Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
-
BioNiCMaN
addikt
100 € környékén milyen StatTrakos kést vennétek?

-
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13
üzenetére
A régire (1. Típusú) igaz volt az állításod, de a mostanira csak hellyel-közel. A legfelsőbb rangok nagyon nem kiegyenlítettek. Vannak ott rengetegen, akik csalás nélkül is felkerültek, de ha szembe jön egy valódi high skill játékos, akkor összefossa magát. A régiben egy LEM tudott vetekedi egy GE-vel. Ma egy LEM egy igazi GE ellen labdába sem rúghat. De hangsúlyozom, hogy sokkal jobb, mint az a fél évig tartó noob paradicsom.
-
bager13
senior tag
válasz
vzsryl
üzenetére
"Szóval ez az új rangrendszer is easy"
A rangrendszer a kiegyenlítettséget hivatott fenntartani, aminek a szempontjából pont lényegtelen ,hogy te a 'csicseriborsó" rangot milyen könnyen tartod/léped meg. Alap esetben oda rak ahova való vagy és olyan ellenfeleket ad be. Mondom alap esetben. Az ,hogy azt, hogy hívják és a sok nyomi milyen vélt mögöttes értékkel ruházza fel ,az tök mindegy.
-
zkas90
senior tag
válasz
vzsryl
üzenetére
Az viszont lehetséges, hogy a meta változása számodra előnyösen alakult.
Jobban illik hozzád a mostani játék, mint ami volt akár 1 éve.Ha a metát még félre is tesszük, volt egy olyan update amivel alakítottak a hitboxon illetve a fegyvereken is történtek módosítások. Ezeknél is lehet, hogy számodra előnyösen változtatták a játékot, míg sokaknál pedig ellenkezőleg.
Amúgy egyet értek a hozzászólásoddal, miszerint még így is easy.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Nem lehetséges. Egyrészt 2,5 évig, 3000 órával egy szinten voltam, másrészt 12 éves CS-s múltam van és túlkoros is vagyok a fejlődéshez. Én már csak visszafelé fejlődök. Most olyan gyenge ellenfelek vannak dmg, le, lem szinten, hogy vicc. Természtesen jobb a helyzet, mint nyáron, de így is elég easy.
-
BlackTreff
tag
válasz
vzsryl
üzenetére
Én is ugyanezt írtam, hogy LEM-et én is könnyen tartom, de Supreme/Globalba sokkal nehezebb belépni mint ezelőtt,mivel oda mostmár megint a csalók vagy a tényleg rátermettek kerülnek fel! Maximum a régi rangrendszerhez képest easy, de az előzőhöz képest azért nehezebb, nem véletlenül van telesírva minden csoport, hogy lebukták a rangjukat! Szerencsére mindenki nagyából visszakerült a szintjére!
-
vzsryl
nagyúr
válasz
BlackTreff
üzenetére
Na akkor tisztázzunk valamit még egyszer. Ez a 3. rangrendszer.
1. 2012 őszétől 2015 tavaszáig tartott. Ebben én DMG voltam általában, és borzasztóan nehéz volt fellépni LE-re.
2. 2015 tavaszától 2015 novemberig tartott. Ez egy vicc volt, mert boldog-boldogtalan feljutott LEM-ig. Én itt SMFC voltam főleg, de vagy 16-0(-5)-re nyertünk, vagy pont fordítva kikaptunk, mert valódi SMFC-GE ellenfelek jöttek.
3. 2015 novemberétől napjainkig tart. Ez kb. két ranggal könnyebb, mint az eredeti 1. rangrendszer. Most két accon is LEM vagyok, és elég könnyen tartom, még kisebb rangú társakkal is.
Szóval ez az új rangrendszer is easy.
-
BlackTreff
tag
válasz
regener
üzenetére
Én is LEM-ben vagyok és egy normális csapattal egy normális LEM enemy ellen simán hozom a szintet, de amikor a Supreme/Global haverokkal játszom, akkor általában én is a tabella végét erősítem. Ciki vagy sem, de az új rangrendszer óta a Supreme is elég nagy falat nekem. Tehát nem biztos, hogy alap esetben MG2 lennél, csak a LEM a te szinted úgy mint nekem.
-
regener
veterán
-
mepet
addikt
válasz
zarayg
üzenetére
ha nem neveztük volna a cicát cicának mindkét mapon, akkor sosem jöttem volna rá, hogy az ugyanaz a map...

Nem láttam még a mégújabb nuke-t (bevezették már egyáltalán az új textúrákat, vagy ez még csak pletyka?), de a season-t annyira komálom (messze ezt tartom az eddigi legjobb csgo mapnak), hogy biztosan hamar megbékélek a textúrájával. Cache-n nem látom értelmét a módosításnak, az eddig is nagyon szép map volt.
-
Tewe013
őstag
Mai G2 vs. Envy lineup HLTV-ről:
GG-2:ShuxieJESUS
RetardedpainKing
ExShiTenZ
HeadshotMachine
ShitZzEnVy-GuS:
NooBKing
Kenny "The Whiffer" S
I'm Happy But I Never Smile
Not Kio
apEX Predator
-
zkas90
senior tag
orgless-win-ucc-europe
match pagegrat a srácoknak
az az 1800 dollár kellemes kis nyeremény már fejenként -
krecso
tag
Kaccse is meg fog újulni (legalább is textúraügyileg).
Kell egy új gép, nincs mese...
-
zarayg
aktív tag
-
Vanir
veterán
7-es winstreak után volt hajlandó újra feldobni Supreme-be, miután elvesztettem a rangom és LE-be rakott be. Ezen a hét meccsen összesen 168 fraget lőttem, az MVP-ket nem számoltam meg de az is volt jópár. Két csapattársamat nem volt hajlandó feldobni még ezután sem, pedig ők is voltak már Supreme-k. Jó a rangrendszer. Mindig viccelődök vele, de most már komolyan is gondolom, hogy tényleg soha nem leszek Global, de legalább is fognak lecsalni minden második meccsen (csak minden harmadikon).
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Megvannak a kulcsok (alig buktam pár milliót
) -
BioNiCMaN
addikt
Urak!
Ha van két unusual-om, amit késre cserélnék, hol tehetném meg outpost-on kívül?

-
-
zkas90
senior tag
válasz
Zomb€€
üzenetére
1-0 az állás alapból.
Utána pedig vétózással kiválasztanak 4 pályát a 7-ből (d2, mirage, infi, cache, coble, train, overpass)Tehát ahhoz hogy a felsőágas nyerjen 2 pályát kell hoznia a 4-ből.
Ahhoz hogy az alsóágas nyerjen 3 pályát kell nyernie a 4-ből.Ahogy írtad, kvázi elvesznek egy pályát az 5-ből, de nem konkrétat. Tehát a map pool nem lesz csökkentve. Ugyanúgy a 7 pályából kell választani a maradék 4 mapra. Szóval minimum 2 pályát játszanak le a döntőben és maximum négyet. Így alakulhat ki 3-0tól(két pályát nyer a felsőágas rögtön) kezdve 2-3ig(egy pályát nyer a felsőágas és hármat az alsó) az állás.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
Zomb€€
üzenetére
Túlbonyolítod HLTV-n keress egy BO5 (vagy BO3) meccset, amin +1 fórral indul az egyik csapat. Példának itt a mai Orglose vs, Flipside meccs. Most azt nem tudom, hogy ennél a bajnokságnál 1-1 mapot pickelnek-e vagy random pályák lesznek, de lényegtelen. Team 1-nek elég egy mapot hozni a kettőből, míg Team 2-nek mindkettőt nyernie kell.
Egyszerűbben: BO3-ból csak BO2 lesz (BO5 -> BO4), döntetlen esetén az előnnyel induló csapat nyert.
-
po1son
addikt
72 csapatos cs:go lan lesz az iclen március végén link?!

-
regener
veterán
-
bpasztoi
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával szoktam rendszeresen szembesülni, hogy a community map-oknál ha belépek más által indított játékba, akkor lassan elkezdi letölti a mapot és rendszeresen megáll. Ha újraindítom a játékot, akkor tölti tovább, de sokszor többször is meg kell tennem, mert elakad a letöltés. Ha beteszem workshopba, akkor ott nagy nehezen letölti és akkor jó, de egyébként meg szarakszik. Van valakinek ötlete erre, hogy mitől lehet?
Köszi!! -
ReFleXx
addikt
Egy rendezvenyen azert ez ciki

-
vzsryl
nagyúr
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nem lehet, hanem biztos.
-
szebe
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Mikor állítottad be a mobilhitelesítést? Bekapcsolástól számított 7 napig él a 72 órás zárolás (ami csak hosszabbodni fog nemsokára).
-
2thletme2day
őstag
Hali!
Van 2 accom. Mindegyiken be van állítva a mobilhitelesítés, mégis mikor az egyikről a másikra akarok átrakni cuccot mindig azt írja, hogy nincs bekapcsolva a Steam Guard mobilhitelesítő ezért 72 óráig zárolja a cserét. Ha bemegyek a profilba ott azt írja, hogy "steam mobilhitelesítő alatt"! WTF?
Amúgy ez egy viszonylag friss acc, lehet ennek köze a dologhoz? -
zkas90
senior tag
válasz
Revesz
üzenetére
ki kell biztosítani a gránátot
tehát mouse1-et lenyomod és utána mouse4-et nyomsz melléedit:
Btw esl-en ki van tiltva már ez. Ha mindenképpen szeretnél ilyesmit, akkor a következő megoldás az alternatívája:bind "v" "-attack"
bind "space" "+jump"Ez is ugyanúgy működik. Mouse1-gyel kibiztosítod a gránátot majd egyszerre lenyomod a v és a space gombokat. A különbség, hogy ez nem minősül scriptnek. Az viszont nem fix, hogy ezt nem tiltja az esl.
Bár gondolom úgyis csak MM-re kell neked. Akkor meg mindegy, hogy melyiket használod.Egyébként nem kell sokat gyakorolni, hogy ráérezz arra, hogy mikor kell elengedni manuálisan a mouse1-et, hogy a jumpthrow scripttel egyenértékű dobást tudj magadtól dobni.
-
Revesz
aktív tag
Hali
Tudnátok segíteni a jumpthrow használatában? Kb. már mindent kipróbáltam, de csak ugrik és nem dobja el a füstöt..
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\325806630\730\local\cfg Itt találtam meg a cfg-t aminél megszüntettem az írásvédettséget és beleértam, hogy: exec autoexec.cfg. Netről szedtem le egy autoexec fájlt amiben ez a szöveg van: alias "+jumpthrow" "+jump;-attack"
alias "-jumpthrow" "-jump"
bind "mouse4" "+jumpthrow"Ez a mouse 4-es pont jó lenne nekem...Mit ronthattam el, hogy nem dob semmit csak ugrik? Consoleba is beírtam, hogy exec autoexec, de hiába...
-
po1son
addikt
overpass és infernon könnyen fordítva is alakulhatott volna a végeredmény, de a szerencse nem volt velük... Fnaticnak nagyon megy ez a magic comeback 3-12es állásnál..

-
szebe
addikt
Na jó, mi ez a Luminosity - Fnatic?

-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
A G2A oldalon eladott skineket ki lehet utalni PayPalra?

-
zkas90
senior tag
Elkezdődött a katowice csaj edition.
WRTP 16 vs. 1 Santos.DeX fe(A WRTP-ben játszik Niki.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

semmit. Ennyit elkölteni csak azèrt, hogy forgasd játèkban...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1