- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Egy Dell Inspiron 5537-es gépre szeretnék Win7-et tenni, alapból rajta volt a Win8, de amikor belépek a telepítésbe akkor van rengeteg (7 partíció) ESP - Rendszer, DIAGS - OEM (fenntartva), MSR (fenntartva), WINRETOOLS - OEM (fenntartva), OS - elsőídleges, PBR Image - OEM (fenntartva)
Ezeket a Dell honlapjánúgy írták h mindet törölhetem:
Select Custom Installation rather than Upgrade.
Delete ALL existing partitions.
This will allow Windows 7 an entirely partition-free drive to install to.
Forrás: [link]Ha mindet leformázom, letörlöm, akkor abból nem lesz baj, nem veszik el az OEM Win8-am, tehát később vissza tudom tenni, nem? Alapból adtak egy Dell-es DVD-t ami ez áll: Operating System (Allready installed on your computer)
Előre is köszi a helpet! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Munkához és tanulmányokhoz kellene egy laptop, ami megbízhtaó és gyors. Elsősorban programozás és tanulmányaim előkerülő alkalmazások kellenének, melyek eleinte csak Office később lehet azonban pár combosabb program is. Ezt a notit néztem ki: Dell Inspiron 3537 szerintetek ez mennyire alkalmas ezekre a célokra és mennyire megbízható?
Van esetleg aki találkozott már ilyennel élőben és esetleg van véle,ény h milyen? Neten olvastam h fénylik a kijelző, ez mit takarhat amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.