- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
tetszik a hozzáállásod.
-
30z.Samu
titán
Nem is kell felhúzni az accom, magam akarom megtenni, ameddig a képességem engedi.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Pénzzel megpróbálok jól bánni, kevlart veszek mindig. Mint írtam korábban nem vagyok rang hajhász, nem akarok Global lenni vagy ilyesmi, de a Silver-t jó lenne túllépni. Ha Nova 2-3 körül mozgok, nekem az már elég. "Összehozott" csapat szokott lenni, csak nyilván nem mindig ér rá mindenki, amikor én. Szóval van, hogy idegenekkel játszom, akikkel vagy sikerül összedolgozni vagy nem. -
vakeszqe
csendes tag
@30z.samu
Én 1.6-ról váltottam ismerősökkel GO-ra föél évvel a megjelenés után nagyjából. Akkor kala2 szintre dobott be egyből és sasig elmásztunk,majd 1 év kihagyás mindenki hagyta a játékot sul, stb. Én újra próbálgattam dmgszintre dobott be akkor kimentem egyedül sasig meguntam és megint egykihagyás majd rank update után vissza akkor kala1-re ledobott és azóta nem is veszem komolyabban az mm-et. El kell dönteni ha leülsz mit akarsz.Hacsak mászni felfele akkor fusztráló az egész ha buksz. Leülszjátszol és élvezed hogy kikapcsolódhatsz. Szoktam játszani sas ismerősökkel is és ott azért kevésbé szarokbele hozzáállással játszom. És bőven hozom a csapat szintjét. Azt mondom hogy inkább élvezd ki ahol vagy. Ha meg ki akarsz jutni dm-dm-dm. Gránátokat megálmodból felkeltve is tudjad. Meg a játékintellegencia fejlesztése. Amit említetettél is,hogykinézel valaholbármi popflashnélkül meg egyenest hülyeség. A saját csapatoddal szúrsz ki ha meghalsz. Tudni kell mikor kellpasszívan játszani helyezkedni. Glhf
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Leginkább read only vagyok a fórumon, de a rangrendszer témához hozzátennék pár mondatot. Világéletemben codoztam, pláne az 1 és 2 volt a favorit. Nemrég vásároltam meg a CS-t, de eleinte csak DM-eztem, videókat néztem, olvasgattam, recoilt gyakoroltam az arra való műhely mapokon. Aztán elkezdtem az MM-et, csakis soloban, mert haverok közül senki nem csézik, max 1.6ozik. A 10 win után n2-be dobott, amiből hamar lecsúsztam n1-be. Onnan olyan 50 mm után Silver elit, de 2 meccs után vissza nova1 és utána nova2, ami jelenleg is van nyolcvanegynéhány nyertes meccs után, 170 órával. Laptopon jatszom, átlag 90 fps körül, minden minimumom és igy is csak rajtam múlik, hogy feljebb jutok vagy sem.
-
skL86
tag
válasz
default.
üzenetére
Nem olvastam el az összes panaszkodást, de abban tuti biztos vagyok, hogy ha valakinek jó az aim-je, akkor nulla csapatjátékkal is simán nova-kala szintre tudja lőni magát. Szívesen megnézném az utolsó 8 meccs statisztikáját, hogy akkor pontosan mennyit is lőtt az illető, mert nem tudom elhinni, hogy top fragerként nem dobja ki silver -novából..
A fenti ajánlatomhoz annyit, hogy ilyet korábban már írtam, de akkor magánélet miatt több hónapig nem jártam prohardverre, így nem tudtam ezzel foglalkozni. -
-
skL86
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Az ellenfelek ugyanazokkal a problémákkal küzdenek mint te, 200 meccs után oda fog tenni, ahol a helyed tuti biztosan, ez a nagy számok törvénye. Szívesen adok ismert phs arcoknak egy kölcsön accot, hogy kipróbálhassák magukat dupla sas rangon, de garantálom, hogy gyorsan felébrednek.. Ugyanúgy szívességi alapon szintén húzok pár szintet bárki accountján, de előre szólok, hogy nem ez a megoldás.
-
expander
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
nem vagom, hogy hogy lehet valaki silver, es hogy nem lehet onnan kijonni. 2 ismeros most vette meg a jatekot, es alapbol silver4-be rakta oket a 10nyertes meccs utan, es utana par meccs mulva fel is dobta oket SEM-be. ugy, hogy eletukben nem lattak meg CS-t. en is vegigjartam silver es nova kivetelevel mindent, volt amikor jo csapatot kaptam, volt amikor griefereket, mert ragelo 14eveseket, de ha jobb vagy, mint a jelenlegi rankod akkor fel fog dobni. attol, hogy van koronkent 2 exitfraged, vagy barmilyen mas total haszontalan, es a vegen 40-15-ben zarsz, attol meg nem vagy jobb, mint a jelenlegi rankod. ezzel tudsz 1-2 szinttel feljebb kerulni, de hosszutavon ugyis vissza fog dobni. az elo rendszer szolgal alapjaul a glicko1-2nek, es meg ez is tovabb van folyamatosan finomitva, hogy tuti legyen. szoval egeszen biztosan sokkal tobb tenyezo van, mint a full haszontalan mvp, meg a korok aranya. ha a hs rate nem is, de az adr-ben szinte biztos vagyok, hogy benne van. en sem vagyok egy mad fragger, de az adr-em az elsok kozott szokott lenni, akkor is ha eppen fragben utolso vagyok. ha megis ugy erzed, hogy jobb vagy, mint a tarsaid, akkor valtoztass a jatekstilusodon, es ne a fragekre menj ra, mert ez a jatek nem arrol szol, ezert is van toppon mar majdnem 20eve.
egy kis edit az elso mondatokhoz:
biztos, hogy a kevlar a legelso amit megveszel a kor elejen? ha nincs penzed legalabb egy fustre+flashre, ne vegyel m4et, inkabb csak egy umpt. allj meg vagy guggolj le ak/m4-el ha losz.ne a foldet nezd. figyelj a hangokra (meg a radarra), mert tobb infot adnak mint a szemed
ha ezt a 4-5 tanacsot betartod, es van 2 kulon kezed amivel tudod nyomogatni a billentyuzet gombjait, a masikkal meg mozgatni az egeret, akkor siman ki tudsz jonni silverbol

es nem, nem szopatni akarok semmit, de vegigneztem most 3-4 meccset az ismerosoknek, es tenyleg eleg ennyi
-
30z.Samu
titán
válasz
AllTheBest
üzenetére
Azzal tisztában vagyok, hogy nem vagyok Global szintű...
Viszont egy Nova 3-4-et érzek magamban. Pláne úgy, hogy amikor játszom haverokkal (Novák 1-4-ig kiterjedően) partiban vagyok a meccsen és sokkal normálisabbak az ellenfelek is. Tudom, hogy fejlődni kell, igyekszem a csapatot előrrébb vinni akár úgy is, hogy az infó miatt kinézek valahova, ahol tudom, hogy simán lelőhetnek. De szeretnék kikerülni a Silver közegből, nem akarom megpályázni a Global Elite-et, mert tudom, hogy az esélytelen. -
AllTheBest
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
No offense...
Egész jól el tudja találni szerintem a rendszer azt, hogy ki milyen rangba való, Én kb szeptember óta kala2 és nova 4 között mozgok, attól függően, hogy mennyire szarul lövök épp, vagy milyen szar csapatot kapok ki. Én úgy is gondolom, hogy ez nekem megfelelő szint, mert nem tudom komolyan venni a játékot... Dobott már lejjebb úgy is, hogy 25/10 volt a kd arányom, csak egész egyszerűen vesztettünk.
Ha nem abban a rangban lenne a helyed, akkor már rég nem ott lennél. -
30z.Samu
titán
válasz
expander
üzenetére
Nem gondolom, hogy ez konkrétan nekem szólt, de azért reagálok rá. Én nem fogtam a csapattársakra a vereséget, kikaptunk, van ilyen, nem mindig adja ahogy kell. Én a rendszer miatt bosszankodtam, hogy már két meccs után visszadobott. Az SE-ben pedig volt 6 vereségem és még mindig nem dobott le S4-be. Ezt furcsálltam.
-
expander
senior tag
ha naponta lejatszol 2 meccset, akkor kb 1 honap utan, egeszen biztosan ott leszel ahol a helyed van. nem tokeletes a rendszer, de ~90%os pontosaggal jol lovi be a rangokat (szerintem). ha 3 naponta jatszol 1 meccset, akkor ne vard, hogy biztosan oda fog tenni ahol jo vagy. sokat losz, de megis kikap a csapatod? probalj meg csapatban gondolkozni. attol, hogy te lotted a legtobbet, nem biztos, hogy te vagy a csapat legjobbja. ha tenyleg csicskak, akkor inkabb segits nekik granatokkal, vagy valahogy mashogy, minthogy beugrasz elejuk el letursz 3 embert es meghalsz. na ezert vagy te a lista elejen, de ettol meg bukjatok a koroket... az meg, hogy nem tudsz kijonni valamilyen rangbol, csak a te hibad, ne fogd masokra, inkabb probalj meg fejlodni. eleg sokan vegigjartuk itt ezt a folyamatot, siman meg lehet csinalni oroszokkal is a soloQ globalt, 80fpsel meg teszkos egerrel...
-
szebe
addikt
válasz
default.
üzenetére
Misleading guide-ot nem szerencsés linkelni

Topkommentet érdemes olvasni: [link]
(snow, ezt berakhatnád összefoglalóba is akár, mert időről időre előjön)NEM tudjuk hogy pontosan hogy működik a rendszer, és gyanítom hogy nem is fogják elárulni. Találgatni lehet, csak nem érdemes.
De mindig megkapom hogy a glicko-2 végülis ugyanaz mint az elo.

-
Franklin
addikt
Az útmutató szerint a leggyorsabb módja a szintlépésnek, ha 4 nagyobb rangúval összeállsz akik engedik, hogy te legyél az MVP minél több körben, tehát te plantolsz/defuse-olsz a legtöbbet és persze minél több kört hoztok.
-
Franklin
addikt
válasz
default.
üzenetére
HA ez igaz, akkor két dolog számít a ranknál: a nyert/bukott körök száma és az MVP.
Minden nyert kör magasabb rank felé visz, minden bukott kör lefelé visz. Annál nagyobb mértékben, minél nagyobb a két csapat közti különbség.
Nem számít a kill, nem számít a pont, csak nyerjétek a köröket. Nulla fraggal is lehet szintet lépni, ha nyer a csapat. Illetve hiába fragelsz minden körben akár 4-5-öt, ha bukjátok a kört, derankolni fogsz.
Ha pedig MVP vagy (tehát a legtöbbet tetted hozzá a körhöz a játék szerint, pl. defuse vagy plant), akkor még több pontot kapsz (nem játékbeli pontot, hanem a ranklépéshez szüséges pontot).
-
-
default.
őstag
-
30z.Samu
titán
Elméletileg van valami rendszere ennek...elméletileg. De most kicsit elvette a kedvem az egésztől. Más nagyobb rangban is veszít 5-6 meccset és nem derankolják. Engem meg most 2 meccs után kapásból...nem vagyok rang hajhász vagy ilyesmi, de azért a Silver-ből jó lenne kikerülni. Főleg annak tudatában, hogy amikor haverokkal megyek Nova meccsekre, akkor partiban vagyok velük.
-
30z.Samu
titán
Hát komolyan nem értem ezt az ELO rendszert...SE-ben több lose-om volt és nem derankolt. Ma feldobott SEM-be, játszottam még, mert úgy voltam vele miért ne. Két meccset játszottam, mindkettőnél kikaptunk, de nekem volt a legtöbb MVP-m, meg csapaton belül nekem volt a második legtöbb frag-em. És most derankolt...a legutóbb három meccs után derankolt, SE-ben pedig volt vagy 6 vesztett meccsem és nem dobott le S4-be.

-
lemusz
addikt
-
Redneck
nagyúr
válasz
xEon1337
üzenetére
Így logikus, de én ebben az iparágban már semmin nem lepődök meg!

Már csak az a kérdés hogy a reddites poszt milyen és mennyire pontos mérésen alapul, illetve az, hogy miért csak 120 Hz-ig volt elhanyagolható az input lag...Szerk:
Részemről itt abbahagyom a témát, sajnos nem áll rendelkezésemre elég információ vagy tapasztalat.
Ettől függetlenül ezt a kis offolás megmaradhatna, van akit érdekel, főleg ha CSGO miatt akar új monitort!
-
Redneck
nagyúr
Azt hittem hogy a 144Hz G-Sync monitorok annyi delláért 144 Hz-ig képesek a szinkronra. Ha nem akkor, akkor marad a "sima" 144 Hz + képtörés. Ekkora képfrissítésnél már a tearing sem olyan látványos, persze ez fps függő. 30-75Hz között nekem elég lenne a képtörés nélküli IPS, de nem veszek ezért AMD kártyát és FreeSync monitort.
Szerk:
Monitoros fórumban már kérdeztem. 22-24 col, FullHD, IPS, 30-75Hz G-Sync. Van?
Nincs
Pedig tuti bankot robbantanának vele...
CSGO-ra persze 144Hz kell. -
adise
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Pedig de, mivel a freesync gsync általában max 70Hz körül mukodik a változo Hz. Talán 30-70 között. Ekkora FPS-el tök értelmetlen az egész játék. Az input lagról nem is beszélve. Ha mindenféle sync nelkul lockolod 144-re már akkor is lessz input lagod. CSére mindeképp a 144hz a választás és annál több fps, ha nem birja a gép, akkor elöbb érdemesebb gépet fejleszteni, mint a monitorra költeni a ~100k-t. Persze minden más játékra meg jó lehet. De egy 144hz, gsync/freesync monitor ami még akár lehetne IPS is, az horror árban megy, ha egyáltalán van már.
-
Redneck
nagyúr
válasz
martin.p
üzenetére
Ezek a szinkronizációk egy adott tartományban képesek a kiszámolt képkockákat a monitor dinamikus képfrissítésével szinkronba hozni. Szerintem igazán nagy érdemük a direkt vertikális szinkron.
CS-től függetlenül, a képtörés jelensége, szerintem borzasztó zavaró, ugyanakkor nehéz megszüntetni. Ha nincs meg a kellő képkocka sebesség, akkor akadást/mikroakadást vagy képtörést látunk, a szinkronizáció típusától függően.
Valakit nem zavar, engem sajnos nagyon.
martin.p: A te megjelenítőd esetén nem tudom mi a szitu, a FreeSync késleltetését továbbra sem tudom.
Ha nincs delay és 64 ticken játszol jó lehet szinkronnal, de 128-on csak kikapcsolva ajánlott.Egyébként amit nem értek a reddites posztnál az a képkocka limitálás. Elvileg a G-Sync egy erre a célra gyártott plusz készülék a monitorba építve. Ezek szerint nem lehet valami komoly eszköz ha manuális, szoftveres korlátozásra szorul a delay csökkentéséhez. Vagy csak szimplán 120-Hz-ig működik. Tényleg nem tudom, ez csak elmélet, a spekuláció alapja pedig csak egy reddit poszt.
-
martin.p
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Igen, egy videóban látott példát hoztam fel, elnézést.
Meglenne arra is az FPS, szóval teljesen mindegy, hogy hány Hz-ről és FPS-ről beszélünk jelen esetben. A kérdés igazából az, hogy a monitor frissítési frekvenciáján felüli FPS esetén van-e értelme Freesyncet használni?Redneck: 144 Hz-es megjelenítő esetén 144+ fps-nél (minden esetben!) jónak kell lennie. Itt már csak az új szinkronizációk késleltetése (ha van) lehet az egyetlen változó.
Mindenhol máshol azt írják, hogy ha nem tudja a számítógép fixen tartani FPS számban a monitor maximális frissítési frekvenciáját, akkor van értelme a Freesync technológiát használni, mert kicsit folyamatosabb lesz tőle a kép. Szóval... most kicsit én is összezavarodtam.

Ráadásul, amit küldtél linket, az alapján nekem pl. 70-re kellene korlátozni az FPS-t, ami igencsak kevés, így talán simán feláldozható a Freesync, a több FPS érdekében. -
Redneck
nagyúr
Szerintem nem, de ez csak az én véleményem, és én nagyon rá vagyok fagyva a smooth gameplayre, de egyelőre csak singleben. Nem lenne rossz folyamatosan 144 fps-sel tolni a CS-t olyan megjelenítőn ami mindig képtörés és plusz késés nélkül mutatja a játékot.
Ezt találtam, reddit, nem komoly tesztoldal, fenntartásokkal kezelendő.
Szerk:
Ezek szerint ilyen kijelző nincs, de 120 tickrates játékokig (pl BF4) vagy 64 tickes CS:GO-ra még jó lehet a G-Sync.adise: Én már annak is örülnék, ha lenne 30-75Hz között működő, nem ívelt, G-Synckel felvértezett jobb panellal (nem TN) szerelt FullHD monitor. Megvenném. Nem akarok pró lenni, és nyilván CS-re 144 Hz a jó, de nekem elég lenne egy olyan is, csak full smooth legyen.
-
Redneck
nagyúr
válasz
martin.p
üzenetére
Most megkavartad a lapokat. 144 Hz-ről kérdeztél és 72 fps-ről beszélsz. 144 Hz-hez több kraft kell, de elméletben egy 144-es FreeSync vagy G-Sync monitornál, ha mindig tudja a hardver a 144+ fps-t, jónak kell lennie. Nem tudom ezeknek a technológiáknak mekkora delaye van, igaziból az lenne a lényegük hogy ne legyen.
Véleményem szerint ha a szerver 128 mintát tud fogadni másodpercenként, és a kliens illetve a hálózat, ezt minden esetben kommunikálni tudja, 144 Hz-es megjelenítő esetén 144+ fps-nél (minden esetben!) jónak kell lennie. Itt már csak az új szinkronizációk késleltetése (ha van) lehet az egyetlen változó.
Ez persze csak elmélet.
Szerk:
Azzal a beállításal, csak 64 tickes szerver esetén vagy rendben, 128-on már hátrányban vagy a 144 Hz-es megjelenítőkhöz képest. A FreeSync delayt itt sem kalkuláltam be, nem tudom mennyi. -
martin.p
tag
Köszönöm a válaszokat. Tegnap este én is utánanéztem különböző fórumokon, hogy a Freesync, illetve a G-Sync milyen hatással van a játékokra. Valamiért azt hittem, hogy egy 200+ FPS-nél is segít ez a szinkronizáció, és folyamatosabbnak tűnik majd a kép.
Igazából egy pár éve láttam CS:GO-s eseményen, hogy ettől majd minden játék smooth lesz, de kicsit megkésve kellett rájöjjek, hogy ha 200-300 körüli FPS-em van, akkor szinte teljesen mindegy. Nem is vettem észre jelentős változást, talán csak akkor, ha korlátozva volt az FPS pl. 72-re, ami a monitor frissítési frekvenciája. (Ekkor az előző monitoromhoz hasonlítottam, ahol szintén a monitor frissítési frekvenciájára korlátozták.) De mostmár értem: Ha kevés az FPS, akkor Freesync on, ha 72+ fixen, akkor off.A monitorom egy SF350-es Samsung, ami 72Hz-et tud, és a Freesync is ehhez van igazítva.
-
Redneck
nagyúr
válasz
martin.p
üzenetére
Engem is érdekelne. Elvileg nem kéne input lagos legyen, ha mindig 144 fps-t tud a rendszer. Ezek a képfrissítéshez igazítják a képkockákat, tehát minden frissítésre jut egy. Elméletben frankó, de még nem próbáltam. Ha az elmélet működik, nemcsak smooth, de input lag mentes is... A helyedben keresnék valami megbízható tesztet.
adise: 100 fps alatti futásról, pláne 50-60 fps-ról egy szót sem írt.

-
lemusz
addikt
válasz
martin.p
üzenetére
Az a hátránya ezeknek a szinkronizációknak, hogy természetüknél fogva input laggot okoznak. Ezt többnyire a kurzoron veszi/veheti észre az ember, márpedig ebben a játékban a célzás az egyik legfontosabb, így elég nagy hátulütő tud lenni az néhány miliszekundum delay is, amit okoznak. Más jellegű multinál vagy single palyernél nyugodtan bekapcsolhatod őket, de cs:go-ban nem ajánlott. Szvsz fps-t korlátozni is hülyeség.
-
martin.p
tag
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék, akiknek Freesynces/G-Synces GPU-juk, illetve monitoruk van.
Ti bekapcsolva tartjátok CS:GO közben a Freesyncet/G-Syncet? Ha igen, akkor emellé korlátozzátok is az fps-t? (Külföldi videókban láttam erre példát - 144Hz - fps_max 144.)
Én mindeddig úgy jászottam, hogy be volt kapcsolva, de redditen azt írják, hogy CS:GO-hoz nem ajánlott a Freesync. Mi a véleményetek erről? -
kretenallat
senior tag
válasz
had423
üzenetére
trololololololooooo.
avagy
akikre büszkék lehetünk. hiányozni fog.
mindenesetre örülök a warroom döntésének, annak hogy valakik végre képesek felvállalni némi perpatvart is, de nem engednek ennek a sok... jóembernek. biztos lesz pár beszólás meg kedvesség, de engem spec rohadtul nem érdekelne egy olyan rendezvény, amire csalókat beengednek (nemzetközi porondon sem, mint a copppenhagen games).
-
had423
aktív tag
válasz
kretenallat
üzenetére
Annó ő volt az aki mindenkinek anyázott retaken. Megállás nélkül 10-eseztek a 15 éves barátaival és arra verték, ha valaki jobb játékos bejött néha, de túl sokat nem ért el a gyerek se lanon, se eslen. Aztán visszavett az anyázásból és elkezdett csalni.
Egyszer aztán banolták, utána csinált egy nagy visszatérést és nem sokra rá megint banolták. -
adise
őstag
tudom. ezt arra irtam, hogy milyen ostobaság arra fogni, hogy felbaszták meg csak egyszer csinálta (a'la kqly). Mert akkor épeszű ember nem a main accát csinálta.
Campert is mindenhonnan kizárják, az aktiv banja miatt, ha szólnak a szervezőknek. ICL-en is ugytudom többen szóltak, azért játszhatott mert csak november utáni bannokat nézik ott a szervezők (vagyis azt, hogy 35k/team és ugyse kell visszaosztani), pedig még a friss faceit banja is tart neki ami kb szeptemberi. De hát láthatjuk mennyit ér szegény gyerek igy is -
adise
őstag
ha valaki ilyet tenne nem a real accán csinálna legalább.
campernek már a jelenlegi "main" accountja is bannolva van csalásért faceiten
markk meg szintén névváltós gyerek. a román scene már kiüldözte igy egy névváltással itt probálkozik.Persze a legérdegesebb hogy az n6 minek vesz be ilyen arcokat, illetve lynch uj név alatti tevékenykedését, hány liga hagyja figyelmen kivul.
-
-
vzsryl
nagyúr
"miközben világosan elmondták kuliék, hogy nem... "
Én azt nem értem, hogy miért kell egyáltalán ezt elmondani. Csaló esport játékos nem esport játékos. Menjen másfelé szórakozni, és hagyja békén a normálisan is játszani képes embereket, és örüljön annak, hogy nem az van, mint 15 éve, amikor még jól össze is verték volna őt is meg a gépét is...
-
szebe
addikt
-
kretenallat
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
lásd a fentebbi hozzászólásokat, nem csak tőlem, de másoktól is. csak supremeig tudok nyilatkozni, de néha totál fogalmatlan nova szintű emberekkel játszom egy csapatban... ha meg 5ös premadet tolsz még mindig ott a lehetőség, hogy lecsalnak és ahogy néztem még nagyobb is az esély

-
30z.Samu
titán
válasz
kretenallat
üzenetére
Igen, szoktak jó meccsek lenni most is...de ugye ez függ attól is, hogy kiket kapok csapattársnak illetve kik az ellenfelek. Szoktak botrányos meccsek lenni, de van, hogy nagyon jó játékot tudhatunk magunk mögött.
Igyekszem fejlődni folyamatosan, nézegetem hogy csinálják a "nagyok". 
-
kretenallat
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Azt azért ne feledd, hogy minél több meccset töltesz egy adott szinten, annál nehezebb lesz elmozdulnod onnan. Nincs rá okod, hogy ne kezdd el minél hamarabb radikálisab változtatni a hozzáállásad/játékstílusod, ha fentebb akarsz jutni. De azt kell mondjam sajnos, hogy fentebb sem lesz sokkal jobb. Ha nem akarod feltétlenül elérni a globalt és csak szeretnél néha játszani egy jót, akkor kb. mindegy, milyen rangon vagy, a hozzáállásod sokkal jobban meghatározza, hogy jól fogsz-e szórakozni.
-
dugo_
veterán
Igazából mindenki S1-S3 körül mozgott, amikor kezdtük 3 éve, nem volt feltűnő a sok béna között.

Én előtte sose játszottam, pláne multit. Arra is fél év alatt jöttem rá, hogy ha nem automatikusra rakva hagyom a grafikát, akkor nem fog 10-15-re droppolni az fps egy-egy gránátnál...
Emlékszem hónapokig F3-mal vásároltam, aztán dobott valamit a gép, ami épp kikerült.

-
expander
senior tag
válasz
shaddy1027
üzenetére
ropzkarsports

-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat
üzenetére
Szépen összefoglaltad, nagyjából ezt tapasztaltam én is.
Mivel nem nagyon voltunk meg egyszerre, így rang nélkül nem tudtuk elindítani. "Egy meccs és jövök" felkiáltással belevetettem magam a fergeteges MM-ek világába, így szembesültem ezekkel a kópékkal. 
2-3 naponta tolod? Nekem sem véletlen a harmadik, vagy negyedik rang bukás, igaz a 64 tick miatt sem erőltetem az MM-et. Mondjuk az utolsó a 64 tick ellenére is jó volt, nekem 15, a többieknek 30-35-ös ping. Nem is tűntek el a golyók, még a one tapek is hatásosak voltak!
mobal: Nekem még nem sikerült. Anno felmentem Supremebe, voltak vegyes meccsek, aztán kezdődött az első inaktivitási hullám. Úgy 2016 elején. Azóta ha jól emlékszem negyedszerre kezdem rang nélkül, de mindig csak maximum LEM-ig jutottam.
shaddy1027: Vicces kis jelenet, örülök hogy ügyeskednek a fiúk az elmúlt hónapokban!
-
shaddy1027
tag
Szegény seang@ares: [link]
HR simán a döntőbe jutott, oskaresports vs G2 győztesével játszanak majd.
-
30z.Samu
titán
Nekem hála Istennek nem feltétlen kell idegenekkel játszanom egy csapatban, így már más a leányzó fekvése, mert van csapatmunka és sokkal jobb így a játék. Az idegenekkel való MM 90%-ában nézek, hogy ezek mit csinálnak. Viszont múlt héten volt 2 olyan meccsem, ahol full normális embereket kaptam ki, akik partnerek voltak a csapatmunkában. Üdítő volt az a két meccs, még akkor is, ha az egyiken kikaptunk. Jó lenne mindig ilyen emberekkel játszani, de hát sajnos ezt dobja a gép.
-
Spet
addikt
válasz
kretenallat
üzenetére
1-2 hét max. 3 meccs: vagy jól érzi magát az ember, vagy ultrabrutál módon kiég (ismeretlen nyelven beszél, angolt nem ért, másik csapatban egy a WH prefire-el stb).
Nem is értem miért nem lehet kitörni silverből...

-
kretenallat
senior tag
válasz
Redneck
üzenetére
Egy ideje én is egyedül játszottam, el is jutottam abba a stádiumba, ahol 2-3 naponta ülök le játszani...
hiába mondod a balfaszoknak, hogy ne pusholjanak, mert MINDIG meghalnak. az ellenfél sokkal jobb volt átlagban, mint bármelyik csapattársam, de nem, nem hallgatnak az emberre. kértem őket, hogy inkább vegyenek UMP-t, de legyen füst, flash, molo, bármi, amivel lassítani tudják az ellent, hogy legyen esélyem odaérni, de nem. tompítós M4-ek 5 emberes rushok ellen és egyszerre lefacelnek 2-3 játékosokat, mert ők akkora kurva nagy sztárok.
következő meccsen meg megint pár merlin/gandalf, akik szuperjól olvassák a játékunkat. el is kezdtem az overwatch caseket csinálni, hogy valamit javítsak a helyzeten. 3:1 lett 4 esetből.
-
30z.Samu
titán
válasz
Redneck
üzenetére
Én is szörnyülködtem tegnap, hogy milyen balfaszokkal tud összedobni a játék. Gyakorlatilag elvárták, hogy én hozzam nekik a köröket.
Oké, hogy jobban lőttem, mint Ők, de egy fecske nem csinál nyarat, ez csapatjáték. De hát sokan ezt nem fogják fel még mindig és CoD stílusban tolják. 2v1, esetleg 3v1 szituációkat nem tudnak lehozni sok esetben... 
-
Xero
nagyúr
válasz
regener
üzenetére
Azok kb az egyébként is ortopéd módon tervezett hűtésnek érnek valamit. Ha egy ventit megfújsz egy másikkal, az nem tesz jót az álmoskönyvek szerint. A mai gépek jelentős része pedig már nem is alul szív, hanem oldalt, a zsanérnál, vagy a billentyűzetnél.
Én is inkább a takarítás, pasztázás, emelést javasolnám.
-
Redneck
nagyúr
Gondoltam adok esélyt a magányos MM-nek, így rang nélkül. Hatalmas szenvedés árán, a harmadik MM-et sikerült megnyernem és kezdhetem megint sheriffről... Mindhárom meccsen romba lőttem a népet, de olyan agyhalottakat kaptam hogy kiégtem, 1-2 körön elmentek a meccsek.
Nem elég hogy szart se lőnek, nem hallgatnak az infóra, össze-vissza vásárolnak, még be is ugatnak, miközben az ember carryzik ezerrel. Komolyan hihetetlen, egyszer sem bántottam senkit pedig... 
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Tapasztalatok alapján a bitskins-nél mennyi idő alatt reagálnak az ilyen üzenet miatt a supportnak küldött emailekre?
Account is (temporarily) locked. Please remove browser extensions that modify BitSkins pages, and try again at a later time.
Elküldtem nekik milyen böngészőt használok (illetve milyen bővítményeket) valamint, hogy azon kívül még milyen böngésző van a gépemen, ami alternatívaként felmerülhet.
-
Redneck
nagyúr
Közben rájöttem hogy a HRTF bekapcsolva maradt, lehet az okozza azt a pár százalék mínuszt. Szerintem bekapcsolva hagyom, már nincs dobozhangja mint az elején, és nagy teljesítményt nem vesz el.

-
szebe
addikt
Dedikált laptophűtő helyett első körben próbáld ki, hogy a laptopot a négy sarkánál megemeled sima petpalackos kupakokkal. Így lesz egy plusz centi helye szellőzni (és nem csak a ventinél jut több levegőhöz, hanem máshol sem reked meg alatta a forró levegő).
Pasztázás/takarítás ne maradjon ki azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Pénzzel megpróbálok jól bánni, kevlart veszek mindig. Mint írtam korábban nem vagyok rang hajhász, nem akarok Global lenni vagy ilyesmi, de a Silver-t jó lenne túllépni. Ha Nova 2-3 körül mozgok, nekem az már elég. "Összehozott" csapat szokott lenni, csak nyilván nem mindig ér rá mindenki, amikor én. Szóval van, hogy idegenekkel játszom, akikkel vagy sikerül összedolgozni vagy nem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig tuti bankot robbantanának vele...
Vicc

Mivel nem nagyon voltunk meg egyszerre, így rang nélkül nem tudtuk elindítani. "Egy meccs és jövök" felkiáltással belevetettem magam a fergeteges MM-ek világába, így szembesültem ezekkel a kópékkal. 
LendvaiFeri1