- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz
K1nG HuNp #64093 üzenetére
Ezért a szarért te fizetnél?
Nevetséges popzene lett, közük nincs a régi önmagukhoz.
-
vzsryl
nagyúr
-
Lmh
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
Kinek mennyire volt nagy változás a jobb gear beszerzése? Gondolom nem mindenki kezdett razer naga rgb ultra 12501-on.
Most azon filózok, hogy nézzem meg a Linkin Parkot élőben vagy vegyek egér+pad+füles kombót.
-
gtamate2
veterán
Nincs semmiféle előny, csak mivel 5 csapat van, tehát páratlan ezért nem lehetett egyszerre indítani minden csapatot mert valakinek nem lett volna párja. Ettől függetlenül double elimination van mindenki számára.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Vismajor01 #64088 üzenetére
Kijelentkezett hamarabb ha tippelnem kéne.
Alapjaiban nem értem hogy jutottunk ide hogy ilyen lebonyolítás lett , viszont értelmezni így értelmezem
-
lemusz
addikt
válasz
Vismajor01 #64084 üzenetére
Erőnyerők vagytok, de csak mert ott van gentle.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Vismajor01 #64084 üzenetére
Én úgy értem hogy a round 1 győztese kerül hozzátok , olyan mintha egy kiemelésről beszélnénk, ergo ti a round 1 győztesével fogtok játszani.
-
szebe
addikt
válasz
ReFleXx #64080 üzenetére
Kb 1 éve updateltem 10-re, semmi bajom vele.
(#64081) PeL
Nyilván akkor még nem volt infernew. Meg nem írtam bele azt se, hogy én 1152-ben játszom, élsimítás meg ilyen úri huncutságok nélkül, shader high, texture medium, shadow medium, többi off/none/low. Csak hogy konkretizáljuk, hol van ennyi fps.
De mondom, ez másfél éve volt. Lehet ha hétvégén új rendszert raknék, akkor se menne 250 fölé. -
gtamate2
veterán
Double elimination lesz, azaz két vereségig tart a játék egy csapatnak.
A challonge oldalán jelentkezési sorrend után a rendszer randomolt így jöttek ki a kezdőmeccsek.A top 2 pedig fog megmérkőzni a twr illetve az öregfiúk csapatával.
(ami még lehet top 3-ra módosul, attól függ hogy mennyi öregfiúk csapat jön össze) -
Franklin
addikt
Melyik kártyát választanátok CS GO-ra egy i5-4440 mellé? 7850 2GB vagy 750 TI 2GB?
-
K1nG HuNp
őstag
Valaki game a mai delutan folyaman? Faceit mig lefekszenek a kicsik aztam mehet versengo is
-
K1nG HuNp
őstag
Zowie za 12, steelseries qck+, 6gv2 meg egy razer kraken - ezeket szeretném egyesével, apránként beszerezni, hogy legyem egy fasza csgo setupom, van ellenvetésetek bármelyikkel kapcsolatban?
-
ReFleXx
addikt
erre mondtan, hogy azon a random görgetesen lehet javitani
az a muanyag bizbasz ami nekifeszül a görgő tengelyének, idő utan elfarad es nem feszül mar elegge, ala kell ekelni egy darap papirt vagy valamit es akkor megint jo lesz.(#64056) kretenallat
mar tobbszor vettem tole, az MS IMO-n meg a Zowiemon is a tole vett talpak vannak
-
wjbhbdux
veterán
válasz
kretenallat #64056 üzenetére
én inkább a jó öreg hyperglideot ajánlom, sokkal jobban csúszik mint az ebayes meg itteni kivágott cuccok. kis túlzással ráteszed a qckra megpöccented és már át is ért az egér. 9 eur 2 set és még szép szingapúri bélgyeged is lesz
.
-
kretenallat
senior tag
válasz
ReFleXx #64052 üzenetére
és szebének: itt a hardveraprón meg lehet kapni méretre vágott teflonfóliát mindenféle egérre, gyakorlatilag bagóért. pár héttel azután láttam, hogy hasonló okokból lecseréltem a régi egeret G502re... nem azt mondom, hogy megbántam, de tuti nem lenne most új egerem, ha időben tudok a fóliásról. (vagy lehet, hogy akkor kibírtam volna a 42 eurós g403ig xD) akkor már beszerkesztem a linket is: [link] hátha másnak is megkopott már a régi fegyvere
-
szebe
addikt
válasz
ReFleXx #64052 üzenetére
Nem a kikopással van a baj, őszintén szólva érzésre még mindig jobb, mint a Zowie. Csak néha (nyilván a lehető legrosszabbkor) random gördül egyet. Ez is igazából a fastswitch kikapcsolhatatlansága miatt rossz (de tényleg, azt meg miért kellett kivenni...
)
Ja, mindkét 1.1-ből van itthon, mindegyik működik. Sokat fognak még ezek érni egyszer
-
ReFleXx
addikt
válasz
Shkiz0 #64047 üzenetére
nope, ami a fenti kepen van az a Base Optical Mouse lehet (ami nem is volt annyira jo jatekra), aminek oldalt is voltak gombjai amire gondolsz meg az Intelimouse Optical volt,
+ volt a 3 gombos WheelMouse optical is.(#64048) szebe kokanyolassal lehet javitani a görgö klikkfeeljen ha mar kikopott es pörög.
-
Redneck
nagyúr
válasz
CosmoBacsika #64050 üzenetére
Egeres topikban van pár arc aki tudja ki a fixen tuti eladó.
-
Redneck
nagyúr
Sosem lőttem olyan jól, mint amikor ilyenem volt és napi x órát toltam... Annak már több mint 10 éve. Nagyon szerettem, két ilyet használtam el az évek során, de a haveroknál is sorra mentek tönkre. Legtöbbször csak világítottak de nem mentek többet. Szép hogy a tiéd ennyit kibírt!
Fogok rendelni egyet, valami extrém színben, nagyon jók vannak. Hihetetlen hogy anno 2,5 rugóért kaptunk ilyen egeret. Utoljára 6-7-ért láttam ebayen, annyit is simán megér, a sok csicsa 2x vagy 3x ennyibe kerülő mellett.
Nincs operésün? Nem baj, rakhatom fel a Win 10-et!
-
PeL
addikt
válasz
Shkiz0 #64041 üzenetére
Nekem ez a fajta egerem volt/van, én is 2006-ban vettem 2500-3000 forint körül. A mai napig kifogástalanul működik, annyi a baja hogy a talpa teljesen elkopott de annyira hogy már a műanyag burkolat is elkezdett felkopni az alján, a görgője már teljesen elkopott (nem érezni a kis "kattanós ellenállást" egyáltalán). Anno vagy 1500-2000 óra CS:S ment vele, eleinte még elég szar volt vele játszani amiatt hogy ha a kelleténél nagyobbat húztam vele akkor random irányba rántott
Meg időnként random magától is csinálta ezt az ugrást, de meccsenként tán 1x max kb. Mióta nyugdíjaztam és váltotta a G400-asom 3 éve, azóta faterom nyúzza Age of Empires III-ban. A mikrokapcsolóinak semmi baja a mai napig
-
ReFleXx
addikt
válasz
I Am^^ #64042 üzenetére
de nincs operésün :/
Snownak egy rossz hir -> – Teams can now vote on team issues independently.
Release Notes for 2/14/2017
14 Feb 2017 -
[ SERVERS ]
– Reduced per-client memory use by sharing network buffers.
– Increased entities delta buffers to 192Kb to support connecting to game modes with many entities (sv_delta_entity_full_buffer_size on the server can be used to increase it up to 256Kb if needed)
– Added a better error message for clients explaining the too many entities on the server error.
– Added more functionality for community log address integration.
– Log address can now be sent an 18-character prefix before every log packet text
– logaddress_add_ex command will use a unique prefix token per instance for the added log address
– logaddress_token_secret and logaddress_add_ts allow to add prefix as a checksum of known secret string
– Added a message for “killed by the bomb” to the logs.[ MISC ]
– Teams can now vote on team issues independently.
– Fixed sleeves interpenetrating gloves
– Spectator’s player glow values have been adjusted to make noise-making state transitions more noticeable.[ OSX ]
– Fixed CSM boundary artifacts on Iris based Macbook pro.[ MAPS ]
– Overpass
— Added grenade-clip to ceiling underneath Bombsite A and inside connector, to prevent molotovs spreading into areas above– Cobblestone
— Removed support beam in drop room which blocked line of sight to drop/door– Nuke
— Fixed see-through gap when jump-peeking from CT spawn towards Mini
— Fixed various bugs reported on CSGOBugTracker.com– Cache
— Fixed model fade distance on truck in CT spawn -
I Am^^
tag
113 mb frissítés? ----> semmi extra. de 3-kor még jöhet.
-
ReFleXx
addikt
válasz
had423 #64038 üzenetére
nekem meg a gyári japán kapcsolok vannak benne, vagy 10 évig nyüstöltem az ms 1.1a-t es meg mindig muxik, kabelt kellett 1x cserelni mert eltört, mar legalabb 14eves a draga.
komolyan csak 2.5k volt anno ? én többre emlekszem, 4-5k-rams imo arak:
2001/06 - 13k
2001/09 - 8k
2002/06 - 8k
2003/06 - 6k
2004/02 - 5k
2005/01 - 4k -
wjbhbdux
veterán
válasz
IMIIKE1998 #64031 üzenetére
ha belegondolok hogy régen 1.1a volt 2500 forintért..
-
lemusz
addikt
válasz
IMIIKE1998 #64033 üzenetére
Inkább menj az egeres topikba, azt ott bolondítsd a népet ezzel.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Kimaradt egy kérdőjel az utolsó előtti mondatból.
-
szebe
addikt
válasz
-
Shkiz0
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #64025 üzenetére
Biztos, hogy nem, mert én még akkor vettem egy MS Intelimouse 1.1-et amikor kodinak is ez volt az aktuális csúcs egere. (megjegyzem nem azért mert neki is ez volt) Én azóta ezen tolom, 400DPI 1000Hz.
Ingame sens. 2.2 rawinput1 gyorsítás ki.
És egész jól megy vele, nem kell a több ezer dpis csoda egér. Parasztvakítás szerintem. -
lemusz
addikt
válasz
IMIIKE1998 #64027 üzenetére
Jő, ez meg nova1 volt...
-
Redneck
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #64025 üzenetére
Te milyen egérrel tolod hogy a DA-t ennyire hangsúlyozod? Gagyi, pontatlan egérrel nem sok jóra számíthatsz.
-
lemusz
addikt
válasz
IMIIKE1998 #64021 üzenetére
Én őnála tudtam:
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #64023 üzenetére
Azért nyomott le, mert tojtam az egészre. Semmi motiváció nem volt, csak vártam, hogy vége legyen ennek a meccsnek. Az is baj, hogy csak hétvégénként van időm játszani, elvétve hétköznap, így mindig kijövök a gyakorlatból. Nem tudom, ennek lehet a köze a 2k-s egérhez. Egyik haverom is ritkán játszik, mégis mikor megyünk, neki szinte mindig jól megy(ő már kala). Igaz, ő Razer Deathadder-rel tolja, de nem hinném, hogy csak ezen múlik.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #64021 üzenetére
Solutions:
-5 emberrel menj
-muteold le enemyt
-járj többet dm-re, mert rangodban úgy látszik silver elite master lenyomott(amúgy duplakaláig kb az mm-ek 40%-a smurfök ellen lesz, primeban kisebb talán ez a ráta)
-
Cr00py
senior tag
válasz
gyurkikrisz #64016 üzenetére
Traki?
-
Redneck
nagyúr
válasz
NagyZ01 #64018 üzenetére
Alap, de olyan szinten bekavart hogy újraraktam gyorsan. 10 percet kibírtam nélküle.
Kipróbáltam az övét(1280x960@60Hz, Medium-Medium, Low-Low, 4xAA, 4xAF) de nem jött be.
Tudom hogy széthúzva, lowon a tuti, de képtelen vagyok széthúzott agyonbutított ocsmány grafikával tolni. Egyszerűen zavarja a szemem a pixeles nyomott kép.
Marad az 1680x1050@75Hz, High-High, Low-Low, FXAA 16xAF.Nem leszek progaymer.
Szerk:
Az viszont tetszett hogy gombnyomásra tudja váltogatni a balkéz/jobbkéz nézetet. Peekelésnél jól tud jönni.
Kevésbé megy ki az ember ha nem takar ki a skin, és jobban belátod a teret. -
K1nG HuNp
őstag
Mi a legolcsóbb de már jó kategóriába sorolható kés? Magyarán nem safari mesh. OPSKINS megbízható?
-
Redneck
nagyúr
Fél órája nyalókázok. Csapattársam olyan "ügyesen" beállította nálam a kis cfg-jét hogy azóta csak 60Hz-en hajlandó menni a játék.
Fél órát tököltem a userdata/730 és a csgo/cfg mappák törlésével, játékba ki-be lépkedéssel. Letöröltem, utána pakolom vissza a saját kis cfg mappámat. Nem vicces.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
lemusz #64011 üzenetére
Néhány fórumhozzászólás alapján megsaccolod valaki IQ-ját? Ügyes vagy, szólok is a szakmabelieknek, hogy felesleges teszteket kitölteni, néhány teljesen random dologból is elő lehet állítani egy értéket.
Amgy küldom a profilom mindjárt. Csak előbb letörlöm a 8 oldanyi -rep toxic noob bejegyzéseket
-
lemusz
addikt
válasz
DrTechnoid #64009 üzenetére
Direkt fájdítod a szívem?
Azok a szép nyári éjszakáim kárba vesztek operationre várva. Azóta nem követem/nem követhetem el ezt a hibát, hogy bioritmusom megváltozván vámpírosdit játszak éjszakánként és imákat rebegjek Lord Gabenhez.
(#64010) gyurkikrisz: Nah azért ne vicceljünk már. Azt se tudjuk ki vagy mi vagy, mi a steam accod, mi a rankod... egyedül az IQ-dat tudtuk eddig megsaccolni, de az sem túl ígéretes.
-
Redneck
nagyúr
Erről én is tudnék regélni, de inkább nem teszem mert csak felhúz. Van ismerősöm aki szerint ez csak sírás. Én meg érzem mielőtt megnézném a pingeket. Pár érdekes helyzet után szoktam rápillantani, és kottázom hogy 50+, de leginkább 70-100 között ugrál az arcnak.
Érdekes módon ha 20-50 között pörög a történet, nem pofázok erről, de úgy érzem ez a játék játszhatatlan 50-es ping felett még ezen a szinten is(LE-LEM). Hiába van jó netem, ha rossz az ellenfélé, és a szerverjárás is gagyi.
Más:
ph! mixes Nightcup dolog csak egy poén csapatozás egy rövid ligára? Csak azért kérdezem mert elkezdtem egy csapatban aktívan pörögni, és nem tudom mennyire lenne időrabló. Ezért nem is töltöttem ki. Vagy már ne is töltsem mert megvannak a csapatok? -
Årpi
őstag
Market bug imo,mert M9 Dopplernél is így néz ki [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya