Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Próbáld ki mindkettőt melyik a jobb. Jobban hallok a fent említett beállításokkal. Jobban be tudom azonosítani, honnan jött a hang.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Az EQ a hanggal elkövetett legnagyobb bűn. Lehetőleg ne módosíts soha az alap beállításokon.
-
GergőBp
tag
Fú, én most tök gázul érzem magamat. Nem, hogy megtartani, hanem lassan szeretném visszaadni Mördör kollégának az egerét amit még nyáron kaptam kölcsön, mert épp nulla forintot számoltam össze a zsebembe és meghalt az előző... Egyébként nektek mi a tapasztalatotok a csoda kínai ebay egerekről? Nem érdekel, hogy milyen high meg blablabla, mert a gagyival is elvagyok. Én csak azt szeretném, hogy 3-4 évet kihúzzon.

-
shaddy1027
tag
válasz
bbdzyx
üzenetére
Nem tudom, de csak Casualozok mostanság(5 hónapja), viszont reportolni ugyanúgy szoktam itt is. Gyorsabb mint MM-en, mert itt ha hamarabb halok meg, akkor ugye tudok váltani és már látom is a "szemétládát", hogy mivel trükközik, nem kell a meccs után visszanézni.
Ugyanúgy szoktam kapni az értesítést, hogy XY vakációra lett küldve. Gondolom ez is azt erősíti meg, hogy aki Casualon csal az bizony MM-en is fog.
-
htc07
addikt
Annak mi értelme, ha valaki demolition-ban wh-zik?

Ott is ér valamit a report?
Néztetek már vissza overwatch-ban nem competitive meccset?
-
Lackki
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
EQ-t max kedvedre tudod állítani... zenék azé vannak masterelve, hogy ne kelljen semmit se állítani.
Dolby meg 7.1 meg hát, hagyjuk
nem tom milyen a cloud 2 7.1-e és mennyire hasznos CS-ben.gerjedés meg igen... csoda asus hangkártyák sajátossága
nekem dx van és ts/mumblen egy ideig baromi hangosan gerjedt ha 3D-s alkalmazás futott és nem az én oldalalom, hanem a többiek hallották csak. Rákeresel tuti találsz jó pár fórumot erről... -
csurenzoo
aktív tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Középen, hogy Analog out-> Headphone->Kalapácsra klikk és ott van 3 mód. A középső az
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Én Pro Gaming mode-ban tolom, meg a dolbyt és a 7.1-et bekapcsolom mikor játszom/filmezem. Zenehallgatásnál kikapcsolom a dolbyt,7.1-t.
-
Lackki
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
EQ beállításra gondolsz?

fölös...ha voipot használsz kíváncsi vagyok a társaid hallani fogják-e a gerjedés hangot

-
Joe Swanson
senior tag
Most vettem egy asus xonar dg-t, amivel egy hyperx cloudot hajtok. Van valami fixen jó beállítás csgo-hoz, és zenéhez, ami egyaránt jó?
-
szebe
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
Solo MM az maga a rák.
Haver accját behúzták, két nap múlva ott virított rajta a VAC ban. Szerencsére csak 4 wint vett el tőlem, meg gondoltam egy gyors soloval visszaszerzem a rankot is. 3 loss után nagy nehezen nyertem egyet, de amilyen emberek vannak globál/supreme szinten...elkeserítő. -
Nxn908xxx
őstag
-
miazmá
tag
válasz
vzsryl
üzenetére
Nagyja?
Az összes.
Utóbbi pár napban mióta ráérek játszani csak ruszkik vannak meg néha törökök és persze meg se mukkanak angolul. Már warmup alatt kikezd vki vkit aztán 3-4. körben már van 2 bot, mert vagy kilép vagy tk miatt eltiltást kap. Fájdalom hogy mi megy MM-eken mostanság.
-
Tewe013
őstag
válasz
vzsryl
üzenetére
Mostanában én is pont ugyanezt figyeltem meg, ha solozok (SMFC) akkor 2 csapattarsam már a meccs legelején egymásra talál és szetflamelik egymást én eközben meg csak pislogok, hogy honnan kaptam a hst. Duóban már teljesen más a helyzet ott általában az ellenfél azt se tudja melyik mapon van néha még hátba sem tudnak ellőni. Nem is ertem, hogy ez hogy lehetséges.
-
CraBByzzz
aktív tag
A playit egy rendezvény. Az esea/faceit/cevo128tickes szerver, összesorol 5-5 embert, 1-1 'kapitányt' akik égetnek mapot, égetnek szerót. (Vagyis legalább a faceit ilyen). Az esea csak fizetős, a másik kezttőre pedig elő lehet fizetni. Ált. magasabb a skill level, mint az átlag mmben, főleg globálok játszanak tudtommal.
-
bager13
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Kicsit kevered a szezont a fazonnal. Ajánlom a topikban szereplő leírást. Csak a MatchMaking-ben/versengőben van "tudás/képesség alapú összesorsoló rendszer ". A többi játékmód mindig is egy katyvasz volt. A játék mélysége nem ezekben a játékmódokban mutatkozik meg. Én napi max egy-két órát (néha annyit sem ) tudok vele játszani, de így is megadja nekem azt, amit az UO óta semmi.
-
BMS
őstag
valaki amúgy elmagyarázná nekem hogy mi tulajdonképpen ez az esea meg playit?? fizetős?mitől különb a játékbeli mm-nél?
-
Feherfy
tag
Most voltam MM-en. Mirage (CT kezdő), 4-2-re vezetettek ellenünk, amikor elkezdtek trollkodni, csak késsel és sokkolóval jöttek. Amikor szóltunk, hogy jó, akkor legyen kés kör, vették a negev-et és ledaráltak. Mint kiderült természetesen mind smurf.
Körülbelül hagyták hogy lehozzuk a CT-t, majd oldalváltás után elkezdtek komolyan játszani, de szerencsére nyertünk.
Nagyon tudok örülni az ilyen embereknek, mikor próbálom magam kiküzdeni a silver hell-ből... -
BMS
őstag
hali
AK vagy SG
AUG vagy M4/M4s???
-
afrojack1
senior tag
Most mentem három MM-et
1. Csak idős, angolul beszélők nagyon nagy csapatmunka volt (win)
2. Csak orosz egy kis gyerekkel itt is jó csapatmunka, végére már inkább hülyültünk(win)
3. Itt csak kis orosz gyerkőcök de úgy játszottak
d2-n ctként rárusholtak a tk-re
(win)
Már csak 4 meccs kell és megjelenik a rangképem
viszont az egeremmel sürgősen kell kezdeni valamit.. 
-
Arkennys
addikt
válasz
bager13
üzenetére
most amit mentünk dettó, 3 account 100 óra alatt enemynél, sőt dicsekedett is egyik hogy ő smurf és széjjel fog alázni minket, mert ő 3 ranggal fentebb van. Elején még ez is volt, de kihoztuk 15-15-re. Na azt a mocskos ugatást ami azután jött, hogy ő bizony csak trollkodott etc

-
bager13
senior tag
-
he7edik.
addikt
Megint tele az MM érdekes emberekkel.
-
csurenzoo
aktív tag
-
demerion
tag
Szerintetek érdemes befizetni faceit unlimitedre? Freen játszottam párat de rettentő nagy a szórás skill szempontjából és most a matchmaking is megbolondult a rankváltoztatás miatt.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Nekem inkább az a problémám, hogy jó ideje nem tudok egyetlen normális meccset sem letolni soloban. Én többet játszottam eddig soloban, mint premade-ben, és az utóbbi helyzetben mindig brutál ellenfelet kaptunk. Most kb. a fordítottja igaz, de a társaim rendszerint borzasztóan nem illenek bele a skillgroupba (LEM, SMFC). Most sokkal könnyebb premade-ben, mert nagyrészt kb. silver-nova-k vannak LEM-SMFC-GE köntösbe bújva. Pedig régen nagyon szerettem a solot, mert izgalmas volt, hogy vajon milyen embereket rak be mellém vagy ellenem. Most 99%-ban mellém gyökereket, ellenem gtr-kennys szerelemgyerekeket.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Hetente az első szintlépsénél dob és még azon felül is párszor meccs végén, de ezek nem túl értékesek általában. Ha épp kijön egy új láda és kapsz az elsők között azzal jobban lehet járni.
A játék szépsége magasabb szinteken jön elő, főleg 5 fős csapatban, de ahhoz több száz óra gyakorlás kell, és kedvelni az alapvető játékmenetet. a public játék olyan mint mindenhol máshol, jobb ha kikapcsolod a voice chatet
régebben amikor IRC-n tanyázott a magyar közösség a korábbi CS játékokban, a *.sulinet.hu mindig banolva volt

-
Dilikutya
félisten
Most egész tűrhető körökre rakott be, nem tudom, a 20 körösnek mi a neve, ott még volt kört, amiben pl. legtöbb ölés az enyém volt. Viszont hallom, ahogy a mikrofonba vonyít a sok csecsemő, szörnyű. Szerencse, hogy csak 2€ volt, van benne 5 órám, nem ért nagy kár, de én ezt továbbra sem fogom életvitelszerűen játszani. Ráadásul borzasztó üres, tartalmatlan. A death match mindig is az volt, de a bombahatástalanítás is unalmas sokadjára. Legalább dobna valami ládát, skint, lópáncélt, hogy eladhassam, és visszajöjjön az ára.

-
SQX_Barto
addikt
Olvasva a hozzaszolasokat latom, hogy jol dontottem, hogy visszamentem megint Diablozni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Zero-s temat meg sajnalattal hallom
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
A betűtípust a játékban hogy lehet átállítani?
-
pr1mzejEE
addikt
Egyebkent egyik haveromat is duplakalabol ledobta nova 2-be.. Most ez mi? Elhiszem, hogy a pontszamok valtoztak, de ez abszurd. 3 csillaggal lovok supreme meg duplasasokra 30-at es nem dob fel. Pedig mar jo lenne haladni..
-
vzsryl
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
2 évvel ezelőtt is volt, hogy egyedüli DMG-ként voltam nova-kalák ellen, mert épp derankolni akart a rendszer- Hát nem jött neki össze.

-
válasz
2thletme2day
üzenetére
+1. Cimbi behívott , ő nova 3 , és mikor a végére halombalőttem mindenkit erősebb megterhelés nélkül, a végén jött a rangkijelzés, 9db nova 3 nova 4 , én meg a babér kala egyedül. Ilyen az update előtt elképzelhetetlen lett volna.
-
Arkennys
addikt
válasz
Redbull941
üzenetére
fura, én sasban voltam update előtt, azóta pedig sokkal többet nyerek, mióta ez lett
-
Redbull941
tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Wuhuu, suprame ragból jövök vissza fele, szerintem nova 3-ig meg sem állok...
Az hogy 24in1 meg 66in4-t lövök akval, már az agyvérzés kerülget, de hogy a ruskik elő jöttek már megint,a faszom tele van
Szuper, hogy most elértem már a serifet, majd csak vissza esek már a kurva annyába
Szeretem a cs-t, mert fél évente elbasszák 
Amúgy a másik érdekes cucc, hogy azelőtt a 2x2.4-es gépemmel, mikor jó ha volt 50-60fps-em, feltudtam menni szuprémba, most hogy van 260-70 most esek vissza
ha van 5-s pinged nem adja, de ha van 300-s akkor te vagy a császár 
#48524 nem tudom, én csak negatívat tapasztaltam, sőt elég sok fórumon is csak negatív hszk vannak :S
-
L1ZRRR
senior tag
Nincs vhol 5. hely embernek vhol gamelni mm-et?
Elegem van már a 11 éves orosz csicska emberekből, nem lehet velük gamelni.
TS ON -
Dilikutya
félisten
válasz
bager13
üzenetére
Konkrétan sehogy. Délután is összerakott ilyen jó képességűekkel, profilkép alapján 14 éves, látszik, hogy 0-24 nyomják. Ez így szart sem ér. Mert még ha valami profi cucc lenne, de nem, sima arcade lövöldözés, én nem sok taktikát fedeztem fel benne, rohangálás fel-alá, aztán durr abba, akinek más a ruhája, mint neked. Haverokkal LAN-on játszottam utoljára multiban jót.
-
bager13
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Mostanság én sem, a rendszer nem nagyon akar beállni.
-
oliwwer
aktív tag
You have created 1788 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you.
Lol, kicsit elkésett.
-
bager13
senior tag
-
Dilikutya
félisten
válasz
he7edik.
üzenetére
Játszottam este 2 party-t. Nem indítottam el vagy egy éve, nem is vagyok nagy FPS játékos, 1,99€-ért vettem a Steam-en 2 éve a Winter Sale-en, annyiért nem hagytam ki. Élvezhető ez a játék? 5 éves plecsnis játékosok lőttek le, az utolsó játszmából ki is dobott a csapat, mert nem játszottam valami profin, első-másodikként lőttek le, és a bankban épp bombát hatástalanítottam volna, amikor megint lelőttek, erre a csapat kirakott. Nincs olyan, hogy szintek szerint rakja össze a játékosokat? 1. szintűként nem sok értelme van játszanom 20+ szintűek ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- LEGO klub
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem tom milyen a cloud 2 7.1-e és mennyire hasznos CS-ben.

Mondanom sem kell, kikaptunk csúfosan... 
d2-n ctként rárusholtak a tk-re
viszont az egeremmel sürgősen kell kezdeni valamit.. 
Szuper, hogy most elértem már a serifet, majd csak vissza esek már a kurva annyába
ha van 5-s pinged nem adja, de ha van 300-s akkor te vagy a császár

LendvaiFeri1