- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Aktív témák
-
laron
csendes tag
a pci-e frekit auto-n hagytam, sajnos még nem vagyok képben vele (sem). a másik ami történt: tegnap kikapcs, ma reggel bekapcs: ''tegye be a telepítő lemezt''... stb, nem tud bootolni. na paff. kész. beszereztem egy új 24tűs 400w-os tápot, új rendszer felrak, minden ok, kezdem felrakosgatni a drivereket, telepítem az s3-hoz kapott 965 chipset drivert -> kékhalál -> ''tegye be a telepítőt...'' -> paff. újra telepítés, leszedem a legfrissebb drivert, hátha... de nem. ugyanaz a történet. most rendben megy minden, de nem tettem fel azt a drivert. húzni nem is próbáltam most.
van valami ötletetek? xp pro-t tettem sp2-vel....
-
westlake
félisten
e6600es 1.502v 3684mhz 409*9
[link] -
laron
csendes tag
sziasztok!
hasonló kérdésem lenne:
E6300-asat szeretnék húzni, GA-965P-S3 lappal, 2*512 corsair 675mhz rammal. az fsb-vel 310-ig jutottam csak, mondjuk 330-nál bejön a win, aztán fél perc alatt resetel. a tápom régi 22 tűs 300W-os. lehet hogy ez kevés? (6600gt+cd+dvd+2vinyó) a memóriát külön felvittem 800mhz-ig, az bírja. már 310fsb felett emelnem kéne az alapfeszt? (nem ilyeneket olvastam) előre is köszi a segítséget!
-
Gabi Bá
csendes tag
Sziasztok!
Olyan GONDOM van,hogy 2700MHz-nél nem jutok feljebb a konfigommal.
-Asus P5B
-6400-as proci
-corsair select value 667MHz 2x1GB csomagban
2704MHz alap feszültségen,338FSB,676MHz DDR2 BIOSban ami a csúcs...
Legalább 3GHZ-ig szeretnék jutni,min tudnék állítani?
HA FSB-t emelek,vagy RAM sebességet,a GÉP BEKAPCSOL,de a MONITOR NEM!
Aki tud segíteni írjon,akár mailt is!
Feszültségekkel játszak?VCore,vagy FSB-V?
Köszi Mindenkinek!
Üdv: Gabi Bá -
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #189 üzenetére
hat nem.. evodok a ds4/dq6 es a p5bd kozott.. szerintem full mindent osszevetve egy szinten van a ket (harom) lap..
talan a p5bd-ben tobb a kiaknazatlan terulet, mint a giga lapjaiban.. -
westlake
félisten
e6600 es 1.296v 372*9@3348mhz
[link] -
Sárpac
nagyúr
Új eredmény némi kiegészítéssel!
[link] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #163 üzenetére
az l617 es nekem a komplett kodsor kell
-
Sárpac
nagyúr
Csak, hogy ne csak Fieryék nyomják itt egy épülő kis, de már működő teszt programom!
Queen teszt!
[link]
Helyesírásért sorry azt majd utoljára!
[Szerkesztve] -
GG888
senior tag
nekem egy E6600asom lesz, ha minden összejön és egy P5B deluxe lap, hozzá 2 X 512MB A-Data 800 MHz-s mem. Ha lesznek eredmények, majd jelentkezek
-
westlake
félisten
betettem a 6400-as procimat a listaba
[link] -
westlake
félisten
25. heti e6400..
[link] -
Remélem kijön valami E4300-ként beharangozott proci! Olyan, ami alapból 200MHz-es FSB-vel megy. Akkor az FSB emelés nem lesz olyan kritikus, és olcsóbb is lenne.
Nagyon szeretném, ha minél elöbb lemenne a Core2 ára, mert már idegesítenek a 15 órás renderelések...
Westlake: Akkor én várok, míg nem találok egy 4GHz-re húzható példányt!
[Szerkesztve] -
air
nagyúr
En azt nem ertem, hogy mindenfele indok nelkul miert emelkedik ennyire a RAMok ara. Egy 667-es, 1 gigas, PQI modul 2 hete meg brutto 18 ezer volt, a mult heten mar br. 22 most meg br. 29. Hova emelkedik meg?? Es miert nincs errol, es az okokrol info sehol sem??
-
válasz
vazimódó #153 üzenetére
Hali! Itt a link: [link]
Igen, olvasom, ha rám gondoltál.
Csak nem voltam net közelben eddig.
A teszt írója szerint főleg az alaplapok FSB tűrése a gyenge pont, mert a memót vissza lehet osztani (gondolom), de az FSB-t mindenképp emelni kell.
Ezentúl figyelni fogom az itteni eredményeket, mert egy 805D és egy olcsóbb fajta Core2 között vacilálok. Jelenleg mindent összevetve a 805D szerintem jobban megéri az árát, mert olcsóbb cucc is elég a 4GHz-hez, de megvárom, míg jönnek a 4 magos proccok, és akkor már occsóbb lesz a 2magos Core.
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
válasz
Dare2Live #152 üzenetére
Ez igazán remek.Örülök hogy ilyen jó procit sikerült kifognod.
Remélem olvassa az illetékes is a topikot,mert annak tükrében amit elmondtál visszavonom a kijelentésemet,mi szerint nagy szerencse kell és ES proci,hogy 3600Mhz-et kihozzon belőle.Sokkal inkább kellenek gyors memók,nehogy visszafogják a proccot a tuningban.
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
válasz
vazimódó #148 üzenetére
Nemtudom alapfeszes e de igazábóla míg az első szériát kapjuk durvábbnál durvább procikkal találkozunk, szóval nem elképzelhetetlen. (ésmár sajnos nyakunkon a ''2.széria'')
Emlékszem abban reménykedtem veszek egy 6300at ami megy 3ghzet kis +feszel és happy. Erre 3360on ipphogy feszt kell emelnem és feljebb azért nemjutok mert a sokat vállogatott 35Ks 2*1gb 960on járó ramom kevés a procim kihajtásához. vagy van akinek 3400-3500öt megy alapfeszen. Akár 100%os tunning alapon. Szóval énmár igazából semmin se lepődök meg, nagyon nagyon jó vétel volt ez a lap/proci/ram.
Röhely de eljutottam oda ahova sose gondoltam volna, hogy egyszer eljutok. Meg vagyok maximálisan elégedve a gépem teljesítményével. Ennél nekem nemkell több.
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
itt a gond! A regi procid, amire a win. telepitve lett egymagos volt, (gondolom AMD) ha beteszed a ketmagos procit foleg Intel-t, finoman lekell bogaraszni az AMD-s drivereket, es feltelepiteni az Intel-es progikat. Jartam ebben a cipoben es rajottem egyszerubb a win.-t ujratelepiteni.
-
chipke
csendes tag
na ittt van amit nem értek:
[link]
[Szerkesztve] -
chipke
csendes tag
Nem lrtek még hozzá, eddig athlon 64m volt.
[link]
[Szerkesztve] -
chipke
csendes tag
help!
most inditottam be a new szerzeményt. de nekem valami nem tiszta. -
vazimódó
senior tag
Azt nem mondom hogy ne is álmodj,de azért akárhogy is nézzük,az már igencsak 100%-os tuning.
Véleményem szerint az E6300-as procik rendelkeznek a legkiemelkedőbb tuningpotenciállal. Amennyiben találsz egy ES procit,akkor van esély akár a 3600Mhz-re is.A nagyobb hűtő,esetleg víz,azért kell,mert ilyen magas Mhz-nél eléggé megnő a hőtermelés. 3600Mhz-nél valószínűleg elég sok feszt is kell adni a procinak,főleg ha nem ES.
A 3600Mhz-re nagyobb esélyed lehet véleményem szerint egy E6600 procival.Bár ár/teljesítmény viszonylatban jobban jársz egy akár 3200-3300Mhz-en menő E6300-al.A kétszeres L2 cache sok teszt szerint egyelőre nem létfontosságú.
[Szerkesztve] -
Daffy
őstag
Szerintem elobb nagyon olvass utana mit akarsz csinalni......
De ha minden igaz akkor a Bioson belul az advanced ful alatt talalod meg.Azert lehetoleg ne told fel egybol 400-ra.Es tenyleg olvass utana a tuningnak mert ha valamit elallitasz raadasul rosszul akkor hello....
A gepedrol pedig ha tudni akarsz ilyen parametereket mint a memoria,stb,akkor hasznald az everestet. -
tyrial
csendes tag
Sziasztok!
Egy Core 2 E6400-as processzort vettem Asus P5B (sima) alaplapba, s az alábbi prohardver cikkben:
[link]
olvastam a következő sorokat:
''Az E6300-as tapasztalatok birtokában az E6400-et azonnal 400 MHz-re állítottuk, így 3200 MHz-es órajelet kaptunk eredményül.''
Ezt hol tudom beállítani az alaplap biosában, milyen menük fele? Vagy esetleg más segédprogram szükséges?
Másik kérdésem az lenne, hogy 2db 800Mhz-s 512Mb-s Kingmax memóriát vásároltam, s a gép indulásakor nem látom, h valahol kiírná, hogy tényleg 800Mhz-n tudja használni a ramokat. Ezt milyen segédprogrammal lehetne ellenőrizni?
Előre is köszi a válaszokat! -
Sziasztok!
Tudom, hogy nem teljesen ide illő kérdés, de egy 6300-as procival mekkora tuning reális, egy Scythe Infinity hűtővel, vagy egy hasonlóval?
Tételezzük fel, hogy szerencsés példányt fogok ki és annyi feszt emelek, amennyit a hűtő enged.
És ehhez melyik a legolcsóbb lap, ami ajánlott?
Köszi a válaszokat! -
westlake
félisten
azert, mert gyari intel lapod van.. ezeket nem tuningra talaltak ki.. ha tuningolni szeretnel, akkor sajnos le kell cserelned a frissen vasarolt lapodat
ebben a lapban megkevesebb a tuningfunkcio, mint az i975-os bad axe-ban.. biztos ehhez is letezik moddolt bios, amiben elojonnek a rejtett tuningfunkciok, de sajnos meg nem hallottam errol.. sot, meg egyaltalan nemhallottam, hogy i965-os gyari lappal probalkozik valaki
-
Daffy
őstag
válasz
westlake #126 üzenetére
Csao
Lenne kerdesem hozzad.
Adott egy core2duo E6400,egy Intel DP965lt alaplap es 2X1GB 667-es memoria.A kerdesem az hogy miert nem tudok egy dekat sem emelni az FSB-n?
Leven hogy a biosban nem is latok meg csak lehetoseget sem erre.Azert kerdezem Toled mivel valoszinuleg tobb alaplapot piszkaltal mint En.Tuningoltam mar de most feladtam es inksbb kerdezek mielott hulyesegeket allitgatok.
Koszi a valaszt elore is
Daffy -
M3kk
őstag
Asus P5B Deluxe + 6700ES 520FSB
[link]
-
üdv! kéne egy kis help tuning ügyben, de nem akarom teleszemetelni a topicot az esetleg lámer kérdéseimmel (e6300 + gigabyte ds3), szóval ha valaki lenne szíves és magánban jelentkezne, vagy esetleg jöhet ide? thx
-
slayer006
addikt
hogy lehet ezt a topic -ot elmenteni a kedvencek közé
-
westlake
félisten
koro es elendel eredmenyket akarok!
adjatok mar alapfeszes tuningeredmenyeket
Aktív témák
- Synology NAS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest