Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bager13

senior tag

válasz bbdzyx #50127 üzenetére

Azért nagyon sokat változott a megjelenés óta. Persze ez néhol több erőforrást felemészt, mondjuk nálam nincs nagy eltérés(régi képeim alapján), minimális (30-40) fps esést tapasztaltam.
    Azért általában egy majdnem 4 éves játékkal nem foglalkoznak ennyit a fejlesztők, hogy ez jó vagy rossz, azt mindenki eldönti maga. Számomra pozitívak a változások, persze van aki ezt máshogy éli meg.
    Pörgettem már elég sok multi fps-t életeben és nagyrészükre 1-1,5 év után szartak nagy ívben a készítők. Olyan bugok maradtak benne némelyikbe ,hogy körök mehettek el rajta. Egy versenyjátéknál ez kicsit dühítő tud lenni.
    Igazából ennek is vannak még hibái. Az általad is említett függőleges hangbeazonosítás. Továbbá a 64 tick és a nagy ping eltérés miatti találat érzékelés hiánya. MM-ben sajnos ez maradni fog ,mert nem lesznek 128-as szerverek az biztos. Mondjuk egy mezei játékos,mint én ezt túléli, mégha bosszant is. most hirtelen ennyi ugrott be

A többi gond a közösség sara. A sok smurf, csaló és agyatlan kiskölök nem írható a cs:go számlájára. Talán a csalók mégis egy kicsit, de más játékban még ennyit sem tesznek a csalók ellen. Nem ,hogy overwatch...

(Mondjuk azt soha nem értettem ,hogy miért sír valaki a skinek miatt. Akit nem érdekel, az ne foglalkozzon vele, nem befolyásol semmit, ez is benne a legjobb. Aki meg oda van értük, az hadd szöszmötöljön velük, nem kell őket bántani. A játék maga ettől nem kurvul el,ettől csak több lesz. Nem erről szól a go, ez csak egy extra. Sajnos ezt sokan nem így fogják fel.)

Új hozzászólás Aktív témák