- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
-
janee_
tag
válasz
Overlocker #1687 üzenetére
több van még benne?
-
pap
senior tag
Sziasztok
Karácsonyra megszeretném magamat lepni egy core 2-vel.
Az lenne a kérdésem hogy 6400as vagy 6600as core 2 vegyek.
Értelemszerüen az ár fontos szerepet játszik attól függetlenül hogy 6600as erősebb,csak érdemes-e annyival többet is kiadni érte.
Melyik jobbban húzható?
Sokat számit az hogy a 6600asnak 4mb cache van, ellenben a 6400esnek csak 2mb? -
Konflikt
addikt
válasz
Overlocker #1652 üzenetére
Szép, mélyen hűtő volt rajt?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gorneck #1682 üzenetére
másrészt meg a PH tesztjén kívül nem láttam még tesztben hogy a sima P5B-vel tovább jutottak volna.. nagyon mákos darab volt az a lap..
megfelelő szellőzés mellett annyira azért nem, nekem a heatpipeos gyári (fLeSs szerint melegit) ofkorsz ujrapasztázva 500-as fsb-n asszem 1.45v-on 30°C körül van állandóan, multiméterrel is mértem..
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
válasz
Overlocker #1678 üzenetére
lol
-
adatfalo
senior tag
Halihómkérdezősködtem már , meg minden de azért megkérdem megint, hogy p5b-t vegyek vagy wifi nélküli p5b deluxot? Leginkább az érdekelne, hogy a sima p5b nem melegszik e túlsálgosan, annak ellenére hogy tovább tudom rajta húzni a procit.
Meg mondjuk van egy jó 10e eltérés a két alapllap között.
Thx előre is -
Ati007
őstag
West mi van a B szériás procikal?
-
Télre készülve
Kép!
[link]
[Szerkesztve] -
-
#gab_
őstag
válasz
Overlocker #1672 üzenetére
lehet hogy 1.63v akart lenni
-
-
#gab_
őstag
[link]
E6600 5.15GHz 1.53V !
nekem 1.53vn kb 3750mhz a max
[Szerkesztve] -
janee_
tag
válasz
Overlocker #1669 üzenetére
ok , megnyugodtam
-
-
-
janee_
tag
válasz
grat ez már ''valami''
-
westlake
félisten
válasz
futtatsz majd st2004-et is?
[Szerkesztve] -
Zalman6938
csendes tag
Hellotok tuning zsenik. Lenne egy nagy kérésem/kérdésem.
Asus P5B sima (nem tudom melyik BIOS ,de a szorzót tudom állítani 6-7 -ig)
Intel Core 2 E6300
1GB Kingston HyperX 750MHZ 4-4-4-12 idozítéssel
500W Fortron
Sapphire X1900GT 2. verzió
Na én eztet szeretném felhúzni,de nem megy. 320 FSB felett kifagy és ahogy itt olvasgatom akkor én jóval az átlag alatt vagyok. Pedig a P5B-rol csak jót hallottam a tuning terén. Engem foleg a memóriák izgatnak. A BIOS csak 667MHZ-nek ismeri fel gondolom a 750 keveri be.
Mennyire állítsam a memóriákat? mennyi voltokat adjak? stb. Jó lenne ha segítenétek. Légyszi. Koszonom. -
-
Fori23
őstag
válasz
Overlocker #1656 üzenetére
Akkor ennél a fesznél kb. 10-15 fokot hozhatott
Állat a cucc -
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
nem rossz tesó
-
Ez amiről fogalmam nincs
Nem volt a Sonicra lefogatóm már egy ideje, eddig gyári hűtővel toltam rulez,kaptam lefogatót pénteken,de előtte már lepoliroztam..szval passz..
Max annyi alapom van,hogy nyáron egy hüvősebb napon reggel,mentem 4050-et mostmeg 25c-n 4113..
[Szerkesztve] -
Fori23
őstag
válasz
Mennyit jelentett a polír?
[Szerkesztve] -
-
#gab_
őstag
válasz
grat
1.56vn 4113mhz leggel.... nagyon durva -
4113Mhz 1,56v ,szobahőmérsékleten
Polirozás megtörtént, Sonic Tower van egy gyengébb ventivel, a lap iszonyat sokat droppol..
[link]
[Szerkesztve] -
janee_
tag
válasz
LordVader80 #1643 üzenetére
ha elmész tesztelönek az intel gyárába, ahol gyártják, ieket nem lehet kapni ha jól tudom.
-
westlake
félisten
válasz
LordVader80 #1641 üzenetére
engineer sample - teszteloi pelany.. annyit tesz, hogy valogatott magok vannak rajtuk es szorzo lock mentesek..
-
gprspeter
senior tag
Köszi a gyors választ!
-
gprspeter
senior tag
Gyors kérdés...
Szerintetek, melyik lapot érdemesebb megvenni Core 2 tuninghoz:
GIGABYTE 965P-DS3
Asus P5B-E
Árban kb egyformák. -
#gab_
őstag
válasz
afterburner_ #1629 üzenetére
470Fsb p5wdhval
grat
mch fesz? -
afterburner_
őstag
[link]
nah srácok mar 470-es fsb-nel jarok, csak meg tesztelgetnem kell birja e440-en megy tutira, csak 470-nel mar vissza kell osztanom a memet mert nem birjak az iramot a samsung memek
lap p5w dh
[Szerkesztve] -
Balipapa
csendes tag
válasz
B@dsector #1597 üzenetére
Nekem az lenne a kérdésem hogy mi kell egy Core 2 E6300 felhuzásához
Kell egy jobb hütés (ez OK)
Gyors ram (ez Ok 667Mhz vagy 800Mhz)
De milyen alaplap???? (Ok kezeli a core 2-töt de a tipus?)
Azt halottam ha 266Mhz többet lekezel az alaplap amit a benne lévö Chip kezel le
akkor lehet huzni. Melyik Chip a jobb 965, 925 ,975?
Mit ajállotok és mi az ami bevált nektek????
Irjatok -
westlake
félisten
6600_b 1.300v
p6w64 3436mhz
qd6 3447mhz
hmm.. -
sickb
tag
L631B165
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #1610 üzenetére
szervaltam 2 darab b-s 6400-at
remelhetoleg jovo het vegen mar a p5b-e plus-al probalhatom ki oket
[Szerkesztve] -
Megtörtént a polirozás,hétvégén teszt,hétfőn rakok fel majd eredményeket!..
-
westlake
félisten
en nem tudom, hogy az a b szerias procikat az intel micelbol kulonboztettem meg az a-soktol, de nekem teljesen ugy tunik, hogy i965 alatt sokkal jobban lehet oket huzni..
nem igazan ertettem, hogy miert nem jutok tovabb 3780mhz-nel az asus lapokkal.. es itt most nem csak a b szerias procikra celzok..
[Szerkesztve] -
Deep
tag
Okés
Nem is azért mondtam ezt a 4 Ghz-et, mert felakarok vágni
vele... Meg igazából nincs is sok értelme valószínűleg a 3200-hoz képest. Csak muszáj volt az örömömet megosztani Veletek, és persze azt, hogy hogyan sikerült.
-
Zull
senior tag
''Az hogyha megnezem hogy alaporajelen mekkora fesszel kepes menni a procim abbol lehet a tuningpotencialra kovetkeztetni, korubelul ugy mint az alapfeszultseges max orajelbol? Mert a memjeim miatt nem tudnam kihajtani a gepet alaporajelen, de viszont stock beallitasokon meg tudnam nezni hogy mennyi fesszel stabil meg 2400-on...''
Tul bonyolultat kerdeztem?Na mind1...
-
-
Deep
tag
Hali!
Csak olyan szinten a tapasztalatomat szeretném megosztani veletek, hogy én is próbáltam az E6300 -as procimat A-Data 800 Mhz-es RAM-al húzni, állítgattam ide oda memóriát mindent, de valahogy nem sikerült 2500-nál tovább húzni.
Persze ezzel is elégedett voltam, de aztán olvastam a Chip magazin e-havi számában egy tunningos tesztben, hogy simán bírja a 3200-at is, csak mindent auton hagyva csak az FSB-t kell állítanom, meg a PCIe -t 100-ra állítani...
Hát láss csodát így sikerült fagyásmentesen 3200 fölé is húznom (3248 és még tovább is bírja csak nem próbálgattam tovább)... Valahogy olyan ez a proci így mintha tényleg nem lenne vége...Az viszont szöget ütött a fejemben amit Westlake mondott azokról a bizonyos ''B'' szériás procikról... úgyhogy ha hazamegyek az lesz az első, hogy megnézem az enyém milyen...
Mert ha az, akkor lehet veszek később valami brutálabb 1000 Mhz-es DDRII-es memóriát és akkor mehet a 4 Ghz is... talán
Időzítésem 5-6-6-18 ... 1:1-ben, ez nem tudom, hogy jónak számít-e, és hogy hogyan kell értelmezni pontosan.
Aktív témák
- Autós topik
- Revolut
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Facebook és Messenger
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest