Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Coccolino_O #26095 üzenetére
Bizony CT oldalon nagyon belenyúltak az economyba, de majd megszokjuk. Én ettől még maradok A1-nél.
Eközben RandomRambo megint fel akarja lőni az egyik accountját globalba csak pisztollyal.
-
Franklin
addikt
válasz
Coccolino_O #26093 üzenetére
Még mindig van két előnye az A4-gyel szemben: pontosabb és halk. Igaz két hátránya is: hosszabb és kisebb a tár.
Tehát az egyforma ár valahol jogos.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
zsolt200 #26082 üzenetére
Van egy olyan, hogy mennyire necces megrakni xy csapatot ( az a Betting Risk level). Ott egy leírás a meccs alatt, azaz ő személyes véleménye és még felette, hogy szerinte mennyi esélye van a xy csapatnak ( 55-45 ).
mepet: Valamikor 1 eurót nem kaptam vissza, ilyenkor akik a legtöbbel fogadtak kapják meg a zséjüket gondolom először, mert eléggé véges a kassza ilyen esetekben (90-10).
-
mepet
addikt
CSGOLounge-n fogadtam a tegnapi Dignitas meccsre. Nyertem. 0.45EUR-t raktam fel, és vártam a 0.04EUR-os nyereményemet. Viszont nem kaptam meg. Visszakaptam az eredeti skineket, amiket felraktam. Találkoztatok már ilyen buggal, vagy a lopás feature? :S
-
gytallian
tag
Nem megy az angol, szótárazok...
"Assists" on teammate kills no longer get counted in scoreboard.
Ez azt jelenti, hogy eddig ha az ellennek lefeleztem az életét, utána a társam megölte kaptam egy pontot, mostantól ez megszűnt?
-
Xero
nagyúr
Na mielőtt alszom pár órát ránéztem a dolgokra.
CZ halott.
A vicotriat kirakom a vitrinbe, mert kb semmit sem fog érni. Ezzel együtt a Tec-9 hangja komoly lett. Mint egy kéziágyú.
Az A1 valóban 3100, továbbra is szomorúnak tartom a dolgot.Tec-9-ből gyorsan vettem egy olcsó stattrakosat és egy restrictedet is. Ez utóbbit be is raktam a CZ helyére.
Az árak követik a hasznosságot:
CZ-m:Az egyik új Tec-9-em:
-
Xero
nagyúr
válasz
Zimmi91 #26084 üzenetére
Engem továbbra is az A1 bosszant.
Kevesebb golyónk van benne, a hosszabb cső miatt nehezebb vele bújni és mégis felnyomják az árát A4 szintre. Nevetségesnek érzem.A CZ-t még nem próbáltam, de különösebben nem bosszant. Úgyis csak Tec-9 helyére volt berakva. Az mondjuk zavar, hogy ott a drága cz skinem, de a nyilvánvalóan OP Tec-re most nincsen.
Még dolgozom, de mellettem megy summit és éppen Trainen játszanak. Érdekes lesz az hétszentség. Némileg visszament az 1.6 korszakhoz, de rettentő nyitott lett.
A griffinről nincsen új infom, de nem is követtem az eseményeket.
-
Xero
nagyúr
Na az új train fura lett, de elég pofás.
A CZ-t itt volt az ideje nerfelni.
Az A1 áremelése cigányság.
A desi árcsökkentés elhanyagolható.MAPS
Reintroduced Train, which has been added to the Operation Vanguard map group (available for free to all CS:GO players).
For more information, visit www.counter-strike.net/reintroducing_trainGAMEPLAY
CZ75-Auto adjustments
Magazine size has been reduced to 8 and reserve ammo is now 16 (3 mags total).
Damage has been reduced slightly.
Firing rate has been reduced slightly
The CZ75-Auto takes nearly twice as long to draw, and has an updated draw animation.
Kill reward is now 1/3.
Updated the weapon description.
Increased price of M4A1-S to $3100
Reduced price of Desert Eagle to $700
Updated the Tec-9 firing sound.
Fixed M4A1-S muzzle flash showing through smoke.
Fixed not being able to defuse the bomb in some cases where it was planted on a ledge and the player attempting to defuse was standing next to it on the ground (e.g. the fountain in Cobblestone).
Fixed a case on community servers where a player would get income after the first round when they should not.UI
Team equipment value now correctly accounts for cost of CZ75-Auto and for two flashbangs.
"Assists" on teammate kills no longer get counted in scoreboard.
Added some new holiday freeze-cam borders and the holiday cheer has been re-enabled - Happy holidays!
MISC
Gifts have been re-enabled.
Released a new set of stickers (available now as offers), and put some music kits on sale.
Fixed a few localization errors
Fixed a typo in the game mode descriptions.
Fixed several exploits in the engine. -
törölt tag
válasz
-=Vacsek=- #26079 üzenetére
Miért kell olyan ember akinek sok kése van? Nézd meg Saga-t, vagy Tweeday nekik sok van
-
breakout123
aktív tag
válasz
-=Vacsek=- #26079 üzenetére
Keresésnél rakj be balra egy any knife-ot és nézegesd az embereket. Nem néztem végig, de találtam párat akinek volt pár kése.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
breakout123 #26078 üzenetére
és h keressek rá olyanra kinek van 10 kése mondjuk?
-
breakout123
aktív tag
válasz
-=Vacsek=- #26077 üzenetére
Miért nem nézel szét csgolounge-on?
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. találkoztatok v tudtok mutatni olyan emberkéket akinek sok skinje köztük is inkább értékesebb kések stattrakos itemek vannak?
-
breakout123
aktív tag
Van egy Cloud9 (Holo) | DreamHack 2014 matricám. Várható, hogy fog felmenni az ára?
-
Arkennys
addikt
válasz
csurenzoo #26074 üzenetére
én is nem egyet figyelek. de alapvetően röhejes csapatnak tartom a myxmg-t, kb ezen a két mapon láttam lehetségesnek hogy képesek lennének nyerni, de feltételeztem egy csirkényi agyat 3dmaxnak veto terén. Ha nem akartak volna veszteni, nem ez történik, de ez az ami jósolhatatlan tényező. Ezt az oldalt is ismerem amúgy.
-
Arkennys
addikt
válasz
csurenzoo #26072 üzenetére
mostanában...nem az utóbbi pár meccset néztem, hanem általánosságban amilyenek voltak. utólag okosnak lenni könnyű, tudom én is
mellesleg a myxmg egy hulladékhalmaz, és kb semmiben nem jobb, tehát miért tettem volna rájuk? ha nem két legjobb mapjukat kapják, kissé más lett volna a helyzet
-
Arkennys
addikt
3dmax meccset nem tudom nézi e valaki. azt sem tudom meccsnek nevezzem e, mikor már mapválasztásnál olyat tesznek be maguknak, amit soha nem játszottak, ellenfél egyik legerősebb mapja, és látszik hogy nekik fogalmuk sincs a helyekről sem. Ennyire nyilvánvaló meccsdobást tán még nem is láttam.
-
gyáliSanyi
őstag
CS: Go gift-et 4 kulcsért lehetne eladni? 3-ért meg venni.
-
törölt tag
válasz
breakout123 #26066 üzenetére
Jobban kulcsokkal lehet kereskedni
-
Mclovin
senior tag
Amennyire rosszak az oroszok MM-n, olyan rossz USA polgárokkal tradelni steamen... 1 euróval ajánlottam kevesebbet kulcsokban egy késért, mint a market ár és visszakapom, hogy scammer lowballer vagyok és lemínuszolnak lounge-n 10-ről 6-ra....miközben ő meg gondolom 80%-n vette meg.
-
Slystyle
őstag
Ingyen vihető tárgyak/kuponok:
50%-os kuponok:
- Alan Wake's American Nightmare
- Enigmatis: The Mists of Ravenwood
66%-os kupon:
- The Collider
75%-os kupon:
- ClickrSteam profil hátterek:
- Fissure Chasm
- Trailer Park Dinner Time
- Soldier
- SpySzerk.: Trade linket küldjön, akinek kell.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #26046 üzenetére
Ismerősöm most tradelt 1.70 euroért egy 22 eurós játékot. Csávó odaadta neki ennyiért..
freeknight: nekem a csgolounge szokta visszahozni az árakat és azzal szoktam kifarmolni az operationok árát is
-
fmx
aktív tag
Budapesten valahol megbirom csináltatni a SS Rival egérbe a 3D-s cuccot?
-
Mclovin
senior tag
válasz
freeknight #26053 üzenetére
Nekem csak szürke item esett eddig, pedig az eurasia-t is megvettem..
-
Arkennys
addikt
válasz
freeknight #26053 üzenetére
nekem előző event és mostani alatt összesen a legdrágább skin amit adott, talán 30 centes volt
szóval ja. mindig hasonlóakat kapok énis. nekem ez is, breakout is veszteséges eddig kb
-
freeknight
őstag
Ma egy ilyen mocskot dobott a küldetés: Market
Szánalom. A vicc az, hogy a legdrágább skin, amit eddig kaptam, egy FT ak Predator volt...
A Breakoutot akcióban vettem 0,78 euróért, ahhoz képest hozott vagy 30 eurót.
Szerintem ez az utolsó operation, amire benevezek. -
Mclovin
senior tag
Ma sikerült eljutnom boreal forest gut knife ft-ről stained gut knife ww-re eljutnom. A legjobb trade-s napom eddig.
-
Arkennys
addikt
válasz
freeknight #26043 üzenetére
kinek mi a nagy tétel azért
még mindig nem mentek annyira vissza az áraik sajna
fmx: olvass vissza
-
m_dawe
senior tag
Egyre jobban tetszik a CS:GO
Hozzám képest szerintem elég jó -
vzsryl
nagyúr
válasz
Coccolino_O #26040 üzenetére
Ki lehet ismerni valamilyen szinten. Olyan, mint a nő, szeszélyes. Amúgy a Valve kavart eddig mindig bele, szóval olyan aggyal kell gondolkodni, hogy tiéd a Steam, és rohadt kapzsi vagy.
-
fmx
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #26046 üzenetére
Üdv,a tapasztalataim szerint le se sz*rják a játékokat és nem az igazi árukért akarják megvenni.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Milyen kés jöhet szóba, ha felajánlok egy 60eurós Steam játékot CODAW?
Nagyjából a Steam piac késárakkal kaphatok megegyező árat, mint amit a játék ér vagy erre ne is számítsak?
-
Mclovin
senior tag
válasz
freeknight #26043 üzenetére
Most is kaptam 3 kulcsért MW ajánlatokat, de szerintem decline lesz.
-
freeknight
őstag
válasz
Coccolino_O #26040 üzenetére
Azért jobb bespajzolni 1-2 griffint, annyira nem egy nagy tétel. Ha meg végül tényleg contraband lesz, legalább nem verjük a fejünket a falba, max örömből
Egyébként én azon gondolkoztam, hogy valakinek szúrta a csőrét, hogy ilyen olcsón tudja csak eladni a giffinjeit, és behazudott egy ilyen kamu DMCA reportot. Végülis az egész redditről indult, azért az nem a megbízhatóság forrása
Ha nem lesz semmi, az se baj, 1000 forint alatti összegről beszélgetünk, ami ráadásul nem is igazi, csak játékból kifarmolt virtuális zsé (legalábbis nálam).
-
Arkennys
addikt
hát én csóró vagyok, így csak figyelem ezt a griff ügyet
Mivel a skin szerintem nagyon gagyi, nem volt belőle egy darabom sem, amíg olcsó volt, ezt lehet elszúrtam. Tegnap olyanokat tradelhettem volna vele, hogy öröm nézni... De hát
egyébként szerintem nem jár ugyanúgy mint a howl, és bőven alatta fog maradni az ára több okból is, ha nem csak kicserélik a textúrát, hanem kiveszik játékból, akkor is.
-
DeathBat666
aktív tag
Bravo, lebuktam dupla kalarol, nova 3 ba
back to silver
Es eskuszom sasok ellen konnyebb megloni, mint ezek a novak ellen, akik csak ugy lovik az 1 hitet -
regener
veterán
Úgy utálok Nova 4-en lenni megint, berak sok AK közé és többet lövök mint ők (persze nem sokkal 1-2 kb xD) meg üvöltöznek, sírnak mindenen meg ilyenek, de a meccset persze veszítjük...
-
Mezcal
addikt
válasz
Franky2Ster #26031 üzenetére
Van ám!
Megvárod a 7 napot vagy... letörlöd a játékot.
-
Xero
nagyúr
válasz
vzsryl #26028 üzenetére
1. Tény, de a cirkusz előtti ára is lényegesen alacsonyabb volt.
2. Nem az, de ha végigmegy a dcma dispute, akkor contraband lesz (vagy rosszabb esetben simán lecserélik mindenhol).
3. Hasonlít a howl-ra, de tény, hogy nem olyan szép.Reddit linken minden info ott van. Ne légy lusta, olvass végig 1200 commentet.
-
freeknight
őstag
válasz
vzsryl #26030 üzenetére
Most vettem egy FT-t, meglátjuk mi lesz. Ha vissza is süllyed 1 euró alá, teljesen mindegy, nem ebbe a 2 kulcsba fogok belerokkanni
Várok vele pár napot, meg az m4a1 helyett most kicsit ezzel fogok menni, hadd lássak az emberek, jöjjenek csak az ajánlatok
Franky2Ster: sajnos semmit sem tudsz tenni, ki kell várnod az egy hetet
-
Franky2Ster
senior tag
Kaptam 7 nap versengő eltiltást mert épp áramszünetet kaptam és nem tudtam visszakapcsolódni.Van ez ellen gyógyszer ? Köszönöm!
-
vzsryl
nagyúr
válasz
freeknight #26029 üzenetére
Túltelített a piac. Valószínűleg rajtad kívül még 5000 ember ugyanerre készül. A cologne-s matricákkal is ráfaragtak néhányan, mivel bíztak az ár emelkedésben, de mindenki 100-asával vette, és bumm, hoppon maradtak.
-
freeknight
őstag
Nem tudom, 2 hete gondolkodtam egy FT griffin beszerzésén 2 kulcsért, de olyan rohamosan csökkent az ára, hogy inkább kihagytam. Most kicsit bánom, nagy haszonnal túladhattam volna rajta.
Most szerintem eladom marketen 2 kulcsomat, és veszek egy MW griffint belőle, amit elcserélek valami nagyon kemény skinért (látom, hogy lounge-on ilyen asimovokat, meg késeket ajánlgatnak érte
)
-
po1son
addikt
Nah kinek milyenek a megérzései?! Érdemes Griffinből kicsit betankolni?!
-
maathe
senior tag
Elég régi trükk...
-
rinsz
tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelne egy Dota 2-es cucc irjon rám mert elcserélném 5 cs go ládakulcsra.
A Dota 2-es cucc market ára 52euro.
-
PAUBEN
tag
Sziasztok megint!
CPL mousefixet vagy MarkC mousefixet egér driver telepítése előtt vagy után csináljam? vagy teljesen mind1 ?
-
Xero
nagyúr
válasz
langward #26017 üzenetére
Silver problems.
Amugy nyugi, meg nem fix hogy ebbol is aranyat csinalnak.Szerk: Nem akarok okoskodni, de mar amikor megjelent ereztem hogy igy fog jarni. Ugyan ugy M4 es ugyan ugy hasonlo figura volt. Par hete agyaltam is egy beszerzesen mondvan A1-es vagyok, de pofas es olcso.
Ettol fuggetlenul a partvonalrol figyelem az esemenyeket. -
SRII
őstag
válasz
m_dawe #25968 üzenetére
szia! ez nem az ,hogy megvetted a vanguradot és azért vagy átmeneti tiltásban? mivel megszabja az adott kiegészítő játék mikor milyen időközönként csinálhatod meg a pályákat??
Na de erre visszatérve:
Ugye megvettem a vanguard kiegészítőt és a vele járó küldetéseket is.
Csinálgatom a küldetéseket, egyszer csak átmeneti eltiltás!!!! mi az anyád....
Jó, mondom magamban, megyek egy másik részre ott folytatom a küldetéseket, csinálgatom csinálgatom, egyszer csak nem tudok egyik küldire sem belépni(nem tudtam elindítani) mondom mi az isten ez HELLO!
Jobban szemügyre vettem a dolgokat!
Megveszem a játékot hivatalosan, ha azért van eltiltás amit Xero írt Új accountos rankboosterek visszaszorítása a cél vele. Mondjuk akik komolyan csinálják azoknak úgyis van 10 szóval kb haszontalan.akkor elmennek a francba, nem azért vettem meg a játékot ,hogy bizonyos időközönként játsszak vele!!!(hanem amikor nekem kedvem szottyan!) ez nem volt leírva mikor megvettem a játékot!
A másik, kihúzzák a lóvét az ember zsebéből, nem is baj, ez ezzel jár (ez a játékipar)de ha már megveszem a kiegészítő csomagot IS és a vele járó többi rész , akkor had csináljam már ahogy amikor jól esik, a francba is!
Erre 2 nap van vissza a következő küldetés eléréséhez! MI VAN?
lehet függő lettem (ha még szarul is megy) de ez nem fer szerintem! -
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #26011 üzenetére
Itt buggyant ki a dolog. De lehet mégsem fut át a dispute. Röhej nézni milyen tradek futottak le tegnap.
-
Xero
nagyúr
Ezért ne csalj 20.000$-os accounton. Jaj de röhögök.
szerk: A Griffin pedig úgy néz ki a howl sorsára jut. Aki tud/akar még most vegyen belőle.
-
PAUBEN
tag
Sziasztok!
Valaki használja ezeket indítási opcióban? vagy vmi mouse fixet?
-noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd -
Kempeti
tag
Valakinek m4 griffin fn eladóba?
-
gyáliSanyi
őstag
"Szóval röviden ami befolyásolja a rankot:
Jelenlegi ELO Pont (rank)
Kör győzelem/veszteség
MVP-k"
[link] -
fmx
aktív tag
Ja az most veszem észre.. Csináltam egy másikat
Én full komolyan gondolnám ezt az egészet..Szerintem nem rossz ötlet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest