Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
vzsryl #50140 üzenetére
Valvéék már elárulták, hogy a gyengébb géppel játszók miatt marad a 64tick. Azért, ha megnéztek egy hardware survey-t, akkor azért igencsak kiderül, hogy a játékosok igen jelentős része igencsak elavult cuccokon nyomul... Persze ezek többségében nem csések, nálunk nyilván kevéssé elterjedt az integrált videokari pl., de azért bőven akadnak, én is ismerek olyat, aki az integrált videós laptopon küldi pl. Na ő faceit-en már elviselhetetlenül tud laggolni, míg in-game MM-nél "bőven elmegy" kategória.
-
bager13
senior tag
válasz
vzsryl #50140 üzenetére
Persze igazad van, de ez most olyan dolog, hogy a CoD-ok vagy az új Battlefront is lehetne tartalmas,átgondolt, kevés buggal rendelkező, minden igényt kielégítő, jó játék. De nagyon nem az. Pedig az "előállítási" költséget többszörösét hozza,de vissza nem forgatnak semmit, és tojnak rá az eladás után.
Itt legalább látom az akarást. Azért sokáig sorolnám mit ad ez a játék ,amit a többi nem.Már ott tartok ,hogy szinte nincs is más online fps ,ami az én igényeimet maradéktalanul kielégíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Elektromos autók - motorok
- Már elérhető a Painkiller demója (PC)
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest