Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz krecso #50152 üzenetére
Azért mert a fejhallgató, ha csak stereo, egy x y tengelyen tud megjeleníteni(Egy síkon, tehát körülötted). A z tengelyen csak a távolságot tudod megjeleníteni az irányt nem, ezért nem lehet tudni, hogy feletted vagy alattad van.
HA kettő kettő hangmegjelenítő lenne legalább mindkét oldalon a fejhallgatóban akkor már az irányt is tudná.
Azt viszont nem tudom ,hogy azt kezeli-e a játék.[ Szerkesztve ]
-
lkksioskdl3
aktív tag
hali!
Mit lehet csinálni, ha versengőben folyamatosan 180 pinges emberekkel rak össze?
hmm nem is gondoltam volna, hogy nova 2 lövök
[ Szerkesztve ]
-
lkksioskdl3
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Megpróbálom, hátha segít valamit.
-
lkksioskdl3
aktív tag
-
lkksioskdl3
aktív tag
-
lkksioskdl3
aktív tag
Miért szólongatnak be p90-re?
Múltkor inferno-n mentem b lerakóra cityből és 3 fejeset sikerült adni. Pont egy vonalban voltak, az első pár méterre, a második a lépcsőn a harmadik meg a szökőkút mellett.Ennek érzem a legjobban recoilját, nem értem miért szégyen.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz _-ORANGE-_ #52370 üzenetére
Értem, egy gombos.
Én meg nem szeretem, ha mindenki awpzik.
Csak szerintem logikus az, hogy olyan fegyvert használnak a csapatban, amitől eredményesebbek lesznek?
Most ezért kéne mennie mindenkinek p2000-rel mennie, mert az úgy már kihívás?
Meg amúgy is silver 2-ben mire fel, már aki nem smurf. -
lkksioskdl3
aktív tag
válasz kretenallat #52404 üzenetére
és (#52402) expander:
Pont ez a bajom, hogy silver 2-ben csinálják, van összesen 50 órám a játékban.
Még nem jutottam arra szintre, hogy gyakoroljak külön fegyókat, taktikákat smoke-okat.
Egyelőre még nem látom értelmét (időm sincs), folyamatosan fejlődök és kedvtelésből játszok.De értem, hogy a az összes 10 éves (és +x éves) meccsközben majoron érzi magát és frusztrálja, ha valaki bénázik ( persze ő bénább).
Ja és bocsánat a nagy off-ért esetleg, ha valaki van ezen a szinten szívesen mm-nék néha csapatban.
-
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz ReFleXx #55382 üzenetére
Csak finoman megsúgom, hogy az olcsó kínai egerekben van dedikált dupla katt gomb (és az nem makró).
Nekem is van kb 5$-ért vettem, de már nem használom.Csak ideiglenesen volt, amíg nem jött meg a másik egerem. A tapasztalatom vele az, hogy nem maxon kattogtatja, így viszont a spray sokkal pontosabb kb minden fegyónál. Különösön a m4a1-nál, Tec-9 is pusztít.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #55440 üzenetére
Tisztán 310 órát ölt bele, hogy kb egy 250$ kést csináljon. Azért ez elég rossz órabér, ezt mondjuk rendes munkával gyorsabban kispórolja (ha tényleg létszükséglet neki a kés).
-
lkksioskdl3
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest