- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O #6096 üzenetére
Úgy voltam vele, hogy három lehetőségem van:
1. Küzdök és győzelemre segítem a férgeket és kirúgnak
2. Kilépek az elején és büntetést kapok
3. Cafatokra robbantom az ocsmány búráját és büntetést kapok.Utóbbit választottam
-
NagyZ01
tag
Nah, életem első durva dolga történt meccs közben.
Ellenféltől egyik ember kapott egy: Kicked by Console: Account is Convicted vagy valami ilyesmi.
Egy perc múlva: 379 nap bant kapott.Hoppá, csak nem kellett volna wh-t használni.
-
NagyZ01
tag
Jönne valaki pár gyors mixet alap pályákon ? (Cache, Mirage, D2 etc..) Steam link
-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O #6092 üzenetére
Engem érdekel
Velem is eljátszották már ezt 3x. Abból 2x ugyan az a banda. Azért szerettem volna megnézni, hogy kik voltak, mert akkor legközelebb ha összekerülök velük már nem is hajtok.
Múltkor is összekerültem 3. alkalommal azzal a csapattal, akik 2x már kirúgtak. Második körben lefűrészeltel ledurrantottam az egyik fejét. Kitiltottak 30 percre, de jól esett.
-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O #6085 üzenetére
Linkeld a profiljukat légyszíves
Vagy egy képet a tabelláról.
-
Lmh
őstag
válasz
Bjørgersson #6072 üzenetére
Én is ezt akartam kérdezni, hogy mi ez a bohóc-cs a videón?
Ebből nem indulnék ki.
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O #6087 üzenetére
Csomószor minden ok nélkül is csinálnak ilyet. Van ilyen bicikli, mind ültünk is már rajta. Kellemetlen és bosszantó, sajnos tudom
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #6087 üzenetére
Én velem is megvolt ez, de hát még direkt nem is rusholtam, lassúba játszottam, de nem bírták ellőni, én meg daráltam őket le, top 1-be voltam, és kirúgtak
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #6085 üzenetére
Nem hagytad őket lőni?
-
Coccolino_O
őstag
Tök jól nyomtunk egy meccset, nyerésre álltunk (14-5 körül), és kirúgtak...
-
törölt tag
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#97716736 #6082 üzenetére
én egy időben 4850 toxic (gyári hűtő) és 955BE (gyári hűtő) kombóval toltam. szokták mondani, hogy olyan a gép mintha egy porszívó lenne, de ez nem.. ez valahogy más volt.. nem is tudom, ez egy kibaszott repülőgép hangjával volt megáldva, mikor terhelve volt
fúj de utáltam.
azóta sima 4850+955, de a 955-ön már van legalább normális hűtő, így csendbe van az egész. -
-
marec1122
senior tag
érdemes cs:go t is lefixált fps el játszani? ha érdemes melyek szokásos értékek és milyen consol paranccsal lehet elérni. valójában azért kérdezem ezeket mert eddig cod 4 eztem ott a 125/250 fps ek mentek.
-
törölt tag
válasz
adamkaa777 #6071 üzenetére
Én fix 128FPS-en játszok, így nem vettem észre különbséget de most kipróbáltam a menüben, és ott 999FPS helyett csak 4-500FPS-em volt SweetFX-el. Bár játékban nagyon minimális a csökkenés, de én nem veszem észre, mivel korlátozott az fps-em
-
pr1mzejEE
addikt
Amúgy ma az egyik srácnak awp-t dobott a játék meccs végén. Bár ha jól tudom a legolcsóbbikat, a szafari hálót.
-
törölt tag
válasz
adamkaa777 #6067 üzenetére
Nem vettem észre FPS csökkenést.
-
Slystyle
őstag
Nekem NV van, a trükköt nem ismertem és nem tudom, hogy működik-e GO-ban, de nálam nem látni át a smoke-on. Egyedüli amit észrevettem az az, hogy ha a smoke-ba gránátot dobsz, akkor egy pillanatra, mintha átlátnál rajta, de ez lehet game mechanics is.
Mindenesetre nem javaslom az ilyenek használatát, könnyen WH-sként reportolhatnak. -
Nyx89
aktív tag
válasz
Bjørgersson #6059 üzenetére
Nem tudom mennyire igaz ez a legfrisebb updatekkel, de lehet benne valami. Első pár találat:
-
adamkaa777
senior tag
válasz
Esetleg a könnyegbb digital vibrance-t állítani nvidiánál.
-
törölt tag
válasz
Ez egy bullshit
-
gytallian
tag
válasz
Még a Source-ban tényleg jobb volt Nvidiával játszani, a GO-t nem volt szerencsém még ATI-val.
-
Bjørgersson
félisten
Egyik cimborámnak keresek videokártyát és a 7790-et néztem neki, mert ár/érték arányban szerintem az a legjobb, na de nem is ez a lényeg, hanem állítása szerinte nVidia kártyákkal valamelyest át lehet látni a füstön, ezért olyan kártyát akar. Tényleg vagy ilyen vagy csak bullshit az egész?
-
Slystyle
őstag
válasz
ch003067 #6052 üzenetére
Tweeday az NiP videófelelőse, ő szokott csinálni, főleg mostanában, masszív ládanyitásokat (tegnap 501 ládát nyitott) és kés giveaway-t szokott csinálni kétféle módon.
Ezt azért vetettem fel, mert ládát nem fognak skin-re cserélni (max az új, értékesebbeket), abban biztos lehetsz és eladni se nagyon tudod, csak ilyen 0,01€-ért, ha egyáltalán elmegy. Nekem kb 1 hete dobott egy Case 2-t, kidobtam 0,01-ért és még azóta sem ment el, mivel annyian raknak fel ilyen ládákat, hogy 1, lemegy az áruk, 2 pedig hogy mikor kirakod, egy időben rajtad kívül még 100 másik ember is felrak egyet, ami miatt lecsúszik a listázásod. -
marec1122
senior tag
a múltkoriban felvetettem a problémát hogy nem volt dropom 10 napig. elég lehangoló válaszok jöttek ezzel kapcsolatban hogy nem valószínű hogy foglalkoznak a problémával.
na írtam a valve-nak egy email amiben taglaltam a problémát és következő napra minden helyreállt. ajánlom hogy aki ilyen problémával küzd nyugodtan próbáljon írni nekik. -
pr1mzejEE
addikt
Nekem ilyenből van 3 db. Esetleg, ha kéne valakinek. Én tuti nem fogok nyitni ilyen szarokat.
-
Xero
nagyúr
válasz
Coccolino_O #6036 üzenetére
Fegyver sebzésétől és távolságtól.
Sorolok párat ami full kevó ellen is 1 hit fej halálos szinte bármilyen távon:
- Desert
- AK
- Scout
- AWP
- MagozókM4-ből, pl két hit kell. Ezért is jobb számomra az M4A1, mivel kicsi a recoil, így az első három golyó fejre megy, ha oda ment az első. Tehát közel olyan hatékony mint az AK.
-
Coccolino_O
őstag
Mitől függ az, hogyha valakit fejbe lő az ember, akkor levédi-e a helmet, vagy pedig meghal az ellenfél? Mert ugye van ez a koppanás hang, amikor fejest kap, mégsem hal bele.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
#85552128 #6033 üzenetére
Nekem szerencsére már nem csinálja 3-4-5 napja, de hogy miért azt nem tudom. Lehet érezte a játék, hogy kezd idegesíteni.
Egyébként a lentiekhez annyit fűznék, hogy ha másért nem érdekességnek jók ezek a témák. Engem pl a monitoros rész nem érdekelt, de azért elolvastam meg stb, más meg pl kihagyja. Szívesen nézem a videókat és a meccs beszámolókat is. Legyen jó a hangulat itt a topicon belül és ennyi.
Azt meg szintén érdekességnek veszem, hogy ki hogyan játszik. -
törölt tag
Van valami megoldás arra, hogy ne állítsa vissza pár indítás után az alapértelmezett grafikai beállításokat ?
Legutóbb már játékban vettem észre, visszaállítottam erre kilépett az asztalra (pont utolsó előtti kör, lemaradtam a dropról).
-
adamkaa777
senior tag
Nem értem miért fáj embereknek ha valaki komolyabban akarná tolni a gamet. És ehez igen is hozzátartozik hogy milyen egér /config stb. Az meg hogy nem tartozik a topichoz hogy milyen milyen "beviteli egységgel" érdemes tolni vagy tanácsot kér hasonló témában az eléggé nonszensz . Főleg az a kedvencem "semmi értelme" blabla bla .
-
Lmh
őstag
A 6028 és 6029-es hsz-ekkel értek egyet. Teljesen idevág. Engem meg az nem érdekel, hogy ki milyen faszmák fejest lőtt tegnap vmi jelentéktelen mixen. Meg épp milyen lámát rakot be mellé az a szemét matchmaking és honnan bukták el, mert kilépett egy társuk, meg bénák voltak a többiek, pedig neki milyen jól adta blablablabla.... Mindennapos dolgok, uncsi. Ettől függetlenül ez is idevág, csak engem nem érdekel, ezért átugrom. Sok dolog ontopic itt, ebből mindenkit más érdekel. Ami nem érdekel azt átugrom a szememmel. Csakazértsemrakomeztoffba xD
-
Arkennys
addikt
Jólvan, legyen igazatok. Én lassan leszokok az ide látogatásról, mert egy ideje kb ilyenekból áll a topic téma
No offense, csak ez van. Plusz egyszerűen fölösnek érzem ennyire kirágni, ki mit tologat a keze alatt, és min teszi azt. Lehet azért van, mert ez nekem csak egy játék, és nem veszek erre akármilyen nyihernyuha sokezres egérpadot, hogy aztán ugyanúgy játsszak rajta, mint a mostanin. Mindegy, nem értem én ezt. Beszéljétek át, úgyis csak kettőnknek volt már elég az ilyesmiből.
-
Mark21
tag
válasz
Arkennys #6027 üzenetére
Nem arra vagyok kíváncsi melyik a legjobb legmenőbb legcsilivilibb kisujj kitámasztós orrkaparós egérpad, hanem arra, hogy cs go -ra ki mit használ és mik a tapasztalatai stb. Az egérpad topikban, ha szerencsém van betéved egy-két ember aki cs gozik és válaszol.
Biztos én gondolkozok rosszul
Primze
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Arkennys #6027 üzenetére
Szerintem meg nem hülyeség itt megkérdezni, mert vannak itt jobbak is, akik értenek a magasabb színvonalú játékhoz, de ami még lényeges, hogy itt mindenki cs:go szemszögből nézi a dolgokat.
Most felteszel egy kérdést az egér topicba és válaszol valami mario player (aki ettől függetlenül még érthet az egerekhez), azzal aztán sokra mész. Hiába írod neki, hogy te cs:go sas vagy, ha fingja nincs arról milyen tudás kell oda. -
Arkennys
addikt
Nem csak ő unja némileg a dolgot, csak épp ő tette szóvá
Egeres topicban valóban jobb erről beszélni, több és ebben tapasztaltabb ember van, és nem is ide jön a téma. Be is linkelte a megfelelő topicot, hogy simán megtaláld.
Az megint más kérdés milyen mágikus jelentőség van tulajdonítva már-már az egérpadnak is egyesek részéről
-
-
-
bladegery
senior tag
Engem zavarna, mert van steam trade topik.
-
ch003067
addikt
Helló all !
Megy még ez a napi 1 skin 1 láda dolog ? vagy már nincs megszabva, hogy mennyit lehet kapni 1 nap maximum ?
-
törölt tag
Próbáltam a szerverkeresővel találni pár alacsony pinges szervert, de vagy eleve nem csatlakozik, vagy Csatlakozás a váróhoz (vagy ilyesmi) után dob egy random hibaüzenetet (Munkamenet nem elérhető, vagy még egy másik).
Ez mitől van ? A szerverlistát többször is frissítettem, látom, hogy játékosok is vannak. -
törölt tag
Friberg ma alkotott Twitchen AceUSP-s
-
Mate
nagyúr
válasz
#97716736 #5993 üzenetére
Nekem nem fagy ki szerencsére (kopp-kopp), de régen előszeretettel csinálta.
marec1122: Ez egy lehetőség, hogy játék után kaphatsz tárgyakat. Biztos, hogy nincs semmi probléma az accuntoddal. Továbbá, miután nincs semmi ígéret, hiába írsz nekik. Sokkal komolyabb problémákat szoktak le*szarni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
kiszi07 #6002 üzenetére
Régen CS-ben (1.3-1.6) is voltak azért jó csapataink. A FoP (3D.usa-t is verték egyszer), Team-Unity és az xDK is járt WCG-n ECG-n vagy ESWC-n igaz a kiemelkedően jó eredmény elmaradt. Említhetném még a hl, nF, X-plosive, Soul Almighty csapatokat.
CS:Source-ban az Ancients (régi klasszikus CS-sekből alakult baráti csapat) elég erős volt és bár a WCG-n szerencsétlenül jártak, az ECG-n abban az évben 4-ek lettek! Több volt bennük kár a WCG-ért.A Counter-Strike itthon ezreket érdekelt régebben és gyakoriak voltak irc-en a több százas csatornák is. Voltak idők mikor 32/48/64 csapatos lanokat simán rendeztek pár havonta itthon is. Rendszeresen. Ezeken lehetett szponzorhoz is jutni. Persze a 24/7-től nagyon távol vagyunk. Örültünk az egérnek/procinak/pendrivenak tárgyajándékként, de volt külföldi lan költségtérítése stb.
Sajnos a nagy scene életnek vége irc kihalt, clanbase bezárt a webes felület pedig nem igazán kedvez a dolognak.
Remélem a Góban lassan kialakul egy kicsit komolyabb közösségi élet itthon, bár nem látok sok esélyt rá hogy annyian legyünk mint régen. Átalakult a marketinggépezet. -
kiszi07
senior tag
Egy magyar csapat van akinek külföldi háttere van és elég jelentős az ESPORT-ban(külföldi szinten is) az a ANEXIS csapata által támogatott magyar játékosok COD4-ben. Azt, hogy mit támogatnak a sponzorok nem tudom, de a felszerelésüket biztosan.. mivel a ROCCAT sponzoruk
-
Andris837
senior tag
válasz
Coccolino_O #6000 üzenetére
Ott vannak a szponzorok minden csapat weboldalán. NiP-nek pl. saját"Gaming House" van, ahol együtt vannak 24/7. Ezt szponzori pénzből, megnyert pénzből érték el. Itthon erre kb semmi esély. Egy csapatot tudok, akiket anno támogattak hasonlóan, de az mondjuk CoD volt. Külföldi lant állta nekik a támogató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged