- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Egyszer bekapcsolta experience a vsyncet. Fix 60 FPS-el ment a játék és játszhatatlanul szaggatott. Mintha 20 fps alatt menne. Nem tudom miért akad ennyire, de nem nálad van a gond.
-
Mate
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
"Mi a megoldás, vagy miért van ez?'
Ne korlátozd le 60-ra.
-
Joe Swanson
senior tag
Gyors kérdésem lenne hozzátok.
Miért van az, hogy 60FPS alatt laggol nálam a játék? Miért van ez? Megvan a megfelelő FPS em (300+) De ha lekorlátozom 60-ra, akkor laggol, de nagyon. Mi a megoldás, vagy miért van ez? -
válasz
kiszi07
üzenetére
Igen ez tök jó, cheating-death alatt se volt túl sok csaló, még is kihalt a dolog.
Tartom magam ahhoz, hogy a játék fejlesztőjének kellene megoldani, hogy visszaszorítsa a csalást, és nem ilyen overwatch féle toljuk rá az emberekre a munkát bohózatokkal, vagy várni, hogy egy külsős fejlesztés beérjen.
A friss mission-ös cuccal meg még inkább a saját hivatalos szerverek fele rántották az embereket, nyilván ez volt a cél, csak ott megint nincs EAC.Mivel a Valve híresen szarik a szerver üzemeltetők fejére, valószínű sok változás nem lesz, max annyi, mint TF2-ben, még inkább elszipkázzák az embereket a közösségi szerverekről, ami nem lenne gond, ha a hivatalos szerverek nem egy kalap trágyához hasonlítanának.
Amúgy nem nagyon értem mit értesz az alatt, hogy saját gépről hogy futtatnám, jelen esetben egy dedikált szerverről beszélünk, eléggé adott lenne minden hozzá. De 2 szerverért nem fizetek 50-es csomagot.
-
kiszi07
senior tag
válasz
addamka
üzenetére
Ez igen is elterjedt és nagyon régóta van és én használom kb 3 éve, nem találkoztam csalóval. 75 euro 50 licensz, saját gépről, hogy futtatnál egy ilyen kliens-t aminek az alapjai nincsenek meg? Ez nem olyan egyszerű, mint a hogy gondolod. Mondom lehet ezen is csalni, de körülményes 3000 emberből csal kb 1, MM-ben 3000-ből 50
-
válasz
kiszi07
üzenetére
100 euró nem tét egy gyökérnek, főleg külföldön.
Nem arra céloztam, hogy az EAC rossz, de amíg átlag paraszt szétcsalja magát nagyjából minimális rizikóval a VAC-os szervereken, addig mindegy, hogy mit tud, mert nem terjedt el, max a profibb, tapasztaltabb játékosok értékelik. Régen is ez volt, punkbuster, cheating-death, mind kuka, pedig volt bennük potenciál.EAC ha jól rémlik licenc köteles, gondolod, hogy a szerver net, HW fenntartás, karbantartás mellett a szerver tulajok nagy hányada kicsenget egy pluginért plusz havidíjat? Ahol bérbeadással összeszedik a 75 eurót perhó, még megérheti, de akinek van egy gépe, az hajára kenheti az 50 szerveres licencet

Némi keményítés kéne Valve részéről, mert nem nagyon tart senki a csalás következményeitől. Én mondjuk az egész fiókot tiltanám, a profiljára meg egy bazi nagy csaló feliratot kirakni, aztán örüljön, hogy hülye volt.
Vagy ott a Rockstar féle módszer, csaltál a GTA V-ben? Nem gond, de onnantól csak hasonló gyökerekkel enged játszani. -
kiszi07
senior tag
válasz
addamka
üzenetére
De nem érted, hogy itt nem lehet csalni? Persze létezik olyan hack amivel lehet csalni, de az kb. 100 euro 1 hónapra. Körülményes pl 2x kell futnia egyszerre a játéknak, hogy a másikon tudjál csalni. Én régebben dolgoztam az EAC-nál. Néztük a demókat és repültek a csalók. Persze aki EAC ban-t kapott az értesült a vacnál is és hamarosan onnan is

-
válasz
kiszi07
üzenetére
Ezt 12 éve a punkbuster is tudta, lehetett jókat röhögni a super mario szintre butított grafikán, a piros-kék modelleken, mert akkor az aim még csak arra tudott húzni.
Még se váltotta meg a világot. Valve-nak nem kellett.
A VAC eredményeit se publikálják, pedig ha Blizzard módra néha betolnának egy "letiltottunk 10ezer csalót" híreket, lehet elrettentőbb lenne, legalább is a kezdő csalók ellen. -
Mate
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem tudom feltűnt-e de negev is kegyetlenül kezdte adni
Viccre vette Valve a játékot. Igazából érthető a dolog. Aki komolyan akarja nyomni, annak ott van faceit és társai. A középmezőny leginkább csak beletörődik és szitkozódik az alsó réteg meg élvezi, mert a legnagyobb nyomorult is képes fejeseket osztogatni kegyetlenül, megvan a sikerélmény, játszani fog, vásárolni fog, itemezni fog.A kérdés, hogy eljön-e az idő, mikor faceit és társai helyett valves fizetett szerveren lehet nyomni.
-
pr1mzejEE
addikt
Cod4-ben volt erre jó a promod. Kivettek mindenféle casual baromságot
Teljesen e-sportosították a játékot ezáltal.
Lenne egy e-sport mm, meg egy casual
Persze teljesen irreális eme gondolatmenet.. -
pr1mzejEE
addikt
Nézőpont kérdése szerintem. Elismerem, tényleg egy zsáknyi szart nem ér a 64 tick, de legalább rangban hasonlóakkal játszunk.
Meg egyenlőre ők nem tartanak olyan szinten, hogy érezzék.Egyébként valóban, régen sokkal jobb volt az mm. Szvsz, az 1 évvel ezelőtti sheriff szint ma már kb dupla sas körül lehet. Élvezet volt nézni. A mostani sheriff-ek néha meg olyan botok, hogy szinte fáj.
a p90-t vegyék ki

-
törölt tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
De érted, régen még elment az mm, voltam kétszer Sas mester, majdnem megvolt a Supreme is, aztán jöttek az Updatek, meg a sok csaló, amit természetesen a VOLVO nem észlelt, és jöttek a loseok, meg a folyamatos 1 hitek, meg nem értet lövések, hogy honnan meg stb, és felkúrt agyilag.
-
Mate
nagyúr
válasz
üzenetére
Sajnos. Ha már 64 tick, legalább lenne normális és stabil és mindig ugyan olyan. De ami mostanában megy... Tényleg csak hülyéskedni jó. Ami viszont meglepett, hogy elmúlt 1 hétben összesen 1 csalóval találkoztam. Mondjuk profi játékossal se futottam össze, talán 1 csapat volt, aki nagyon keményen elvert minket

pr1mzejEE: Sajnos mostani mm szerintem kezdőknek nagyon nem jó. Csórinak fogalma sincs, hogy mi a fene van. Ugyan úgy lő, egyszer fejes, egyszer mellkas, egyszer meg nem talál. Nem tud ráérezni egyszerűen a dologra, mert szeszélyesek a szerverek.
Aki ráérzett az max bosszankodik rajta. Tudja jól, hogy talált, csak nem adta meg a szerver.
A másik, hogy imádtam ak-val menni. Rohadt jól adta már fejre. Mostanában viszont semmit nem ér, mert augot és t megfelelőjét úgy felhúzták, hogy 1000x hatékonyabb lett. P90 is vicc. Azt mondták updatelnek, mert túl könnyű vele ölni. Hát még könnyebb lett...
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
üzenetére
Én még annyit tennék hozzá, hogy kezdőknek jó az MM, mert a rangja által nagyjából tudja hol tart. Ezt úgy értem, hogy majd egy esea-ra én is előfizetnék, de akikkel játszom, régi csapatom még a seriff szintet sem éri el, úgy meg nem éri meg. Tehát, ha felhúzzák magukat sheriff-ig (ott kezdődik a játék szerintem), akkor már kapnak ők is, én is egy bizonyos képet arról, hogy érdemes-e eseázni.
-
Mate
nagyúr
válasz
üzenetére
Az a baj, hogy nem csak 64 tick számít. Van aránylag élvezhető jó tick 64-es szerver, ahol oké, hogy nem olyan pontos, de nagyjából beadja. Néha meg teljesen meghülyül vagy 1-1 ember javára/ellen, vagy komplett csapat ellen. Múltkor case-en ez volt. T-nek nem adott be semmit. Elején mi szívtunk, utána ellenfél. Visszanéztük a meccset, átlagban kb. minden 5. találatot adott meg T-nek. Ct-nek ezzel szemben mindent fejre adott be.
Gondolom ez kell, hogy sok olcsóvoltacséhátmegvettem élvezze a játékot, ládákat nyitogassanak stb.
-
regener
veterán
válasz
üzenetére
Az az Unpark progi öcsém 2magos celeronjában feloldotta mint a 4 magot.

Ezek sem ártanak a cfg-be:
cl_interp "0"
cl_cmdrate "128"
cl_updaterate "128"
rate "128000"A magasabb Polling rate (1000Hz) elvileg jobban terheli a processzort az egér driver részéről, így megéri-e beállítani? 500Hz-en vagyok amúgy jelenleg egy SS Kana V1-el.
(#16073) ZeroDK
Oké akkor marad az 500.Mindenki:
Holnap délután vagy estefelé nem játszik valaki közületek? Nézném ahgy osztjátok az ólmot
(Azért nem azt írtam hogy játszanék veletek mert lerontani nem akarom a rangotok a bénaságommal
) -
pr1mzejEE
addikt
Full graff, sötétben: [link]
szintén: [link]Ez már nem full graff, ez az, amivel játszok: [link]
szintén: [link]füstben: [link]
[link] - füst nélkül, ugyanaz a pozíció (térképen lehet látni és nem a földet néztem)Egyébként meg láttam mit írtál először, nem célom nekem másokat palira venni egy olyan dologban, ami igazából nem is mozgat meg. Nem érzem tőle magam janinak, hogy van fps-em, volt olyan időszak, mikor én is szenvedtem minden szarral (cod2-ben).
Igen, botok nélküli, üres szerver, de mm-ben nagyjából ugyanígy festett az fps, ha pedig botokat saját szerveren indítok el, mindenhol -100 fps. Gondoltam azokra az értékekre vagytok kíváncsiak, amelyek leginkább hasonlítanak egy 5v5 mm közbeni helyzethez.
És igen, AMD-vel.
-
Mate
nagyúr
-
törölt tag
Nekem most a haverom játszik az accomal, nekem nincs idegzetem ehhez a 64 tickhez. Tudom hogy nem a szintemet tudom meglőni, 128ticken meg 0-ba lőttem volna az előző meccsünkön az enemyt, de fele lövés mellé ment mm-en, ezért is utálom...
Polling rate mennyin van nálad?Szerk: Bedobott Sherifbe, szépen lebuktam a Sast
De hát 8 lose zsinórban... -
törölt tag
Ha valakinek nincs rangja, mert sokat kihagyott mm-ben, és hát 1 winnel ugye visszajön, de ha loseol akkor az ilyenkor beleszámít a rangba, vagy sem?
-
Mate
nagyúr
válasz
üzenetére
Kicsit sajnáltam az ottani elsőt. Nagyon béna csapatot kapott, ahogy mondjuk én is. Csak ott 1 le is lépett 2. körben.
Bár társaim is jók voltak. 4-en maradtunk 1 ellen, 1-be voltam. Beguggoltam egy sarokba, hogy biztosan ne halljak meg. Erre társam lepuffantott shotival....
Külön tetszett, amikor társam csodával határos módon megölte az utolsó t-t, hatástalanította volna a bombát, de leugrott és meghalt....
-
Xero
nagyúr
válasz
TR4D3R
üzenetére
AMD
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nálam ezek szerepelnek. Legjobb tudomásom szerint ettől jobban nem lehet kisajtolni minden fps-t:
-freq 75 -w 1024 -h 768 -console -novid -tickrate 128 -high -threads 4 -processheap -nod3d9ex -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspdVan persze aminek pont semmi köze az fps-hez.

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
warmonger441
üzenetére
Köszönöm.
Egyébként csak úgy "poénból", amolyan spontán ötletből fakadóan, 1024x768-ban felnyomtam mindent max-ra (teljesen kimaxoltam a játékot) és még mintha több fps-em is lett volna. Sötétben 450-500 fps..

Low graffal meg 2-3 füstöt egymásra dobálva is 400, majdnem 500 fps-em van.
Ezt inferno-n t kezdő előtt állva vettem észre (persze véletlen).
Szóval, aki ilyen vga mellett döntene, az nem jár rosszul szerintem. Persze a proci dominál, de akkor is. -
Mate
nagyúr
MM-em meccsen kb. 5-1-volt nekünk beírtam, hogy adják fel, mert nézni akarom a német-brazil meccset. Fel is adták egyből

-
Bingisz
addikt
Bakker már a második meccs, amikor nem kapom meg a nyereményemet csgolungeon....

Valaki más is érintett innen? -
mijos
senior tag
Srácok kicsit lemaradtam az új passról. Mi a bront van ezzel és miért is ilyen drága a pass ?
-
zola09
aktív tag
Hmm, én is kaptam egy küldetést egyből..

-
Bingisz
addikt
Két skin tetszett nagyon az új kollekciókból, az SG 553 | Traveler és az USP-S | Business Class.
Az SG-t megkaptam a 10 kisebb fegyver beváltásából, az USP-t pedig a mai küldi hozta.
-
lemusz
addikt
Na. Azt hittem már semmit nem fog dobni a heti frissítésig, de ma megkaptam az 5. küldit úgy, hogy napok óta nem droppolt már semmit.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
lemusz
üzenetére
De 2x is 1 hit-be halt az ember, ráadásul az egyik fakapun keresztül. És mind2 100-as volt.Sick statoknak én sem vagyok híján.
ui.: most nézem hogy volt bennük egy kis hit. Akkor mindegy, de ettől függetlenül testre is szokott halált okozni 1 lövésből a scout. 105 in 1 meg hasonlók.
-
pr1mzejEE
addikt
Egyébként nem szoktam scoutozni (látszik is), de valamelyik nap bemelegítésnél rányúltam, ésésés ez mióta ilyen erős?
-
pr1mzejEE
addikt
Abban segítsen már valaki legyen szíves, hogy az miért van, hogy elindítok egy demot (a saját letöltött demoim közül), játékban előhívnám a konzolt, de semmi.. (persze miközben nézem a demo-t) sokszor ha az esc-t nyomom, akkor sincs reagálás és csak feladatkezelőből tudom kinyomni a játékot.
Iszonyatosan idegesítő, esetleg a launch options-ben a -console segítene? Az minden esetben előhozná a console-t?[off) ezt már vagy 3 hónapja meg akartam kérdezni

-
pr1mzejEE
addikt
Nekem is alig droppol, hozzáteszem én nem vettem meg ezt a pass-t.
-
Mate
nagyúr
válasz
üzenetére
i5-3570
(#16023) Xero Akárkivel beszéltem, mindenkinek kifingott a dropp. Alig dob valamit a gép. Ami vicc, hogy küldetést összese 3-at adott, azóta semmi. Mind a hármat első nap. Elvileg max. 5 van héten.
Ami extra viccessé teszi a dolgot, hogy silver és gold coinhoz 5 ill. 15 mission kell. Viszont ha nem droppol, bhatom.
-
Joe Swanson
senior tag
Köszönöm kedves valve! ma nyertem 2-t, loseoltam 2-t. Ez ilyen egál dolog, erre pedig bukom a rankom. Ez mi? Mindíg ennyit szoktam lőni és random elveszi a rankom. Vicc.
-
regener
veterán
válasz
regener
üzenetére
Ilyet se lőttem még
(a 2. vagyok)
(ez bármennyire is szar skill, nekem most nagyon jó xD - ált. olyat szoktam mint az a "I am [MAD] Noob" lőtt.)
A 3. pedig végigsírta a chatet és mindenkit noobozott meg káromkodott amikor vártál valakire, magyarán minden létező Voice chat csapatellenes és szabályszegős dolgot kijátszott... -
Slystyle
őstag
Nekem 150-re van cap-elve, így ha stream-elek, akkor sem esik be 128 alá.
Szerintem ha még van potenciál a kártyában és a prociban is, akkor érdemesebb kicsivel többre állítani. -
Jammalan
tag
válasz
Bingisz
üzenetére
Ez a pass a legnagyobb lehúzás amit eddig tapasztaltam. Megvettem első nap akkor alapban adott 1 küldit aztán első meccs végén még 1et és azóta semmi. De nem csak küldit nem kapok de skineket se azóta
Mennyi is vagy 5-6 napja már? Ládát is csak 1 dbot kaptam első nap és ennyi. -
Radnix
senior tag
Itt az egyik accom, bárki felveheti ha mixelni akar akár MM-en, akár máshol. 2 kitétellel: ne csalj, legyen ts-ed és mikrofonod. Ja ez 3.

-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Egy kis segítség a témában

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Futás, futópályák
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mazda topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

EAC az a legerősebb, itt folyamatosan fotózza a játékodat a program és tölti fel

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

LendvaiFeri1