- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Slystyle
őstag
Elég szoros meccs volt a NiP vs. VG, várom a következő meccset.
Továbbá, két nap intenzív DH nézés utána (20-30meccs) kaptam egy ládát, ki is nyitottam. Nekem tetszik a kis skin és a Bizon-t szoktam is használni.
Más: Valakivel volt már olyan, hogy derank-elt nyert meccs után? Tegnap játszottam 3 meccset, abból az első kettőt nyertük és derank-eltem, aztán a 3.-at vesztettük. Hogy megy ez most pontosan?
-
bladegery
senior tag
az elso map megvan, majdnem 90 ezer nezo
-
Arkennys
addikt
válasz
Arkennys #4091 üzenetére
szerintem jót nézek. Átmentem közben másik streamre, német kommentátoroktól falramásztam. Bár angol se jobb. Minek kell ennyit pofázni? Hótt idegesítőek
Le is némítottam, mert becsavarodok tőlük.
blade: köszi a tippet, így hátha drop is lesz, és nézem a meccset is. mindkettő jó dolog.
-
Rison77
senior tag
Mitől van az, hogy 10 játékból 9-ben full botok ellen vagyok, amikért még csak drop sincs(vicces is lenne). Ennyien játszanák a játékot?
-
-
szilva01
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valaki meg tudná-e nekem venni a játékot (most látom hogy 2,79)? Forintban tudnék érte fizetni, sajnos euróért nem tudok online vásárolni.
üdv: szilva -
Arkennys
addikt
nem CS-be belépve nézni lehet azt tudom. Dropozást elérni így lehetetlen, jól sejtem?
-
lemusz
addikt
GOTV-n keresztül is vannak droppok? CS reinstall volt és idle szerókra nem enged be engem, mert: "missing map" ... inkább hltv-n nézném a meccseket, de közbe jó volna kapni vmi jó cuccot.
-
bladegery
senior tag
Szerintem innen erdekelne a legtobb embert ugyhogy, kirakom az elso blogom.
Ja es jo dreamhack nezest mindenki! Mingyart kezdodik a nagy meccs! -
Mate
nagyúr
válasz
csubakka2141 #4079 üzenetére
Szerintem érdemes ráraknod 5€-t. Egy, hogy el fogod tudni költeni ha arról van szó, kettő, másképp ha jól tudom nem fogsz tudni piacozni.
-
Arkennys
addikt
válasz
csubakka2141 #4079 üzenetére
szerintem nem igazán...max itt vagy steamtrades-en bizniszelj valakivel bundle maradékodért ha van, vagy hasonló dologért, ami nem walletes
-
csubakka2141
csendes tag
Még egy kérdés, hogy steam pénztárca nélül nem tudom valahogy megvenni a Operation Bravot? Mert akár weben akár játékban nézem minimum kér, hogy tegyek rá 5€-t, de nekem csak azért 75 v valamennyi centért kellene a DLC.
-
Mate
nagyúr
Azért durva, hogy a souvenir láda ára 1 nap alatt 15€ csökkent
Tegnapi meccsen is kidobott közel 3000-et.
Arkennys: Hát túl sokat nem fog drágulni. Eszméletlen sok ládát dob a gép. Tegnap talán minden 20. ember kapott egyet.
-
válasz
Hunbeast87 #4071 üzenetére
Vegyél fel steamen, nem biztos, hogy tudok segíteni, de nem akarom itt szétfloodolni a témát:
addam@counter-strike.hu -
bladegery
senior tag
válasz
csubakka2141 #4070 üzenetére
de akkor vedd meg jatekban, fomenuben megtalalod. mondjuk ugy valamivel dragabb, de nem sokkal.
A dropok: fegyver skinek esnek a meccsek vegen, amit vagy hasznalni, vagy a piacon eladni tudsz.Hunbeast87:
nekem is 8-am van es nem csinal ilyesmit. -
Hunbeast87
senior tag
Lassan spam-nak érzem, hogy ennyiszer felteszem: de tud valaki érdemleges megoldást a csgo.exe működése leállt hibára? Semmi eredmény. Előfordulhat, hogy a Winfos 8-at nem szereti? Másik Windows telepítése nélkül erre vmi megoldás?
Bladegery-nek köszönöm az ötletet, de sajnos nem jött be. -
-
bladegery
senior tag
válasz
csubakka2141 #4068 üzenetére
mindenkeppen!
a piacon mar 85 centert van, tobb palyan jatszhatsz, es tobb droppot kapsz! -
csubakka2141
csendes tag
Sziasztok! Előbb vettem meg ezt a játékot steamen, mivel akciós volt és amúgy is szeretem a CS-t. Azt szeretném kérdezni, hogy megéri-e megvenni azt az operation bravo dlc-t? Mi újat hoz?
-
Andris837
senior tag
Reggeli fun, egész jól ment.
14:30-ig nyugodtan írjatok, ha van kedvetek játszani. TS van, ha úgy van még szervert is tudok indítani IRC warhoz, bár az kicsit más szint.
-
BigBlue69
őstag
válasz
Joe Swanson #4058 üzenetére
Te amugy is megmondtad már steamen..
Csak mondom 2 ember a biztos
-
BigBlue69
őstag
Sima palyan is adhat bravo ladat? ertsd pl dust 2
-
-
Mate
nagyúr
Kerüljenek már be a játékba, akarom őket
-
Xero
nagyúr
-
lemusz
addikt
Helo! Nem tudom melyik másik topikba kellene ezt a kérdést feltennem, szóval itt teszem:
Tervezek venni karácsonyra egy SSD-t. Valszeg egy 60gigás Kingston lesz, amire ugye ráfér a rendszer, az apró programok és úgy számolok, hogy bele kellene férnie a steam-nek is a CSGO-val együtt, anélkül hogy így is elérné a 80-90%os kihasználtságot az SSD. Namármost hála a CSGO droppoknak, eléggé megszaporodtak a játékaim a steam-ben...
és itt jön a kulcskérdés: Meg lehetne-e azt valahogy oldani, hogy a steam és CSGO az ssd-re kerüljön, a többi steam játék pedig a régi hdd-re?
-
BigBlue69
őstag
En (is) ma vettem meg a jatekot. regi cs:s jatekoskent. es ink azert irok most ide mert bravo pass is kapott leertekelest!
-
pr1mzejEE
addikt
Dobott valami kék fiveseven-t
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4033 üzenetére
14:30 rémlik. Bár nem tudom milyen időzóna van megadva. Elvileg Svédországban van a verseny, remélhetőleg az időpontok ottaniak.
-
Mate
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #4029 üzenetére
Nem tudom mit hova linkeltél én simán beléptem CS-be és ott nézem
NIP játszik ma?
-
Hunbeast87
senior tag
Nem tom, lehet hogy én b*szarintottam el vmit. Twitchen linkeltem a Steam accom és ennyi.
Elég, nemde? Nézem a meccseket, elég jókDe az, hogy mindig behal a CS:GO ezzel a csgo.exe működése leállt hibával, már kezd kicsit felb*szni agyilag -.-
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4027 üzenetére
Nekem eddig 3 esett.
Ebből 1-et kinyitottam, gyakorlatilag el is buktam ezzel, mert szar ami benne van.
1-et eladtam 20€-ért.
Mostanit is megpróbáltam eladni, de halott a piac.Igazából 10€ körül kapsz ha eladod (és jó lesz végre a piac), míg ha kinyitod nagyot kaszálhatsz, de el is bukhatod a 10€-t.
Ha meg akkora a nyomás, hogy nyiss vagy ne nyiss, akkor add oda
-
adamkaa777
senior tag
Esett is láda megéri kinyitni vagy inkább eladni ?
Szerk azthittem kulcs kell hozzá erre véletlen kinyitottam hát nemérte meg -
Hunbeast87
senior tag
A legjobb úgy nézni GOTV-n hogy kifagy közben...sajnos nem vezetett eredményre a leírt ötlet, így sztem törlésre kerül ez a game...
-
Mate
nagyúr
Nem tudjátok, hogy pontosan hánykor kik fognak játszani?
Ma lezavarják az összes csoportmeccset nem?
Holnap meg elődöntő és döntő, ügye?
Csoportok hogy állnak?
-
Mate
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #4023 üzenetére
Mint egy sima láda vagy fegyver. Egy fekete téglatest alakú kis doboz lesz ott.
-
Mate
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #4021 üzenetére
Mármint micsoda?
-
Hunbeast87
senior tag
Abszolút nem vágom....megjelenik új tételként raktárban?
Nekem eddig semmi -.- -
Mate
nagyúr
Eléggé elszabadult a pokol a ládadobálgatás terén. Elmúlt mérkőzéseken kb. 200-300 láda max amit szétdobtak, most meg lesz 1000-1300 mire vége.
-
bladegery
senior tag
ideje szolni a haveroknak, kaptunk egy -75%ot.
-
pr1mzejEE
addikt
Egyébként az oroszokra visszatérve
tényleg nagyon idióták (persze akad normális), de legalább bővítették az orosz szókincsem +1 szóval, ez pedig a : szuká
biztos valami kedvesség lehet.
De amúgy tényleg, voice chaten is csak annyit hall az ember tőlük, hogy "omájgádd fáking njubz szukáá" .. -
Slystyle
őstag
válasz
adamkaa777 #4008 üzenetére
Ha GOTV-n nézed, akkor alapból esélyes vagy. Ha pedig Twitch-en nézed a hivatalos stream-eket, ahhoz a Twitch acc-od hozzá kell kötni Steam-hez, hogy esélyes lehess.
Én tegnap meg ma szinte "minden" meccset megnéztem és egyetlen egy dropom se volt. Viszont láttam olyat - valami Spray and Pray volt a srác neve- , hogy 4 meccset nézett, amit én is és az első pár körben már kapta is mindnél a drop-ot.
Személy szerint semmit sem ér maga a láda ahhoz képest, amiket el lehet tanulni a pro játékosoktól. Ha dob, akkor örülök, ha nem, akkor sem dől össze a világ.
#4010: Minden kör elején dropol x mennyiségű ládát. Minél többen nézik az adott meccset, annál több a drop. Volt olyan meccs, mely folyamán ~500 láda talált gazdára.
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #4008 üzenetére
Igen. De csak a 2013 DreamHack SteelSeries CS:GO Championship meccseken dob.
-
adamkaa777
senior tag
Ha nézek online meccset akkor tud droppolni ládát ? vagy hogy is van ez most ?
-
Mate
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Asztalos klub
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest