- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
-
Core2Duo
csendes tag
válasz
Konflikt #1381 üzenetére
Nos, Konflikt, a következő config áll rendelkezésemre:
Intel Core2Duo E6300, Asus P5B, Gigabyte 7600GT(még nincs megnincs lóvém rá)
1gb 800Mhz Kingmax Mars+ a ház, amit a linkben írtam, nagyon faca...hát kb ennyi szerintem. de már mind1 a ramnak, meg má megvettem, meg jobb szeretem 1et venni, mert akkor több helyem marad, mert te is tudod, hogy a P5B-be 8giga megy bele. ezért.
Szal ha később a dual 1gb-ot be akarom cserélni 1 db-ra, akkor rá kell fizetnem, ami mekkora szopás már, nem? -
vazimódó
senior tag
válasz
Konflikt #587 üzenetére
Nálam az a gond,hogy az Asus P5 lapomban ha 1,7V-ot beállítok,terhelés alatt 1,5V-ot kap a proci.Nem tudom hogy megoldaná e a problémát a beavatkozás,vagy továbbra is ugyanitt lennék. Bár attól tartok hogy az én esetemben inkább a lapot kéne volt-moddolni,hátha akkor stabilabban adná a feszt a procccnak.
-
westlake
félisten
válasz
Konflikt #561 üzenetére
ez a ket tekercs a fesszbalyzo ic utani elso ket tekercs.. alapfeszen (1.3 volt korul) mind a 8 tekercsen majdem ugyanazt a feszt lehet kimerni... 1.5 voltnal mar majdnem 0.05volt elteres van az elso es az utolso tekercsen mert feszek kozott... melegszenek a tekercsek, igyromlik a hatasfok.. az utolso tekercs laban lehet kimerni a (szerintem) valos feszt..
Aktív témák
Hirdetés
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest