Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurenzoo
aktív tag
Még múlt héten gondolkodtam, hogy chrome 2 ládából be kell vásárolni. De mostanában nem igen jött be ez a féle pénzgyűjtés,így le is mondtam róla. Erre 2 nap alatt dupláját éri a láda.

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Smurfön én is véletlen rankupoltam mg1-re. Gyakorlatilag baromkodtam végig fekve az ágyon szar nettel. A direkt elbukom dolog sajnos nem az én világom szóval maradok ott egy ideig.
A vicc az egészben, hogy nekem a main-om is mg1 volt akkor, tegnap dobott fel mg2-be nagy nehezen. -
Nxn908xxx
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
De akkor miért sírsz hogy nem dob fel ha pont a tudásodnak megfelelő rangban vagy? Ha nem dob fel akkor veled egy tudásúakkal vagy egy rangban, ennyi. Ha fejlődsz meg fel fog dobni mert tudod carry-zni a csapatot. Ennyi a történet.
(#51398) MikE008: Én azért vettem a smufot hogy a kisebb szintű haverjaimmal tudjak játszani, de így nem tudok mert nem enged együtt menni velük a rangkülönbség miatt. Kurva jó. És nem bírom egyszerűen derankolni mert nem dob le, pedig elmegyek vele néha ökörködni és próbálok minél szarabb statot produkálni de még sas1-be se akar ledobni, nem hogy novába.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
De gondolom minden meccsen 40+ fraged van mégis kikaptok.
Nálam volt már nem egy novás-kalás acc, de nehezebb a rangon tartani mint rankupolni még akkor is ha elzrollkodom mert egyszerűen 4-5 meccs alatt feldob akkor is ha van közte vesztes meccs. Ezen a szinten olyan fogalmatlan playerek vannak. Smurfomet feldobta supremeba 20 meccs után és nem bírtam ledobatni, csak zsinórban 6 lose-al. -
sensejke
aktív tag
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Pedig igy van. Januarban kezdtem a jatekot es nova 1 be adott be.Most 160 oravan nova 4 es folymatosan 3 es 4 kozott ugralok mert vagy bekapok egy kib@szott smurfert aki azon elvezkedik h minket alaz vagy egy csalot aki rohogve whzik. Pedig mikor haverokkal jatszunk es nincs egyik ilyen tenyezo sem egesz jot szoktunk jatszani es hozzuk a meccseket.
-
AllTheBest
őstag
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
De komolyan gondolom
513 órám van a játékban, nem azt mondom, hogy global potato vagyok nova 4 -be ragadva, de ami a nova szinteken zajlik az valami kegyetlen. Esténként szoktam 1-2 mm-et tolni egy pár kör dm után. Általában vagy az ellenfél használ valamilyen segítséget, vagy van az ellenben 1-2 smurf, rosszabbik esetben nincs semmilyen csapatmunka. Vagy az ember veszít 16-4-re vagy nyer 16-4-re, nagyon ritkák az izgalmasabb meccsek amikor mindenki kb ugyan azon a szinten van, hiába lő ,,jól,, az ember ha nincs semmi csapatjáték. Tudom... szerezzek csapatot és játsszak velük. Sajnos a cs-s haverjaim nagy része akikkel jól együtt tudunk működni az nem mindig ér rá akkor amikor én... -
Nxn908xxx
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
"Üdv a nova szinten ahonnan szinte lehetetlen kikerülni csapat nélkül" azért ezt te se gondolod komolyan

-
mepet
addikt
A valódi tudásukat meghamisító, etikátlan smurfölő játékosok mellé dobott nem csak etikátlan, de ténylegesen csaló ellent. Szerintem a Valve pont jól járt el, nem a valódi tudásukat vállaló becsületes játékosokat szívatta a csaló csapattal, hanem azt, aki a valve által üzemeltetett rangrendszerrel visszaélve a csalókhoz hasonló módon próbált előnyhöz jutni. Én támogatom ezt, dobd össze a csalókat a smurfökkel, hátha elmegy a kedvük az egésztől, és a végére csak az egyetlen accot birtokló, etikus játékosok maradnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zomb€€
őstag
Lol, mouse megverte fnaticot d2-n

-
Lmh
őstag
matchmakingező csapathoz/társasághoz csatlakoznék. (27éves vagyok)
steam nevek jöhetnek pm-ben.
-
Vasinger!
nagyúr
Ezt csak itt hagynám így estére:
CSGO Best Moment i have ever seen with an AWP -
Qmi
tag
Nova 4 szintű smurf accounttal solo-ban játszva, zsinórban 2 játékban teljes 5 fős csaló csapatok. Nem semmi munka VALVE! Visszanézve összes ellenfél szemszögéből a játékot, kétség sem fér a csalás használatához. Ezt főleg onnan tudni hogy mikor off-ra állítják meccs közben nagyjából semmit nem talál el semelyik - aztán hirtelen következő körben smoke-on keresztül insta hs, ajtón keresztül, sarok mögül, etc.
-
Mclovin
senior tag
Zseniális
-
GabN73
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Akkor bepróbálom 2 kulcsért

-
Zomb€€
őstag
Steam Achievement Managerrel partizankodott mar valaki?
Ha leiras szerint unlockolsz, akkor elkerulheto a VAC? -
GabN73
addikt
Five-seven yellow gem létezik?
Hiába googlezok, nem találok semmit :/
-
ReFleXx
addikt
Vki betudna linkelni spoilermentesen a tegnapi GA NiceG meccs utolso map3 VODjat (twiccs v youtube)?
Este megneznem. -
szebe
addikt
Tegnap frissítettem win10-re. Játszottunk párat, semmi probléma nem volt.
Ma lépek be cs-be, pirosas-narancsos halványan az egész játék, jobb-lent annyit ír, hogy "Some objects render at wrong depth"
In-game screenshoton (F12) viszont nemlátszik se a filter, se a "hibaüzenet".Hirtelen ETS2-t tudtam felrakni, ott ugyanez a helyzet.
-
sensejke
aktív tag
Az miért van, hogy néha olyan hangokat hallok a közelemben amik a pálya másik végében történik? Pl. Infernon ketten védjük B-t és olyan mintha a közvetlen közelünkben halna a csapattárs miközben A-t rusholtra a T.
-
po1son
addikt
cs:loungeon beragadt egy itemem. Ilyenkor mi van? Egyszer csak jó lesz majd?

Vagy esetleg a botoknal most nincs is ilyen item és csak ezért van?
Mindent letudtam szedni, de az utolsónál már fél napja próbálkozok kb 40 sikertelen próbálkozással... -
Nxn908xxx
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Na ezért van svéd zászló beállítva a steamemen.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Megpróbálok diplomatikus lenni.
Pár kör után feldolgozták, hogy nálunk a magyar nevű gyerek valóban magyar, és onnantól kezdve hozták a tipikus magyar színvonalat, tehát fullba nyomták a kretént. Mondanom sem kell, hogy a csapatunkban is voltak, akik ilyetén módon próbáltak reagálni. Én mivel elképesztően primitívnek ítéltem meg őket, ezért a végén ki is nyilvánítottam a véleményem. Tehát számomra gyenge ellenfelek voltak, hiába nyertek. Mindenesetre azt is kiposztolhatták volna, hogy ők miképp hozták ki surprise motherfuckerből ezeket az indulatos mondatokat.Én is fotóztam egyet: [link]
-
GabN73
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Én örültem volna egy FaZe-nak, de egyszerűen olyan hülyeségeket csináltak

Maikelele hosszabbításig sehol se volt, fox meg egy bot...
raiin viszont eléggé jól tolta. 
-
GabN73
addikt
SK vs FaZe.
3. OT-nál járnak

Ilyen "bakik" vannak:
FaZe.fox killed FaZe.jkaem with ak47
-
Joe Swanson
senior tag
Vzsryl, híres lettél
Vmi facebook csoportba voltal kirakva 

-
szebe
addikt
válasz
bbdzyx
üzenetére
Thorin szintet ne is üssenek meg, mert a végén még őket üti meg valaki
Picit többször üvöltöztek indokolatlanul, mint kellett volna, azon kívül hoztak egy átlagos formát.2016-ban egyébként ennyire nehéz lenne egy 1080p@60fps streamet belőni egy 750k-s összdíjazású bo3-ról?
Maga a lebonyolítás is érdekes, egy szem bo3 offline...akkor már jöjjön a top4 egy SE ágrajzra.
Az eyecandy meg egyenesen vicc volt. "Kétszer játszottam a nézőimmel cségót, hehehe"
-
po1son
addikt
Esport fest lan döntő mekkora meccs volt...

-
bbdzyx
senior tag
válasz
phenomHUN
üzenetére
Már megint mi volt a baj? Ez nem egy major könyörgöm. Külalakra a helyszín nem volt rossz, a stream minősége is jó volt. Késés egy ilyen rendezvénynèl megszokott, több játék döntője is lement a CS előtt, fél óra az semmi, pont egy kula+kávé+rakétagyújtásnyi idő.
A termékdobálós közjáték a helyszínen lévő vérpistikék miatt kell (vicces volt ahogy rohantak a vacak merch cuccokért, mint a keselyűk) lenémítod és kész.
A kommentár srácok nem ütnek meg egy Thorin szintet, kodiék is halál unalmasak voltak, de őket is muteolod, lőssz egy spotify-t és szevasz, az ingame hangokat úgyis fejben eldúdolja bárki. -
NyxNyxNyx
addikt
Lehet érezni ahogy lelassult a market a kötelező mobil authenticator megerősítés után. Remélem hogy csak átmeneti, mert így kb a semmivel egyenlő a napi profit.
Azt egyébként meg lehet nézni, hogy mennyi pénzt töltöttem fel mióta van steamem? Csak purchase history-t látok.
-
phenomHUN
senior tag
rumli helyett tömli lesz ma.
-
lemusz
addikt
Esportfeszt döntő vélemények? El lesz adva vagy sem?

-
bbdzyx
senior tag
válasz
bager13
üzenetére
??
most ezt a beböfögést komolyan nem vágom. Hogy jön ide a monitor-proci párhuzam, amikor a mapok jelenlegi és átdolgozott változatának teljesítménybeli különbsége volt a téma? egységesen elmondható, hogy csökkent az fps az új nuken (a régihez képest), legyen szó akár az én őskövület phenomomról, akár i5ről. -
marakuja
csendes tag
Sziasztok!
Ma is twicselünk

Akinek van kedve nézzen be
Sorsolunk matricát és fegyvereket

https://www.twitch.tv/bonisamsara
-
szebe
addikt
Colombus csoportok.
-
BioNiCMaN
addikt
Pár év alatt jött össze ennyi a TF2-es függőségem során, most áttettem egy másik játékba, mivel a TF2-t már egyáltalán nem nyomom. Kétszer nyitottam TF2-es ládát, az egyikben egy 0.33 (rec) értékű szar volt, a másikat pedig azért nyitotam ki, mert szerencsémre dobott egy #40-es ládát (6-7 kulcs volt anno) és ott konkrétan nem tudtam bukni így lett egy huntsman-em ami akkoriban 13 kulcs volt. Annak azért örültem.

Aztán amikor bejött ez a killstreak-es téma, akkor csináltam egy fasza festive strange íjjat tüzes szarvas killstreak-kel, amit poénból feltettem marketre 100 €-ért, úgyse kell senkinek felkiáltással, erre másnapra megvette valami jóember.

(#51305) regener
Igen.

-
lemusz
addikt
válasz
bbdzyx
üzenetére
Ezek a textúrázós utóbbi update-ek inkább a gpu-ra mennek rá szerintem, nem a cpu-ra. Eddig ugye erősen proci igényes játék volt, most mintha ezen akarnának változtatni és egálba hozni a kettőt, csak éppen az atomerőmű gépekkel rendelkezők is laggolnak, meg nem reális hogy felére esnek vissza az fps-ek, meg hasonlók, mert ennyivel nem lettek nagyobbak, nehezebben kirajzolhatóak a pályák. Optimalizálatlan az egész, főleg a nuke.
-
krecso
tag
FMPONE posztolta twitterre, hogy szem előtt tartja az fps-t Cache újratextúrázásnál. Lehet mégsem kell új gép.

-
-
mepet
addikt
Hááát, szerintem igazából pont hogy a ládanyitás a legnagyobb pénzkidobás, ami csak létezik.
2.5USD-ből átlagosan 2USD a bukó... És ebbe a statisztikában már benne van a kés drop is, amihez száz nyitás nélkül nincs reális esélyed (a ~0.1%-1% nem igazán reális esély nyitásonként).
A "hülyék adója" kifejezés még a lottónál is jobban illik a nyitáshoz. Ha már tök esélytelen hogy igazán értékeset dobjon, akkor legalább amikor mégis, legalább olyankor nyerhetnél annyit, hogy az megváltoztassa az életed. Gondolj bele, hogy a legeslegjobb esetben kapsz egy ezer eurós valamit, amit majdhogynem fél áron tudsz eladni fiat pénzért. Abból pedig nem, hogy tengerparti nyaralót, de még egy szakadt swift-et sem veszel... És most még csak azt vettük figyelembe, hogy kapásból ezer eurós skint nyitottál - aminek ugye az esélye erősen konvergál a zéróhoz - nem azt néztük, ami még egy elképzelhető lenne, hogy mondjuk 2000eur-t költöttél (legyen mondjuk ez 3 szétrongyolt swift ára), és ekkor hatalmas szerencse ér, és mégis megnyerted az egy swift-nyi lóvét. Tehát az a szitu, ami még mindig az átlagosnál 10-szer esélytelenebb, az is két suzukinyi veszteséggel zárul. Ez tehát nem jó biznisz.Persze kívánom, hogy csak késeket nyiss!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

513 órám van a játékban, nem azt mondom, hogy global potato vagyok nova 4 -be ragadva, de ami a nova szinteken zajlik az valami kegyetlen. Esténként szoktam 1-2 mm-et tolni egy pár kör dm után. Általában vagy az ellenfél használ valamilyen segítséget, vagy van az ellenben 1-2 smurf, rosszabbik esetben nincs semmilyen csapatmunka. Vagy az ember veszít 16-4-re vagy nyer 16-4-re, nagyon ritkák az izgalmasabb meccsek amikor mindenki kb ugyan azon a szinten van, hiába lő ,,jól,, az ember ha nincs semmi csapatjáték. Tudom... szerezzek csapatot és játsszak velük. Sajnos a cs-s haverjaim nagy része akikkel jól együtt tudunk működni az nem mindig ér rá akkor amikor én...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1