válasz
Tothgera30 #52472 üzenetére
hutest kell cserelni nagyobbra (35W TDP vs. 45W TDP), viszont pl E6420-ban csak quadros valtozatban volt i7, ezert csak olyan nagyobb hutes letezik ra, amin a a quadro hutese is megvan, azt viszont le kell rola reszelni, nem lesz tokeletes. bar nekem igy megy par eve a gepem (i7 quadro nelkul, moddolt hutes), de nem 100% a megoldas)
-
adika4444
addikt
válasz
Tothgera30 #52120 üzenetére
Hali!
3-as sorozat az a Latik legalja, szinte átcímkézett Inspiron. Én kihagynám...
-
válasz
Tothgera30 #51364 üzenetére
Már a 15"-os verziókban se nagyon lesz.Lejárt a lemez(szó szerint)
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Tothgera30 #49687 üzenetére
Ezen a DELL PA-12 töltőn, van AC230V, DC 12V bemenet is ?
Vagy ez általános a DELL autós töltőknél ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Tothgera30 #49680 üzenetére
Tehát konkrétan DELL Latitude E6540-hez nincs gyári autóstöltő, de egyes korábbi modelleké jó lehet hozzá .
Akkor melyik DELL autóstöltőt ajánlanátok az E6540-hez ?
Pontosan melyik típust, illetve 19,5V hány Wattost kell keressek ?
Üdv.
Astra
-
kistewe
tag
válasz
Tothgera30 #49645 üzenetére
Amennyiben nem kell neki CDROM akkor szerintem kényelmesebb a 12" ha hordozza is esetleg, és ami nagyon fontos van bele utólag is belerakható IPS kijelző, ég és föld a sima TNhez képest. A 6230 ban erősebb a proci és van benne pöcökegér már ha ez számít...
uff stewe
-
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #49645 üzenetére
Félreértettem.
2520m-hez szerintem elég.Erre a felhasználásra 6220 i3+ssd-t ajánlanék, húgaimnál bevált.
6430u-ból i5 alá nem mennék.
-
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #49642 üzenetére
A 6220 pontosan olyan erős, mint egy vele azonos procival szerelt 6320,6420,6520. Ugyanez érvénes a 30-as szériára.
E6420U nincs. 6430u-ra gondolhatsz esetleg. (Vigyázz, nincs hozzá magyar bill.)
-
premete
veterán
válasz
Tothgera30 #48570 üzenetére
Mi a céges, és ki él?
-
premete
veterán
válasz
Tothgera30 #48568 üzenetére
Pénzbe nem kerül de az eredeti tulajdonos adatai nélkül elhajtanak. [link] Kell a név (cégnév), irányítószám minimum, de nem árt, ha van email, telefonszám, postai cím.
-
válasz
Tothgera30 #48504 üzenetére
Lehet, de fizettem ezért a gépért, úgyhogy oldják meg ahogy akarják.
-
soldi3r
veterán
válasz
Tothgera30 #48251 üzenetére
Pedig es jo, ez ken, nem ragaszt.
(#48256) oszi666, En most egy Wera meg egy Facom szettet nyuzok. Utobbi kicsit draga hobbi celra, de azt napi 8 oraban nyuzom es birja.
-
soldi3r
veterán
válasz
Tothgera30 #48241 üzenetére
Erdekes, attol nem kene. Mit fujtal ra?
-
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #48209 üzenetére
szerintem 6-7e.
-
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #48205 üzenetére
Kell hozzá webcam modul meg új bezel a kijelző köré.
-
soldi3r
veterán
válasz
Tothgera30 #48205 üzenetére
Nincs meghuzva az, preselve van. Csak a vazhoz van csavarozva. Egy kis siliconspray azert segithet.
-
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #48202 üzenetére
Cseréld ki, nem fog megjavulni!
-
Ispy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #48202 üzenetére
Érzek valami akadást is, vagy simán jár és csak nyikorog?
-
Ispy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #48200 üzenetére
WD40?
Biztos telement porral, azért csinálja, igaz én még nem találkoztam ilyennel.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Tothgera30 #47392 üzenetére
nos igen, sajnos nekem ilyen opsön már nincs, két tab-os a bill a vezérlőpultban, illetve a Logi Setpoint miatt három, bár annak nem ott lenne a helye szerintem :d ez egy kényelmes és fontos fícsör, kár érte :/
-
oncsi
őstag
válasz
Tothgera30 #44569 üzenetére
Hát igen! Nem egyszerű a telefonomon bepötyögött hajnali litániámat értelmezni
szóval van két full-os D630-am. Tökéletesen működnek, kellően gyorsak. De a 6420-am már 2x is tönkrement.
viszont semmivel sem gyorsabb, és annak is kezd az aksija behalni. Még a D630-é most is megy 2 órát.
Vannak pro, és kontra érvek a lecserélésükre.
D630 kijelző betekintési szöge gyenge, alul bevilágít. Manapság ennél már talán csak jobbat adnak (144x900)
Melegszik. Szerintem a hűtő nincs a helyzet magaslatán. Pedig karba van tartva rendesen.
Jó lenne egy világítós billentyűs gép.
Meg USB3. kb ezek miatt kellene lecserélni. Teljesítményre nem kell semmivel gyorsabb.
A 6420-tól vártam volna, hogy mindenben jobb lesz de nem.
Kijelző tükröződik rendesen. Semmiféle 2.5-es külső wincsit nem kezel, (nem ad neki elég áramot) mig a D630 igen.
Sebességben ugyan ott van. aksija meg már csak arra jó, mint egy szünetmentes. Mentésre.
Röviden.
Ha volna a D630-ba jobb kijelző
Világítós billentyűzet
Kicsit gyorsabb USB (CF-be kapható USB3 adapter de természetesen csak max 60MB/s a sebessége, a CF-miatt.)
Ha ezek megoldhatóak lennének, akkor nem cserélném le.
A Hűtésre meg írta valaki régebben, hogy meg lehet csinálni 2 hőcsővessé. Akkor nem fűtené a proci a GPU-t
Akkor vennék hozzájuk új aksikat inkább.
Vagy hagyjam a fenébe, és vegyek egy 6430-ast. Van az olyan jó (nem gyorsabb,nem szebb minőségileg jó) mint az öreg D630? -
SzaboZE
addikt
válasz
Tothgera30 #44340 üzenetére
Mindegyik neoprén tokon úgy van kialakítva a cippzár, hogy a kocsi és a zár nem érintkezik a géppel. Nekem inkább az volt a gondom, hogy fehér gépem volt és befogta a tok színe.
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #44336 üzenetére
Ühüm. No majd kíváncsi leszek. Amúgy a dellben van valami roll cage szintű védelem?
-
somasz
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #44340 üzenetére
Nem mindegyik neoprén tok cipzáros.
-
soldi3r
veterán
válasz
A szerviz jo. Ugyan ugy jonnek hazhoz, mint a Dellek, csak kicsit lassabban. Mondjuk ettol meg a 20-as szeria utan a gepeik nem jok.
-
pengwin
addikt
válasz
Én erre egy régebbi laptopom gyári csomagolását használom: vékonyka, nagyon puha szövethuzat, nagyon jól védi a mostani Inspiront a kopásoktól.
(#44338) nlq
Tényleg: 13,3"-os laptophoz neoprén tokot nem tudtok?
A MBA tokok állítólag pont nem jók az enyémre, pont annyi eltérés van méretben...
MBA: 17*227*325
az enyém: 21*222*331
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged