Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
Srácok kb 2 hete nem játszottam... valaki leírná, hogy miez? Operation Phoenix Challenge Coin, hogy lehet szerezni? Mire való ? Ez váltotta le az Operation Bravo-t ?
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #8095 üzenetére
Ízlések és pofonok. Kék lamináltnak csak a fa része festett, maga a test olyan mint az alap. A Jungle Spray ak, meg olyan mint a hányás, mint ha a trágyát szimbólumozná De jó hogy van többféle és lehet válogatni, hogy kinek mi jön be
Friberg már beszerezte a Redline-t Twitch
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz #97716736 #8092 üzenetére
Hát érdekes egy ízlésed van, ez a fire serpent számomra csúnyább mint a case Bár oldalra nézve jó, de alapból csak a tetejét látod azzala b***ott nagy szimbólummal, nagyon csúnya
De még jó, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik, sose lennem laminált kék ak-mSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #8089 üzenetére
Pedig annyira gyönyörű Hátha kifogok olcsón egy Fire serpentet, mert volt mikor 13-14€-ba adták a mostani 22-23 helyett.
(#8091) szabog4: Add meg Steam neved, felveszlek.
[ Szerkesztve ]
-
szabog4
aktív tag
válasz #97716736 #8088 üzenetére
Most jutottam el a végéig az olvasásnak és nem tudtam már szerkeszteni az előző kommentem!
Én elfogadnám! Én eddig 1 fegyverre tettem skint...azt is csak unalomból...a bizonra, de ne kérdezzétek, hogy mit!
Miként lehet legálisan cserélni modellt a játékban? Volt, hogy lecseréltem az mp7-et mp5re, de nem tudtam valve szervereken játszani, így versengőben sem! :/
Megakartam venni a Ghost Recon: Future Soldier-t, de mire visszaléptem este már felvitték az árát! :"D Szegénység van! :"D
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
törölt tag
Akinek nincs MP7-es skinje, annak tudok adni ingyen egy MP7 | Army Recon, ha érdekli.
-
Xero
nagyúr
válasz Vismajor01 #8083 üzenetére
-
Mate
nagyúr
válasz Vismajor01 #8083 üzenetére
Láttál már lehányt AK-t?Megosztóan néz ki. Valakinek bejön, valakinek nagyon nem.
-
Vismajor01
addikt
Blue laminated AK a best, és még olcsó is
AK case az milyen? A kígyós sztem bűnronda, a kgyó meg nem is látszik rajtaSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Mate
nagyúr
válasz #97716736 #8076 üzenetére
Szerinted ronda, szerintem nem Amióta megláttam a redline-okat arra várok, hogy bekerüljenek AVP-ből is lecsaptam rá egyből. Elegáns és szép. Csak *urva drága
Amúgy meg szerintem a rózsaszín fegyverek létezését elfeledve, a legrondább fegyver az ak case
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #8071 üzenetére
igen de akkor le egyszeri bugozták, vagy mi volt, pedig tényleg. Mindegyik példánynál ez van annál a skinnél?
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #8066 üzenetére
guardiannál amúgy tényleg 30 volt a tárban múlt héten mikor játszottam, és hulláét elvettem. Csináltam róla prinscreent is.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
killer095
őstag
Valaki tudja honnan lehet mondjuk AWP assimov, ak-redline stb. skint fájlokat szerezni mert csak m4 assimovot találtam : [link]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #8066 üzenetére
AWP-t még szerezz be
-
SamS20
senior tag
nagyjából 2 hét alatt nekem [ennyi] gyűjt össze
-
Vismajor01
addikt
Hát én csak droppokból vettem ezt-azt, szóval angyon semmi
http://steamcommunity.com/profiles/76561197984438262/inventory/[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Mate
nagyúr
válasz kiszi07 #8055 üzenetére
Ahogy nézem kártyából is rengeteg van neki, amiket ráadásul nem váltott még be. Gondolom sale alatt ügyeskedik velük, esetleg még robotot is használ, amivel keresi a kenyerét.
Simán lehet a kések is befektetési céllal vannak. A legtöbb fegyverrel még nem ölt, úgyhogy nem használja őket.
Ha robotol és befektet, akkor kellő alaptőkével azért össze lehet hozni a dolgot úgy, hogy még komoly profitja is lehet.
Egyébként barátai közt is vannak olyanok, akiknek késeik vannak amik ráadásul nincsenek fent piacon.
-
kiszi07
senior tag
Durván van neki 100 Stattrakos fegyvere, ha véletlenül csak "Stattrakos fegyót " nyit akkor is 58ezer FT,
de mivel ez lehetetlen így minimum minden 5.-re nyithatott... még az 5 is kevés.) Ez pedig még külföldinek is észrevehető..[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
kiszi07
senior tag
Nem tudom mennyire igaz, de van egy csomó kulcs hack, nem tudom működik-e... Ennyi felesleges pénze honnan lenne egy embernek vagy öhmm.... Janukovics lehet?
-
Mate
nagyúr
Vajon hány orosz próbálta már lenyúlni az accját?
-
Slystyle
őstag
Hát ha lenne annyi feles pénzem, hogy késeket vegyek a piacról vagy hogy ládákat nyitogassak folyamatosan, akkor is csak 2 kés kellene. Egy CT és egy T oldalra, ha megunnám valamelyiket, cserélném, de biztos nem kezdném raktározni őket. Persze ez egy nagy HA, majd ha lesz egy, akkor örülök neki, de egyelőre nagyon nem érdekel a skin téma semmilyen szinten.
-
Slystyle
őstag
Na akkor lehet csorgatni a nyálunkat. [link]
-
szabog4
aktív tag
Most, ha az ember vár az eladással és pár hó esetleg 1 év múlva adja el őket van rá esély, hogy már nem lehet kapni azt a fegyó skint, amit az illető akar, mert elkopott az összes és ezáltal nő az ára? ...vagy minden egyes alkalommal kaphatsz majd olyan X skint, amit akarsz és ezzel meggátolva a fegyver árának emelkedését? (vagy ládáét...vagy matricáét)
...vaaaaagy megint jót kérdeztem?
HUN_Thorpedo
-
nepszter1
addikt
Inkább adtam volna el a ládát 3euroért grrr
-
Norbika88
senior tag
-
Jim-Y
veterán
válasz nepszter1 #8016 üzenetére
Van egy Sticker Capsule-od, veszel hozzá 0.75 euroért egy kulcsot, kipörgetsz belőle egy matricát, majd ezt a matricát felteheted az egyik raktáradban lévő fegyverre különböző helyekre. Azt, hogy a fegyver melyik predefiniált részére teszed, te döntöd el.
Ha kíváncsi vagy, hogy néz ki, nekem van az egyik fegyveremen egy matrica: lesd meg a glock-ot
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
XM1014 Blue Spruce, Weapon Case 3 és egy Sticker Capsule lett a mai termés.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
Norbika88
senior tag
Halál utáni kép fagyást ki lehet venni, ill. meg tundá megtudná mondani valaki mi a parancs, kösz.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
-
killer095
őstag
Csak nálam ratyiskodik a cs? majdnek kikaptunk mert 40es ping mellett 96% volt a packet lossom ..........
[Ezt hogy tudnál énis beállitani (mármint a fegyver helyzetét mert neki majd nem középen van )]
[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
htc07
addikt
Sziasztok!
Nem találtam értelmes megoldást googleben, hátha ti tudtok segíteni: mikor belépek egy szerverre (kiírja, hogy continue 0:05) és kifagy, ugyanígy map váltásoknál is, miután letölti amit le akar, itt megakad és visszadob az asztalra. Legfrissebb driverek vannak fenn, újra is húztam már a GO-t is, de még mindig ezt csinálja.
Létezik valami megoldás azon kívül, hogy szakszerűen nyissam ki az ablakot mielőtt kidobom a gépet rajta?
-
Scale
őstag
válasz BTminishop #7999 üzenetére
Competitiven nekem is mindig nagyobb a pingem mint pl. dm-en..
#8000: Casualban nem, csak competitiveben, maximum community szervereknél tudsz map alapján keresni.
-
BigBlue69
őstag
Másfél nap alatt 6 drop.. Csak versengőben.. Abból legalább 1 új láda is volt
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest