- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
a skinek engem spec nem zavarnak. bár az is igaz, hogy versengőben eddig csak 1-2 ilyen játékkossal dobott össze. valószínűleg rosszabb lehet a helyzet, ha minden játékos skinnel tolja....az optimalizálás dolgot viszont sürgősen meg kellene oldaniuk.
a láthatóság része szerintem később majd alakul. ráadásul elég erősen benne van az a faktor is, hogy ezeket a karakter modelleket még nem szokta meg a szemed. (értem, hogy vannak spotok, ahol konkrétan nem látszanak, de nem ezekről beszélek)
a cache meg mondjuk az operation előtt is egy nagy darab kaki volt...eddig se játszottam rajta, ezután sem fogok. de általában mindig ez van a "felújított" pályákkal, aztán később javítgatják őket. dust2 is dettó ugyanígy volt anno.
-
htc07
addikt
örülök hogy ezt irtad, elővettem tegnap este játszottam pár demolitiont, de amikor deagle-vel két headshot 2 méterről 0 hit lett, meg még pár hasonló incidens, akkor elszomorodtam kicsit, hogy milyen szar lettem pár hónap kihagyás miatt..
(#72344) dvd_R+
QoS beállitás okozhat hasonlót, ha wifin játszol akkor valószinűleg interferencia miatt lesz, esetleg valami elhasználja a sávszélességed.
ha csinálsz egy wireshark capture-t, azon látszani fog, ha tényleg packet lossod van. -
vzsryl
nagyúr
Nagyon szerver függőnek tűnik ez nekem. Az oké, hogy 64 tick gáz, de a szerverek között is van különbség.
Tegnap direkt csak fejesre mentem két MM-en. (Nagyon egyszerű, ha csak AK-t vagy deagle-t használ az ember, és M4-re rá sem gondol.) Az elsőn 90,4%-os volt a HS arányom 21 kill mellett. A 2. meccsen 95%-os 20 kill mellett, de mégis ezen kellett jobban szenvednem azért, hogy beadja. A kedvencem az volt, amikor mellélőttem 1 méterrel, és beadta fejre, viszont ezt okozhatja a pingek közötti különbség is. -
-
lemusz
addikt
500 óra után vagyok és már elvesztette azt a kezdeti nagyszerű hatását. Valszeg bele fog még menni ugyan ennyi, de ez még mindig nagyon eltörpül a csés óraszámaimhoz képest, arról nem is beszélve hogy a baráti társaság akikkel játszom bár unják a csgót és szívesebben mennek pubgzni, de valahogy mégiscsak a csgoban tudjuk olyan igazán jól érezni magunkat, tudod kitörő röhögések meg hasonlók... pubg-ben is volt sok, de már több száz óra után nem nevetséges hogy fejre állsz a kocsival meg a többi marhaság... a csé ezzel szemben sokkal időtállóbb szerintem, mert ugyan olyan jó érzés egy tökéletesen véghez vitt fejlövés, mint a kezdetek kezdetén.
-
expander
senior tag
az ilyeneket sosem ertettem meg... ha bekerul OW-ba, marpedig nyilvan be fog, akkor miert probalja elhiteteni, hogy nem is csal
ha mar csal, akkor csaljon kemenyen, de ez a felig-meddig probalom rejteni dolog ez sosem jott be meg senkinek. ugyis ow ban lesz belole nemsokara, akkormeg nemmind1
vagy ennyire butak ezek? vagy jol erzi magat, ha "eljatsza", hogy milyen jo jatekos, es nem pofatlanul csal, csak kicsit pofatlanul ???
-
dargelot
senior tag
Írtam a supportnak egy hosszú levelet reagálva az övére, hogy egy igent vagy egy nemet mondjon, mert az ő levele után nem jutottam előrébb. Hátha nem csak a sémás szöveget szúrja be.
(#68719) Deion Branch
Silver 1-be rakott be engem is, kb 50 meccs után vagyok most Silver 4. Elején egy 8-9-es win streak kellett a S2-höz, azán szépen lassan jöttek a lépések. Ha jó vagy akkor elkezd rakosgatni lassan felfelé, nem is ezzel van a gond. A gond ott van, hogy ilyen szinten sajnos nagyon sok szellemi sérült van akikkel nem élvezetes együtt játszani.EDIT:
(#68726) lemusz
Ilyet haszál haver, csak "tap shooting". -
GhanBuri Ghan
őstag
Erről csak úgy lehetne meggyőződni, ha fognánk pár átlagos képességű embert, és odaadnánk új accountokat, hogy akkor ne figyeljetek a csapattársakra, és usgyi, meddig juttok
Amikor még ment a ranks distribution oldal (valamelyik API változás kivette a lehetőséget), akkor azt lehetett látni, hogy a derank hullám után beállt egy szép szabályos Gauss-görbe, Nova 2-3-mal a közepén, azaz egy átlagjátékos e két szint határán billeg.
Persze ha valaki tehetséges, és van érzéke a játékhoz, annak nyilván nem jelent nehézséget funolva is seriff fölé lőnie magát. -
martin.p
tag
Egyszerre válaszolok mindenkinek, egy hozzászólásban. Köszi a tippeket.
@lemusz: A BIOS-ban pillanatokon belül be fogom állítani manuálisan a szorzót. A speedstep eddig is offolva volt, -noviden kívül nincs más az indításai parancsaim között.
@Vanir: Ha használom a -freq 144-et, és ha ki van kapcsolva, akkor is ugyanúgy 144Hz-en fut a játék. Jelenleg nem használom, de a mat_info visszajelzi, hogy 144Hz-es módban van a megjelenítő.
Most megpróbálom Rivatunerrel korlátozni az FPS-t, meglátjuk, hogy mennyit segít, illetve kipróbálom a tegnapi tippeket, ha jutottam valamire, jelzek.
-
Cr00py
senior tag
Nem is emlékszem már, hogy mikor játszottam utoljára mm-et. Meg sem merem nézni az előzményeket.
#67812 szebe : Valóban, viszont az akkori közösségben ez máshogy ment, mint mostanában. Főleg a jó öreg ventrin.^^ Már-már official dm-re is felesleges bemenni, mert ott is akadnak csalogányok. Ma épp gondoltam megyek párat, mivel cca 2000xp kellett a heti spray-hez >< ..de ami ott megy az is megér egy misét.
-
Mezcal
addikt
Nagyon király 1.6 player lehettél, ha S4-be dobott.
Engem zérus komolyabb CS előélet után (értsd: 10 évesen puboltam 1.6-ban) Nova 2-ba sorolt be,
Látom épp a lényeg kerülte el a figyelmedet, meg az eredeti felvetés. Hogy nem mindenki azért került oda, mert nem volt meg a skilje. Azért dobott oda, mert nem volt meg hardver, amikor gora váltottam '14-ben 6 éves gépem volt kétmagos amd shittel, az 1.6-hoz kiváló volt, go-hoz nem, átlag 40 fps-sel játszottam le azokat a meccseket, ami alapján rangsorolt, a kifagyásokról és időben nem sikerült visszatérnia játékba már csak bónusz volt.
Én erről beszéltem végig, vagyis nem mindenki azért jutott oda, mert annyira szar, de láthatóan nem a lényegre ugrotok. Grt. Aztán én is felhúztam kaláig rövid időn belül. -
GODx
tag
Azért színvonalasabb videóid vannak/voltak, főleg CoD téren
Elég későn csatlakoztam a kompetitív világ megismerésébe de milyen jó is volt az... vissza is sírom azokat az időket mikor még szó szerint kisgyerekként néztem a best frags of the week videókat (itt találtam rá a csatornádra is), aztán egy-két Stevy 9 lives meg miRMACHINE után mindig mentem pubherozni 40 fps-sel mert a korom és a gépem miatt nem volt lehetőségem warozni.
-
-
30z.Samu
félisten
Elméletileg van valami rendszere ennek...elméletileg. De most kicsit elvette a kedvem az egésztől. Más nagyobb rangban is veszít 5-6 meccset és nem derankolják. Engem meg most 2 meccs után kapásból...nem vagyok rang hajhász vagy ilyesmi, de azért a Silver-ből jó lenne kikerülni. Főleg annak tudatában, hogy amikor haverokkal megyek Nova meccsekre, akkor partiban vagyok velük.
-
vzsryl
nagyúr
Amikor olyan mocskos könnyű volt rangot lépni, akkor sokat voltam SMFC-ben, de amikor 2015 novemberében kicsit visszanehezítették, akkor ~fél évig LEM-et tartottam, majd 30-32 zsinór vereség után (főleg kisebb rangú társakkal) dobott le először LE-be. Azóta LE-LEM között váltakozok, és most ~2-3 hete tartom a LEM-et, de 5-6 laza SMFC elleni győzelemre se dob fel. Szóval a rang könnyítés idején (2015 tavasztól novemberig) elért "pontok" a nehezítés után szerintem nem számítanak túl sokat. Emiatt nem tudsz könnyen SMFC-be visszamenni.
Én qrva sokat MM-eztem már (3 accon ~1750 win, kb. ennyi loss is), és számomra van logika a rangrndszerben, csak azt utálom, hogy látható, emiatt csalásra és rankboostolásra használja sok paraszt... De muszáj látható legyen, mert rengeteg új accot hoznak létre az emberek csak emiatt, ami kabben' bácsinak plusz bevétel. -
dugo_
veterán
Elevenítsük fel.
-
lemusz
addikt
Nem, az egy nagyon szép pálya, amit szívem szerint december-január környékén láttam volna ideálisnak kidobni egy operationnel, nem így lassan már nyár felé haladva...
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=727462766&searchtext=
-
Redneck
nagyúr
Én mostanában dilemmában vagyok. A1-gyel nagyon jól ment, de meguntam, és jól jött volna több golyó néha. Beraktam a "faltúrós" M4-et, és ment is, de valahogy most megint nem érzem.
Régebben úgy voltam vele hogy néha váltogatni kell, ahogy az USP/P2000 kombót is. Újabban az USP-t sem érzem annyira. Igaz sokszor kapok 70-80-as pinges ellenfelet faceiten, ha randomozok. -
PeL
addikt
Fél tárat kilő a füstre azt elmegy fal mögé tárazni mikor hallotta hogy rászedtek a bombára. Ennél bármilyen más megoldás jobb lett volna, plusz még volt pisztolya is. Füst mögött nem nagyon szoktak fake defuseolni, bár a g*cihighok már ki tudja mit csinálnak a mai világban
(#63267) K1nG HuNp
Ha ennyire zavar görgess tovább ahelyett hogy sírsz
te kis sírós kommentre reagálós kommentfarmer
-
Najz
tag
és akkor ez hogy lehet:?
-
-
Azért ez is vicces, hogy én még egy szaros 50 dolláros skinre is sajnálom a pénzt, ezek meg több ezer dodós skineket veszegetnek csak úgy ni.
Nem vagyok irigy, de szarjon mind farfekvéses süntNa de majd én vasárnap megmutatom a világnak... háttérzaj leszááál, tv felhangosít és a 31. szülcsinapcsi alkalmából, muszáj lesz esnie valami értékes dolognak
-
gyurkikrisz
őstag
Teljesen egyetértek. Ha Rainbow Six: Siege-ben ki alt+tabolok, akkor semmi nem történik, és semmi fekete képernyő/lassulás nélkül visza is tudok rá váltani. Ehhez képest, ha CS-ben alt+tabolok ki, akkor a hang vagy beakad vagy nem, és olyan lassan tudok rá visszaváltani, hogy ha a kör elején váltok az asztalra, akkor imádkoznom kell, hogy tudjak még vásárolni.
-
Redneck
nagyúr
Ok értem, jogos. Nekem elég lenne két apró változtatás. Bírnám ha nem rakna össze 15-ös pinggel 50-120 közöttiekkel, csak 50 alattiakkal. A ki-be lépkedő játékosok két okból zavarnak. Az egyik, hogyha sokan csinálják, a szerver képes laggolni, a másik, hogy az orrom előtt jelennek meg vagy épp tűnnek el emberek.
Na, ezért járok DM-re keveset.Mondjuk a közösségieket nem is nagyon böngészem, de majd fogom ha kedvem lesz egy kis DM-hez.
-
MarioAna
senior tag
Ovewatchban nagyot csalódtam, 3 hete nem jött egy confirmelt casem, pedig minden héten volt 2-3 fix WH-s és legalább egy aimbotos aki 1-2 körre bekapcsolta. Hagyom is inkább a picsába, pedig OW BANHAMMER akartam lenni, de így értelmetlen, ha másik 8 ember szerint az teljesen legit, ha mindig oda tartok WP-vel ahonnan jönnek és 28 körön keresztül sosem látják a hátadat. Vicc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged