Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Vagy nem szedte még össze magát a rankrendszer, vagy rettentő különbségek vannak még mindig a skillgroupokon belül is...
-
papci80
csendes tag
Üdv,
ha demót vagy saját meccseimet nézem vissza h tudok bele v visszatekerni a lejátszásba? -
Ochocinco46
aktív tag
aki benne van a trade bizniszben, vagy csak nagyjából képben van és szereti csorgatni a nyálát a drága itemekre, az nyomja be Phantomlord streamet, vagy nézze vissza ha vége, mert már megy egy ideje. egy faszival beszélget, aki mutogat olyan ritka késeket amikre 50k $-os ajánlatot visszautasítottak
fn st Karambit Crimson web(a háló középpontja tökéletesen középen van), vagy egy kis case hardened full blue gem-ek 
-
la_cc
addikt
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Köszi a tippet!
"only hs"? Csak headshot? Az miért lenne jó nekem?

-
szebe
addikt
válasz
rumos XIII
üzenetére
ayy lmao
-
expander
senior tag
-
mepet
addikt
válasz
rumos XIII
üzenetére
(#49576) rumos XIII: kodiak nincs a csapat játékosai között. Hogy jön ő ide? Ki ennek a csgojackpot-nak a tulaja? Őt vádolják, bár ugye én is mondhatom, hogy az enyém a weboldal, pedig nem. Tudni lehet róla valamit?
(#49579) expander: Mit jelent, az hogy ff? (Azon kívül,hogy friendly fire, mert úgy nincs értelme a szövegnek.) Jól értem, hogy ez a szöveg csak valami másik fórumból lett kimásolva, nem egy hivatalos álláspont?
Mi alapján "fishy" szerinte egy account? Ki kérdezett rá a lounge-n erre, és mégis miért segített volna a lounge a kérdezőnek? -
szebe
addikt
válasz
expander
üzenetére
Ezek kozul a csehek elleni meccsre emlekszem. Akkoriban nagyjabol minden NT tag, akinek volt FB oldala, postolgatta, ahogy magukra fogadnak. Forfeit eseten meg visszakapja mindenki a skinjeit. Erdekes...
Egyebkent fontos meccs lett volna, mert elotte kikaptunk a hollandoktol, meg a kazahok is szetlottek minket, hiaba volt 100 koruli pingje mindnek.
Ddos is volt, gabesson minden 2. korben fagyott kb, de erdekes modon csak 14-14-nel jott a forfeit... -
expander
senior tag
DeliciousMilkGG 10 points 7 hours ago
still remember flash from volgare 1 year+ ago
https://gyazo.com/f6b24cab61ed2484400611b1fb23f28c
volgare vs myxmg there was 191 max bet from accounts fishy on volgare when they ff on (t) 7-14 (ct) nuke for "ddos". refuse to reschedule the match.
Hungary vs czech republic 14-14 score hungary gets hard eco and gets "ddosed" and ff. lounge confirms members bet on them self.
Volgare vs ination - 80-20 odds people who bet on ination literally got 100 penny items because the amount of large bets on ination were unreal and the people who bet on them were fishy. asked the lounge guys to check on it awhile back and super fishy accounts.
Even tho they are there is a 99% chance they are involved valve will never care. Can't really ever confirm i guess even tho it is known that players bet on them self when they are about to lose they ff. there is a chance they got "ddosed". -
expander
senior tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
a jatekosok felkertek a csgo.one-t, hogy had adjanak el egy meccset, erre kirugtak oket

-
rumos XIII
aktív tag
Nem sima
Röviden: A csgo.one felkérte a játékosait hogy adjanak el pár meccset, erre ők kiléptek így ismét nincs szervezetük. -KODIAK -
-
Skilly
aktív tag
Olvasom, hogy uj lett a rankrendszer (mar mint a regi lett). Kiprobaljuk, rankom DMG. Ugy dontottem, hogy csak Deagle es semmi mas, 2 win, majd lose es tenyleg -1 rank, meg 1 lose es -1 rank.
Persze minden meccsen csak Deagle, meg az elso pisztolykorok, mas fegyot nem hasznalok, igy izgalmasabb. Ja es igy se utolso vagyok. Ettol fuggetlenul engem nem erdekel a rank, ledobhat silverbe, sot az a cel. Mivel ez a jatek masra nem jo, csak neha egy kis funolasra. -
htc07
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
miért írja azt a chat, hogy a ct-k feladták?

és mi ez a font? kellllll

-
szebe
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Szerintem eléggé elenyésző az értékelhető wallbang-spotok száma GO-ban. Illetve ami van, ott sem tudsz "használható" sérülést kiosztani.
Pár alap füst begyakorlásával jobban jársz valószínűleg.
-
Redneck
nagyúr
válasz
errorcode06
üzenetére
Azért sincs mert messze nem lőhető át annyi fal mint régen. Nem is lenne realisztikus.
-
Xero
nagyúr
válasz
errorcode06
üzenetére
Nem találkoztam még vele, de showimpacts-el szépen meg lehet nézegetni offline.
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Értem, hát az 1 láda / hét az nem sok, de hát több, mint a semmi. Köszönöm az infót.
-
errorcode06
őstag
Ma kaptam pár fejest falon keresztül. Nem tudom használt-e valamit a 10évese, de nem érdekel.
Viszont! Régen, még 1.5-ös időkből emlékszem ilyen glass mapokra, ahol bizonyos pontokon ki voltak cserélve a normál textúrák üvegre, hogy meg lehessen nézni mit és hogyan kell(ene) lőni, hogy eltaláljunk valakit.
Workshop-ban kerestem ilyet, de nem jártam sikerrel. Létezik itt is ilyen, vagy marad a videó? -
CosmoBacsika
tag
Ha nemrég kezdtél el játszani, akkor egyelőre nem ajánlom.
Főleg az ESEA-t nem, nagyon magas az átlagos skillszint a sima MM-hez képest, úgy fogják kicakkozni a hátsódat, hogy nem is érted, honnan kaptad az áldást.
A faceit már véleményes, de azért ott is jóval erősebb az enemy.
Azt javaslom mm-ezz (elvileg a saját rankodnak megfelelő ellent kapsz) vagy böngészd a közösségi szervereket és keress only hs servereket.
-
gmx9
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Erős ellenfél volt.

-
_-ORANGE-_
senior tag
Flawless victory faceiten
(végre jól lövő teammatek, infóztak, tudtak angolul, mondjuk egyszer kétszer ment egy kis cyka meg blyat de elfért) -
la_cc
addikt
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el tolni. Olvasgattam a fizetős rendszereket és a magasabb tick-es szerókat.
Érdemes ezeken elkezdeni game-leni, kvázi "tanulni" vagy arra jó a sima mm is?
Ugye ez a 2 van az összefoglalóban:
ESEA - Fizetős rendszer
Faceit - Fizetős illetve ingyenes rendszere is van.Van bármi különbség a kettő között?
-
-
Sziasztok!
Ha már casual-okról volt szó. A heti droppokkal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Azt tudom, hogy limitálva van, de a limitáció az függ a szintemtől is? Jelenleg igazából idő hiányában idle szervereken tengetem az időm, de igazából kb heti 1 láda hullik. Kis szinten csak ennyi eshet?

-
takessz
senior tag
Sziasztok keresek Ma15:30 ra 4 embert aki jönne MMzgetni rangom Sas2 vegyetek fel Steam Profilom 15:30 körül invelgetek
TeamSpeak 3 legyen -
vzsryl
nagyúr
válasz
bbdzyx
üzenetére
Pedig ha az ő szemszögüket nézed, akkor igazuk van, mivel casual playerek. Egy casual player nem vesz észre különbséget 60 vagy 120 fps között, mert ő nem is tud játszani a CS-vel. Hardcore multiplayer alapú playerek között egy ilyen casual játékos csak "késtartónak" jó.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Szeretném végre kipróbálni ezt a csgo Lounge fogadást, de valahogy nem jön össze. Beállítottam a mobil hitelesítőt és vártam 7 napot, de nem enged fogadni ESCROW üzenettel. Van valami jól bevált megoldás erre, hogyan tudom működésre bírni ezt? Esetleg leírás?
Előre is köszi.
-
GabN73
addikt
9-1-re vezetünk, van két betépett társunk, az egyik még tűrhető, a másik egy bot. A tűrhető kilép, a másik átmegy nagyonagyon botba. Persze hogy kikickelik, marad a 3v5... Aztán épp egy 1v5-öt próbálok lehozni, 4 megvan, erre az 5.-et befakeinfozza orosz barátunk, majd kikickelnek engem is.

Következő meccs, botok vs globalok... Nincs mit hozzáfűznöm, 2-13-ról felhoztunk nagy nehezen 9-13-ra, majd 2 ember kilépett...

Welcome to supreme, tudom már hogy miért nem játszok egy pár napja

-
eLit-MiLan
őstag
A Pin-ek a kód beírása után már nem tradelhetők el, igaz?
-
Zomb€€
őstag
Eddigi legjobb magyarazat a "60 fps eleg" temara.
[link] -
vzsryl
nagyúr
Na, egész jót játszottam smurfön. Első meccsen még warmup-ban kilépett az egyik társ, azonnal 7 nap eltiltás ---> surrend. Utána próbáltam még egyet, ott volt egy toxic társ, aki 3. körre annyit TK-zott, hogy bann-t kapott ---> surrend. 2 meccs infernon, összesen 5 kört játszottunk le.
Vannak érdekes emberek. 
-
ReFleXx
addikt
Probld meg hogy server keresoben latency szerint sorba rakod a szerokat es bejoinolsz az elso "FFA DM"-re amin vannak is. Parszor mentem ilyenen, hat eleg intenziv elmeny.
-
Revesz
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok esetleg pár gyakorláshoz jó közösségi szerver IP-t adni(csak pisztoly...és társai)? A könnyed az nem nagyon jön be nekem...
Eddig az alig 50 órámmal a DM neg a fegyververseny/Rombolád tetszik a legjobban. -
szebe
addikt
Volgár facebook oldaláról
[link]Kvízkérdés: melyik LU, és mennyi ideig volt együtt a leghosszabb ideig?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mclovin
senior tag
-
dugo_
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Why is Dust2 so popular? CS:GO interview @ GDC 2015 - Volcano and FMPONE
WarOwl Answers Questions #3 @ 7:06
"[...] coz it feels like home" -
kristof_
tag
Ezeknek a statisztikáknak ne nagyon higgyél. Az enyém például baromi hülyeségeket ír. Konkrétan Overpasst és Casht ki sem jelzi, pedig d2 után azokon mentem a legtöbbet. Meg ha arányaiban nézem azokat a pályákat amihez kevés játszott kört ír egyszerűen nem jön ki. Valami nagyon nagy baki van a rendszerben.
-
mepet
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
már 10 éve is unalmas volt a d2...
-
Vanir
veterán
válasz
vzsryl
üzenetére
Amikor én húztam a legutolsót, akkor nekem pont az ellentéte volt, szóval nem csak dobálózok az üres sztereotípiákkal.

errorcode06: persze, a mapokat érdemes megismerni MM előtt, efelől semmi kétségem nincs, de nem fogja casual módban megtanulni, hogy mit hogyan fogjon, merre rotáljon át, a timingek sem lesznek egészen ugyanazok, satöbbi. Kicsit nyersen fogalmaztam az előbb, ezt aláírom.

-
Vanir
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Az a peak még mindig peek.
Casualban meg nem fogja megtanulni őket, mert úgyis csak P90-es meg autós őrültekkel fog szembetalálkozni. 
-
errorcode06
őstag
válasz
sayCet
üzenetére
Hay!
Összefoglalót nem ártana elolvasni...
Spray patterneket keress google-ben a fegyverekhez, aztán DM-ben kezd el megtanulni hogyan is működik a gyakorlatban (DeathMatch).
Összefoglalóban vannak térkép ajánlások (aim mapok), azok is megfelelnek a célra.A mapokat (peak, füst etc) meg meg kell tanulni. Ehhez nézz videókat, menj casualra. Pár száz óra és menni fog.
-
Vanir
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Feltéve ha nincs full premade teamed. Amúgy mostanában eléggé lagosak a szerverek.
-
Vismajor01
addikt
Ez a faceit 10x akkora rák mint mm ha nem fizetsz elő rankra
-
SRII
őstag
Rangrendszer!
Imádom!
1 vereség - egy rang, jó ! új rendszer belefér.
Nyered a versengőt, első vagy akkor is -1 rang, jó egye fene..ez van.
De mikor elmész versengőre a meglévő rangoddal, és a játék félidejében dob le, na az a kemény!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

fn st Karambit Crimson web(a háló középpontja tökéletesen középen van), vagy egy kis case hardened full blue gem-ek

Most lehet szidni, de ha igy is tobbet lovok, mint egy DMG/MGE, akik vesznek mindent, akkor az ugy sokat elmond a jatekrol. Szoval inkabb egy kis mokanak fogom fel, mert ez nem tobb.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1