- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
janee_
tag
hali , néztem teszteket,és engem, valami izmos proci hütö érdekelne,
egy e6400 p5b deluxal , kb 3.6 3.7 vagy még több a kitüzött orajel. ez köünnyen össszejön hála hogy a p5b d-vel lehet szorzot álitani.
nah és az lenne a kérdésem, hogy meik proci hütö, lenne erre a célra a legmegfelelöbb vagy mégtöbb ghz-t kitudjak hozni. tehát olyan proci hütöt ami bir, 3.6-4ghz ig a procikat köcce elöre is bye -
Palika71
őstag
Megpróbáltam a rendszeremet 500 -as FSB -re kényszeríteni, azaz 3.5GHz -re. Levettem a ház oldalát, és oldalról megfújtam egy szobai ventillatorral.
Szépen felállt a gép ( MSH, FSB: +0.35V, Core: 1.55V, RAM: +0.2V), elindult a 3DMark06, szépen végigment, de mivel nem láttam emelkedést, sőtt, erős visszaesést tapasztaltam, megnéztem a pocit, és az láttam, hogy alap 1.86 -on megy.
Restartoltam, benéztem a BIOS -ba, és láttam, hogy a BIOS letiltotta a kézi vezérlést. Ilyen már korábban is volt, de akkor lefagyott, vagy resetelt egyet magától, a túlhajtás végett.
A rendszerem a 495MHz -es FSB -t, még stabilan tudja.
Szerintetek, van megoldás, vagy az alaplap elérte a végkimerülést? -
Lalaboy
őstag
válasz
Achill3uS #1459 üzenetére
Ezt a hutot majdnem megrendeltem, de a forumokban olvasottak alapjan lemondtam rola! Problemak vannak a minoseggel es a hutoventi hatekonysagaval! Ez orvosolhato lenne, de Core 2 Duo procival 1.6V kornyeken problemas a teljesitmenye! Nezz utanna, ha komolyabban erdekel, de akkor inkabb erdemesebb a Swiftech Peltier (226W) elemmel egybeepitett CPU blokkjat megvenni! [link]
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Beszereztem egy Zalaman FATAL1TY FS-C-77 120mm coolert
Már csak a cpu-nak kell megjönnie
Ezzel úgy meddig megy el egy E6400? -
jani1191
csendes tag
-
-
Achill3uS
nagyúr
valaki akinek vizhütése van irjon már plz nekem cpu hőfokot: 1.5v-1.55v-on idle load jöhet.. mind1 hogy Allendale vagy Conroe.. thx
[Szerkesztve] -
B@dsector
aktív tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám, remélem, tudtok benne segíteni pls!
E6600 @ 9x388MHz > 3.5GHz felhúztam, 1,525V feszt adtam a procinak, chipsetnek pedig 1.70V. ORTHOS teszt alatt így is instabil a gép nem fut le, az elején elszáll.. core temp alatt a hőmérséklet 75-77C, mitől lehet ez?
Nem hiszem, hogy ennyire rossz lehet ez a hűtő, a szilikon zsír jól lett felvéve a procira és jól, fekszik fel a hűtő is.
3.5GHz -et nem bírják ezek szerint a mostani példányok vagy ezek már igénylik a vízhűtést?
Config: ASUS P5W64 WS - 0302 bios × C2D E6600 (L628A) + Zalman CNPS 9700 ×
2GB Corsair XMS TwinX DDR2 800MHz
Segítségeteket előre is köszönöm! -
M3kk
őstag
válasz
Overlocker #1450 üzenetére
LOL, te meg hiszel ilyen CPU-Z fesz monitorozasban?
-
válasz
Overlocker #1415 üzenetére
Több feszt kapott a proci,mint amennyit a cpu-z kiirt ,ami számomra fura..
Szval 3780Mhz-hez kb 1,372v-t kapott.. -
janee_
tag
hali srácok!
szeretnék, egy e6400-et tuningolni 3.4-re [lap:p5b deluxe]
az a kérdés, hogy lehet-e , a ram a-data 2*512mb köcce
[Szerkesztve] -
Core2Duo
csendes tag
Bocsi az offért, de azonnal gyors segítség kellene. beraktam a ramot a gépbe, eddig nem voolt benne videokari, meg ram se, és most raktam bele 1Gb 800Mhz-es Kingmaxot. Tehát videokari még nnincs. De eddig a ram és a videokari nélkül ment simán a gép, ugyan nem működött, de ment. Szóval most meg 1 perc után kikapcsol
Mi lehet a gond?
Azonnali gyors segítséget valaki help MEE!!!! -
Zull
senior tag
-
jani1191
csendes tag
inkább gyűjtök egy Zalman 9500 vagy Coolink U 120-ra
de melyik a jobb ezek közül -
jani1191
csendes tag
az gáz ha most a e6400-em 3,2-re van húzva (8x400) és 80C körül van gyári hűtővel?
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #1429 üzenetére
Oszt rászáradt a keményítő!
-
-
-
M3kk
őstag
válasz
Overlocker #1424 üzenetére
Dehogy adom
Az egyik csavo azt mondja elbaszta az egyiket ( rafolyt a viz, vagy valami , megoxidalodott egy pin), es nem lehet huzni mar annyira, de szerintem csak lama
[Szerkesztve] -
-
-
Lalaboy
őstag
válasz
Ez mar az ES-ek kozul is kiemelkedig!
Gyonyoru!
Belehet valahol szerezni ilyen jo ES-t? Gondolom ritka, mint a feher hollo.
-
#gab_
őstag
válasz
Overlocker #1419 üzenetére
jah ok
-
-
#gab_
őstag
válasz
Overlocker #1417 üzenetére
''sztem 3,6Ghz-en tuti stabil 1,35v-vel cpu-z szerint''
lol milyen proci az ?
L628B121? -
-
#gab_
őstag
válasz
Orthos ?
-
-
gengjani
csendes tag
bocsi nem figyeltem eléggé:S THX!
-
gengjani
csendes tag
Hali! Még uj vagyok a procimmal pénteken szereztem be...semmit nem tudok rola mint lelkes amatőrnek légyszives segitsetek
Abit AB9Pro lappal szeretném huzgálni az E6300asom a ramok Dual Channelben mennek minden alaphűtéssel megy(egyenlőre
. Mit tanácsoltok mire figyeljek oda? Amugy BIOSban vagy szoftveres uton lehet megoldani a tuningot? Előre is köszi a segítséget.. Czupp
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
Overlocker #1401 üzenetére
Köszi
-
Aktív témák
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android dual SIM okostelefonok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest