Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
joe-ker
üzenetére
Én egy "fegyvert" használok egyelőre a csalók ellen (miután már 100%-ra tudjuk, hogy csalnak), kör elején veszek egy molotovot, aztán megölöm magam vele, vagy vertigo-n kiugrom az épületből
Csak az kellene, hogy mindenki csinálja a mi oldalunkon, akkor gyorsan lemennek a körök, ölni se tudnak. Ha mindenki így tenne, hamar megunnák a semmit a csalók. -
Vismajor01
addikt
válasz
joe-ker
üzenetére
Nincs köze hozzá, azért kaptad mert trágár voltál és személyeskedő, és ezt reportolták. Most az mindegy hogy ki kezdte v h igazad volt e
Örülj hogy itt van ilyen egyáltalán. Apexből engem perma bannoltak egy beszólás miatt, amikor a csávó sokkal többet és cifrábbakat mondott -csak ő voice chatbe én meg írásba mert épp nem müködött a mikrofronom.
Azt meg reportolni se kell, detektálják és repül a ban.
-
Spet
addikt
válasz
joe-ker
üzenetére
Hat igen, ilyen ez a rendszer.
Mondjuk en voltam olyan elvetemult honfitarsammal (2 pohar whiskey utan), hogy elertem nala a 12 eves sikitos kislany kitorest annyira rossz volt a masodik random meccsen torteno osszehozatalnal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Termeszetesen angolul kommunikalva, direkt eros kelet europai akcentussal

-
joe-ker
senior tag
válasz
joe-ker
üzenetére
Helló!
Köszönjük, hogy visszajelzést küldtél be közelmúltbeli versengő eltiltásodról. Továbbítani fogjuk ezt az információt áttekintésre a CS:GO csapathoz.
Tájékoztatunk, hogy nem fogsz újabb választ kapni erre a segítségkérelemre. Bár a CS:GO csapat egyedi kérdésekre nem válaszol, áttekintik az ilyen módon beküldött segítségkérelmeket.
Nyugodtan válaszolj erre a segítségkérelemre bármilyen további visszajelzéssel, amit szeretnél megosztani a versengő eltiltásodról. Bár a segítségkérő jegyek aktivitás nélkül 14 nap után automatikusan lezáródnak, a segítségkérelmedben levő visszajelzés elérhető marad megtekintésre a CS:GO csapat számára, és továbbra is fiókodhoz lesz társítva.
Steam Support
-
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
joe-ker
üzenetére
Eddig azt gondoltam hogy a Source nem volt 1.6-os egyáltalán. Ezt a kis videót nézegetve totálisan elkapott a régi 1.6-os feeling és a CS:GO-t látom teljesen idegennek az eredetitől.
Ettől függetlenül szeretem, de már bánom hogy kimaradt a Source, vagyis megmaradt a kipróbálás szintjén.
Én 5.2 bétától 1.6-ig, de a CZ-t is toltuk mellette, főleg LAN-klubban. A Sourceot pedig csak kölcsön accounttal és ismerősöknél.
-
Slystyle
őstag
válasz
joe-ker
üzenetére
Múltkor én is belekezdtem egybe, annyi, hogy én kibontottam a pak fájlokat a textúráért és az UV-t szerkesztettem (anno Cry2-ben is így csináltuk), de valahogy már nincs türelmem ilyesmihez. Majd talán kis pisztolyokra ráállok, azokat könnyebb szerkeszteni, aztán hátha megjön a kedvem a nagyokhoz is.
Amúgy kell ott a több ezer szavazat is, mivel rengetegen csinálgatnak skin-eket. Gondolom a top megszavazottak közül kerülnek be a Valve által kiválasztottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1