- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah mit dobott egy kazuár után Gaben bácsi??? El se hiszem h ilyen van .
-
Nyertem a csapatal és egyénileg is 30 kill körül a legtöbb frag, erre vége meccsnek mondom egy nova 2-3-ra szavazok, a végén dobja silver 1
Teljesen kaotikus, lényegében ugyan azt a rangot kaptam, mint aki 20 vesztes meccs után is az utolsó helyen végez úgy hogy 3 napja indította el először, hogy pl egy füstöt nem ismer, a call-okat, se semmit, lelőni se tud senkit, nah ugyan a azt a rangot osztja ki neki is
Annyira nem baj, ha ez kell nekik én lövöm a silver legényeket halomra, de jó lenne ha ezen változtatnának később mert így még soha nem fogok fejlődni még hozzájuk képest se.
-
Inkább ezt kell zárni, mert ez a játék nem a CSGO ,hanem a Counter Strike 2. A CSGO mint olyan nem létezik már 3 napja. A steam könyvtárban sem. Szóval semmi nem indokolja hogy erre ne kerüljön lakat. Ennyi volt, élt 11-12 évet. Nem is értem hogy miért kérdés hogy maradjon e nyitva, amikor ez a topic nem a mostnai játéknak lett nyitva , hiába is ugyanaz a két termék jó magas százalékban, talán inkább mint egy ráncfelvarrás verziója az előzményének, csak más néven nevezve.
-
Már lehet fogadni a Legends-ekre.
-
válasz
GhanBuri Ghan #75817 üzenetére
Már esett minden a múlt héthez képest , az olcsóbb ládák közül majdnem akár 30%-it is. Elég kérészéletűek ezek a fellángolások fegyverskin téren is , nemcsak a ládák érintettek.
-
válasz
phenomHUN #75719 üzenetére
Például engem pont érint a Doppler bicska és a láda történet is, ugyanis a Stiletto-m 450-500eur sávból 700+ lett , a másik hogy a ládák közül a Bravo és a Phoenix ugrott egy métereset , a előbbi 1 kerek hónap alatt 30 eur-t (!!) lépett felfelé darabonként, ebben a pillanatban 76 eur-on áll. Egy igazi wtf szerintem. Igaz hogy csak 6 darabom maradt , de azokat ehhez képest nevetséges áron vettem. A Phoenix pedig már az elmúlt évben is szépen felment az egykori 3 centes szemétből 0.8-ra majd 1.8-ra , most meg 2.85 Eur a piacon az alja. Az én esetemben ez 87 darabra vonatkozik ami már kezd szép summa lenni a befektetett pár forinthoz képest.
Szóval úgy tűnik nekem hogy eléggé érdemes kivárni most a piacon, legalábbis én azt fogom tenni lévén ezek soha nem visszatérő ládák. Annak ellenére hogy tudomásom szerint a Bravo még esik meccsek végén, de az a mennyiség ami így érkezik, nem valószínű hogy befolyásolja a piacot. Persze az is benne van a pakliban hogy az egész a jövő héten összeomlik és sírhatunk a ki nem szedett pénzünk után -
Beszarás hogy egy retek csíternek (aki emlékszik , '14-ben élő meccs közben vágta ki a VAC) aki profi berkekben játszott, ment az invite a cs2-re , sokunk aki tisztán , ezer órákat beleöltünk, semmi
Ő maga írt ki a Twitteren :A hivatalos Valve szöveg :
"Players are selected based on a number of factors deemed important by the Counter-Strike 2 development team, including (but not limited to) recent playtime on Valve official servers, trust factor, and Steam account standing."
GIGALOL
-
-
válasz
GhanBuri Ghan #75508 üzenetére
Csak napi pár inventory akadjon a horogra, és már megérte ezeknek a szemétkupac embereknek.
-
-
-
válasz
marec1122 #74823 üzenetére
Ez hogy a Phoenix láda is 1.12 lett, agyam elszáll. Életéből 4-5 éven keresztül 10-15 cent körül mozgott max, sose gondoltam volna hogy ebből lesz valami.Nem fog itt semmi szétcsúszni , évek óta csak drágább minden itt is úgyhogy megéri gyűjtögetni továbbra is. Persze igazad is van részben, minden megeshet.
-
válasz
ArthurShelby #74819 üzenetére
Azt akartam írni amit Bebken kollega, az összegyűjtögetett lóvéból steam játékokat adsz el a paypal-edre , persze bizonyos engedménnyel éri csak meg a vevőnek. Nyilván mindegyik vásárlásod instant bukó is egyben, de tiszta pénz csinálható ezzel a módszerrel,így tehát egy jobb kés vagy egyéb skin értékéből elég csinos összegeket ki lehet facsarni. Konkrétan a te 36 euródból nem tudom hogy mennyire éri ez meg,ugyanis ebben a pillanatban 36 Euró az 13,620.44 Ft én személy szerint 8500-nál húzom meg a vonalat amit adnék érte.
-
-
-
válasz
RudiLicenc #74224 üzenetére
Már több éve fut ez a scam, és az az érdekesség hogy a tolvaj meg az acc tulaja is tudott egy időben válaszolgatni meg írni. Pár éve már beszéltünk itt erről a topicban,rohadék egy módszer.
-
válasz
bepken #74216 üzenetére
Ha valaki soksok accountról csak afk-olt drop-ért évekig, egy rakat lóvét begyűjthetett, így nem is akkora baj ez hogy a sok leecher ki lett zárva a mókából. Bár akkor azt nem értem hogy miért tette ingyenessé a valve az alapjátékot, ha az 'értékes' szajrét dobta a non prime játékosoknak is.
-
válasz
Kalacskepu #74207 üzenetére
A Breakout case-ből olyan sok volt és olyan olcsón, hogy kb 80-85%-át az élettartamának 3-5 cent között töltötte, ismerek olyat aki törölte az inventory-ból mert csak a helyet fogalalta és lám, most 2.2eur lett darabja.
-
6 év nyitogatás után ma éjjel megjött az első bicskám , 3 kulcsot vettem egy kompi közben és a 3. Phoenix ládából megjött a kis 'drága' (ment is ki marketra, mert torony magasan a legtisztább 0.13-al)
Érdekes kés, mert nincs rajta semmilyen festés, a leírásában not painted szerepel, ennyi év alatt nem is találkoztam ilyennel.
-
-
válasz
lemusz #73367 üzenetére
Majd 7-8 év raktározás után felmegy 5€-ra, én addig hagyom pihengetni a raktáramban. Biztos hogy ezzel telítve lesz a piac , mert most azok az üreszsebű 8 éves gold nova silver globálok is hozzá tudnak jutni ehhez a ládához ingyé akik eddig fél évet spóroltak uzsipénzből egy 3 centes Prisma Case-re. Bár azt nem tudom hogy a csillagszerzés feltétele-e a Premium Pass megvétele, mert ahogy kijött az éjjel én azonnal megvettem , így most már nem tudom csekkolni hogy dobja-é a Pass nélkülieknek is avagy nem.
Raktárakat megint nem látom , szégyen hogy egy Pass kiadása után szinte azonnal lerohad : -
-
-
válasz
lemusz #73054 üzenetére
Az eredeti Community Sticker Capsule egyik eleme volt, itt írják hogy pár másik itemmel együtt discontinued lett , én onnan tudok a létezéséről hogy ezen a pisztolyomon rajta van, így vettem 2014 körül. Ilyen cucc még pl a Glock Fade is, az se esik többé csak marketról vagy cserebere.
-
-
válasz
lemusz #73050 üzenetére
Inkább az érdekelt hogy dob e itt olyat ami marketon aranyárban van, mivel sticker-t is szokott külön , nem csak kapszulát. A régi sticker-ek között van pár ami elég combos, és mivel random szórja ezek szerint egy adott kapszula elemeit is, ezen logika szerint miért ne dobhatná ezt vagy ezt vagy akár ezt. Szóval emiatt kérdeztem hogy a napi ajánlat mindenkinek ugyan az e.
-
-
válasz
Kalacskepu #73030 üzenetére
-
válasz
gyáliSanyi #73009 üzenetére
Jah , csak azokból a kulcsokból annyi van amennyit a piacon látsz, vagy még a meglévők az inventory-kban. Tavaly októberben lehetséges hogy volt olyan is aki eret vágott emiatt. De hát ez van, a valve szeretné ha a fizetőeszköz a gem lenne , és egy huszárvágással közelebb is léptette a klienseket. Én se szeretem , de ez van, az átlagára a bevezetése utáni években 0.7-0.8 eur volt , most meg már csak 30 cent körül van 1000 darab
Idáig én is csak arra használtam hogy a level up botoknak fizessek vele, előreláthatólag nem is nagyon fogom másra, míg rá nem kényszerülök.
-
-
válasz
LendvaiFeri1 #72998 üzenetére
Mint a képen látszik ezt vettem 2015 március 16-án 1.58Eur-ért,
ma pedig ennyit ér :
Évekre leosztva nem egy nagy összeg , de ha egyben írja fel wallet-ra az úgy jobban hangzik. Szóval nem fáj ha évekig az inventory-dban csücsül egy ilyen szajré , enni nem kér, és javarészt felfelé megy az áruk, lévén fogyóeszköz.Ugyanis ha valaki felragaszt egyet akkor eggyel kevesebb létezik a világban, és emiatt a maradék mennyiség valamivel "többet ér" majd. De még az ősieknél is csak a Foil vagy Holo matricák ára lett horribilis.
-
válasz
gyáliSanyi #72919 üzenetére
A Hydra láda azért drágább mert kevés maradt belőle nem azért mert ér valamit.A skinek se annyira vonzóak benne.
-
-
-
Még soha ezelőtt - értem itt alatta az elmúlt 6-7 évet - nem történt olyan hogy a játék fagyott évi egy két kivétellel talán , de most már zsinórban 4-5 meccsen keresztül a kép megáll, hallom a hangokat ahogy a többiek még mozognak, háttérzaj megvan, de egér nem mozdul, és feladatkezelős bezárásig nem is történik semmi. Igaz hogy hanyagoltam tavaly a játékot , emiatt így áll bosszút rajtam ?
-
-
-
Ez mi lehet vajon? Tényleg nem érdemes elindítani se?
-
-
-
válasz
GhanBuri Ghan #72448 üzenetére
Megvettem a csillagokat 300+ szintig , de csak 20 centes szutykokat dobál. Sok extrára nem lehet számítani annak se aki megvette a premium pass-t. Annyit nyersz vissza vele hogy a 100 szint aktiválásakor kapott ládákat azonnal el tudod adni marketon.
-
-
-
válasz
GhanBuri Ghan #72258 üzenetére
Csgo elindít, bal oldalt TV ikon kattint , ott a Matches fül, és ott tudsz szűrni a meccsek között. Itt mindenki szemszögéből nézheted a meccseket. Ha homogénebb megtekintésre vágysz, akkor twitchen válogathatsz az official channel-en.
-
-
Nah nyert a 2:0-ra az Astralis az NRG ellen, így mennek a döntőbe.Azzal együtt hogy nyertek is, valamiért profibbnak és összerakottabbnak tűnik az Astralis szinte mindegyik csapatnál.
-
válasz
shaddy1027 #72153 üzenetére
Kösz az infót , mindegyik hasonszőrű szemét drop-ot jelent, ahogy illik. Lehet hogy inkább kinyitogatom a ládákat minthogy eladnám őket semmivel nem jövök ki jobban anyagilag. Erre most gondosan ügyelt a volvó.
-
Cobble lesz a pályák között ezen a berlini mizérián? Mert ha igen akkor inkább oda kéne ellövöldözni a coinokat.
-
-
-
Hogy lehet ezt a pin-t kicserélni a csgo profilon lévő avataron ? Mert ha rákattintok, mutatja mindet , de cserélni nem tudom.Vissza akarok rakni egy régebbit, mert ez a Katowice 2019 Silver coin rohadtul nem tetszik ha ránézek.
-
A fegyver skinek semmit nem adnak a játékhoz, csak optikai tuning. Arra jók hogy ne az uncsi alap zöld fegyókat nézegessed. A nem kompetitív versenyek mint a Casual , TDM, fegyververseny csak funolásra meg gyakorlásra jók, ha komolyabban akarod tolni és hogy rangot is kapjál,versengőt kell játszanod.Friss csgo-nál ez azt jelenti hogy először napi 2-t nyerhetsz MAXimum, játszani játszhatsz bármennyit, míg 2-t nem nyersz, aztán 24 óra cooldown. Ezt kell eljátszani 10szer, akkor dob egy rangot . Ezután éjjel nappal verheted neki a versengőket.
-
Hát ez meg hogy? Valami balhé van a markettal ? Oda jutottunk hogy az ember most már a volvóban sem bízhatik?
-
Na csak meglépték volvónál hogy az opskins meg a többi skinmaffia oldal meg legyen b@szv@ :
'Today in the latest Patch for CS:GO Valve deployed a new update that added a seven day restriction on items that are received in trading. With this new system users will have to wait seven days before they can trade an item that they receive from trading.'
-
Jól emléxel, ő az, még akkor addoltam friendlistre amikor világelső volt. Azóta se utasította el, se nem igazolta vissza , profilja private, de a steam kliens alján a mai napig ott van mint friend várományos, nagyjából tavaly nyár óta
-
-
-
-
-
-
válasz
AllTheBest #67004 üzenetére
Megjelenik a raktárban nyomtalanul, vagy jelzi a zöld boríték a jobb felső sarokban hogy új tárgy? Én twitchen nézem, nem GOtv-n, így nem vagyok belépve csgo-ba, mert ott úgy tudom jelzi mint Új Tárgy.
-
-
nem lehetséges hogy a glock kicsit mocskosul op az operation alatt a guardian missionokben? Egy lövés és 2 HP-m maradt.
-
-
-
válasz
Mukucs #65129 üzenetére
Én nézem 4 napja , summit és joshog napi 13+ órát tolják, szinte mindig vereti egyikük megállás nélkül. Pár napja jött még csak ki, de Josh 82 óránál tart vele, őrület amit csinálnak ketten vagy négyen. Én megvettem még előrendelésben, de nem fut el a gépemen , így inkább nézem ahogy tolják, mer azért náluk meglátszik az a ~1000 óra h1z1 KOTK előélet. Ha érdekel milyen a játék akkor nézzed pár órát, mert egyik ismert streamer se játszik vele olyan jól mint ők.
/offba
-
válasz
gyurkikrisz #64902 üzenetére
Remélem az is érkezik ma éjjel 3 körül.
-
Van valami jele hogy a csgo már döglődik? Alig jön update mostanában , de a skin árak az egekben mégis. Kíváncsi vagyok hogy ez a vég jele, vagy még felesleges lenne pénzzé tenni a maradék skinjeimet?
-
Szerintetek is befejezték az operation-ök gyártását? Ez a kihagyás már kicsit gyanúsan sokra sikeredett,mostmár 2 hét híján 1 éve kaptuk meg a Wildfire-t.
-
Yeahhh, innét már mind1hogy ki nyeri
-
válasz
_-ORANGE-_ #63289 üzenetére
Már nincs messze megint
-
válasz
CosmoBacsika #63248 üzenetére
Mostmár én is. Kicsit sok lenne ha harmadszorra is ezek vinnék a jackpotot.
-
válasz
CosmoBacsika #63242 üzenetére
Már én is várom hogy meccs közben szépen kivágják valamelyiket. Egyébként akkor mi történne? A csapat minden eredménye törlődne?
-
-
Ez a Magisk gyerek egymagában volt egy hadsereg, hamarosan egy nevesebb csapat viszi is.
-
Nah erre tényleg lehet mondani hogy cumback is real, zsinórban 11 kört nyertek
-
-
-
-
válasz
SH4D0W2011 #63026 üzenetére
Nekem is katovice 2015 cobble volt az uccsó.
-
-
válasz
lemusz #62838 üzenetére
Nemnem, én Faze addict vagyok. Kio és karrrigan 4life.Nem találsz a földön 2 olyan Entry Fragger-t a csgo történetében mint ők. Lehet ellen szenves vagy nemszeretem mint Karrigan, de szerintem nekik kötelező lenne egy csapatot csinálni JW-vel meg Device-al még a következő major előtt.
-
-
-
Mikor tiltják el ezeket a rühes favelákat az egész online gaming univerzumból? A nyomába se érnek egy Kio és Karrigan párosnak, egyszerűen az agyam szétmegy már attól hogy a valve nem törli az összes accountját ezeknek a férgeknek. Amiket fallen lőtt az utolsó körökben az félelmetes, ennyire nem lehet ezt tudomásul nem venni.
-
-
válasz
Shkiz0 #62557 üzenetére
Benne rejtezik a Mighty ST FN AK47 Fire Serpent , az árából látszik hogy nem lehet olcsó az előteremtése se
Ugyanígy a hozzávaló pink Trade-Up Contract elemek ára is az egekben.
Szerk. , kattintható kép annak aki nincs belépve
-
válasz
Redneck #62548 üzenetére
Amúgy Bravo Case lesz az. Phoenix az nekem is van vagy 300 darab .
-
-
válasz
shaddy1027 #62312 üzenetére
jesus fkngod , ezmiez. Ennek a szutyoknak tényleg van bőr az arcán
-
-
válasz
ReFleXx #62110 üzenetére
Lol, nekem arra jó volt hogy az évek alatt összegyűlt szemetet ,- értem ez alatt a nonfoil player kártyákat, sosem használt fegyverskineket összességében mindent amik nem lettek értékesek az évek alatt - , beleszórtam, és 11 kulcs-ra beváltottam, főképp glove kulcsokra utaztam.
-
Valaki kipróbálta ezt a cs.money nevű oldalt rajtam kívül?
-
-
-
Már most elkezdtem félretenni a foil matricáira , remélhetőleg a magyar közönség lesz olyan szíves és felvásárolja támogatás gyanánt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS