- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Orulok, hogy sikerult megerteni a mondandom lenyeget...
Nem arrol volt szo, hogy sirok a rangeltolas miatt sot.
Hanem arrol, hogy ha te csinalsz egy termeket, amit soksok millionak ismernek, sotmitobb, hasznaljak is, akkor egy ilyen radikalis valtoztatasnal - legalabbis a mi a keped alatti pixelhalmazt illeti, es kb a jatekosok 90%nak mozgatoja -. minimum egy hivatalos kozlemeny illene a blogban.Gondolkozz mielott flegmazol, foleg ha nem imike szolt...
-
Mustármag
őstag
Üdv.
"Ugyanolyan nyomorultakat fogsz kapni társaknak soloQ-ban, mint eddig, ugyanolyan csalókat/smurföket fogsz kapni ellenfélnek, mint eddig."
Ezzel én nem értek egyet, amikor volt az első rang változtatás és Gold Nova 1-2 böl feldobott GNM-MG be 6-7/10 mecs ment el csalókon és smurf-ökön, feljutottam LE-ig és zömmel normális csapatársakat dobált soloban és 1-3 meccs ment el tízből csalók és smurfök miatt. Most vissza dobott MGII-be és 8-9 meccset bukok /10 ből.
Szerintem rohadtúl nem mindegy -
Xero
nagyúr
válasz
Zomb€€ #50195 üzenetére
A felfelé váltásnál sem volt semmi, aztán senki sem sipákolt. Egyébként nem olyan veszélyes ez a rank shift, azóta normálisabb meccsek vannak, talán mint a pre allglobal időkben.
Engem global-ból ledobott LE-ig, majd vissza supreme-be. Még ezt is soknak érzem, de itt legalább már nem az van mint az allglobal korszakban, amikor egy meccs vagy 16-(0-5) vagy (0-5)-16 lehetett. -
bager13
aktív tag
válasz
Zomb€€ #50195 üzenetére
Mégegyszer leírom ,hogy a rangrendszer nem azért lett kitalálva ,hogy erre verd. Hanem ,hogy veled közel azonos tudásukkal játssz, és így kiegyenlített legyen meccs.
A kolléga eggyel felettem leírta, hogy mi történt a háttérben. Szóval miért is kéne bármit lenyilatkozni?
Én elhiszem ,hogy a tizenévesek körében cs a rangról szól. Meg azt is elhiszem ,hogy így már nem vagy olyan menő az óvodában, hogy ledobott.
De könyörgöm fogjátok már fel a lényeget!Halkan megjegyzem, csak ,hogy még jobban felhúzzalak. Engem "piros gomb megnyomása" óta nem dobott le.
Pedig vágyom rá, lehet ez a baj.
(#50193) ben : Az elég nagy öngól lenne.
-
szebe
addikt
válasz
Zomb€€ #50195 üzenetére
Teljesen irreálissá váltak a skillgroupok, így nekiálltak kicsit normálizálni a helyzetet. Nincs ezzel semmi gond.
"Ti talan lattatok a hivatalos blogban is leirva, hogy megnyomtuk a piros gombot, az elkovetkezendo idoszakban 4 rankot is visszaeshetsz?"
Itt továbbra sem arról van szó, hogy "megnyomták a piros gombot", és onnantól mittomén, mondjuk KDR-re adja a rankot. Legegyszerűbben úgy lehetne leírni, hogy más ponthatárokat adtak meg az egyes skillgroupokhoz.
A neved mellett látható pixelhalmazon (gyk: rank) kívül minden maradt a régi. Ugyanolyan nyomorultakat fogsz kapni társaknak soloQ-ban, mint eddig, ugyanolyan csalókat/smurföket fogsz kapni ellenfélnek, mint eddig.
Ha valaki ettől képtelen elvonatkoztatni, és csak a rank a fontos, akkor az menjen vissza casualozni meg pubolni, és írogassa be a !rs-t minden egyes alkalommal, amikor 1 alá süllyed a kdr.
-
Zomb€€
őstag
???
Ti talan lattatok a hivatalos blogban is leirva, hogy megnyomtuk a piros gombot, az elkovetkezendo idoszakban 4 rankot is visszaeshetsz?
En annyival talalkztam, hogy mikor mar a reddit boncolgatta a temat, akkor egy dev irta, hogy mia szitu. Aztan lehet takargatni az arcod stalone...
-
Lehet hogy nem is lesz több operation?
-
Zomb€€
őstag
Szerintem sem.
Amugy hihetetlen troger modon banik a valve ezzel a nem kis letszamu taborral.
Az egy dolog, hogy az updateket nem igen jelentik be, de hogy egy ilyen volumenu rankshiftnel nem kepesek par szot kinyokogni (csak egy reddit kommentet...) az mar azert a tarsasag szembeszarasa... -
gmx9
aktív tag
Nem lesz semmi, maximum az új nuke miatt késik ennyit.
-
krecso
tag
Az átlag 3 hét helyett a 2 nap híján 19 hete nem volt operation. Remélem valami olyan updaten dolgoznak, hogy kiakad az állkapcsunk is a szájtátásba. (mondjuk lassan kézzel is megszámolom az fps-em, szal előre félek bárminemű frissítéstől (kivéve Source 2 port, az mindig jól jön)).
-
ReFleXx
addikt
Februar 5 ota tobb itemnel latok ~10-20% aresest a marketen, tortent valami amirol lemaradtam?
Kínai újévvel összefügghet? -
Vanir
veterán
válasz
2thletme2day #50176 üzenetére
Megragadtad a lényeget latom.
-
-
Grafirka
őstag
válasz
lemusz #50169 üzenetére
Haverral onnan indult a beszelgetes hogy, az ismerose fianak osszerakott egy gepet es mikor a srac ment kiprobalni , akkor elso mozdualtbol a CSGO beallitasat atlotte 1280x 1024 felbontasra
A haver meg csak pislogott, nem ertette, hogy minek kellett ide egy i5 6600 - GTX970 kombo
Kerdezte a gyerektol , hogy kell az a csrilliard fps ? az meg lazan kozolte, hogy " ezt igy kell "
-
.LnB
titán
Srácok, nem vagyok napra kész a CS:GO-ban ma már, de a kedvenc csapatomat követem ha tudom. De a kérdésem. Mi a frász van a NiP-pel? rég nem láttam, hogy meccsük lenne. pyth-tel ennyire készülnek?
-
lemusz
addikt
válasz
Grafirka #50168 üzenetére
Amit nem említettek még, de indok lehet, hogy a kompetitív közegben a legtöbben alacsony grafikai beállításokat használnak, de nem feltétlen azért hogy 200 helyett 400 legyen az fpsük és az ebből fakadó minimális technikai előnyt is kisajtolják, hanem mert mindenféle csiriviri csillogás, effekt, köd meg stb nélkül, akár kisebb felbontáson is letisztultabb tud lenni a játék, könnyebb lehet észrevenni az ellenfelet. Persze ebbe bele lehet kötni, mert egyéni preferenciák, hardverek különbözősége, meg egyéb közhelyek, de felesleges...
-
Grafirka
őstag
válasz
2thletme2day #50162 üzenetére
Ez tiszta, csak azt nem ertem minek 200-300 fps ha a kepernyo 60 -144 Hz tud ?
-
dugo_
veterán
válasz
eLit-MiLan #50163 üzenetére
Ja, de nem mindegy, hogy a monitor a 120 frissítés alatt mennyire friss képkockákat tol ki.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
2thletme2day #50162 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, mert lehet akár 600fps-ed, ha a monitor 120Hz-es, akkor 120x frissül a képkocka / sec.
-
2thletme2day
őstag
-
Grafirka
őstag
válasz
AllTheBest #50160 üzenetére
Kosz a gyors valaszt
-
AllTheBest
őstag
válasz
Grafirka #50159 üzenetére
Alacsony felbontás, kicsit nagyobbak a dolgok, elvileg jobban észrevehető rajta a mozgás, bár ezt az tudja megmondani igazán, aki így használja.
Több száz fps nem kötelező, ez ember függő, van aki nem vszei észre a különbséget 30 és 60 között sem, de pl én sem bírok semmit se játszani 60 fps alatt, mert zavaró, aki 120 és 144hz-es monitorokkal tolja, annak még a a 60 fps is bánthatja a szemét. Egyénfüggő... Meg hát inkább 250fps-ből droppoljon néha 30-40-et mint ha 70-ből -
Grafirka
őstag
Sziasztok,
Ismerosom kerdi, miert jatszak a CSGO-t alacsony felbontason , mire kell a tobbszaz fps ? Nem multizok ezert, megkoszonnem ha valaki nehany sorban felhomalyositana.Elore is koszonom a segitseget. -
Zomb€€
őstag
válasz
lkksioskdl3 #50154 üzenetére
Ez igy nem igaz.
Ha x-y-t meg tud kulonboztetni, akkor miert ne tudna z-t is?
Valahol itt az igazsag: [link]A lenyeg, hogy a fulunk is csak 2 inputegyseg (nem 7.1...) ergo a terbeli hangokat az agyunk kepzi, megpedig abbol ahogy es amikor a fulkagylonk berezegteti az adott hangot.
Hihetetlen ez az emberi szervezet!
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
krecso #50152 üzenetére
Azért mert a fejhallgató, ha csak stereo, egy x y tengelyen tud megjeleníteni(Egy síkon, tehát körülötted). A z tengelyen csak a távolságot tudod megjeleníteni az irányt nem, ezért nem lehet tudni, hogy feletted vagy alattad van.
HA kettő kettő hangmegjelenítő lenne legalább mindkét oldalon a fejhallgatóban akkor már az irányt is tudná.
Azt viszont nem tudom ,hogy azt kezeli-e a játék. -
krecso
tag
LE vagyok, majd biztos ott hagyok a földön egy drága skint.
Off: Aki ért valamennyit a hangok programozásához magyarázza már el, hogy oldják meg azt egy stereo rendszernél, hogy meg tudd különböztetni azt, hogy a hangforrás előtted vagy mögötted, ill feletted vagy alattad van.
-
Feherfy
tag
Elvem, hogy nem szoktam elhagyni MM-et, de most kaptam 3 olyan jó premade csapattársat, akik mindenhová "vonatozva" mentek, és csak kést voltak hajlandóak használni.
Persze nem a global smurf-el trollkodós fajták voltak, hanem még ehhez is szerencsétlenek.
Na most bárki meg tudja mondani, hogy ennek mi értelme? Azon kívül, hogy elb*sszák más játékát? -
-
mepet
addikt
válasz
vzsryl #50140 üzenetére
Valvéék már elárulták, hogy a gyengébb géppel játszók miatt marad a 64tick. Azért, ha megnéztek egy hardware survey-t, akkor azért igencsak kiderül, hogy a játékosok igen jelentős része igencsak elavult cuccokon nyomul... Persze ezek többségében nem csések, nálunk nyilván kevéssé elterjedt az integrált videokari pl., de azért bőven akadnak, én is ismerek olyat, aki az integrált videós laptopon küldi pl. Na ő faceit-en már elviselhetetlenül tud laggolni, míg in-game MM-nél "bőven elmegy" kategória.
-
Zomb€€
őstag
Azt felejtitek csak el, hogy ez az egesz egy uzleti vallalkozas, ami profit termeles celjabol lett letrehozva.
Valoszinu, hogy CSGO projekt tagja a szivuket is kidolgoznak, hogy megjobb legyen a jatek, de erre a felhatalmazast/budget olyan szabjak ki, akik objektiven merlegelik az egysegnyi befektetesre juto hozamot.Igen, hatalmas - es egyre nagyobb - az aktiv jatekos allomany, de ketlem hogy ezt ne latnak. Egyszeruen nem eri meg a befektetes.
Vicces amikor valaki a fejlesztoket szidja...kb ok az utolso lancszemek
-
BMS
őstag
amúgy overwatchnál igazán odaírhatnák,hogy mivel reportolták a suspectünket
ha casualba csal vki arra nincs ow? mert mostanában ott tolom és nagyon sok wh-s van meg aimos sőt mostanában feltűntek a névváltogatós hackerek is...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #50142 üzenetére
Igazad van ebben, de ez egy 3,5 éves játék, tehát a bugok javítása lehetne korrektebb is. COD-t leszarják, mert kb. 1 hónapig veszik, mint a cukrot, aztán 11 hónap múlva jön a következő.
Amúgy ez dettó olyan, mint a politika. Hatalmas pénzeket keresnek, de nem csinálnak semmit. Ha meg mégis tesznek valamit, azt is gányul csinálják. Általában nagy pénz=hanyagság, lustaság. -
bager13
aktív tag
válasz
vzsryl #50140 üzenetére
Persze igazad van, de ez most olyan dolog, hogy a CoD-ok vagy az új Battlefront is lehetne tartalmas,átgondolt, kevés buggal rendelkező, minden igényt kielégítő, jó játék. De nagyon nem az. Pedig az "előállítási" költséget többszörösét hozza,de vissza nem forgatnak semmit, és tojnak rá az eladás után.
Itt legalább látom az akarást. Azért sokáig sorolnám mit ad ez a játék ,amit a többi nem.Már ott tartok ,hogy szinte nincs is más online fps ,ami az én igényeimet maradéktalanul kielégíti.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #50136 üzenetére
Más játékokat azért nem fejlesztenek 1 év után komolyabban, mert mindig jön az új része. A CS-t azért fejlesztgették egy évtizeden keresztül, mert hatalmas volt az aktív tábora, és volt benne pénz. Na most ez a CS:GO-ban sokkalta jobban előjön, aminek két fő oka van.
1. Hatalmas az aktívan játszók létszáma
2. Skinezés
A 2. pont konkrétan annyi pénzt termelhet, amit összesen az egész steam profitja sem halad meg. El sem merem képzelni mekkora pénz van ebben. Próbálgattam már alábecsülve számolni, de úgy is elképesztő összegek jöttek ki. Tulajdonképpen több ezer ember kéne dolgozzon a játékon, és 256tickes szerverek kéne legyenek MM-ben, teljesen bugmentesen. -
mepet
addikt
válasz
errorcode06 #50137 üzenetére
Akkor megtalálta, amit keresett.
Én simán a Casual (könnyed) játékmódot ajánlom kezdésnek.
-
Redneck
nagyúr
Teamspeak az egyik, in-game voice a másik. Azért nem minden Gamer fejes szar, csak a többségük. Sok stereo pedig sajnos LAN-on vérzik el, valakinek ez is szempont.
Szerk:
Source és a klasszikus CS 1.0-tól 1.6-ig is egyre jobban kérte a nagyobb gépet. Ennél azért dühítő mert látványban kb ugyanaz. -
bager13
aktív tag
válasz
bbdzyx #50127 üzenetére
Azért nagyon sokat változott a megjelenés óta. Persze ez néhol több erőforrást felemészt, mondjuk nálam nincs nagy eltérés(régi képeim alapján), minimális (30-40) fps esést tapasztaltam.
Azért általában egy majdnem 4 éves játékkal nem foglalkoznak ennyit a fejlesztők, hogy ez jó vagy rossz, azt mindenki eldönti maga. Számomra pozitívak a változások, persze van aki ezt máshogy éli meg.
Pörgettem már elég sok multi fps-t életeben és nagyrészükre 1-1,5 év után szartak nagy ívben a készítők. Olyan bugok maradtak benne némelyikbe ,hogy körök mehettek el rajta. Egy versenyjátéknál ez kicsit dühítő tud lenni.
Igazából ennek is vannak még hibái. Az általad is említett függőleges hangbeazonosítás. Továbbá a 64 tick és a nagy ping eltérés miatti találat érzékelés hiánya. MM-ben sajnos ez maradni fog ,mert nem lesznek 128-as szerverek az biztos. Mondjuk egy mezei játékos,mint én ezt túléli, mégha bosszant is. most hirtelen ennyi ugrott beA többi gond a közösség sara. A sok smurf, csaló és agyatlan kiskölök nem írható a cs:go számlájára. Talán a csalók mégis egy kicsit, de más játékban még ennyit sem tesznek a csalók ellen. Nem ,hogy overwatch...
(Mondjuk azt soha nem értettem ,hogy miért sír valaki a skinek miatt. Akit nem érdekel, az ne foglalkozzon vele, nem befolyásol semmit, ez is benne a legjobb. Aki meg oda van értük, az hadd szöszmötöljön velük, nem kell őket bántani. A játék maga ettől nem kurvul el,ettől csak több lesz. Nem erről szól a go, ez csak egy extra. Sajnos ezt sokan nem így fogják fel.)
-
BMS
őstag
hali
aki min 5 gombos egérrel tolja attól kérdezem:
az oldalsó gombokat mire szoktátok használni?
-
bbdzyx
senior tag
válasz
bager13 #50121 üzenetére
ON: úgy istenigazából odatennék egy, a játék megjelenése utáni korai buildet a mostani verzió mellé és megnézném melyik alatt van több FPS. Kíváncsi vagyok mi változott, ami indokolja, hogy kénytelen vagyok gépet újítani lassan, mert patchről-patchre lassabb?! (az ak hangján, fa->vaskapun, köd-on kívül kívül)
(#50121) bager13 Ez egy teljesen építő jellegű észrevétel volt a játék készítői felé a hangrendszerről, remélem olvassák a topikot a hiddenpath-osok és patchelik.
btw vagy a 2mp alatt guglizható hülye kérdésekre (szia imike!) adok hülye választ vagy hallgatok amikor traderől van szó (nem mozgatnak a skinek), illetve akkor is kussolok amikor a topik sztereófejhallgató topikká változik, mert én virtual7.1-et használok és csak a savat kapnám. Más téma szokott itt lenni? Ja, igen, mindenki csal, smurföl, orosz. az egeres topikban egész jófej szoktam lenni. -
Vanir
veterán
válasz
errorcode06 #50124 üzenetére
Mit akar csinálni? Meccselni? Fel van készülve a toxik oroszokra, derankerekre, általános érzelmi fogyatékosokra, asperger-szindrómásokra, autistákra és alaptalanul nagyképű franciákra? Amennyiben a válasz igen, akkor casual, dm, megszokja a mapokat, megnéz néhány WarOwl, phantasy, Trilluxe meg egyéb emberek által készített tutorial videót azt tolja izombóóó.
Ha csak kezsuölködni akar, akkor ott a casual, community szerverek, satöbbi. -
errorcode06
őstag
válasz
bager13 #50118 üzenetére
Először neked szántam, aztán általánosságban akartam, de valahogy ez nem sikerült. Bocsánat.
_-ORANGE-_: Igen, nagyon kényelmes, de ha szemüveges vagy, esetleg az átlagnál nagyobb fejmérettel rendelkezel, akkor tágítással lehet csak kényelmesebbé tenni.
De hogy on is legyek: Haver készül megvenni a játékot. Eddig Multis FPS-ek közül csak Battlefield-el és Titanfallal játszott, ezekkel sem túl rég óta (BF3 volt az első FPS-e).
Mit javasoltok, hogyan kellene kezdenie? -
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
errorcode06 #50116 üzenetére
Kényelmesnek tűnik, jó nagy fülpárnája van
-
bager13
aktív tag
válasz
errorcode06 #50116 üzenetére
Ezt biztos, hogy nekem akartad írni?
-
errorcode06
őstag
válasz
bager13 #50115 üzenetére
Nézd. Egy ilyen fejest használok egy Asus xonar dgx-el. Összesen 25k volt, annak is már 2 éve. Win hangerő 12, ingame 0.15. PL mirage-on moziból hallom ha megy a plant B-re.
Nem nagy cucc, de eddig az összes nálam járt 30k alatti "gamer" fejesnél jobb volt. Igaz, nem sokat próbáltam eddig (7db). Mikorfonnak meg vettem egy csiptetős Zalman ZM-MIC1-et. Még nem volt rá panasz. -
lemusz
addikt
Kérem szóljon valaki az illetékeseknek, hogy a fejhallgatós topik immáron ki tudja hanyadik alkalommal ismét átszékelt ide, úgyhogy nyugodtan zárhatják azt a topikot, ezt pedig nevezzék át: CSGO + headsetekre.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #50107 üzenetére
"közép-"felső" kategóriás stereo fejest. Többet tud, mint haver 30 ezres gamer szára, és 6-od annyiba került."
Semmi kötekedés, csak egy kis javítás. A Közép-felső kategóriás sztereó fejhallgatók 100-150k környékén mozognak. A közepesek 50-100k között, a valódi high-end-ek leginkább 1000€+.
De egy low-end kategóriás, tesztekben is jól szereplő darabot már akár 10k alatt is meg lehet vásárolni, újonnan, garanciával. Természetesen itt is vannak hulladékok, sőt azok vannak töbségben, de gamer fejesből 2db kivételével az összes szemétre való. Az egyik a HyperX Cloud, a másik a Beyerdynamic MMX-300, de ez utóbbi egy sima DT770 PRO mikrofonnal szerelve és dupla áron kínálva. -
kristof_
tag
Ha csak ennyit szánnál rá semmiféleképpen ne "gamer" fejest vegyél. Csilivili parasztvakítás az egész, kifejezetten rossz hanggal. Nem bántásképp, de ránézésre is ócska. Amit vzsryl ajánlott azt fogja szerintem az egész fejhallgató topik ajánlani, legalábbis ennek a nevével találkoztam ott a legtöbbször.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest