Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Ha FHD-ban szeretnel hordozhato gepen jatszani, akkor FHD kijelzos gepet nezzel, ne az altalad linkelt HD kijelzos modellt
illetve ertelmes dVGA a masodik lepes, ami nem ugy kezdodik, hogy Quadro.
Minimum GeForce 1050M -es dVGA-s modellt neznek, ezzel garantaltan "szepen" futnak a jatekok FHD felbontasban is.Kisebb VGA-val szerelt modelleket, mint geforce 920-940 vagy radeon 530 es tarsai el kell felejteni, szinte semmivel se nyujtanak tobbet mint az igp, vagy csak jelentektelen az elteres. Elonyuk a dedikalt memoria (nem a rendszermemoriabol szednek el sulyos GB-okat), es a nagyobb kompatibilitas jatekokkal.
Ami pedig a hagyomanyos dokkolot illeti, azok mar szerintem a multte, ha van a laptopon legalabb 1db USB 3.1 Type-C port charge es/vagy DP szolgaltatassal, akkor arra talalsz boseges kinalatot ami a hagyomanyos dokkolo osszes szolgaltatasat tudja.
-
mghltm
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
hdmi kabel nincs megtorve? en szivtam egy hibassal nem is keveset.
-
somasz
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
intel driver update utility-vel less rá, hátha van frissebb!
-
yanna
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Win 10 itt a legnagyobb huncut...

-
somasz
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
vga driver-csere?
-
premete
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Abban az esetben nézd meg a "Components" fül alatt, hogy milyen a keyboard: ha HUN, akkor okés alapból, de a legbiztosabb, vétel előtt megkérdezni a Dell supportot, hogy milyen a gari.
-
premete
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
A "Dell Digitial Delivery" az irreleváns, annyit jelent, hogy letöltheted a szoftvereket, amit egyébként is letölthetsz.

-
szabonagyur
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Inkább a 2520M, erősebb IGP, illetve kevésbé meleg, megéri a felárat.
-
szabonagyur
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Lényegében igen, csak a gari legyen az adott országba átvíve.
-
premete
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Egy próbát megér, hívd fel az ingyenes zöld számot.
-
Chabi
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Köszönöm, igen bent van aláirásomban

-
cigam
titán
válasz
werszomjas
üzenetére
Csak ki kell kapcsolni a BIOS megfelelő menüpontjában. A reset ezen nem segít.
-
SzaboZE
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Garanciában nem fogják újrapasztázni, első körben lehet hogy még az is segít ha a rácsokon át kifújod a port belőle.
-
mghltm
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
a szerelesi segedlettel otthon megoldhato a szetszedes es a pasztazas
az sp9300 105 celsius fokig birja, bios-t erdemes frissiteni, lehet javit a hutesi hazirenden
-
gery2123
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
2.5'' sata 3 nyugodtan mehet, nem kell különösebben figyelni semmire. Nekem egy Samsung 840 van, és nagyon jól muzsikál az e4300-ba.
-
suhagabi
csendes tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Nem fogod megbánni.

-
suhagabi
csendes tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Használtam a munkahelyen E4300-at P9300-mal és E6400-et is.
A E6400-nek gyengébb a Win 7-es indexe mint a E4300-nak. Ha jól emlékszem akkor 5,1 a E6400-nek, a E4300-nak 6.0. Ha a súly is számít akkor a E4300-at nem érzed meg, 1,6 kg (grammos mérlegen mérve akuval együtt). A E6400 sokkal súlyosabb nála.
Nekem most E4300 P9400-el 4Gb rammal és samsung 840 evo ssd-vel simán veri a Sony Vaio i5-ös gépét. -
SzaboZE
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Bevizsgálás után lehet garit hosszabbítani, de a hosszabbítás alapja az eredeti garancia, tehát ha mondjuk 3.5 éves a gép, akkor a 4. éves hosszabbítás csak a 4. évig tart, tehát fél év az effektív hosszabbodás.
-
premete
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Biztosan nem fém.
-
válasz
werszomjas
üzenetére
E6410
-
somasz
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
gabormezo féle 6410-re egy szavazat!
-
Outlander
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
A quickset .... de ez nem (csak) d4ive, hanem app....
-
langward
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Elvileg frissiteni kell a drivert, legalábbis külföldi fórumon ezt irják.
http://www.dell.com/support/drivers/us/en/555/Product/latitude-e6420 , majd ott "Analyze system for updates"
Elvileg utána jó lesz, ha frissitetted.
-
SzaboZE
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Mivel nem alaplapon van a csatlakozó (VÉGRE!), ezért nincs min aggódnod. Eddig pont az volt a baj, hogy az alaplapi csatlakozóknak semmi holtjátéka nem volt és letört az alaplapról.
-
mghltm
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
kozben talaltam egy videot az e6400-asrol: ahogy szerelesnel elkezdi kiszedni a kabelezest, lathato a csatlakozo pici mozgasa. ez termeszetes, ne aggodj miatta!
-
mghltm
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
ez nem hiba, szandekosan "lotyog" ennyire. a csatlakozo nem fixen van az alaplapra forrasztva, igy tores/serules eseten nem az egesz alaplapot kell cserelni, eleg csak a kivezetest.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
A CHS-t kerüld el jól..
-
Dell XPS
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Szia,
Humansoft Kft.
-
air
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
Amelyik közelebb van hozzád.
Ha felhívod a Dell zöld számát, ők is a lakhelyed szerinti legközelebbit fogják küldeni. (Költséghatékonyság.) -
tragiQss
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Egyébként csak jelezném, az utángyártott max 1-2ezer forinttal olcsóbb. Legalábbis utoljára 9000Ft-ot mondtak rá a szervizesek. Ők meg feltételezem, gyárit árulnak. (szerencsére nem kellett megvennem, szó nélkül cserélték)
-
tragiQss
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Nézd meg a gép diagnosztikai programjával!
Ha az a teszt hibásnak jelzi (általában igen: felkiáltójel sárga háromszögben), akkor a support másnapra küld újat. Legalábbis velem ez történt.
Ettől függetlenül: hipergagyik ezek az akkuk. A vadonatújat egyszer töltöttem, merítettem, újratöltöttem és máris 98%-on állt... Ez kb. hat-hét hónap normál használattal eljut odáig, hogy a windows elkezd pofázni, pár héttel később már a diagnosztika is hibásnak mutatja. -
Chaser
legenda
válasz
werszomjas
üzenetére
Gondolom ez sanyot takar, ha csak a dell nem gyárt cellákat. Úgy látom már innen is kikoptak a panasonic akkuk
Szégyen premium gépbe ilyen vackokat tenni. -
Chaser
legenda
válasz
werszomjas
üzenetére
Ugy. akkut én hanyagolnám. Csak kíváncsiságból, milyen cellás akku volt abban a gépben?
-
air
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
Ha elmúlt egy éves, akkor már nincs garancia. Az akkura mindig csak 1 év van.
-
lamazonia
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Nem akarom Alfa156 mester bizniszét rontani, mert velem nagyon korrekt volt

De én nem nagyon váltanék i5-2520ról i5-3360ra.
Teljesítményben szerintem nincs olyan szignifikáns különbség, hogy megérje rá áldozni.
Kivéve ha kell az intel 4000 vga, az esetleg döntő ok lehet, bár nem tudom mire kellene...Én i7-620m ről(thinkpad t410) váltottam i7-3720qm re(e6430), ott picit éreztem, de amíg nem ssdt használ az emberfia, addig ezek a proci különbségek szinte észrevehetetlenek.
Egyetlen döntő ok, ha akarsz egy új gépet, ami 3 év nbd garis.
-
Diokhan
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Bocs az offért, látom a böngészőt használod rendesen

-
vilmaboy
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
tőled is csak azt utdom kérdezni, hogy service tag alapján nincs a support oldalon?
Ha nem találjátok, akkor töltsétek le a driveridentifier nevü progit. Megkeresi nektek a drivereket és felajánlja a letöltéseket is. regelni kell rá, de ingyenes. nyugodtam regeljetek. nem zaklatnak.
Másik lehetőség, hogy hardverazonosító alapján rágugliztok a driverre. Arra figyeljetek, hogy vannak driverek amik márkaspecifikusak. Értsd: nem jó a dell drivere pl az asus ugyanazon hardverére. Van pár driver amit direkt egy márkára vagy típusra írnak meg. Etért javasolt a support oldalit leszedni. Ilyen pl sok esetben a VGA driver is.
-
Muerte
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Nem csak meg kéne húzni a zsanér csavarjait?
-
válasz
werszomjas
üzenetére
Heló! Magát a telepítőt beszerezheted legálisan. Windows 7 topik első hsz. ében találsz is linket hozzá. Feltelepíted, majd megadod a kulcsod. Persze ha Pro kulcsodvan csak a Pro Win. fogadja el.
-
Muerte
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Igen elfogadja,tök mindegy hogy 32 vagy 64 bitet teszel fel.
-
ibenny
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
A ceges gepem ilyen. Ez abszolut normalis, nem artana lejjebb venned a fenyerot, ugy lenyegesen tovabb birna.
-
SzaboZE
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Az teljesen normális.
-
SzaboZE
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
kb 5-6e ft-ról beszélünk a régi ramok összértékénél, de mindegy hogy megvan-e a régi, az új ramokra természetesen nem szól a dell garancia egy meghibásodásnál. Berakhatod tehát, csak ha meghibásodik a gép, akkor előtte le kell tisztázni hogy a ramoknak köszönhető a hiba vagy sem.
-
ibenny
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
A masodikra nem tudom a valaszt, de az elso az tulajdonkeppen biztosan megoldhato. Mondjuk egy kerdest lehet megerne az IT fele, mert indokolt esetben lehet, hogy nehany szavadba kerul es kicserelik neked ok (vallalati beszerzes kereten belul). De ha ezt nem akarod, akkor is nyugodtan megteheted magad.
-
válasz
werszomjas
üzenetére
Na ez igen

-
Giovanny
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Igen 1366x768 a felbontás.
SzaboZE És az kb.mennyi lenne? És gondolom ha én hoznám az LCD-t nem cserélik?
-
SzaboZE
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Gondolom 1366x768.
-
joe-ker
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
2006-os Inspiron 9400, mert azt megtudom nézni.
De érdekes,hogy egy CPx ami már tényleg nem mai gyerek azt kiírja. -
joe-ker
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Nekem nem sajna.
1TL1B2J <---- rákukkantanál? -
m.tomi4
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Sajnos nem bolti, és tudtam is, h nagyobb 13mm a magassága a vinyónak, de szétszedtem a laptopot és úgy tűnt,h belefér. Nos elhoztam a vinyót, próbálom bele rakni és egy 1-1,5mm híján nem tudom vissza pattintani a felső műanyagot a gépre
.szerk.:
[link] -
Sza_Sa
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Ez így van, de ha az akku merül, -márpedig mindig merül- a töltő folyamatosan rátölt. Ezt szeretném megakadályozni, mondjuk 10% alatt bekapcsolom a töltést manuálisan, vagy valami program felügyelné ezt.
-
mghltm
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
ha garos, akkor hivd fel a 06 80 016 157 szamot es segitenek megtalalni a legjobb megoldast

-
válasz
werszomjas
üzenetére
Hibás proci?
-
roland02
csendes tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Köszi.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Az már biztos

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Jééé. Ebben a topikban és találkozunk kedves F1-es kolléga

-
premete
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Tegyél fel windows7 dell oem ultimate 64 bitest, azzal menni fog a 3 GB feletti ram kezelése, vagy linuxot, ott a 32 bites is tudja kezelni PAE kernellel.
-
premete
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Nekem volt 2 db. e6410-esem és 3 db. e6400-asom; ezek alapján e6400-ast vennék, ha 14"-os az alapfeltétel. Egyébként e4300-ast, olyant, mint a mostanim (nem eladó, nem azért írom), ott is volt e4310-esem is. A "00" végűek anyaghasználata, megbízhatósága, gyorsasága, fényereje, fekete színe jobban bejön, mellette a 13.3-as méretben, súlyban sokkal kellemesebb, képernyőméretben pedig a 0.7" különbség alig észrevehető. maximum játék esetén lehet érdekes a 64xx-esekben az nvidia vga; játékra pedig szerintem asztali gép a jó választás.
-
rayoliviero
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Ok .
-
rayoliviero
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Szia.
Ez se rossz vetel: Dell Vostro 3550 Ilyet vettem a napokban es meg vagyok vele elegedve. A bolt is megbizhato.
Mashol ennek az ara sokkal magasabb. -
SzaboZE
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Mindenképpen hatos szériát javaslok, az 5420 szerintem kizárható, a másik kettő jobb ár/érték arányú.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Ezeket a Delleket nem ismerem, de Inspiron N5010-et veszek énis i3-as procival stb... Haveromnak i5-tel bírja több órán keresztül aktív használattal, szóval az akksival szerintem nem lesz gond.
-
geogabcsi
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
A HumanSoft jó, csak kár, hogy nekem 2 hét múlva válaszoltak egy mail kérdésre. Biztos a nyári szabadságok miatt...

-
Rocko007
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
HumanSoft nagyon jó! Keresdd meg SzaboZE kollegát a fórumon. Meg is várhatod, hogy elkészüljön a géped, előzetes bejelentkezés után.
-
werszomjas
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Az elozo kerdesemhez meg annyit, hol erdemes proballoznom?
kik foglalkoznak dell gepek garancias javitasaval?HumanSoft jo, vagy van jobb?
-
premete
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
1, Igen
2, 30.000.- -
Rocko007
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
szívesen. megoldódott a probléma?
Premete: még csak 46 napja van a fórumon, nem tudhatja a szokásokat...

-
Rocko007
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Szia!
A letöltéésnél válaszdd a download via webbrowser opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB RAM / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Magyar bill / Újszerű állapot
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
illetve ertelmes dVGA a masodik lepes, ami nem ugy kezdodik, hogy Quadro.