Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Zull
senior tag
válasz
westlake
üzenetére
Oh hallod, van itt meg erdekesseg boven... Elobb 356-os FSB-n elinditottam... (9x szorzo, tehat 3200mhz) Alapfesszel el se indult, 1.4V-al meghalt bootkor, 1.45V-al alig ment az orthos 5s-et, es 1.5V-al is kb ugyanez... (ekkor mertem az a hofokot amit elobb postoltam)
Mostpedig: 400as FSB, 8x Szorzo, (ugyebar ez is 3200mhz) es alapfesszel vigan szaladgal az orthos... Kezdek begolyozni... Pedig telleg minden ugy volt ahogy leirtam...
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
-
Mankó
veterán
Van itt valakinek polírozott procija Asus P5B-Deluxe-al?
Elmondhatná, hogy mennyit számít hőmérsékletben. Sajnos nekem 1.325V-on is 52-54fok alapból egy Gigabyte 3d Rockettal (most jön a Scythe Ninja Plus). Sokak azt mondják,hogy lekellene políroznom a procit, csak hát kicsit félek tőle.
Szerk.: 6300-as proci 400on, ez lemaradt.
Bios: 0711
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Mitcsinaltatok ti egy hajszaritoval???

West: Mindjart megnezem, de ugy gondolom hogy a maglassulas miatt volt, vagy lehetett... Merthogy most nezem, es orthos alatt !!!71°C!!! alapfeszen... (orthos most kihajtja) Szted ignore-oljam a hofokot az alaplapban?
[Szerkesztve] -
-
Zull
senior tag
Pl most inditottam egy orthost csak ugy J4F, es most kiporgette mind2ot...
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
válasz
westlake
üzenetére
Hat nemtudom... [link]

Amugy meg 1 tippem van... AZ lehet hogy maglassulaskor leallitja az egyik magot? Mert adtam neki egy kis feszt (1.4V) de a cooler most silence modeba van, es igy alapon is elegge forrofeju, es siman kinezem hogy dual prime utan tullepi a hatart... De amugy telleg az az erdekes az egeszben hogy egyszer kihasznalja egyszer nem... -
Zull
senior tag
Huhh tegnap osszegyult par kerdes/erdekes dolog/eredmeny...
Eloszor... A gep nem nagyon akart mar 370-fsb-nel se bebootolni, amit a mem szamlajara irtam... Ugy nez ki tevedtem... Visszaosztottam a procit 6os szorzora, hogy ne szoljon bele a tobbi dolgoba, es most is 400as fsb-rol irok... Erdekes...
Masik... Van egy erdekessegem, ami nemtudom hogy a C2D-ok sajatossaga-e...
[link]
[link]
Akarhogy inditom oket akkor se hasznaljak valameik magot... Meg eloszor az orthosnal vettem ezt eszre, amikor bekukkantottam a feladatkezelobe, utana akartam primeal tesztelni, de ez lett belole... Bar estefele talan valameik 20x-ra inditott orthos asszem mar 100% jaratta...
Meg akartam a hofokokkal kapcsolatba irni, az majd coming soon... Szal egyenlore ennyi... -
GanXstaZ
tag
válasz
westlake
üzenetére
Akkor viszont nem variálok most is megy 3,4et ha nagyon akarom a 6400.
Az viszont lehetséges hogy a gyári paszta és a Tt paszta között 10fok csökkenés is lehet gyári hűtőt használva? ujrapasztáztam a procit a gyári paszta össze volt állva elég rendesen, pedig ezzel sem melegedett de most még jobb lett. -
Ati007
őstag
holnap feladják az ES-met
kiváncsi vagyok megy-e 4gigát vizel 
-
Ati007
őstag
ha megjött az ES az enyém eladó lesz

-
Ati007
őstag
ha minden jól megy a héten megérkezik az ES6600

ha esetleg volna több is kit és menyiért érdekelne? -
zLL
tag
Hello!
Nekem van egy Core 2 Duo E6400-esem, Scythe Ninja Rev B. hűtővel, két giga 800-as Corsair rammal, és Abit AB9-Pro alaplappal.
Egyszerű a kérdés, mennyire húzható a procim ? Hátha valaki tudja
-
Zull
senior tag
Hajjajj... 370 FSB-nel baszik bebootolni, pedig MINDEN kap feszt, proci, mem, nb, minden... Es eleget is... A timingok kitolva maxra... Azert idegesit, mert a memoriakra feligmeddig nem gyanakszom, mert regi lapomba elmentek 800-on is Cl5-be... De ettol fuggetlenul en a memoriara gyanakszom... Erzem hogy vmi szar fícsört kene kikapcsolni... Vagy be...
-
-
Zull
senior tag
Aaa, en ezt nem ertem... Szepen megy meg minden, de ha tamingokat probalom allitani... Fogom, es ha meg beallitom hogy manualba lehessen allitgatni az meg ok... De utana ha az ott levo ertekekhez hozzanyulok negaitv v. pozitiv iranyba egyszeruen meghal bootkor... A masik hogy minden meghalas utan nyomhatok egy szepkis cmos resetet... A P5WD2-Premiumom legalabb ha vmi szart allitottam neki akkor kov restartkor alap beallitasokkal indult...
-
Zull
senior tag
-
Zull
senior tag
Na mar itt is vok a kerdesekkel... Natehat, ezeket mire allitsam? Egy mert van oan amirol nem hallottam meg, es van oan amit regen se tudtam hogy mire kene allitani...
C1E Support
CPUID
CPU TM
Execute disable bit function
PECI
Vanderpool tech.
Spread Spectrum -
Zull
senior tag
Na megvan a config, ossze is szereltem, most eppen alapon tesztelgetem, meg felirogatom mit tudott alap beallitasokon, es estefele sztem mar megrangatom picit... de addigis lesz meg itt egyket kerdesem (1 biztosan
) -
Zull
senior tag
válasz
westlake
üzenetére
muszaj lesz neki, mert eddig nem eppen tuningbajnok alkatreszeket fogtam ki... holnap mek haza, es szerelem ossze
aztan megnezek alapon egykét ''padmárkot'' (benchmark xD) aztan leirogatom szepen az alap ertekeket had viruljak mikor tokik megrangatva latom majd a kulonbseget 
-
Zull
senior tag
Na megvan a procim is, holn ap vagy akar meg ma ossze is szerelem a cumot!
Ja amugy a proci BATCH kodja: L628A988, es malay... -
#gab_
őstag
[link]
legalabb a procim stabil..
E6600 L629A438 @ 3.7Ghz 1.4875V bios (1.53V load, kimérve) -
Zull
senior tag
Azert mondtam hogy 3.2-3.3

Amugy a lap meg az uj tapom megvan, most 9kor beszelek giannival mert pont most vittek el tole a 6600-asait, es azt mondta pont most kap beloluk, szal mek ki kosztolanyira ugy fel 10re atvenni a procimat... aztan nemtom hogy ma hazakeveredek-e de holnap tutira menni fog a gepem... -
-
westlake
félisten
most neztem, hogy coolaler-nek valami dobozos szarja 1.45 volton megy 4 gigat. a mocsok

-
M3kk
őstag
[QUOTE=Tony]I had both the RD600 and the 680 DFI boards in my hands last week, both are being tuned right now...the rd600 doing over 500fsb CPU and 600+ on the ram (1200+) with good 1T performance.
Playing with the 680 reference board i hit 933 1T with non micron dimms so 1T should be possible with the right modules...;)[/QUOTE]
[link] -
westlake
félisten
koszi, hogy az elmult 40 hsz-ben alig tallani a topikhoz tartozo tartalmi infot.. hajra sracok

-
Zull
senior tag
Hat en nemtom (amugy ez msot mindkettotoknek szol) en nem vagom mennyi az alapfesze a C2D-knek, de sztem annyi mint itt ezeknek: [link] Es sztem ezek elegge 3.2-3.3Ghz korul vannak
(Es mondanom se kell hogy y gyai koolernel is lehet plus feszt adni, en anno 630-al elvittem 1.475V-on, es multkor kitargyaltuk, ez par fokkal melegebb csak egy 630-nal azonos feszen...) -
Speed
addikt
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
3,2-et stabilan fogysz nyomni azzal a hűtővel és azzal a cpu-val ami szereintem má így használgatni nem rossz

-
Zull
senior tag
válasz
üzenetére
3.3ig alt elmaszkalnak alapfeszen, szal gyari kúler is eleg hozza...
-
Speed
addikt
válasz
üzenetére
Hát az nem a világ legvadorzóbb hűtője de valószínű elég lenne

-
őstag
Egy E6300-as tuningra (kb 3ghz-en) GLACIALTECH Igloo 5700 MC elég lenne? vagy valami jobb kéne?
Sry nem pont ide tartozik... -
Zull
senior tag
hyper6+-omat 10k-ert eladtam mikor a bolti ara 11.4e brutto
(hehe
) asszem most nem lesz viz, elmegy ez leggel is, pl en egy infinity-re gondoltam, az mar elegge izom, az viszi az 1.6V-ot... Bar lehet memmel varok picit, merthat most naygon az egekbe vannak a memarak.. . Talan jovore kicsit csillapodik a helyzet...
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kiváncsi vagyok megy-e 4gigát vizel
nem hirdetted itt a phn?