Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szebe
addikt
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Rankerre 2 perc alatt megdobtam, árnyék viszont neccesebb, arra nem volt már türelmem

CT kb ugyanaz, itt meg a tekercs lesz majd érdekes.
Mozi felett van "zárva" a skybox, rámpáról nagyon finom füstöket lehet dobálni jumpthrow-val
Amúgy nagyon jól néz ki a map, banán totál 1.6, végre nem libasorban kell majd közlekedni. Lerakók is szép nyitottak, világosak, jó lesz ez

-
kretenallat
senior tag
válasz
CraBByzzz
üzenetére
jabaszki hogy ez a pepe az a pepe
nice, nem volt meg a kapcsolat a fejemben. a TWRnek ugye nem ér kapcsolatokat felhasználva berántani ilyen deadfoxokat meg hasonlókat, ugye?A mai event lnkje nem frankó
Snow: nézem a videót, még jó, hogy nincs a környéken senki. az "ez evilági teremtmény?" résznél besírtam

következő: BÉHÁZ! *bombplant A* ja, kurvára béház... a fakeinfo ment mindkét félnél.
-
mepet
addikt
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Jó ideje ez a bestbuy: BenQ XL2411Z
Persze azért nézz szét! Az EIZO-t hanyagold, szidják nagyon. Állítólag BenQ vagy Acer. Az Acer nem áll közel a szívemhez. Ha meg BenQ, akkor a fenti típus. Kb. így találtam rá.
Mióta én néztem, ha minden igaz az Asus is beszállt a buliba, azokra is rálesnék a helyedben.[szerk] azt hozzátenném, hogy én csak 24-es méretben gondolkodtam, mert nagyobbhoz kicsi az asztalom...
[szerk2] ja és ha nem számít a Gsync, akkor ugye vehetsz AMD VGA-t is, ami a jövőben előny lehet, ha esetleg úgy alakulna (előbb-utóbb csak kidobnak valami ellenfelet a GTX1070/1080-asokhoz...)
-
mepet
addikt
válasz
CraBByzzz
üzenetére
G-Sync témához:
Ha vége az idei vízisport szezonnak, akkor előreláthatóan én is tervezek venni egy minimum 144Hz-es monitort. Eléggé körbejártam a témát, rengeteget olvastam az ügyben és megosztanám, hogy mire jutottam, mert látom mást is érdekel. Na ugye van a Gsync meg a Freesync. Ha nV, akkor G, ha AMD, akkor Free. Mire is jó a Gsync és a freesync: ha az FPS-ed leesik, akkor a képfrissítési frekit (Hz) visszaveszi, hogy kevésbé vedd észre, hogy leesett az FPS. Miért értelmetlen ez? Mert ugyanebből a pénzből (sima vs Gsynces árkülönbözetéből) tudsz venni egy olyan VGA-t (pl. GTX960 helyett 970), amivel soha az életbe nem fog leesni az FPS-ed 150 alá. És innentől az egész G és FreeSync dolog az értelmét vesztette, mert pontosan zéró (nulla, 0) a különbség a Gsynces és a sima monitor között, ha nem esik 144 alá az FPS-ed. Gyakorlati különbség sajnos nincs az input lagban pl. De semmi másban sem. Ha nem esik le az FPS-ed, nem jó semmire ez a kb 50ezer Ft-os Gsync. Én a helyedben konkrétan egy GTX970-est (nekem is ilyen van, elképzelhetetlen számomra, hogy 150 alá essen az FPS), meg mellé egy "sima" 144Hz-es monitort vennék. -
Franklin
addikt
válasz
CraBByzzz
üzenetére
G-Sync+144Hz monitor szerintem nincs 100k alatt, legolcsóbb talán az ACER XB241H, 130e-ért.
Freesync-es van több is, pl. AOC G2460PF (80e) vagy ACER XF240H (90e).
VGA-ból egy 7870 állítólag már kitol 144 fps-t, szóval ha picit erősebbet veszel, az már jó lesz, mondjuk 280X-380-380X.
szerk: ja és Nvidia kártyával csak a G-sync megy, AMD-vel csak a Freesync.
-
Xero
nagyúr
válasz
CraBByzzz
üzenetére
1. A fél évvel ezelőtti keresztkala rang irreálisan magas volt.
2. A mostani nova4 is nagy valószínűséggel magas.Az eredeti rangrendszer a mostanihoz képest kettő-hárommal lefelé el volt tolódva. Ezt túlkompenzálták úgy egy éve, majd fél éve visszakompenzáltak, de nem kellő mértékben. Ez ilyen.
Amennyiben indokolt a magasabb rang, vissza fog szépen pakolgatni. Én hiába mentem és buktam kala-dmg vonalas irl cimborákkal második accounton és hiába dobott le lem-be. Két győzelem után már pakolta is vissza smfc-ba.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
CraBByzzz
üzenetére
wannnabeees@gmail.com
4963Parancsolj. Lopd el minden pénzem. Ne legyél már hülye, ezzel nem tudnak visszaélni. Az összes ilyen cikk csak hatásvadász próbál lenni. Amíg nem abcd1234 a jelszavad, addig nem igen van félni valód. Amennyiben igen, akkor meg úgysem félsz mert fel sem fogod a kockázatot.
-
dugo_
veterán
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Erre gondolsz?
The CS:GO SG553 BreakdownMondjuk ilyen célkereszttel nem csodálom, hogy SG-zik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De tényleg a legjobb benne a chaten érkező quick scope noob, go back to cod szövegek. -
Xero
nagyúr
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Perma.
(#47889) szebe: Na igen...
Bár teljesen jogos nem is háborgok érte, csak először olyan játékot kellene kiadni ami nincsen tele ilyen bugokkal. Vagy a def közben revoval lövöldözőt is bannolják, mert hopp elkúrtuk a kódot?

A gond ott van, hogy inkonzisztens az egész.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
CraBByzzz
üzenetére
T-ben inkább mac 10-et szoktam, azt szeretem. De mp9 helyett akkor inkább már five seven.
Lehet leszokok erről is, mikor elkezdtem mindig Novát vettem. Ott bevált, mint most itt a p90. Majd ha látom hogy szív miatta a csapat, akkor váltok. DMG-n nem nagyon tudnak lőni az emberek, nagyrész a második kör ingyen win.
-
Mezcal
addikt
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Elég szégyen, hogy VAC-os profillall OW-os lehet. VAC-os játékosnak végleges tiltás járna Steam zárolással.
Az is vicces, hogy már Nova 1-től akárki lehet OW-os, mert a rankos buhera óta az a rang már nem ér egy fabatkát sem, aki ott tanyázik, az lőni sem tud, és ilyenek ne akarjanak döntést hozni. A jelenlegi rendszerben csak LEM-től engedném.
-
törölt tag
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Régen én is kíváncsi voltam erre az embernézegetős hülyeségre falon át, megnéztem pár demomat, és lás csodát sokszor falon át tartottam az embert, vagy mikor mentem futva és nézelődtem pont falon át rátartottam az emberre, és stb. Mint ha csak flusha-nál lenne ez a jelenség.
Akkora hülyeség az egész. Amíg nem kap VAC-ot addig tiszta nálam. -
-
-
szebe
addikt
válasz
CraBByzzz
üzenetére
A Luminosity elleni loss azért megmutatta, hogy meg lehet fogni őket.
Mindenképp epic 3 mapot várok.G2 - Virtus egyértelműnek tűnik számomra. Azon se csodálkoznék, ha TaZ-ék a döntőig menetelnének.
NiP-TSM nehéz dió, de a dánoknak szvsz "most vagy soha". Simán begyalogolhatnak a döntőbe.
Luminosity - Na'Vi megint rettentő jó kérdés
Ha a Na'Vi képes odafigyelve játszani 2-3 mapot egy erősebb csapat ellen (ami valljuk be, mostanában nem megy, de seized amit eddig lepakolt 2 nap alatt, az nagyon durva), akkor továbbmennek. Meg mint fangay is remélem hogy ők mennek tovább 
-
Redneck
nagyúr
válasz
CraBByzzz
üzenetére
A zsebükben érezték, legalábbis a játékuk alapján nagyon úgy tűnt. Az "easyből" lett nagy büdös nyalóka... A lajhárarcú JW még durvult kicsit, de kevésnek bizonyult.
Szerk:
Valakinek dobott már valamit? Egész nap ment a twitch de semmit nem kaptam. 2x GOTV is ment, de semmi. Szerintem az én profilomat továbbra is elkerüli a szerencse pedig megnéztem már pár versenyt... Mondjuk droppolni is viharban hánykolódó homokládát és hasonló értékes skineket szokott. -
GabN73
addikt
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Én nem, egyik szerencsekerekes oldalon sikerült ~30$ profitot csinálni, de sajna visszament egy fail snipeval (4,5%-os vitte el)

Cserébe van vagy 8 oldalnyi ládám...

---
A gépem haldoklik, egyszerűen lehetetlen már így játszani rajta.
Infernon is már sokkal többször, füst nélkül is beesik 20 alá, így nem is nagyon erőltetem az egészet
Marad a sas1 míg el nem határozom magam egy értelmes gépre. Soloban azért ez se rossz szerintem, főleg hogy mostanság sas2esek ellen dobálgatott 
-
SQX_Barto
addikt
válasz
CraBByzzz
üzenetére
En alapbol nem ertem ezt a twitch oruletet...
Miert nezzem en, ahogy mas jatszik?
Inkabb jatszom magam.
Oke pro/valogatott meccseket nagy ritkan nezek, de azok sem kotnek le tul sokaig. (foleg, hogy egyre kevesebb meccsrol van GO TV helyette van az auto direktoros twictch/akarmi videokeozvetites, ahol akciok nagy reszerol siman lemarad az ember, mert eppen nem ott volt a nezet, ahol lennie kellene)
Az, hogy nezzem, ahogy masok jatszanak (meg ha nagy mellu szoke kis csajok is) nem igazan tud lekotni.
Az meg hogy ezeket meg tamogatjak is sokan penzzel, skinekkel meg ilyenek az vegkepp erthetetlen szamomra. Lehet csak en vagyok oreg(33) es regimodi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mióta én néztem, ha minden igaz az Asus is beszállt a buliba, azokra is rálesnék a helyedben.
És rendesen mm-ezel meg minden?

LendvaiFeri1