- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
-
marakuja
csendes tag
Valaki mm? kalácsok vagyunk! Jóarcok jelentkezzenek!
[link] -
regener
veterán
-
Komi28
senior tag
válasz
errorcode06 #56095 üzenetére
Köszi, megnéztem de nincs ilyen könyvtáram és fájl sem
Nem értek én már ehhez, öregszemCsak jó lett volna a fiammal együtt nyomni a versengőben is
-
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Egy lakásból 2 gépen nem lehet versengőbe menni? Sima játékba beenged kettőket, de versengőben váltakozva kiírja, hogy nem fogadja el a játékot. Van erre valami megoldás? Köszi -
RexpecT
addikt
Igen, elírtam, "csüffögni a lövöldözős jelenetben" akart lenni. Rokker Zsolti nagymamája használta ezt a szófordulatot, ha valakinek mond valamit ez a név
.
Köszi srácok, amit a rendes gépemnél leszek felveszlek Titeket. -
edgR
őstag
Hirdessétek az igét, hogy javítsák! (persze, csak ha nem akarjátok, hogy ez is egy n. CoD maradjon). Bőven lenne mit javítani még.
-
edgR
őstag
válasz
Heisenberg69 #56082 üzenetére
cfg.cfg nem is lesz, amire Te gondolsz, az a config.cfg. Átkerült a korábbi helyéhez képest, ide:
Steam\userdata\[ID]\730\local\cfg\
-
dugo_
veterán
válasz
Heisenberg69 #56082 üzenetére
[...]\Steam\userdata\[...]\730\local\cfg
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Új gépem lett, cs:go-t telepítettem, nyomtam egy fegyverversenyt, és az a gondom, hogy nincs cfg.cfg fájlom...
Hogy lehet ez? Mit rontok el?
-
Zomb€€
őstag
ok, befejeztem, uninstall
-
RexpecT
addikt
Üdv!
Keresnék embereket akikkel néha lehet együtt csöffögni a lövöldözős jelenetben. Nemrég kezdtem újra, mert végre nem laptopról kell játszanom. Jelenleg a silver rank legtetején vagyok, és gold novásokat keresek akikhez belehetne szállni.
-
ReFleXx
addikt
válasz
errorcode06 #56072 üzenetére
vagy GAYmer?
-
lemusz
addikt
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #56068 üzenetére
A Bravado invite után (DH Winter 2014), akik a főversenyről szerény 3 hozott körrel búcsúztak, igazán megérdemelnének a csajok egy kvali helyet
-
gtamate2
veterán
Akkor mostantól kezdve gyülekező ts-en, amint megvagyunk kezdünk!
ts ip: csgo.warroom.hu
szoba jelszó: ph -
szebe
addikt
válasz
kretenallat #56065 üzenetére
Major kvali-t írtam, ami top32. Egyből major nagyon erős lenne...
-
kretenallat
senior tag
válasz
I Am^^ #56062 üzenetére
Ez egy ördögi kör. Amíg külön versenyeznek, addig csak önámítás az egyenlőség, viszont nehéz elindítani valamit hatalmas különbséggel... Kellene valami sebváltó, ami jelen pillanatban hiányzik a sceneből.
Amúgy az 1v1 kupa szerintem elég jó volt, amin azt hiszem Juliano elég jól teljesített és szerintem a hölgyeknek az a szereplése több elismerést hozott, mint az összes szájtépés együttvéve. Persze ott is a tisztelt publikum jelentős része inkább nekiállt Cadiant szivatni, pedighát esélye nem sok lett volna ellene a sok nethuszárnak. Mindig lesz, aki többnek érzi magát, ha másokat leszólhat, őket meg kell tanulni kizárni a figyelemből, ha az ember bármilyen reflektorfényt vonzó pályát választ. És ez egyben szebével való egyetértésemet is leírja.
A nagy versenyen kapnak egy slotot dologgal szemben két kifogásom van:
- ami már fentebb is elhangzott: ezzel elveszed a lehetőséget egy csapattól, aki megérdemelné. Lehet, hogy a 16. helyen beérkező nem nyeri meg a versenyt, lehet, hogy a pénznyeremény is minimális, azonban ez is sokat számíthat egy amatőrnek, illetve az expozíció nagyon fontos, értékes dolog, egyéni és csapat szinten is. Gyakorlási lehetőség, szokni a verseny atmoszférát stb. illetve villantani valamit, ami esetleg egy szponzorral tárgyalásnál jól jöhet.
- ha valamit túlterhelsz, eltörik. Elsőre egy top 16-tal összekerülni nagyon, nagyon csúnya eredményhez vezet(het)ne... Ha az a célunk, hogy javítsunk a helyzeten, nem pedig csak annyi, hogy bizonyítsuk az igazunk, akkor ez nem segítene. -
szebe
addikt
válasz
kretenallat #56061 üzenetére
Az állítólagos profiknak nem kéne foglalkozni a HLTV-s hülyegyerekekkel.
ESL helyében dobnék egy slotot a köv. major kvalin egy .fe csapatnak (amit 90-10 arányban nikiék vinnének a clg red ellen jelenlegi forma alapján), aztán kiderülne, hogy hányadán is állnak a csajok. -
I Am^^
tag
válasz
kretenallat #56061 üzenetére
Értem, mit mondasz és mint az első hozzászólásomban is említettem, nem szeretnék ebből vitát nyitni, nagy pofám sincs csak éreztem valahol némi igazságtalanságot. Nem pont a mostani női pro playerek téma miatt írtam...Volt egy párszor már erről téma. Egyébként igazad van. Sajnos a nők 90%-a makacs, naív, és nem látják a fától az erdőt. De lehet ez már kicsit off. Mondjuk én pro játékos se akarok lenni, ahhoz túl núúúb vagyok
De a fiatal lányokat inkább leülteném csézni mint minden féle csúnya helyekre csúnya dolgokat csinálni.
-
kretenallat
senior tag
válasz
I Am^^ #56056 üzenetére
Szerintem itt azokról volt szó, akik magukat profinak nevezik, fizetést kapnak stb, miközben eredményt nem tudnak felmutatni. Lehet bármit írni, az eredményeknek kell beszélni magukért, különben nem más az adott hölgy, mint reklámfelület, akit azért bérelnek (többért), mert több tekintetet vonz. Ezt azonban sokan nem szeretnék elfogadni, nárcisztikus hajlamok felülbírálják a tények szomorú valóságát. Ezután pedig kezdődik a kötekedés, beszólás mindenkinek és végül valahol a victim card.
Senki sem mondja azt, hogy a nők ne játsszanak. De ha azt akarják, hogy úgy kezeljék őket, mint a legjobb játékosokat, akkor azzá kell válniuk... Ez pedig úgy tűnik, hogy sosem jön el, amíg külön ligákat szerveznek a hölgyeknek. Ebben elég rossz példát mutatnak a jelenlegi női top játékosok, mivel a legtöbben maradnak a szájkaraténál.
Egyébiránt számomra hasonlónak tűnik a helyzet a sakkhoz, ahol szintén megvan a lehetősége a hölgyeknek a kiegyenlített versenyre, azonban a lányok (egy sakk oktató mondta, voltam kb. 3x) egyszerűen elvesztik az érdeklődésüket a dolog iránt 14 évesen és eltűnnek az edzésekről.
-
I Am^^
tag
válasz
ReFleXx #56053 üzenetére
Attól, hogy neked nem megy, mi csinálhatjuk jól. Igen-igen az asszonynak a konyhában a helye....bla-bla. Téma részemről lezárva, nem vitát nyitni szeretnék, csak annyit még, hogy én is játszom, mégis jut időm a főzésre, mosásra, takarításra (persze nem profi szinten, de minden csak akarat kérdése). Más körmöt fest és hatvanszor kifesti magát még a sarki boltba is, 100 képet posztol ki magáról...én leülök és játszom egy MM-et.
-
wjbhbdux
veterán
A dreamhacken jó helye lenne pedig a női játékosoknak [link]
-
adise
őstag
Persze ez megint más, hogy egy "erős"? ligába hivják meg oket. Gondolom nézőket akartak ezzel csalogatni. Más értelmét nem látom. Ami kb éppen másképp sült el, Gondolom sokan nem is nézték, ahogy tier2-3as csapatok nullára verik őket. És ez nekik sem gyakorlás, még ha valaki aztmondja, hogy jó jobbak ellen játszani
-
kuLi_
tag
Ez a post azért jött elő a múltból, mert többeknek nem volt szimpatikus az, hogy míg másnak be kell selejteznie magát heteken keresztül egy viszonylag kellemesebb díjazással és figyelemmel bíró ligába, addig a Secret.fe direkt meghívással jutott be, majd hoztak enyhén szólva is katasztrofális eredményeket (a legjobb végkifejlet 2 mapon összesen 5 hozott kör volt, ha emlékezetem nem csal). Illetve zAAz postjai sem vetnek túl jó fényt amúgy a csajokra, heh.
-
adise
őstag
azért az túlzás szerintem, hogy kb magát állítja be áldozatként. Nemtudom ezt azután írta-e miutánaabbahagyta? A lényeg ugyanugy a pénz. önszántukból miért mennének rendes versenyre a lányok, ha a saját női versenyükön egy csomó pénzt nyerhetnek? A fiúk között meg csak a futottak még kategória. Nyilván a reklámok és a szponzorok kitudják így is termelni az egészet, addig lesznek ilyen női versenyek is maga nézőszámával.
-
kuLi_
tag
Egy elgondolkodtató post a napfényes 2014-ből. Az elkövetője, masq amúgy egy eléggé aktív pályafutással bíró ex-esportoló hölgy, sokak által amerika messze egyik legjobb női CS playereként volt számontartva hosszú ideig. Egy CEVO-Professional teamben játszott huzamosabb ideig, ugyanis nem akarta magát elkötelezni egyetlen klasszikus "female" csapatban sem.
-
adise
őstag
válasz
Ultrazord #56044 üzenetére
talán az esport könnyebb elfogadása érdekében? hogy elmondhassák jé ezt lányok is csinálják? Mert ugye ha nem lenne külön női verseny akkor nickname mögé bújva nem is tudnánk kik ők. Mert ugye azt mindenki tudja, hogy még egy magyar lant sem nyernének meg a legjobb lányok sem.
De a miértje legtöbbször akkor jön elő kérdésként amikor kiderülnek a díjazások és a csapat mögötti szponzorációs háttér.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
jonnyjoker01 #56042 üzenetére
a legújabb Richard Lewis nyomozás az opskinst is egyes gambling oldalakhoz és phantomlordhoz köti, én eladnék amíg lehet. A hétvégéig kell felfüggesztenie a tevékenységét a felszólított oldalaknak, aztán kivágja a valve a botjaikat, elvileg.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Van már valami update a gamblinges drámáról azon kívül, hogy valve kiküldte a leveleket néhány oldalnak?
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #56040 üzenetére
Semmi. Ők nyitottak protestet a szerver miatt, meg hogy dumáltunk meccs közben, oda is jeleztük, match page-hez is de semmi. Nyilván nem fogunk eret vágni magunkon, meg igazából elegünk is volt az egészből, úgyhogy hagytuk. De azért na...
-
Franklin
addikt
-
szebe
addikt
ESL is nagyonnagy. Go4CSGO sokezredik állomásra, első ellenfél nem jelenik meg, defwin. Második ellenféllel sok OT-s meccs, 40. körben(!!) eszükbe jut, hogy akkor ők most szervert akarnak cserélni, mert fps drop meg szar ms. 20 perc pause, elindulunk, 21-22-nél kör közepén leáll a szeró, mert az ebot szerint ők nyertek.
GG
-
oliwwer
aktív tag
Na meg is lett az eredménye. 63700$-nyi inventory lett bannolva.
-
Franky2Ster
senior tag
Ha valakinek van jó áron kés jelezze privátba. Köszönöm!
-
-FLY->
őstag
válasz
Franklin #56030 üzenetére
Kifejezetten szeretem nuke-ot, csak t oldalon tudni kellene öt fővel működni, füstölni, flashelni. Ez nem történik meg, mert folyamat force van, és az utolsó pénzükön is inkább mac-et vesznek, mint egy halom gránátot. Amúgy szeretem a mac-et, csak ugye azzal gyorsan kellene mozogni és aránylag közelről sprayzni, nem a siló tetejéről "világító" karakterrel, 3 kilométerre lődözni a full kevos wp-s ellent.
-
-FLY->
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #56031 üzenetére
Carryzni kellene a csapatot?
-
-FLY->
őstag
Kezdem úgy érezni, hogy szívat az mm. Folyamatosan Nuke, kapásból t oldal, még nem is sikerült ct oldalon kezdenem soha sem. De ez mind semmi, mert állandóan olyanokkal rak össze, akik a siló tetejéről akarják nyerni a köröket.
Nagyon gondolkodom rajta, hogy kiveszem...
-
mntn
tag
Sziasztok, szeretnek par ladakulcsot venni. Esetleg tuna valaki ajanlani megbizhato eladot? Amennyiben az ilyesmi kerdes tilos kernem torolni es elnezest.
-
oliwwer
aktív tag
Új Vac hullám érkezik:
-
-
hrvp
aktív tag
Sziasztok,
tesóm nyitott két ládát, esett neki egy M9 Bayonet | Gamma Doppler (Factory New)
Eddig nem foglalkozott egyikőnk sem trade-elgetéssel vagy skin eladással, ez viszont rövid googlizás után elég értékes kés.
Azt hallottam Opskins-en el lehet adni pénzért.
Erről esetleg tudnátok egy kis felvilágosítást adni? Vagy hogy mit érné meg kezdeni vele, pár $-os skinek mellett kicsit kilóg az inventorybanhiába néz ki marha jól
-
Mezcal
addikt
Meghívtak a ruszkik, egy szavukat sem értem, de 5-ös 6-os raidek indulnak és gyorsan le is mennek.
-
he7edik.
addikt
Vazeg én csak most olvasom hogy Vudumen meghalt
-
balintdavid
tag
válasz
_-ORANGE-_ #56003 üzenetére
Attól még ugyanúgy silver maradok
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
balintdavid #55999 üzenetére
Semmire nem jó, kiteheted a neved mellé, kicsit talán növel az e-pöcsödön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc