- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
bbdzyx #68666 üzenetére
Nagybátyámék azt tolják, engem annyira nem fogott meg, valahogy a CS-nek jobban tetszik így elsőre az atmoszférája.
Igazából a kedvencem a freeze tag sniper only mód volt anno, szóval azért szeretem, ha van valami csapat munka a játékban, nem csak a gyakás, meg a kempelés. De még nem vettem meg a játékot, először kicsit utána akarok járni, hogy mivan, meg hogyvan.
-
gtamate2
veterán
válasz
bbdzyx #68288 üzenetére
Ő a topik csalás szakértője, 495 hsz.-ből egészen pontosan 104 hozzászólása szól a cheatekről. A maradék a mocskos smurfölőkről és a sz*r játékról szól nagyjából.
-
lemusz
addikt
válasz
bbdzyx #66733 üzenetére
Önmagában nem sok, de utazással, kajával (nem vihetsz be semmit) 1 nap a csoportmeccsek alatt reggel mész este jössz, láttál 2-3 összecsapást, mint mondtam leggagyibb jeggyel ami kitudja mi mindenre nem jogosít fel is ott van vagy 15-20 ezerbe. Mert hát akkor már nyilván vennék egy VP mezt is meg kitudja mi minden szart...
Ha helyben lenne vagy közelebb és egy 10-esből kilehetne hozni, azért az mégiscsak barátságosabb lenne, de még így is elgondolkodtató.
-
dugo_
veterán
válasz
bbdzyx #66109 üzenetére
https://prohardver.hu/tag/dokiur.html
De gyere discord-ra, egész nap ott hesszel.
-
kretenallat
senior tag
válasz
bbdzyx #65476 üzenetére
én nem tudom, hogy mi bajod van velem, egyszer már kértelek, hogy írd le nekem. nem én kezdtem el a lecsalózását, mivel nem szeretek ilyennel dobálózni. ezt le is írtam, de törölve lett, ennyi.
az a hozzászólás talán még megvan, ahol leírtam, hogy bár szerintem csal, de nyitott vagyok rá, hogy megváltoztassam a véleményem, ha elmegy és lanon bizonyít. megtette, elismerésem neki és megváltoztattam a véleményem.
-
gtamate2
veterán
válasz
bbdzyx #65474 üzenetére
Más szinten játszik mint mi, ez volt az indok ami miatt anno a ph mixes konfliktus volt, sokan ezt cheattel azonosították, ám most bebizonyította hogy valóban ügyes. Szerintem nem csal, ügyes egyszerűen, amennyit pedig az iclről láttam elég jó volt a csapatjátékuk szóval megérdemelték.
A közvetítés viszont elég gyenge volt, de legalább volt. -
-
AllTheBest
őstag
-
válasz
bbdzyx #61481 üzenetére
Elírtam, a kést másodikra
De már megoldódott.
Az volt a gond, hogy hiába volt hozzáadva a bankkártya, nem volt megerősítve.
Végigcsináltam neki, (400 Ft levesz azt majd visszautalja 1-2 napon belül) és sms-be küldi a 4 jegyű pint amit a paypalon meg kell adni a bankkártya résznél.
Ameddig ez nincs meg, addig nem érkezik meg a kifizetési kérelem a paypal fiókra. (teljesen jogosan, érthető okokból ugye)
Szóval már minden oké, pénz le is lett utalva számlára. -
Vismajor01
addikt
válasz
bbdzyx #60122 üzenetére
Ertsuk mar amit mondok....
Miert ne valtozna? A sebesseg relativ. Ertem en hogy maga a sens 2.0 marad, de ha ugyanannyi ido alatt kevesebb utat kell megtennie gyorsabb lesz. Ha fullhdban vagy van 3 millio pixeled a kepernyo egyik szeletol a masikig amin at kell haladj ha meg 4:3 1024ben akkor meg 500 ezer.
En siman megfordulok 4:3ban egy rantassal, fullhdban ez eselytelen. -
PeL
addikt
válasz
bbdzyx #58948 üzenetére
Milyen hangokra gondolsz? Mostanában (már több update óta) baromi sok fake hang van a játékban, sokszor nem onnan hallani a lépéseket, tárazásokat ahonnan valójában jönnie kéne. És nem csak én tapasztaltam ezt, mostanság nap mint nap belefutunk az ebből a problémából adódó fake infokba.
-
Mezcal
addikt
válasz
bbdzyx #57883 üzenetére
Vagy háromszor-négyszer voltam, de azért kösz az invitálást, majd megyek, ha úgy lesz. Tegnap inkább néztem, elnézést kérek tőled is.
Nem mindegy neked, hogy mit adott fel,? Különben meg, aki feladja a csalók elleni harcot, az hülye.
Pont nem találom sehol feltöltve, pedig megnézném a vitézt
Nézd meg Kodinál, ő streamelte.
-
30z.Samu
félisten
válasz
bbdzyx #57621 üzenetére
Jó, de lép kettőt, megint sunyul. Megint hallod valamelyik irányból, megint sunyul.
Csalogat. Egyik pályán terrorista voltam, túszmentés volt a feladat. Hallom, hogy valamelyiknél trappolnak, na gondoltam megvagy! Aha, odamentem, sehol senki, erre nem kiment a másik ajtón, körbement lapulva és hátbalőtt?
Na igen..még amatőr vagyok.
-
guftabi96
addikt
válasz
bbdzyx #57600 üzenetére
Ha meg is hal, akkor is tudja olcsón cserélni japán omronra.
Falcoontól 500Ft postával együtt 2db.
Viszont akkor rendelni kell jaffától talpakat is, mert le kell szedni őket, ha szét akarod szedni az egeret.
Viszont Jaffa már olyan talpakat árul, hogy lyuk van a csavarnál.
A Rivalnak nem tudom milyen a felülete, de a G100S-nek szerintem nagyon jó, nem izzad rajta az ember keze. (pl nekem az Imo 1.1a-n izzad)
De egyikkel sem fogsz mellé szerintem. A Rog Sicát is fontold meg. -
Xero
nagyúr
válasz
bbdzyx #57359 üzenetére
A többi rang elvileg kiegyenlítette a dolgot, illetve úgy próbáltuk beosztani. Ott tényleg nem az volt a legnagyobb baj. A folyamatos misshotok elvették mindenki kedvét kb elég gyorsan.
Na de majd legközelebb.
Más téma:
Pepe bedobta nekem az ötletet, hogy a mai napon rendezzünk egy TWR vs PH! mix "gála meccset".
Először természetesen ő is egyeztet a srácokkal, de nekünk is kellene egy kevésbé verhető 5-öst prezentálni.Ezt jó lenne közösen megálmodni. Egyrészről ki az aki ráér és úgy érzi benne lenne a mókában, másrészről ki az akit szeretnénk javasolni. Akár komplett lineup ötletek is jöhetnének minden megkötés nélkül.
Sőt még jobb lenne, ha két lineupot is tudnánk prezentálni.
-
Franklin
addikt
válasz
bbdzyx #57356 üzenetére
A skillkülönbséggel mindig is problémák lesznek, amíg novák és globálok játszanak egymással. Nehéz egyenlően elosztani.
Én pl. elég hektikusan játszok, simán előfordulhat, hogy egyik meccsen lövök egy 6-20-at, rögtön utána meg egy 25-10-et.
El kell fogadni, hogy ez nem MM, ez egy baráti mix, nem vérre megy.
Esetleg olyat lehetne, hogy mondjuk hétfőn novák, kalák,seriffek, kedden sasok-globálok játszanak együtt, de nem tudom, van-e elég emberanyag ehhez.
-
-
had423
aktív tag
válasz
bbdzyx #53740 üzenetére
Nem azt írta, hogy nem szereti summitot, hanem, hogy "utálja" azt a "majmot". Summit nem nagyon csinál semmit (lehet hogy jót se, de rosszat biztos nem), ami ilyen indulatokat gerjeszthetne akárkiben. Nem vagyok fan, de tényleg annyira közömbösnek tűnik mindenben a csávó.
Utálni ilyen Breivik féléket lehet inkább, ilyen twitcherek max "nem szimpik", vagy irritálóak. -
zkas90
senior tag
válasz
bbdzyx #53455 üzenetére
Féltékeny vagy, hogy nekem van annyi pénzem, hogy gond nélkül adhassak másoknak is, neked meg nincs vagy csak túlságosan zsugori vagy?
(#53454) Xero - ti hoztátok fel kulit meg a 10+ év tapasztalatot
azt hittem hogy akkor 1 tapasztaltabb ember véleménye fontosabb mint az enyém...most döntsétek már el
(#53457) Xero - én csak mosolygok rajtatok
nem találtok fogást rajtam, pedig ti kezdtétek az egész vitát
válasz a szerkre: Most komolyan engem állítasz be rossznak?
Ő szól be nekem és én vagyok a rossz? Ennyire ne legyél már.....
-
Arkennys
addikt
válasz
bbdzyx #53025 üzenetére
nézd már el neki, mivel utóbbi kb két hétben 5 enemyből legalább kettő ilyen 100-200 órás getright, és ez kicsikét frusztráló (együtt szoktunk menni). De mindegy, úgyis a topok-gestapót fogod képviselni továbbra is. Csak el ne felejtselek majd énis leszólni, ha következőleg bármit is írsz, tényleg akármi is lesz az.
-
zkas90
senior tag
-
szebe
addikt
válasz
bbdzyx #51348 üzenetére
Thorin szintet ne is üssenek meg, mert a végén még őket üti meg valaki
Picit többször üvöltöztek indokolatlanul, mint kellett volna, azon kívül hoztak egy átlagos formát.2016-ban egyébként ennyire nehéz lenne egy 1080p@60fps streamet belőni egy 750k-s összdíjazású bo3-ról?
Maga a lebonyolítás is érdekes, egy szem bo3 offline...akkor már jöjjön a top4 egy SE ágrajzra.
Az eyecandy meg egyenesen vicc volt. "Kétszer játszottam a nézőimmel cségót, hehehe"
-
lemusz
addikt
válasz
bbdzyx #51314 üzenetére
Ezek a textúrázós utóbbi update-ek inkább a gpu-ra mennek rá szerintem, nem a cpu-ra. Eddig ugye erősen proci igényes játék volt, most mintha ezen akarnának változtatni és egálba hozni a kettőt, csak éppen az atomerőmű gépekkel rendelkezők is laggolnak, meg nem reális hogy felére esnek vissza az fps-ek, meg hasonlók, mert ennyivel nem lettek nagyobbak, nehezebben kirajzolhatóak a pályák. Optimalizálatlan az egész, főleg a nuke.
-
dugo_
veterán
válasz
bbdzyx #51117 üzenetére
Hát mondjuk amikor Faceit-en már a 3. körben üvöltve kérik számon a nemlétező skillemet, akkor mindig csöndben meg szoktam jegyezni, hogy amíg pontosan ők basszák el az MM meccseim 70-80%-át a smurfjeikkel, addig csitu van.
Lassan a főaccomon is elveszik már a rangkijelzésem, nem hiányzik, hogy papíron alattam lévő játékos 4x annyit lőjenek mint én. Faceiten legalább menetrendszerű a global carry. Múltkor is 3v5-ös emberhátrányban nyertünk egy 37 körös meccsen, az elsőnk 58-at lőtt a botokat nem is számolva.
-
mepet
addikt
válasz
bbdzyx #51117 üzenetére
akkor azt mondod, már nincs is értelme ezt állítgatni?
Nekem továbbra is szinte mindig normális ellent dob a zen, semmi ilyen panaszom nincs. Talán még nem is találkoztam orosszal. (Olyannal persze igen, aki nem kommunikált, de 1v1-nél ez a legkevésbé sem probléma.)
Mondjuk az igaz, hogy mióta a tétet is ki kell választani, azóta ha 30-at játszottam összesen. Ebből 2 volt, aki nem jött fel a szerverre. A többi 1v1 war-on semmilyen probléma nem volt. Maximum az, hogy nem én nyertem. -
krecso
tag
válasz
bbdzyx #51054 üzenetére
-.- Rettentő hülyének érzem most magam. Átsiklottam az a részlet fölött, hogy nem direktbe néztem meg az inventoryját, hanem linkelte, egyszóval bedőltem a trükk első részének... Grat nekem *taps taps*. Miután tisztázódott, hogy nem ő volt az, csak egy közönséges scammer, keresek egy megfelelő helyet és elásom magam.
De komolyan, hogy lehettem ekkora segg... Full elhittem gyanakvás nélkül, hogy ő az. Ez nem kicsit bosszantó, megmondom az igazat.
-
krecso
tag
válasz
bbdzyx #50974 üzenetére
Most az elsőt, de az amúgy is esélytelen volt, csak kaptam mellé fél óra pihit. Már átraktam, de hiányozni fog az alt tab, mivel nincs bekapcsolva a steam overlay (for fps reasons).
stp1dh: No para, ugyan kenyérpirítón tolom, de azért ssd van...
Ha véletlen reflexből lerakom tálcára majd újraindítom max gyorsba a gépet.
-
_-ORANGE-_
senior tag
-
krecso
tag
válasz
bbdzyx #50844 üzenetére
Semmiért.. Ezek tök ismeretlen emberek, a kutya nem hallott egyikről se, csak gondoltam belinkelek egy random twitch streamet.Tényleg nem vágom mi a baj ezzel. Aki CS-zik és hallott már a Youtube-ról az valamennyit biztos ismer/követ is. És mivel ez egy CS-s fórum, ezért...
-
bager13
aktív tag
válasz
bbdzyx #50127 üzenetére
Azért nagyon sokat változott a megjelenés óta. Persze ez néhol több erőforrást felemészt, mondjuk nálam nincs nagy eltérés(régi képeim alapján), minimális (30-40) fps esést tapasztaltam.
Azért általában egy majdnem 4 éves játékkal nem foglalkoznak ennyit a fejlesztők, hogy ez jó vagy rossz, azt mindenki eldönti maga. Számomra pozitívak a változások, persze van aki ezt máshogy éli meg.
Pörgettem már elég sok multi fps-t életeben és nagyrészükre 1-1,5 év után szartak nagy ívben a készítők. Olyan bugok maradtak benne némelyikbe ,hogy körök mehettek el rajta. Egy versenyjátéknál ez kicsit dühítő tud lenni.
Igazából ennek is vannak még hibái. Az általad is említett függőleges hangbeazonosítás. Továbbá a 64 tick és a nagy ping eltérés miatti találat érzékelés hiánya. MM-ben sajnos ez maradni fog ,mert nem lesznek 128-as szerverek az biztos. Mondjuk egy mezei játékos,mint én ezt túléli, mégha bosszant is. most hirtelen ennyi ugrott beA többi gond a közösség sara. A sok smurf, csaló és agyatlan kiskölök nem írható a cs:go számlájára. Talán a csalók mégis egy kicsit, de más játékban még ennyit sem tesznek a csalók ellen. Nem ,hogy overwatch...
(Mondjuk azt soha nem értettem ,hogy miért sír valaki a skinek miatt. Akit nem érdekel, az ne foglalkozzon vele, nem befolyásol semmit, ez is benne a legjobb. Aki meg oda van értük, az hadd szöszmötöljön velük, nem kell őket bántani. A játék maga ettől nem kurvul el,ettől csak több lesz. Nem erről szól a go, ez csak egy extra. Sajnos ezt sokan nem így fogják fel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest