- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
#LittleG
csendes tag
válasz
pengwin #60095 üzenetére
Szia,
A ventilátor természetesen ki van takarítva, még újrapasztázáskor kifújtam belőle a port.Ui: a túlmelegedéssel volt már probléma, volt, hogy elérte a 98 fokot is, teljes terhelésnél, ami nem minősül elfogadhatónak :/
Ezt orvosolandó, már tervben van egy dupla rézcsöves hűtőmodul beszerzése.Csak még előtte jó lenne, ha meg lenne javítva maga a gép, elvégre halott gépnek nem kell már hűtő....
-
pengwin
addikt
válasz
allein #60093 üzenetére
A feladatkezelő mit mutat, mennyire terheli a böngésző a CPU-t, GPU-t?
Milyen böngészőt használsz?
Telepíts valamilyen script blokkoló bővítményt, lehet valamelyik oldalon, amit .látogatsz, van valamilyen kriptopénz-bányász script, az tudja pörgetni a hardvert.Nekem pl. as techinferno fórum pörgette fel így a Thinkpad 13 hardverét, 50-70%-os CPU terhelés révén.
(#60094) #LittleG
Kitakarítottad a hűtést a ventilátornál?
Szerintem lehet, hogy túlmelegszik a CPU, mert nem tudja elvezetni róla a hűtés a hőt... lehet ventilátor hiba? -
#LittleG
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy itt írjam-e le a problémámat, de tekintve, hogy egy dell-es gépem van, és ez a topic pont erről szól, remélem jó helyen járokSzóval...
Egy Dell Latitude e6420 büszke tulajdonosa vagyok. Mai nap folyamán újra akartam telepíteni rajta a Win7-et (megérett már rá). Telepítést el is indítottam, szépen elkezdte beolvasni az adatokat a CD-ről, elkezdte a telepítést. Ott is hagytam. 10 perc múlva bejöttem, megnéztem hol tart, de egy kikapcsolt noti fogadott. Amikor megpróbáltam bekapcsolni, a power gomb felvillant, 3 mp után elkezdett max. fordulaton pörögni a proci hűtője, ezt csinálta vagy 5 mp-ig, aztán leállt. A probléma az, hogy a rendszer nem adott nekem hibakódot (tudjátok, van a 3 led és ezek különböző arányokban villognak, attól függően, hogy mi a hiba). Egyszerűen leállt és kész...Előzménye annyi a dolognak, hogy karácsony táján volt probléma a notival, akkor adott is hibát: processzor hibára hivatkozott a drága. Ezt eljátszotta vagy 2 napon keresztül, néha beindult a windows, de aztán 2-3 perc után le is fagyott. Szóval szétkaptam a gépet, processzor hűtő le, újrapasztáztam, visszatettem a hűtőt és láss csodát, működött. Ideáig nem is volt vele semmi baj, de most megint kezdi... és még azt se mondja meg, hogy mi a baja.
Másra sem hajlandó hibakódot küldeni, pl kivettem belőle a RAM-ot, de nem adott hibakódot, ugyan azt csinálta, mint amit leírtam.
A problémám egyébként egy másik sorstársamnak is megvolt, ő videót is csinál róla...
https://www.youtube.com/watch?v=4t8fkm8Cz0I
Kezdetben valóban processzor hibára gyanakodtam, most viszont kezdem őgy érezni, hogy az alaplapom ment tönkre és az nem működik rendesen...
-
Dhampir
félisten
válasz
the.odzsy #60088 üzenetére
Köszi!
Persze megértem. Engem ez nem akadályozna meg az alkalmi játékban, csak kíváncsi voltam rá, hogy vajon be lett-e fogva erre is. Régebben ennél lényegesen gyengébb gépekkel is futtattam játékokat.
Az sem szokott zavarni, amikor néhanapján a nem kimondottan gamer kinézetű gépre rámondják, hogy az nem játékra való. Nyilván, de nem is fogom gügyögő hangok mellett felmasnizni és Barbie-házába rakni. Pont az ilyen gépeknek jó a hűtése és kellő merevséggel, erősebb anyaghasználattal bírnak, mint a konzumer, silányabb darabok. Néha jóleshet kikapcsolódásként egy-egy könnyebb játékot futtatni vagy filmre, stream-re.
-
pengwin
addikt
Szervusztok!
Precision 7510-et lehet utólag Thunderbolt porttal bővíteni?
Tudom, hogy cserélni kéne hozzá az "alvázat" és a bal oldali I/O NYÁK-lapot, a kérdés csak az, hogy működik-e a thunderboltos NYÁK egy eredetileg nem azzal szerelt 7510-zel? -
szabo.csabi
tag
Sziasztok!
Asztali gép helyettesítésére, nulla játékkal, filmnézésre, zenehallgatásra, dokumentumkezelésre, internetezésre (médiatartalom) keresek Dell notebookot. Ez jónak tűnik és szép is.
A témában az átlagosnál nem jártasabb emberként kérdezem, hogy ez kapható-e HDD + SSD kombinációban és hogy van-e értelme (a plusz kiadásnak)? Mobilon rögzített 4K-s videókat meg tudnék nézni rajta? Vagy az csak 4K felbontású (3840 x 2160) kijelzőn megy akadás nélkül? Illetve ez jól láttam, hogy 2016-os modell? Vagy előbbi ellenére csak a külső maradt de a hardverelemek frissültek benne?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
-
törölt tag
a dell e4300 milyen 3 antennás wifi kártyát van lehetőség beleapplikálni?
[link]
ez így elsőre jónak tűnne, csak nem tudom, az antennacsatlakozó is kompatibilis?
vagy elégedjek meg az AC 7260 mini-PCIe wifi kártya nyújtotta örömökkel? -
Francia91
veterán
válasz
somasz #60079 üzenetére
A GTX680M-ről tudok, csak sajnos ritka, és aranyárban mérik
A K4000M-nek utánanézek, a linken elvileg az is szerepel M6600 kompatibilitással a Dell oldalán.... Csak ahány helyen olvasom, annyi ellentmondásos infó. Na meg nem szeretnék potyára drága GPU-t venni, megjön, és nem megy.... Viszont a Quadro 3000M-nél erősebb kártya kéne, ha nincs más alternatíva, marad az M6100-as FirePro
A K4000M-mel már megelégednék, az egyik fontos dolog a 4 GB VRAM lenne, van egy programom, ami annyit kér, melóban meg nagy segítség lenne nekem CNC-re programot írni -
somasz
Topikgazda
válasz
Francia91 #60074 üzenetére
Amikor én próbáltam, nem sikerült működésre bírni emlékeim szerint. Ellentmondásos infók vannak, mert amikor valaki beírta, hogy megy nála, pár hsz-szel lejjebb ellene mondanak. FirePro M6100 az biztos jó.
Ugyanakkor egyszer beleraktam egy GTX680M-et, az sikerült. Így a K4000M-nek is mennie kellene.
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 11 3000 2-1 gépemen lecseréltem a win8-at 10-re. Az érintéses kijelző viszont iszonyat pontatlan, főleg a képernyő felső részénél. Már a kalibráláson is túl vagyok de nincs javulás. Amit még észrevettem, hogy ha félbe hajtom és tabletként akarom használni, függőleges állásban mindig fejjel lefelé van a kép, mindegy melyik oldalán. Ha vízszintes akkor jó. A gép hibátlan és sérülés mentes. A win8-cal tökéletesen működött ez a része...
Van valakinek valami ötlete?
Köszi előre is!
-
Francia91
veterán
Még egy kérdésem lenne...
Ezen oldal szerint, és más külfödli fórumok alapján a K3000M és K4000M megy az M6600-asban gond nélkül... Ez mennyire igaz? Főleg somasz véleménye érdekelne, de természetesen más válaszát is várom a kérdésre -
tylerddd
veterán
Hello! A Latitude E5430-as gépemen bekrepált a jack csatlakozó. Pontosabban csak a rákötött eszközök jobb csatornája szól. Van egy primitív USB hangkártyám és egy ilyen elosztót használva is működik, de gondolom érthető, h ha nem muszáj, akkor ezeket nem hurcolásznám magammal ill. ugye kilógnak a gépből ... szóval értitek ... Lehetne-e valamit csinálni a csatlakozóval? Cserélni, javítani lehet ezeket?! Köszönöm!
-
Francia91
veterán
Üdv!
Valakinek van-e azzal tapasztalata, hogy az M6600-as maximum mekkora HDD méretet kezel?
Jelenleg van egy 256 GB-os mSATA SSD benne, 1x1000 Gb Toshiba merevlemez és 1x500 GB WD merevlemez. Az 500 GB-os helyére tennék egy 2 TB-os vinyót, ha kezeli a gép az ekkora össz. tárhelyet -
426os
őstag
Sziasztok,
kicseréltem az alaplapot az e6430ban (nvidiásról sima intelesre). Kérdésem lenne, hogy van érdemi különbség a két heatsink között hatásfokban? link1 link2
A kettő között a különbség annyi, hogy az egyiknél a cpu-val érintkező mag réz, a másiknál nem (talán alu).
Vettem előre egy újat (az alusat), de meglepődve tapasztaltam, hogy az alaplappal együtt küldte az eladó az eredeti hűtőjét is mely rézmagos. Próbáltam tesztelni őket, hogy kicsit megmelegítem az egyik végét, de mindkettő kb ugyanolyan gyorsan melegedett át a másik végén.
Egyelőre összeraktam a rézmagossal a gépet, de gondolkodom mi legyen, melyiket tartsam meg. Az egyik mégis csak kitudja milyen öreg, meddig bírja még (most jó), a másik meg gyagyibb (pedig elviekben eredeti). -
KrAt
veterán
válasz
allein #60058 üzenetére
Az lesz
Kértem kölcsön, megnézem.
Azt valahogy ki lehet deríteni, hogy mikor kevés neki a táp? Ahogy terheltem, és néztem feladatkezelőben az órajelét, végig vhol 3,3Ghz közelében volt, néha leesett 3,1 körülre, Aida64 nem mutatott throttling-ot..
PassMark CPU részén 7500 körül kapott, elvileg bő 7700-at kéne kapnia a trendek alapján, az is kb. jó..
-
szpali
addikt
válasz
buca84 #60059 üzenetére
Szia!
Én ASUS K75VJ-be tettem ugyan ilyen wifi kártyát. Nem állítottam rajta semmit, a windows is automatikusan felismerete (eredetileg azt hiszem, hogy Realtek volt benne) -
buca84
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy egy Dell E6430 -as ba jó lenne-e az Intel 7260HMW IEEE 802.11ac Mini PCI Express Bluetooth 4.0 kártya.
Ha igen, akkor kell-e BIOS -t frissíteni, vagy valamit csinálni, vagy out of box megy minden?Köszi!
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
1. A dell 5558-as notebookomba "eredeti" új akkumulátort vegyek (4 cellás 2700 mAh) vagy vehetek és meg is éri 6 cellás 4400 mAh-est? Tehát teljesen kompatibilis lesz attól eltekintve, hogy az eredeti nem ilyen volt és érezni is fogom, hogy több szósz van benne? Csak 3k-val drágább (14 vs 17k).
2. A dell power manager jó cucc, használjam, vagy valami más progi kellene vagy pedig semmilyen?
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
belekerült ma egy i7 4700MQ egy Dell E6440-be, és a gyári 65W-os töltőjére azt mondja, hogy kevés.
Ha csövön kihasználom, akkor nyilván többet kérne enni, ez OK, de ez ritkán van, akkor meg pótolja majd az akksiból (gondolom), tehát maradhat a régi töltő, vagy adjak neki egy 90+W-osat? (boot közben sírt rá, de menet közben észre nem vettem semmit rajta, ami miatt azt mondanám, hogy kevés..)
Üdv,
Attila -
bandi0000
nagyúr
-
Lizardman
tag
válasz
bandi0000 #60048 üzenetére
Most nem akarok belemenni semmilyen vitába, de szerinted az itthon magyarországon tizen ezrekért forgalmazott kábeleknek az előállítási költségük mennyi?
Vagy éppen, ha közvetlen kínában vennéd meg, akkor is ennyibe kerülne? Nah ugye hogy nem.
Viszont akkor netről rendelek egy kábelt, ha jól tudom érvényes már magyarországon is a netes rendeléseknél, hogy 20 napon belül vissza lehet küldeni, ugye? (ha igen, akkor tudnál egy "normális" kábelt linkelni?)
-
Blazej
csendes újonc
válasz
allein #60036 üzenetére
Köszi a választ! Ajánlották mások is a PS4 + business laptop kombinációt, a gond csak az, hogy a PS4 számomra eddig kimaradt, és nem is nagyon érdekel... Elbohóckodok én laptopon, és ugye azt is rá lehet kötni a tévére, meg konzolt is lehet hozzá venni, ha nagyon elkapna a gépszíj... De annyit úgysem használnám, és igazából azért gondolkodok ilyen erősebb konfigban, hogy ha 2-3 év múlva bekapcsolom, akkor is fasza legyen, vigyen mindent, amit kell. De ha vennék egy PS4-et, akkor ahhoz egy normálisabb tévé is kellene, és szerezhetem be újra azokat a játékokat, amiket már beszereztem PC-re...
Plusz még egy laptop, mert a mostanit mindenképpen le kell cserélni... Szóval ezért van az, hogy combosabb laptopban gondolkodok.
-
amargo
addikt
5480, bios frissítés óta a WOL nem megy. Más is tapasztalt ilyet? Leszedtem a regi BIOS-t majd downgrade-ek meglátjuk, hogy biztosan a frissítés miatt van-e.
-
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésem, de nem igen tudtam máshova betenni.
Adott egy Dell Inspiron 23 (5348) típusú All-In-One PC (AMD Radeon R7 M265 dedikált videó kártyával), plusz egy Fujitsu-Siemens W9ZA régebbi monitor.
Ezt a kettőt szeretném "összekötni", ergo szeretném 2. monitorként használni a sima monitort. Vettem egy fasza kis VGA-HDMI kábelt, de akárhogy erőlködök, nem tudom beállítani, a gép (AIO) nem érzékeli sem a HDMI In sem a HDMI Out porton a monitort.Nem hiszem, hogy ez akkora ördöngösség lenne, vagy éppen a monitorom/AIO PC-m ne támogatna ilyet, bár ezek utána már azt kezdem gondolni.
Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm előre is!
-
allein
addikt
válasz
Blazej #60035 üzenetére
Filmnézést miért nem egy médialejátszóval oldod meg, játékra meg egy konzolt
elnézést, mindig magamból indulok ki
érdemes szétnézni laptop után itt is, ezen az oldalon. Találni jó áron.
Nem ismerem az Inspiron szériát, nem tudom ugyanolyan jó-e az anyaghasználata mint például a 6. Latitude széria. Volt még 5. szériájú laptopom, gyengébb az anyaghasználat.
A linkben található konfig viszont komoly.
Viccet félretéve, szerintem közel 500k-ból tényleg kijön egy jó médialejátszó, mondjuk egy PS4 és marad 300-350k egy jó gépre
-
Blazej
csendes újonc
https://m.prohardver.hu/tema/dell_notebookok/hsz_60010-60010.html
Ehhez tud bárki bármit hozzászólni? 🙂
(#60010) -
allein
addikt
válasz
the.odzsy #60032 üzenetére
Idle módban felpörög a venti és stabilan 3500 RPM-en megy, ez a gondom. Semmi komoly nem fut, böngészek, ennyi az egész. Nem tudok mit mondani a tisztításról meg a pasztázásról, 3 napja vásároltam a gépet.
(#60031) z0d1@Ku$ - hőfokra nincs panaszom, az valóban rendben van mindkét konfig esetében.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
allein #60030 üzenetére
A baj akkor lenne, ha nem pörögne a venti. Ezek a csoda hűtők meg kb semennyit nem segítenek, csak áramot fogyasztanak. Egy ilyen specifikációjú gépnél normális hogy folyton megy a venti, végül is nem egy ultrabook-ról beszélünk. Ezek a hőfokok pedig teljesen normálisak.
-
lupus_l
aktív tag
Inspiron 7537-esem van. Kaptam az értesítést, hogy új BIOS verzió érhető el. Feltettem tegnap. Ez elvileg orvosolja a meltdown -t.
Munkára használt gépről van szó, így a veményem: aki teheti, ne tegye fel ezt (és már meltdown Dell BIOS-t), mert az eddig tökéletesen használható gép néha annyira belassult, hogy csak fogtam a fejem... Downgrade lett belőle, vissza tettem az előző BIOS verziót.
A biztonság mellett vagyok, de ilyen áron ez a foltozás a legrosszabb megoldás.
-
Mr.C
őstag
válasz
Comby01 #60027 üzenetére
Megfogalmazódott bennem egy kérdrés, bár csekély esélyt látok rá, hogy létezne ilyen:
ugyebár van egy XPS 9550-em, amin van usb-c (TB3 x2) amin keresztül lehet tölteni. Nos... létezik olyan töltő adapter, ami 60W-os usb-c anyás és mindemellett powerbank is? Ultimate eszköz lenne számomra, főleg, ha támogatna modjuk QC szabványt is (de ez már csak hab a tortán, amúgy is Dash charger-t használok).
Sokmindenben segítene:
- elég 1 db usb-c to usb-c kábelt vinnem magammal, amivel mind a gépet, mind a telefont tudom tölteni
- elég 1 hálózati adaptert vinnem, mert az jó a telefonhoz és a laptophoz is
- ha nem lenne áramforrás, lenne benne egy kis kraft vész esetére, ami szintén jól jön.Létezik ilyen, vagy felfedeztem egy piaci rést?
Köszönöm előre is a válaszokat!(#60027) Comby01: bocs nem válasznak akartam
-
Comby01
újonc
Üdv!
Kérdésem a következő lenne!
Van egy Dell Inspiron 5558 laptopom!Lehet-e benne cserélni a videókártyát nagyobbra cserélni?
A válaszokat előre is köszönöm! -
allein
addikt
Sziasztok. Mi az oka annak, hogy a CPU venti ennyire pörög? Csak aida van elindítva, alulról pedig egy 23 centis venti nyomja a hideg levegőt
6540 Latitude, i7-4610M, 8 GB RAM, 250 GB Samsung SSD, 2 GB AMD VGA. Monitorra van rákötve amúgy.
Tehát alapjáraton 3500 RPM-en pörög a venti, semmilyen terhelés alatt nincs a gép.
Szerk: annyit még hozzátennék, hogy a céges 6440-em, i5-4310M, 8 GB RAM, 250 GB Samsung SSD, 1 GB AMD VGA, alapjáraton 2500 RPM-en pörög. Ebben az esetben is monitorra van rákötve a gép és lentről egy 20 centis venti nyomja a hideg levegőt.
-
SoundBox
aktív tag
Szép napot mindenkinek ismerősöm laptop vásárlás előtt áll kinéztük ezt a típust [link] mi a véleményetek róla? Filmezésre illetve zeneszerkesztésre használná. Köszönöm az információkat
-
szpali
addikt
válasz
szpali #60012 üzenetére
BTW ma jött a futár...
https://photos.app.goo.gl/CDMGNUM7CGesbmHf2
130W a laptophoz (XPS 15)
130W, amit a TB15 dokkolóhoz kaptam
240W, ami ma érkezett a dokkolóhoz
Megdöbbentem a méretén
Mondjuk szerencsére lapos, de cserébe kb 1kg a súlya
Éreztem én, hogy 2 db kell belőle. A dupla költség megéri azt, hogy nem kell cipelni otthon-munkahely között
Összesen 56500Ft-ból megvolt ebay-ről a 2db dokkoló és a 2db 240W-os tápok hozzájuk, plusz lett egy felesleges 130W-os "mikiegér" aljzat + 7mm-es dugós tápom, ami eladó -
bandi0000
nagyúr
válasz
allein #60019 üzenetére
vicces, de 1 db pixel hiba van rajta, ami színes szerencsére, és így cserés, ráadásul olyan ami nem is folyton van ott, hanem ha csak ha a függőleges pixel sorbába kerül valami világos kép
+ mondták h 27% on van az ssd így azt is cserélik, de ezt nem ia vettem észre, mert sentinel szerint 99% volt
-
bandi0000
nagyúr
na varom a fejleményeket, leadtam a dell laptopom gariba, ami külföldi de eu s és nem honosított
a szerviz hívott hogy a dell vissza dobta, hogy addig amig nincs honosítva nem tudják javítani, + mert h amcsi a gép amit nem értek, holott jelzi a service tag alapján h német
de én megvétel elött is és most is felhívtam a dellt hogy mi a franc van, mondták h német gép pro support garis, szal javítaniuk kellene, szóval most mondtam a szerviznek hogy harcolják le egymás közt, de az ügyfélszolis csaj azt mondta hogy ha nem javítja a helyi dell, akkor küldik a gari futárt
játszottam a service tag-el, és ha át írok egy számot egyel nagyobbra akkor pont rgy amcsis gépet talál, igaz az 3 as széria, de reménykedek hogy ilyesmi van a dologban
UPDATE, pont most hívtak, G betű helyett 6 os lett írva, éa elvileg pont egy ilyen gép csak amcsi régiós
de így már nincs gond szal javítják
1 szó mint 100 sztem EU gépeket nem kell honosítani, mert az enyém is másodszorra van javítás alatt
-
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok!
Használt üzleti gépet szeretnék magamnak vásárolni, és a Dell E6230 és E6430S talán a két legszimpatikusabb jelölt. Aki esetleg látta már mindkét gépet élőben, az meg tudja mondani, hogy a méretekről milyen benyomása van?
Papíron az eltérés csupán szélességben 2.5cm és magasságban 0.5 cm, mélységben pedig kb megegyeznek, így ha a különbség tényleg ennyi, akkor a nagyobb kijelzős jobb vételnek tűnik számomra. -
Szan
csendes tag
Keresek 180w os dell töltőt M4600 hoz 6-7e körül
-
Blazej
csendes újonc
Sziasztok!
Laptopvásárlás előtt állok, és ezt a Dell-t néztem ki magamnak:
[link]
Amire kéne: netezés, filmnézés (tévére kötve is), játékok (Heroes, Witcher sorozatok), minimális képszerkesztés. Házon belül lenne csak mozgatva. Lehet, hogy rossz a taktika de úgy gondoltam, hogy most költenék egy komoly gépre, és évekig ne legyen vele gondom, mint venni egy olyat, ami jövőre már elavult lesz... Illetve, vannak pozitív sztereotípiáim a márkával kapcsolatban, pl.: jó anyaghasználat; megbízható; ár-érték arányban nagyon jó; esetleges szervizelés zökkenőmentes... Ha esetleg van valakinek az adott típussal tapasztalata, illetve a márkával kapcsolatban a fent vázoltakhoz kívánna hozzászólni, kérem tegye meg.Elnézést, ha olyat kérdeztem, ami mindennapos téma itt, sajnos nincs időm visszaolvasni a bejegyzéseket.
Köszönöm a válaszokat!
-
jailhouse
csendes tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó topicban teszem fel a kérdést, de hátha...
Szóval van nekem egy kb. 5 éves DELL Vostro 3750 laptopom. Kb egy évvel ezelőtt teljesen megtört a gyári tápja úgyhogy vettem egy után gyártottat, ez egy évet bírt, ez is megtört, szikrázott, leszigeteltem, de gondoltam nem kockáztatok úgyhogy rendeltem egy gyári DELL adaptert. Múlt héten megjött és mióta használom folyamatos zúgú-búgó hangot ad, néha hangosabban pár percre ekkor szabályosan serceg. Különösebben nem zavar, de nem tudom mennyire balesetveszélyes/egészséges a dolog. A szállító természetesen garanciában bevizsgálja, csak nekem kéne postáznom és már így is elég sokat költöttem a gépre szóval nem tudom mi legyen.
Vélemények?
Köszönöm.
-
enzahobi
aktív tag
válasz
szabonagyur #59037 üzenetére
Van
Megvan még a 3537esed? Ha igen az A10-es bios-t próbáltad? lassult tőle a gép? elv ebben már benne van a micro code patch a meltdown-ra.
-
alex78
újonc
Sziasztok.A segítséget szeretném kérni, hogy melyik gépet válasszam.
1. Vostro 15-3568 Intel pentium 4415U 2,3ghz, memória:4gb, HDD 1tb, 15,6'', grafika: Intel hd graphics 610 425€ új 3év nbd on site jótállás.
2. Latitude E6430 Intel core i5 3320M 2,6ghz, memória:8gb, HDD 500gb, 14", grafika: NVIDIA nvs 5200M 1gb. 337€ refurbished 2év eladói jótállás.
Mindkettőn Windows 10 van.
Amire használnám: film nézés, letöltés, YouTube, world, excel.
És ami a legfontosabb hosszú távra tervezem.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged