Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Nem érdemelték volna meg a továbbjutást... Navi saját magának köszönheti, hogy ilyen nyögvenyelős volt a meccs. Rengeteg nyert kört (4v2, 3v2) adtak oda és másrészt szoros köröket buktak jó párszor....
szebe: Tényleg nem játszott vmi jól GuardiaN, de ezt a hen1 gyereket nehéz megverni face to face... Legfőképpen ő miatta izzadt meg ennyire a Navi.
-
shaddy1027
tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Tegnapi boostmeister: [link]

-
phenomHUN
senior tag
Új egérpadom.

-
Andor22
aktív tag
Sziasztok
Upc 500 as nettel milyen pingetek van altalaban ??
Kicsit off de köszi . -
krecso
tag
Új vents Cache-n. Nagyon tetszik, hogy sokkal jobban látható a rácsok mögötti player.
-
ReFleXx
addikt
nektek csinalt mar olyat a game, hogy bedobta az ablakot hogy tenyleg exitelni akarok-e illetve mellette csinalt 4-5 screenshotot

ma megjatszotta ezt parszor
-
Arkennys
addikt
Jólvan, látom nem sokról maradtam le a topicban, illetve nem sok új történt

-
vzsryl
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Zkas csak az én tudomásom szerint nyitott 3 kést, tehát tudja mit beszél.

-
-
ReFleXx
addikt
a favella lakok jol meg szorongttak a Na'Vi-t

-
1m1s
tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Mielőtt elfogadhattam volna, már meg is kapta a trade ban-t.

-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Hülye haveromat így scammelték be egy Usp stainless+lgb holo kato-ra
Most veri a fejét a falba, hogy ilyen retart volt. -
-
1m1s
tag
-
-
brabax
csendes tag
Tudja valaki mi történt Kinguinnal?
Nyertek vmit, vagy feloszlottak...?Veszik a kölni matricájukat, mintha ingyen lenne...

-
-
yuyizi
tag
Kinek milyen érzés volt kinyitni az első kését ?

Nekem tegnap esett 2 random ládát nyitottam mert maradt euró a steamen és gondoltam hát miért ne költsem el ( minek az oda) 2. ládából pedig esett egy bajonett damascus steel. Kb köpni nyelni nem tudtam olyan váratlanul ért. Úgyhogy köszönöm Gaben

-
mepet
addikt
válasz
kovbal70
üzenetére
Egérpad anyag: jelenleg szövet (Artisan [übermenő japán pad márka]), de sok évig a műanyag mellett voltam. A műanyaggal konkrétan az volt a bajom, hogy mindig szétpirosította a gamer-bütyköm. A gamer-bütyök létezése is gáz szerintem, nem ha még vörösre stimulálod minden nap.

Duplakala nem gáz ám, ha azt látod, hogy rendszeresen te vagy a legjobb a csapatból (mindegy premade-e), akkor feljebb fog dobni, no para! Ha meg a célzás nem megy, akkor gyakorlás ezerrel, én speciel az aim mapokra esküszöm community servereken (még jobb, ha deathmatch is).
De ha ahogy írtad, a társaid ezen a szinten jobbak nálad, akkor lehet nem is járnál jól, ha feljebb dobna.Ha úgy érzed az egér miatt nem megy, akkor válts, ne gondold túl a kérdést. Nekem pl. a Logi G100s nagyon nagy előrelépés volt a régi Razer Krait után, pedig az is csúcsfrankó cucc, csak valahogy mégsem adta annyira. Persze ez igaz lehet a padra is, illetve méginkább a kettőre együtt.
-
BlackTreff
tag
válasz
kovbal70
üzenetére
Ha 2000 órád van és dupla kaláig jutottál, akkor itt tényleg nem a perifériáknál van gond! Érdemes kicsit több időt szentelni a sensitivity finomhangolására, mert lehet, hogy nem a te stílusodhoz megfelelően van beállítva (egyesek kis egérmozdulatokkal operálnak nagy sensivel, valaki fordítva), és ez elég sokat számít! Meg kell sok gyakorlás is (hs only szerók, Training mapok vagy sok DM)!
-
po1son
addikt
navi vs Tstorm tippek?
-
htc07
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
bind w kill
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Próbálj meg letölteni közben és korlátozd le a szálakat, hogy csak kicsivel legyen nagyobb pinged mint 160 és akkor pont le tudod lőni.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Sárkány ellen sárkányfű.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Lejárt a bannod?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vanir
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
lel
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
A pinglaggos ellenféllel mit lehet kezdeni? Elég zavaró, amikor versengőben a 160-as pingjével lerushol P90-nel, esélyem sincs és ezt minden körben eljátssza... -
-
_-ORANGE-_
senior tag
Szegény envy hogy kiszopott a Tempo ellen

-
ReFleXx
addikt
Mar megint a fun szeromon esett 1 wildfire lada

A 3 ladaval eddig 4.4€ jott vissza. -
dugo_
veterán
válasz
bbdzyx
üzenetére
Hát mondjuk amikor Faceit-en már a 3. körben üvöltve kérik számon a nemlétező skillemet, akkor mindig csöndben meg szoktam jegyezni, hogy amíg pontosan ők basszák el az MM meccseim 70-80%-át a smurfjeikkel, addig csitu van.
Lassan a főaccomon is elveszik már a rangkijelzésem, nem hiányzik, hogy papíron alattam lévő játékos 4x annyit lőjenek mint én. Faceiten legalább menetrendszerű a global carry. Múltkor is 3v5-ös emberhátrányban nyertünk egy 37 körös meccsen, az elsőnk 58-at lőtt a botokat nem is számolva.
-
Lackki
őstag
Cimbinek van egy awp asija ami 0.99float és full fekete a scope. Kíváncsi mennyivel érhet többet.
Valaki?

-
mepet
addikt
válasz
bbdzyx
üzenetére
akkor azt mondod, már nincs is értelme ezt állítgatni?
Nekem továbbra is szinte mindig normális ellent dob a zen, semmi ilyen panaszom nincs. Talán még nem is találkoztam orosszal. (Olyannal persze igen, aki nem kommunikált, de 1v1-nél ez a legkevésbé sem probléma.)
Mondjuk az igaz, hogy mióta a tétet is ki kell választani, azóta ha 30-at játszottam összesen. Ebből 2 volt, aki nem jött fel a szerverre. A többi 1v1 war-on semmilyen probléma nem volt. Maximum az, hogy nem én nyertem.
-
bbdzyx
senior tag
Még anno induláskor, az 1v1-es időszakban a zen szerókon a cmd és update ratek 128-on voltak, addig a rate szimplán 80k-n. amíg nem voltak jól beconfigolva az autorate cmd-k, addig volt egy minimális előnye.
de placebo hatása mm-en is van.de a zen is egy halom gané lett. alacsonyabb szinten meg a faceit is lowskillestoxikszásaésigor gyűjtőhellyé süllyedt le..
-
mepet
addikt
Emlékszem, 1.6-ban addig játszottunk a rate & cl_updaterate & cl_cmdrate kombóval, amíg totál lelőhetetlenek lettünk...
Erről jut eszembe, valaki javasolt itt a topicban a zengaming-hez ajánlott rate beállításokat különböző pingekhez. Sehogy sem találom azt a hsz-t, pedig tutira itt olvastam. Szépen megköszönöm, ha valaki megtalálja vagy újból megosztja ezt az infót!
-
.LnB
titán
válasz
vzsryl
üzenetére
Ez baromi gáz. Látom bejött ez a pyth - allu csere. Én még mindig nem értem mi bajuk volt maikelele-vel.. Az az ember ígéretesnek tűnt.
Most meg mennek a süllyesztőbe. Se motiváció, se új ötlet.Azt hittem most a nagy csend után ami körülöttük volt behoznak valami új taktik-ot. Gondoltam behozzák az agresszív védekezést. Emlékszem anno 1.6 idejében a solo féle dél-Koreai csapat felforgatta vele az akkori erőviszonyokat. De semmi, ez a NiP fos.

-
vzsryl
nagyúr
50-es pingig tök jól játszható a játék. 50-100 között nem ad kb. semmit. 100 fölött félisten vagy. Ha nekem szórakozik a netem (pár havonta egyszer), és fix 130 fölötti a pingem, akkor esélytelen, hogy cheat nélkül legyőzzenek. Ez általában vonatkozik az ellenfélre is. Sajnos ez nagyon el van cseszve itt GO-ban.
-
mepet
addikt
válasz
GabN73
üzenetére
Én természetesen csak az új mapokon játszom, mióta van rá lehetőségem. Én főként ezért vártam az operationt. (Úgy szoktam fogalmazni, mikor pályaválasztásra kerül sor, hogy "a d2-t már 10 éve meguntuk".)
Nuke-on sajnos a csapatból többeknél fix a fagyás (vagy csak kidobja őket, nem is emlékszem pontosan, a lényeg ugyanaz), azon eddig egyszer játszottunk, akkor is 3v5-ben nyomtuk végig, hát nem is lett győzelem...
-
GabN73
addikt
Enemy team ping fix 130+, wpvel sétálgat, minden lövése talál, ellőhetetlenek...
Másik gyerek meg annyira feltűnő volt, hogy a végén már pörgőaimot betolta, és hirdette az oldalt...
Múltkor 9 win, 1 x után nem dobott fel GE-be, konkrétan jött utána egy 8as vereség sorozat..
#sosefogomkijátszani
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Wii
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most meg mennek a süllyesztőbe. Se motiváció, se új ötlet.

LendvaiFeri1