- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
goccer
üzenetére
Igazi cheaterek voltak ezek is, nehogy azt hidd hogy csak xp farmra használták a szoftverüket, függetlenül attól hogy a video manual bannt emleget. A Moko gyerek azzal hívhatta fel magára - meg kb erre az egész red medal társulatra - a figyelmet, hogy ropzot lecsalós vidikkel menőzött, ropz meg köztudottan jóba van a devekkel...
-
lemusz
addikt
Pirosmedálosok bannolva
[link] -
lemusz
addikt
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Bios friss? Gamers nexus csinált emagokról vidit, a kikapcsolásuk sokat hozott ebben a játékban. De ha már ott vagy a bioszban a különféle energiatakarékossági beállításokkal is lehet bíbelődni, sőt a hyper-threading kikapcsolása is hoz valamennyit. AIDA-val ki kell tesztelni mely beálíltások hozzák a legjobb eredményeket/latencyt. Megéri rászánni a teszt időt, aztán utána évekig élvezni azt a kis pluszt amit ezek jelentenek. Emagok idővel lehet nem lesznek negatív faktorok, de most még fixen azok, főleg ebben a játékban. Ha nincs munkajellegű felhasználás, mint pl videovágás akkor nem fogod észre venni a hiányukat. Persze ettől még a tudat ott lesz, hogy fizettél érte és mégis letiltottad.
Ha nem bios/cpu vonalú a probléma, akkor viszont a bivaly vga-nál lesz a bibi, mégpedig hogy nem kapcsol 3D órajelekre. Experience-t törölném, sőt soha nem telepíteném, driverbeállításokat átnézni, 1-2 változtatást eszközölni. MSI módba kapcsolni a kártyát, bioszban Resizeable BAR-t bekapcsolni.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére

-
lemusz
addikt
"Fixed a bug where users in Germany were incorrectly identified as users in China"
-
lemusz
addikt
válasz
Lacccca87
üzenetére
Ha full drivert telepítettél Teljesítmény -> Hangolás fül alatt GPU hangolás és Speciális hangolás engedélyezés és a minimum GPU frekvencia csuszkáját húzd kb 100Mhz-el a Maxmimum értéke alá. Áramfelvételi korlátra is mehet a +15-20%. Nekem ez eléggé sokat segített 6600XT mellett, de remélem reszelgetni fognak még és nem kell majd ilyen manual módszerekhez folyamodni a jövőben.
-
lemusz
addikt
Ha írni akarok a rendszergazda úrnak, vajon továbbra is a CSGOteamfeedback@valvesoftware.com-ra kell vagy már a CS2teamfeedback-re?
-
lemusz
addikt
válasz
prtvlogan
üzenetére
CRU (custom resolution utility) talán tud segíteni a homályos alacsony felbontásban, youtube-on rákeresve elmagyarázzák hogyan állítsd be. Lényege hogy ne hagyd hogy a gpu scalingeljen (driverben lődd is ki a képméretezés menü alól - no scaling), ha adott esetben a monitorod is képes rá (nem mindegyik). Ellenőrizni hogy működik-e a beállított cru profil (gépresi után) a monitorod menüjében tudod, ha 1280-as ingame felbontásban a monitor menüje is 1280-at ír pl 1980 helyett. CSGOban ez tökéletesen működött, CS2ben kérdéses...
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
El kell adni a drága skineket (úgy is hype van), venni és majd eladni 1-2 steam decket (úgyis le van akciózva), aztán easy peasy lemusz squeeezy.
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát azt nem tudom akkor mit fogok csinálni, de azt igen hogy most mit. Hardvert veszek. Érted egy cséhez. Ha ezt haver hallaná kiröhögne, hiszen a csé "elmegy egy kenyérpirítón is". Mostantól már nem annyira. Budget gpu nem elég többé, ha a megszokott 4-500fps-eket szeretné az ember.
-
lemusz
addikt
válasz
norbmeator
üzenetére
Ha esetleg vissza mennél 1060 3Gb-ra szólj, szívesen cserélek.
-
lemusz
addikt
Szerintetek lesz ma valamiféle cs2 leak/news/announcement?
-
lemusz
addikt
válasz
goccer
üzenetére
Mivel itt már ész érvekkel nem lehet pickemet nyerni elmentem hát a helyi javasasszonyhoz, kinek már a nagyanyja is ismert boszorkány volt. Miután lepergettem neki a tizest ő azt mondta nekem "helyi fiú nyeri meg Párizst, ki egynapon született mindennek kezdetével". Sokat tűnődtem ezen, de kizárásos alapon csak Zywoo lehet az, francia ugye és mint kiderült számomra azon a napon született, mint amikor a hivatalos 1.6 release is kijött. Ez innentől kezdve egyértelmű, ez a végzete, a sors akarja így. Nem? Tavalyi hltv top5-ből is már csak ő van játékban.

Köszönöm a segítséget Oláh Gizella! -
lemusz
addikt
3 hónapja összerakott csapat openkvalin éppen hogy kijut az RMR!!!-re, most meg ott van a Top8-ban. Na ez a nem semmi...
-
lemusz
addikt
válasz
Skilly
üzenetére
Ha ez megnyugtat ősidők óta pickemezek, de challenger/legend stagenél még sosem buktam. Eljött ennek is az ideje. Amikor nem sikerült az mindig csak a végső győztes tippjénél ment el. Általában mindig van 1-2 nagyobb csapat aki failozik, meg néha van 1-2 kissebb csapat is aki felülteljesít, de itt most mindkettőből extrán össze jöttek a dolgok. Ez van, arany még meglehet, arra kell fókuszálni és igen, én is a Heroic-Vitality között vacilálok, noha elvileg aranyhoz már nem is kell a végső győztes, elég 2 jó negyeddöntős és 1 elődöntős tipp.
-
lemusz
addikt
válasz
Skilly
üzenetére
Ha sikerül lementeni a változtatást, tehát beveszi a zuzája, akkor utána azzal számol. Most 11:30-nál arra fogok figyelni a 9ine hogyan kezd a Liquid ellen, mert elképzelhetőnek találok 1-2 cserét.
3-0ba nem rakok fixpicket mint a navi, nem éri meg a kockázatot hogy aztán ha 3-1el mennek tovább ne kapjak értük pontot. Furia ilyen is-is kategória, nem fix a továbbjutásra, de nem is esélytelen, ezért került oda.
-
lemusz
addikt
válasz
Skilly
üzenetére
Challengersnél 11:30-as kezdés mellett még asszem 13-14 óra körül is lehetett cserélni, utána csináltak vele valamit, cserélni még mindig engedett de lementeni már nem. Mongolz volt a 0-3 tippem, de látva milyen jól kezdtek G2 ellen átraktam Fluxóra, ami végül be is jött. Előző majoron is volt már ilyen, az az ember gondolata mintha direkt csinálnák... ennyire nem lehet elnézni állandóan az időzónákat...
-
lemusz
addikt

Első gondolat az volt hogy a polska kerül 3-0ba furia meg alulra, aztán a Faze kérdőjeleződött meg bennem elég keményen, de végül ez maradt. Változtatás jogát fenntartom!
Főleg ha ismét a 2. körös meccsek közben is lehet majd még csereberélni... -
lemusz
addikt
válasz
kaszas19
üzenetére
Akkor adok neked ismét tippeket így hogy sikerült leszűkítened a VGA-ra. Kapcsold MSI módra a VGA-t (MSI mode utility v2), legyen teljesítménycentrikus/maximális telejsítményre rakva a windows energiagazdálkodás, driverben keress valami "gyorsítótár" beállítást és állítsd át vagy teljesen kapcsold is ki, CRU (custom resolution utility)-vel állíts be egy felbontás-Hz profilt és ne legyen képernyőméretezés beállítva a driverben. csgo.exe-n is kipróbálhatod a "teljes képernyős optimalizációk letiltása" pipa be opciót.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Állítólag már minimum 3 éve dolgoznak a source2 motoros CS2-n, de tudod ez náluk hogy működhetett... eleinte csak 1-2 dev kedvtelésből csinálgatott ezt azt, most meg ami az elmúlt bő fél/1 évben lehetett az az, hogy ki lett adva az ukáz aztán kvázi már mindenki ezt csinálja. Határidőket se szoktak/szeretnek adni maguknak, de most muszáj csinálni, mert a "nyár" az nyár, legkésőbb augusztusig muszáj kigurítani valami bugmentesebb értékelhető terméket. Sok jó dolgot megakadályozott az évek során a spagetti kód és a source1 motor, de most a source2 alatt teljesen újrahúzott csé-ben rengeteg potenciál van. Sokan félreértik és azt hiszik a CSGO alatt lesz kicserélve a motor, de szigorú technikai értelemben ez egy teljesen új játék a nulláról felhúzva amit minél inkább CSGO-ra hasonlítandóra alakítottak.
-
lemusz
addikt
válasz
NagyZ01
üzenetére
Főleg Richard Lewis leakje nyomán van a communityben egy olyan pletyka, hogy a faceit ki lesz véreztetve. Ha nem lesz tickrate sírás és valóban szuper anti-cheat fog futni a játék alatt a Valvenak kezében lesz a fegyver, hogy mégjobban egybe tarthassa a játékosbázist. Ennek már most is mutatkoznak jelei, állítólag nem valve-signed szervereken már nem kapni ládadroppot. De ott van az is, hogy gyökeresen átdolgozzák az mm rendszert, félig meddig ELO-s lesz, ingame kijelzése is lesz a győztes és vesztes meccsek rangra gyakorolt hatásának (dota2 szerűen). Globálként én arra számítok, hogy az új rendszerben sokkal nehezebb lesz elérni a legmagasabb rangokat, úgyszólván a tényleges próknak lesz az fenntartva, mert statisztikákból már most is látják, hogy aki elérte azt vagy kevesebbet rankedezik vagy áttér faceitre. Játékmenün belül látható és átlagjóska által is könnyen jelentkezhető ligákat is vizionálok...
-
lemusz
addikt
válasz
phenomHUN
üzenetére
Ha több szuvenírládát akarsz a tokenest, ha csak a coin érdekel a simát.

Utóbbi 1-2 alkalommal én még tokeneket is vettem pluszba nem is keveset d2 láda miatt, de időbe tellett míg profitos ársávba értek, aztán kapva az alkalmon el is adtam mind, pedig néhány hónap extra várakozás jobban meghozta volna a gyümölcsét. Mivel idén már nem lesz major szerintem türelmesebben is lehet majd vele várni, viszont a stickerekkel vigyázni kell, így hogy borderlessek lettek fixen túl lesz vásárolva.
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
lemusz
addikt
Bővebben olvastad a dolgot? Ha benfentes kereskedésért bant kapnak a játékosok, akkor fixen IBP v2.0

Ugye az van hogy tegnap jött ki a hivatalos hír erről, de ők már tudták korábban és előző napokban bespájzoltak a matricáikból. Sok érvet hallani amellett, hogy büntetni kellene őket. Ez egyébként tőzsdei vonatkozásban - ami nagyon hasonlít a marketra egyébként - büntetendő amcsiban. Valve-nak nehéz döntés lesz, mert ha nem bannolja őket, akkor ez precedenst is teremthet, aztán a prók innentől kezdve úgy fognak market manipulálni ahogy nem szégyellik. -
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Áhh, középutas kockázatkerülő gondolkodás ez. Szerintem eljő a kánaán, a heti droppból is arany fog folyni.

-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Érdekes lépés ez a Valve-tól. Kicsit az az érzésem két legyet akartak ütni egy csapással. Egyrészt hűteni tudják ezzel a piacot, akik árérzékenyek ezt a szart fogják nyitogatni, másrészt a megdrágult trade-up filler skinek helyére tökéletesek lesznek, lévén a legolcsóbban nyitható láda ez most, így a skinjei is 1-2 héten belül olcsók lesznek. A kérdés csak az, hogy ez most kényszer szülte megoldás-e mert nem akarnak operationt már csgo-ba vagy ez várható-e hosszútávon is a CS2-ben. Eltudok képzelni egy olyan rendszert, ahol heti droppba nem esnek majd skinek (safehouse, inferno-nuke 2018 kollekciók mint most) hanem csak és kizárólag ládák és graffitik esetleg más csacskaságok, ezek az ingame vehető ládák pedig addig lesznek bent ingame shopban, amíg a map is aktív major map. A major mapokat ezzele gyütt pedig gyakrabban cserélgetik majd - amit jelzett is jópár pro hogy örülnének neki.
-
lemusz
addikt
Ne akarj belőlem egyértelmű állásfoglalást kihúzni, arra hívtam csak fel a figyelmet hogy 1-2 napja már nem azok a ládanyitás számok vannak, mint amik előtte heteken keresztül voltak. Hogy ebből trendfordulás lesz-e vagy hétvégén ismét elkezdenek nyitogatni az emberek arra én is nagyon kíváncsi vagyok.
-
lemusz
addikt
válasz
bepken
üzenetére
Olyan ez mint a tőzsde. Érzik a major pass szagot az emberek + elmúlt 1-2 napban már nem is volt annyi ládanyitás mint korábban, aztán jön is a korrekció. Arra vagyok kíváncsi hétvégén megint megugrik-e.
-
lemusz
addikt
válasz
phenomHUN
üzenetére
Pár napja nagyon rápörögtek erre, mert undorító mértéket kezdett el ölteni a scam próbálkozások száma [link]. Én is már nagyon untam bármikor kiraktam valami értékesebb tárgyat marketra már jöttek is a screenshotjaim alá a kommentek hogy addoljam őket bla bla bla... és persze egyesével minden képed alatt manuálisan lehet csak letiltani hogy kommentelhessenek, valamiért nincs rá egy univerzális gomb mint a profil kommentekre...
-
lemusz
addikt
válasz
bepken
üzenetére
Az fogja majd igazán rontani, amikor következő lépésben előfizet valami oldalon a gamehourboostra vagy program segítségével saját maga kezdi el azt húzni, mert "milyen ciki már hogy ha nincs ezer óra csgoban, nem fogják elhinni hogy jó vagyok" sztori, aztán jön majd utána megint kérdezni bann járhat-e azért hogy az 1 hónapos accon van 20 ezer óra csgoban, mert pörgőaimosokat kap így is állandóan.
-
lemusz
addikt
válasz
tomrRRR
üzenetére
Ablakon kidobott pénz volt, a commendek semmit nem érnek, pláne nem azok amiket ilyenkor kapsz nullos accountoktól, amik még csak prime-mal sem rendelkeznek és a szerveren se jártak amikor küldték azt, personal game data-ban megtudod nézni miről beszélek. De vegyél még 2 ezret had legyen világos minden értelmes csgo playernek hogy miről is van szó, aztán küldik majd a reportot minden szerencsés lövésed után meglásd. Előbb olvasni kellene és utána cselekedni, ha belegondolok mennyit írtam már itt a trustfactorról a hányinger is elkap...
szerk.: Bannt nem kapsz, de attól függően hol jelentkezgettél be a friss accountoddal az akár még veszélyben is lehet.
-
lemusz
addikt
Senki nem írta fentebb, de ha nincs kb 2*20 euró walleted a Párizs major passra (érdemes lesz megvenni, bővebben kifejtem ha érdekel) és az operation passra, akkor érdemes lehet annyit eladni, hogy ez a kb 40-50 euró meglegyen. Megjelenésükkor korrigál a piac és beesnek az árak, főleg az operation esetén a ládák, mert ugye ott lesz unlimited mennyiségben egy tök új láda. Egyébként én már vagy a 3. hete azt csinálom, hogy kedden/szerdán veszek ládákat és péntek/szombat eladom, láthatóan hétvégekre esnek a csúcsok, akkor nyitnak a legtöbbet, illetve akkor szarja össze magát a steam market, ami ugyancsak árfelhajtó hatású, lévén nehézkes listázni új itemeket.
-
lemusz
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Szerintem nincsenek ilyen céljai, továbbra is a communityt fogja elsődleges partnernek tekinteni, beleérve ebbe mindenkit a sima mezei játékostól kezdve a skin és mapkészítőn át a részben saját maga által kreált skincserebereextrákkal részvevőket és mindezek felett mint egy teljhatalmú Isten irányít és felügyel. Eddig is jól bevált, miért változtatna? Ilyen világmárkák játékba költöztetése jogi vonatkozásban veszélyes, túl kreatív és toxic hozzá a community, maximum kapszulák és benne lévő stickerek formájában tudom elképzelni, kb mint a Warhammeres és Halo-s kapszula, de a cipők kicsit komolyabb szett lesz, nem kapszulába való cucc... kapszulába szerintem a csirkés "skinek" fognak jönni.

-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez nem magyaráz semmit és nem mond ellent az általam írtaknak se. Feltételezem Nike 30-40% részesedés alá nem adná, Valve meg ennyiből inkább csinál egy saját cipőmárkát, akár még IRL is... Steamdeck is nagy fityisz volt kézikonzol iparágnak.
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szerintem Valve túl fukar ahhoz, hogy kiadjon annyi pénzt, mint amennyit valszeg a Nike kérne ezért.
A cipősláda ettől függetlenül jönni fog, csak idő kérdése. -
lemusz
addikt
VACNet utódja a VACLive munka közben: [link]
-
lemusz
addikt
Ricsárd azt mondja szerinte még a CSGO halála előtt jönni fog az operáció. [link]
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Nem is értem miért nem vezették még be, hogy a graffitiket skintradeupszerűen lehessen fejleszteni egyre szebbre/ritkábbra. Rögtön elmozdulna a 3 centes árról... Hidd el, nem hülyeség elrakni ezeket se egy mellékaccra vagy storage unitba.
-
lemusz
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Add el azokat a bravókat a fenébe, nem valószínű hogy a közeljövőben elérje a 3 számjegyes árat, ellenben az árukból tudnál venni sok száz olyat, ami ugyancsak régi, ugyancsak rare drop poolos, de még mindig ilyen 50-60 cent környékén mozog. Diverzifikáció miatt érdemes többfélét venni, nem csak 1 típust. Mennyiségből fakadóan nagyobb profitot fogsz tudni elérni amikor azok is megugranak a Phoenixhez hasonló árszintre.
Egyébként én is érzem hogy lesz itt valami módosítás a ládadroppokkal kapcsolatban, de ez lényeges kockázattal csak az aktív dropposokra van. Persze az is lehet marad minden a régiben és lehűti a piacot a majoron érkező anubis szuvenírláda, a majoros kapszula ami könnyen lehet hogy az RMR féle évekig rajta ülős téma lesz a túlvásárlás miatt, illetve az érkező operation és a benne lévő láda + 3 tök új skinkollekció.
-
lemusz
addikt
válasz
bepken
üzenetére
Azóta nerfelték a dopplereket, de még mindig nagyon szépek. Azok speciel szerintem már így fognak maradni. Youtube-on ezeket a csatikat tudom ajánlani most: [link] [link]
Közeljövőben árbeesésre én a major pass megjelenésének napján, a summer sale és az operation első napjaiban számítok. De ez már az utóbbi 1-2 évben csak az olcsóbb itemeket érinti, mert több a tudatosabb játékos, aki már előre gyűjtögeti a walletet, mondjuk meg őszintén ilyen ládaárak mellett nem is nehéz összehozni 10-20 eurót egy passra... -
lemusz
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Vérlázító lehet, de ha jobban belegondolsz első perctől kezdve ez lehetett a terv. Le kell tesztelni be tud-e lépni VAC secured szerverre és egyuttal már néhány cheat tesztelését is rábízták.
Egyszerű megbízásos szerződés... #gerillamarketing2023. -
lemusz
addikt
Érdekes kis tech videó a tickrate témában: [link]
Ez alapján nekem az jön le, hogy sokkal durvább lövéseket is lehet majd adni/kapni mint korábban egy 128tickes szerverhez képest, de nem is lesz annyira kiszámíthatóan stabil, így anomáliákra is okot adhat majd az amikor "akciószegény" gameplay megy, de közben mégse lesz az, pl a pálya túlfeléről érkezik egy smoke bele az arcodba és bebugolódik valami.
A bunnyzgatás is ebbe a kategóriába eshet, lehet emiatt mondják hogy nehezebb csinálni. -
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
1.6-os papírfalakat lehet vissza kapjuk, d2-n elvileg szinte minden átlőhető. Ha ezt így tervezik hagyni, akkor minden bizonnyal nagy a bizadalmuk az anti-cheat rendszerükbe, amiről egyelőre csak annyit tudni, hogy meccsleállítós "cheater detected, match deleted" megoldás lesz.
-
lemusz
addikt
válasz
Steven
üzenetére
Összes meccsedet nézd vissza vele. Amilyen lassan jön gyakran a bann simán lehet hogy évekkel ezelőtt csalt... ja hogy az sok demó lenne?
De még ekkor is ott lenne a lehetőség, hogy veled játszva nem tolta be, amúgy meg igen. Meg be is lophatták az accját a "szavazza a barátom csapatára" faszsággal, aztán azok csaltak rajta. Meg éppen amikor be volt rúgva és odaadta az unokatestvére lányának a kutyájának egy meccsre kölcsönbe. Naugye! Kezd nagyon sok eshetőség elő jönni, ha jobban belegondolsz. Viccet félre téve ha csak nem ültél ott végig mellette nem lehetsz biztos semmiben... -
lemusz
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Játékosok kb 2-3%-ának lehet béta hozzáférése egyelőre, mégis megdőlt ma az egyidejű játékosszám rekordja: 1,5 millió
-
lemusz
addikt
Operation is jönni fog.
[link] -
lemusz
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
[link] icarus fell, ez egy kicsit sötét ott a közepe felé, de megnyugodtam, talán még egy picit szebb is mint volt. Meg az awp medúza is szebb, ami felfelé húzhatja. Akárhogy is, mostmár a blue phosphor a kedvenc, idővel lehet csere lesz.
szerk.: Egyébként vanilla/free hand/slaughter kések eddig nem tetszettek, de most meg igen. Durva mennyit tud javítani a fény néhány esetben.
-
lemusz
addikt
szakadok a röhögéstől
[link] -
lemusz
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Késeknél azért sejthető volt a fade/doppler/tiger tooth fényes jövője. Ha valamit, akkor a jobb fénytechnológiát már régóta mondták, 3klikks vidikben is be volt mutatva mennyire OP. Az nem volt csak világos melyik lesz az igazi befutó és mivel a fade-ek ritkábbak mint az átlag phase-es dopplerek így inkább arra voksoltam volna. Engem a blue phosphor lepett meg inkább, mert érzelmeket vittem az A1 vonalba, amit ugye nem szabad a bizniszben. Még évekkel ezelőtt vettem az icarust 25-30 euro körül, nem adtam el az évek során, source1 alatt jobban tetszett bárminél ezért elaludtam rajta és nem is gondoltam át hogy m4-eknél is van csili-vili skin...
Azt nem értem csak hogy akik eddig nagy blue gem rajongók voltak, azok most miért húzzák a szájukat? Az én szememnek eddig se voltak egy nagy was ist das...
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Nyilván új playereknek Ak/awp/m4 skin az ami mindenképpen kelleni fog és meg is fognak tudni fizetni. Ak slate-ben látok potenciált ha jó stockholm/antwerp holo/glitter matricákkal tudod megvenni. Többet is vettem már az elmúlt hetekben. Múlt héten egy paracord fade is becsúszott, pre-news előtt a fade kések mentek a legjobban, annak a "szépülésében" látták talán a legtöbben a potenciált, de most meg már mindenki a dopplereket hypeolja.
Nem tudom erre gondolt-e valaki, de ez a béta rendszer nem túl fair ilyen szempontból. Tegnap órákig néztem a streameket csak azért, hogy lássam melyik skin hogyan fest az új motor alatt, aztán aki meg bent volt azonnal látta/tesztelhette mit érdemes eladni és mit venni. Icarus fellt azóta se láttam senkinél/semmilyen videóban, pedig ha tegnap bétát kapok valszeg elsőnek csekkolom le, adom el és veszek helyette olcsóbban blue phosport, amit természetesen ma már nem éri meg meglépni... Sun in leo is, már 20 euróról 50+ eurón járt marketen amikor földi halandóként jött az infó, hogy mert a scope-ja is belilult és így kb az egyik legjobban kinéző awp skin lett.Aki nem kapott bétát csak futott az infók után... -
lemusz
addikt
-shadow daggerről eltűnt a célkeresztbug
-aug meta lehet, smooya szeritn nagyon pontos
-emerald/ruby/sapphire dopplerek nagyon baszón néznek ki#75637wjbhbdux: azt mondják wave-ekben érkezik, ezek szerint pár nap/hét alatt majd az átlagemberek is sorra juthatnak. Persze csak ha jó a trusterinho facterinho.
-
lemusz
addikt
60 ezer ember nézi Ohnepixelt ahogy kb majdnem elsírja magát, hogy nem kapott meghívót bétába.

-
lemusz
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Nekem ebből az jön le hogy nagyobb jelentősége lesz végre a sokszáz Hz-es moncsiknak meg úgy általában a minél alacsonyabb PC latencynek. Na meg sok cheatet is megbaszhat majd remélhetőleg amik eddig packet mahinációval működtek.
-
lemusz
addikt
Pár gondolat még:
- Ez hogy 3d cuccokat kreál majd a smoke előre látom fps droppos szituáció lehet majd a gyengébb géppel rendelkezőknek. -> idővel jöhetnek majd a színes füstök...
- Egyik videóban lenézett a ct hatástalanítani a bombát és látta a saját lábát combtól lefele. Többet látunk a modelből. -> combra rakható patch-ek. idővel jöhetnek majd a csili-vili csizmák is.
Jegyezzétek fel, tőlem hallottátok ezeket először.
-
lemusz
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
videó
[link]Ha a
arra vonatkozott hogy most ez egy teljesen új játék lesz-e.... én is elbizonytalanodtam bakker. -
lemusz
addikt
válasz
bepken
üzenetére
A 'peak' értelemzésével valóban benézted, de az eredeti hozzászólásod mögötti logika attól még helyes. Nem valószínű hogy rövidtávú nagy bevételt preferálnának, legjobb tudomásunk szerint nincs szükségük tőkeinjekcióra, így is dúskálnak a lovettában. Az arculatvesztés, a bizalom újbóli kiépítése sokkal többe kerülne nekik, szerintem évekbe telne mire egy új, a mostanihoz hasonló economy kialakulna. Hosszútávú fenntarthatóság lehet a cél, lásd kikerülnek majd a terrorista elnevezések is, jön majd a 'támadó' és 'védekező' kifejezés.
-
lemusz
addikt
[link]
banner -
lemusz
addikt
Állítólag a source1 nyitott könyv a kódereknek, ezzel szemben a source2 elvileg nem ismert egyáltalán. Emiatt többet adnék neki 1 hétnél, még ha a logika nyilván azt is diktálja hogy előbb utóbb ebben is elszaporodnak a csalók én azért próbálok optimistábban hozzá állni a témához, bízom benne hogy az új motor új lehetőségeket is kínál majd a védekezésre. Kérdés - mint már oly sokszor volt - hogy valvet mennyire fogja ez érdekelni, mert kicsit úgy érzem mintha mostanság megbarátkoztak volna azzal a gondolattal, hogy a csalók a community szerves része és csak arra kell ügyelni, hogy ne billenjen ki a szar a vödörből. Egyébként ehhez kapcsolódóan birizgálja már az agyamat valami, ugye hetek óta dőlnek meg a játékosszám rekordok, már annál is többen játszanak a játékkal mint a covid alatti kényszerű otthonülős időszakban, ebből a logika azt diktálná, hogy OW-t is többen néznek ezért ha arányaiban nem is, de számszerűleg több csaló kerül lapátra. Ezzel szemben mit látok? Convarson egyáltalán nem emelkedett a napi bannoltak száma ugyan úgy az a kb 300-as mozgóátlag van mint korábban... hogy van ez?
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
[link]
Ki az aki elmondhatja magáról, hogy "Én ott voltam!" ?
-
lemusz
addikt
Ma éjszaka nagyon esélyes, meg kb minden keddről-szerdára való éjszaka április 1-ig, de még a csütörtök és péntekek sem elvetendők. Egyedül a hétvégék kizárhatók, 12 év alatt jött hétvégén kb 3 update összesen (a sok százból). Nagy a hype? Nagy. Jogos a hype? Sokan túlmisztifikálják, de jogos. Lemusz fel van hypeolódva? Fel. Összegezve: Legyél te is lemusz!
-
lemusz
addikt
válasz
goccer
üzenetére
Nekem is jobban adja alacsony pingű bécsi mm szerveren, mint 60+ms-el a 128-asokon. Mindazonáltal én fentebb arra gondoltam, hogy ezt a 128-at már bőven megérdemelné a community, ha mást nem legalább az mm szerverekre. A DM, DZ, Casual stb szerverek attól még maradhatnának 64-en, azokon felesleges több, ha ezzel spórolni akarnának/tudnának. Apropó spórolás, elvileg most vették meg az anubist és tuscant fejenként 150 ezer dollárért.
+ februárban 50%-al nőtt a ládanyitások száma, pedig az év legrövidebb hónapja. Dől a lé mint a kurvaanyja, de dolgozni smafu, inkább felvásárolják mások munkáját.
-
lemusz
addikt
Nem annyira mint amennyire te esetleg gondolsz, a mostani source1 motornak is kb minden hardver új, ami core2duo utáni. Az meg nem tegnap volt.
Source2 is már lassan 10 éves motor, azidőtájt jött ki mint az i5 6600-as procid. Én személy szerint egy kis ramnövekményre számítok, lehet már nem fog futni 4 gigás PC-n, win7 se lesz támogatott, illetve lowest graffal is többet fog enni vramból 700-800MB-nál. Nem egy nagy was ist das. -
lemusz
addikt
Teljesen új játék? hmmm...
[link] -
lemusz
addikt
Na végre valami kreatívabb scam módszer, nem a lejárt "szavazzacsapatomra" maszlag: [link]
Legyetek mindig óvatosak!
-
lemusz
addikt
válasz
bepken
üzenetére
"...a tényleges játékosbázis nem sokáig tolerálja már ezt."
Dehogynem. Amíg a két tartópillér sértetlen (esport+skingamblingtőzsde), addig ez a játék nem dől össze. Nagyon erős közösségi magja van, ha teszem azt teljesen magára hagynák a játékot évekre, se esport, se content, se official szerverek, se anti-cheat, se semmi és már szó szerint egy igazi pöcegödörré válna, akkor is lenne még egy jó 100-200K hardcore non-cheater fanatikus, aki napi szinten játszaná. Mondjuk az más kérdés, hogy egyre inkább azt érzem, hogy én már nem lennék köztük, de felesleges is ezen agyalni, mert ez a nap úgy se jön el soha. Vagy istápolják tovább sajnos csak ilyen leszarommódjára a játékot vagy kezdenek majd idővel egy teljesen új alapokra helyezett folytatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ