- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Aktív témák
-
Zull
senior tag
Gamekben legyen jo, meg renderben, arra asszem jolesz
Amugy ja idozitesek suck... Volt jo coolerem csak jo aron meg tudtam tole szabadulni (hyper6+) Azert dontottem mellette, mert 1. hosszu tavu befektetes 2. epp emiatt kesobb meg jol johet a cache (gamekben mar msot is jol jon) Ram-al sztem karacsonykor megajandekozom magam
-
Speed
addikt
nem lesz ez rossz gép de azért ezen is lesz mit csiszolni pl. így elsőre a ram szúr szemet mint mondtad megy is 400-on de milyen időzítésekkel
Mondjuk ha nem akarsz nagy tuningeredméyneket elérni akko nem nagyon számítanak az időzítések gamenál jobban a méret a lényeg
Még ide valami jó hűtés és már egész jó a cucc? Miért döntöttél amúgy E6600 mellett?
-
Zull
senior tag
Sajna zs hianyaban ez: P5B-D, E6600, 2x512 533 Kingston, MSI Nx7800GT @ 470/1140, Diamondmax 9/10; PATA/SAT; 200/250GB, LG Flatron L1752T, Razer Diamondback, Steelpad S&S... (amugy a konfigom nem is igazan lesz uj, csak mivel elhalt az alaplapom azt garinal becsereltetem egy P5B-D-re, es veszek hozza egy E6600-at... kingstonok mennek 800-on, szal a 400-as FSB-vel ''nem lesznek gondok'', az utolso ket cumo meg cs-s mivoltomra utal
)
-
Achill3uS
nagyúr
srácok a topic cime még mindig Core 2 - Tuning
, ha ennyire érdekelt téma ez itt a PH!-n is nyitunk egy World Records topicot
(csak nem sok értelme lenne..)
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
a hajadra kenheted az nem azt jelenti hogy konnyu elerni, hanem hogy azon kivul hogy elmondhatod hogy te hajtotttad a legtobbre (ami magaban nagy szo) azon kivul ''semmire'' nem jo, mert nem jelenti hogy alatta uberbrutal rendszer van, nezd az uj wr-t, az ha jol emlexem kevesebb orajelen volt, es megis gyorsabb... szal... pl rendes felhasznalasban nem is viritananak, mondjuk nem is csoda, ezek tuningra kielezet masinak, es ez is az egyetlenegy celjuk, a wr elerese...
-
Zull
senior tag
Hat gondoltam vmi inteligens wr rol van szo, az orajel wr-t ugyis a hajadra kenheted...
Kb 5 hsz-el ezelott:
''Millen WR-t Tee?! Azzal semmmit se tartanak...''
Aztan most irod hogy:
''Akkor legközelebb írd le milyet...''
Kerdem en most! Minek irjam le mien wr-t ha szted semmiet nem tartanak vele? Ez szamomra ellentmondasos... Na de fejezzuk abba, csak azt akartam megtudni a core 2 tepoktol hogy kifejeztetten core 2-nel szamit-e vmit a plus 4 pin, es ezt mar megtudtam...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
sid.:Rc211v #860 üzenetére
Menni fog...de normális gyártó kit-be adja a ramjait...
-
-
#gab_
őstag
válasz
sid.:Rc211v #857 üzenetére
csak dc kitbe látok... de sztem kiskerbe 30-35k 1db 1GBos..
-
#gab_
őstag
válasz
sid.:Rc211v #851 üzenetére
ha tuningolni is akarsz akkor kingmaxot ne!
inkabb A-data.
ha jo ramot akarsz nem horror áron akkor GEIL ultra 800mhz CL4 2*512mb vagy 2*1 giga..
vagy Corsair 800as cl4.. -
sid.:Rc211v
őstag
Hi Core 2 e6300-at tuningolni akarnék...de nemtom milyen ramot vegyek ami jó hozzá..
kingmax 1Gb 800-as modult akarok(nemtom hogy Mars-e vagy milyen) szal ez jó lenne vagy inkább adjak több kest egy corsair XMS-re...
köszi... -
Zull
senior tag
Egy core 2 duo nagyon morcos lehet ha nem kapja meg tuningkor a masodik 4 pines csatit?
-
westlake
félisten
megizzasztjuk oket
[link] -
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #846 üzenetére
nem tudom, hogy nalad milyen hatassal lenne, de nalam gyorsabb volt a rendszer, ha biosbol allitottam at az idoziteseket..
-
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #809 üzenetére
mondom idozietst.. nem fsb-t.. majd egyszer nezd meg, hogy winbol allitott idozitesekkel tok idiota eredmenyek jonnek ki bench-nel.. nem veletlen, hogy nem indul el, ha bios-ban allitod be a dolgokat..
a nevem nem Westlake
[Szerkesztve] -
chiccoka
csendes tag
sziasztok
Szeretnék kérni tanácsokat 1 Gigabyte GA-945P-S3 i945 alaplap 6300 1.86os dual és 2*1gb kingmax 533 ram ügyében.
Beállítást mire vigyázzak tuningnál minek adhatok feszt minek nem hogy kerülhetem ki a ram
hiányoságait.
(azt gondolom a 1,5 leosztással)de megy 677 en állítolag.
Szo most valahol 2,4 nél járok de sztem ez kevés csak innen már hozzáértő tapasztaltabb guruk tanácsát kérném mert én 3 évente nyúlok a géphez csak és eljárt felettem az idő
köszönöm
(gyári intel hűtő van ami a dobozban volt) -
Lalaboy
őstag
En nem azert irtam ezekrol, hogy reklamot csinaljak nekik,
hanem mert emlekeztem, hogy az egyikben GMH a masikban GKX csip van es a P5W64 Pro-val teszteltek is a ramokat! Ha mukodik a megfelelo GKX-es ram az alaplapban, akkor neked is mukodnie kell az OCZ-nek! Valami 301-es biosszal teszteltek a ramokat!
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
Bioszt cserelni probaltal mar? A nemet Cell Shock-nak van ket uj sztarramja! Mindketto 1000-es, az egyik Cl4-es, a masik Cl5-os! A ketto kozott a D9 csip a kulonbseg! D9GMH-D9GKX! Ezekkel a ramokkal mar talalsz infot az XS-ben! Csak azt nemtudom, hogy melyik-melyik. A lenyeg, hogy megy gyonyoruen a lapban!
-
Lalaboy
őstag
Sehol sem talalok ilyen parositast! Se pozitiv, se negativ szempontbol. Neztem a Nintek listajat, hogy milyen rammal parositjak az alaplapod, de egy OCZ sincs benne! Az o parositasaikban megbizok.
(a D9GKX-ek tamogatasa nem eppen fenyes) A ramjaid pedig az enyemek legjobb konkurrensei!
Ido kell kiismerni az alaplapot! Az elso heten a hajamat teptem volna a MAX miatt, ha nem lenne ilyen rovid!
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #821 üzenetére
ok
Lalaboy: hát nemtom..bios frissitést is csináltam stb...
van pár számomra ismeretlen opcio a biosban.. a ramnál..
ezek a ramok anandon 800 CL3-at 2.2vn mentek..11xx mhzt CL4en..
-
Lalaboy
őstag
Nezzel be az XS-be, hatha hasznalja valaki az alaplap&memoria parosat! Sok jo trukkot ellehet lesni toluk! Nem hinnem hogy a rammal lenne a problema, lehet egy eldugott, vagy abszolut semmitmondo kapcsolo a bioszban, amit csak ki, vagy be kell kapcsolni.
Szinte mindegyik lapnal van valami stikli, amit a bioszban atlehet hidalni.
-
#gab_
őstag
sehogy se stabil 800on CL3-3-3-8on.... se cl3-3-3-7 se cl3-3-3-9 probáltam 2.2vtol-2.4vig..
probáltam 2:3ban.. proci 2400mhzn.. 266fsb... és nem stabil...
csak CL4be stabil 800on..
4:5 1000mhz CL4-4-4-12 2.3v nincs se kép se hang!
ez a ram 1000mhzs CL4-4-4-15 2.3v gyárilag!
400*9 1:1 800mhz CL4-4-4-12 2.3v proci load 1.48v kb 56 percig birta a smal ftt...
kicsit krvara elegem van
még 1x nem veszek OCZ ramot az biztos!
vhogy le kell cserelnem a ramokat...pl. Corsair 6400C3ra..
a proci p5bdben 3.7ghzn is stabil volt...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
válasz
afterburner_ #814 üzenetére
passz..
probáltam 3-3-3-9n és 3-3-3-8n is..
bios frissités is volt...
most 370*9n nem hibazik....
nemtom mi lehet a gond
a proci tuti birja 400*9n...
sztem a ram is..
vmit a biosban baxtam el -
#gab_
őstag
1ebkent a lap krva gyors
megnéztam 1.6v mchval is nagyon instabil... pff
mit baxok el ?
proci 1.475v kb( 1.5v)
ram 2.4v
mch 1.6v
400*9 1:1 800mhz cl3-3-3-8 kurvara instabil !
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
hi
miert van az, hogy 400*9n ram 1:1 800 cl 3-3-3-8n az orthos (blend) hibázik?
a ramokat probáltam 2.3-2.35-2.4vn... a proci tuti birja mer 3.7gigan is stabil volt tobb oraig...
mch stb... fesz auton van.. lehet az a gond?
sajnos meg tök hulye vok a laphoz -
afterburner_
őstag
válasz
westlake #806 üzenetére
nalam csak winbol engedi 370 fsb felett a p5w dh-m! és akkor is cl5-6-6-18-ról cl 5-4-4-18-ra ha mas erteket adok neki restartol pedig birja asszinkronban a ram a 800 cl4-et... amugymeg 370 felett akarmit allitok a biosban leglassabb idoziteseken sincs post!
[Szerkesztve] -
Brnz
csendes tag
igaz, ez nem az a topik, csak ha már erre jártam, megkérdezlek benneteket.
Aktív témák
- Battlefield 6
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest