- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
Hali
Meg tudja mondani nekem valaki,hogy ez mi?
DM-en találkoztam vele.
Az első másodperctől ott volt végig. -
BMS
őstag
még mindig van smoke bug?? most néztem vissza az egyik meccset ahol smoke-on át lőttem le az embert de amikor élőben nyomtam ott nem volt smoke xD
-
BMS
őstag
válasz
Hunbeast87 #55548 üzenetére
adok én
csak mond meg hogy kell
-
BMS
őstag
ládát lehet ajándékozni?
-
BMS
őstag
ezt a kicket ki kéne venni a játékból és szvsz
4 tagú premade viccből kickel az utolsó körben(4 vs 1) persze
és kapom is az 1 hetes offot
xDDD rohadt németek
-
BMS
őstag
5 éves acc egy kis spinbottal meg egyéb jósággal felszerelve
-
BMS
őstag
közel van már...
-
BMS
őstag
hali
a cloud és a cloud 2 füles között mi a különbség?
mert fizukor tervezek venni egyet max 25k-ért(remélem annyiért már lehet jót kapni)
esetleg ha valaki tudna ajánlani ami neki bevállt azt megköszönném -
BMS
őstag
hali
csapat társam fejbe lőtt ak-val(nem engem célzott hanem 2v1-nél próbáltam ugrálni az enemy lövései elől) 100hp-m volt,kevó-sisak és nem haltam meg.....ilyenkor minden fegyver kevesebbet sebez ha a társadat lövöd vele?
-
BMS
őstag
de amúgy ennek az elsötétedős újításnak mi a célja?
valami értelmeset nem akar csinálni a valve?
-
BMS
őstag
hali
Az eltiltásokról nincs valami leírás? mikor jut el valaki az OW-ba,vagy mennyi report kell hozzá vagy egyáltalán ez mitől függ?
Csak mert 2 hete folyamatosan találkozok ugyan azzal az aimos wh-s emberrel(demót visszanéztem) és még mindig nem kapott semmitkickelni meg nem tudják(nem is akarják) mert vele van a boostolt supreme társa aki mindig mínuszba lövi magát
hogy mennek ezek a dolgok?
-
BMS
őstag
hali
ha az ellenfél csapatában az 5 emberből 4 SMFC egy meg LEM(mint az én csapatomban) akkor az azt jelenti,hogy közel vagyok már a ranklépéshez?
-
BMS
őstag
közösségi szervereken lehetett skineket betenni a fegyvereknek(amilyet akartál) egy üzenettel de most kb minden magyar szerón azt írja ki,hogy ez meg az a "kód" a valva szigorításai miatt nem elérhető...milyen szigorítások voltak?
-
BMS
őstag
olyat csinált még vkinél a játék,hogy kiírta: a szerver csalót észlelt utána meg kiírja hogy xy- left the game de nem történik semmi,ugyan úgy ott van a srác
-
BMS
őstag
Mostmár értem,köszönöm
-
BMS
őstag
hali
Valaki találkozott már olyannal,hogy a steamen belül megváltoztatom a cs go-s profilképet meg a nevet,el is mentem de amikor belépek a játékba csak a név változott meg a profilkép még mindig a régi :S
-
BMS
őstag
az újj accnál azt írja,hogy nem sikerült lekérni a tárgyakat a szerverről próbáljam meg később....a mainnél meg minden ok
-
BMS
őstag
köszönöm mindenkinek a válaszát
nem csalásra kell az accmivel a main acc csütörtökig bannolva van a versengőtől a kicsin attól még tudok?
-
BMS
őstag
hali
akinek van smurf accja tudna segíteni?
hova telepítettétek a játékot? a main accon a cs a c-be van azon belül a szokásos helyen,az újat hova tegyem?
-
BMS
őstag
hali
2 éves cs go videókat nézegetek és ott félidőben meg meccs végén lehetett beszélni az ellenféllel...ezt lehet most is?mármint mikrofonnal
-
BMS
őstag
válasz
2thletme2day #53641 üzenetére
Ha sokszor kickelnek kapsz pedig :/ és mivel 1 nap telt el az x hét helyett egyből egy hetet kaptam
-
BMS
őstag
tegnap járt le az 1 hetes mm bann ma meg kaptam is egyből a másik hetet mert kickeltek -.- XD maaan
-
BMS
őstag
melyik progival tudom a letöltött mm meccsemről feltölteni az adott kört youtube-ra mint ahogy ti csináljátok?
-
BMS
őstag
-
BMS
őstag
ha nagyon rankért játszom akkor rászánom azt a szaros 5 dolcsit és veszek egy vac biztos csitet
kinek mi a véleménye a "múltamról" az meg nem nagyon érdekel
-
-
BMS
őstag
nekem csak egy autoexec.cfg-m van nincs olyan hogy config.cfg az baj?
minden az autoexecbe van
-
BMS
őstag
gg valve..többezer órás hackerek mindenhol ..ez aztán a vac védelem a ***** anyátok
-
BMS
őstag
amúgy a nagyobb hz-es monitor mennyiben segíti a látást pl? mármint úgy értem hogy nekem van egy 60hz-es monitorom és pl a lerakóról(d2) alig látom a csávó fejét aki pit-ben van(4:3 ba tolom és széles)...
-
BMS
őstag
én most raktam át 400 dpi 1.7ről 400 dpi 2.25re és eddig nagyon bejött....akkor hoztam a döntést amikor közösségin és 24 emberes pisztoly dm-ben minden spawn után hátbalőttek és nem tudtam megfordulni rendesen
a rawinput 1 bentvan
-
BMS
őstag
a fenti képet az egyik haver küldte steamen
ilyen ellenfelük volt
írogatták állandóan hogy derankerek és csak forogtak körbe-körbe minden egyes menetben
-
BMS
őstag
válasz
rumos XIII #52377 üzenetére
most nem
max griefing
-
BMS
őstag
kinek mennyi időbe tellett amíg elsajátította az ak 47 recoilját?
-
BMS
őstag
válasz
rumos XIII #52276 üzenetére
vettem egy új accot
vagyis haver vett hátha az ip cím miatt cink lesz
de én nem fizetős csíttel toltam hanem guglissal
-
BMS
őstag
egyik hacker beszólása casualon: 5 $ és nincs vac védelem
ennyit erről
-
BMS
őstag
hali
elkezdtem megint játszogatni(new acc meg minden..)
ez a célkereszt kéne nekem...a "paramétereket" tudja valaki(hogyan kell megszerkeszteni)? a mostani bajnokság közvetítésén használják
-
BMS
őstag
mert szeretem az fps játékokat ...igen beleöltem 900+ órát mert úgy voltam vele,hogy majd ráérzek de mégsem így lett....
-
BMS
őstag
900 óra a semmiért ...
-
BMS
őstag
hát ez van sajna :/
-
BMS
őstag
kb 30 perc kellett a vac-hoz
ennyi volt a cs-s pályafutásom
-
BMS
őstag
hali
mennyiért mennek a ládák mostanában? van kb 37 és mielőtt vhogy törlöm az accom eladnám hátha visszajön a játék ára...leírná nekem vmi nagy piacos,hogy mennyiért mennek az egyes darabok(van handzsár,revolver,árnyék,színözön vagy mi stb..)
-
BMS
őstag
Az ilyen ingyenes hackeket magától kiszűri a vac ?
Ha pl csak 1-2 szitunál használsz wh-t utána kikapcsolod,? -
BMS
őstag
én a sas 2-őt buktam 1 hónap mm nélkülözés miatt de tök8 mert a mostanit sem lövöm meg nemhogy a sas kettőt
pedig még a rankrendszer szigorítása után is maradtam sas 2....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Formula-1
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar