Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...

Aktív témák
- 

xlaci
senior tag
Na felraktam a legujabbat amit talaltam, utana nem akart indulni a gep
 , megilyedtem egy kicsit, de most mar megy problema nelkul. Es ami a lenyeg: egyenlore stabil 3.4 ghz-n 
Es egy dolgot szeretnek kerdezni mindenkitol: az addig ok, hogy a biosban beallitott feszultseghez kepest valojaban kevesebbet kap a proc, de miert van az, hogy pl. biosban beallitom 1.5-re, belepek a win-be es idle-n 1.448, viszont amikor felporog a proci orthos alatt akkor rogton visszaveszi 1.4-re
 - 

- 

Achill3uS
nagyúr
nem nehéz kitalálni, csak egy kis fejszámolás az egész:
''800-as ram, akkor az a gyári értéket biztos viszi, ami 400 fsb, az E6300 (7x) esetében az 2800mhz, az E6400 (8x) esetében 3200mhz, akkor elvileg ennyit mennie kell, ha a procim és a lapom birni fogja, de lehet h kell majd nekik adni egy kis plusz feszt, sebaj majd letesztelem h stabil-e ezzel a programmal: [link], a P5B 400fsb-t ugyis szinte biztos, hogy vinni fogja, feljebb meg majd kiderül ha kipróbálom. Hűtő nézzük csak, az Arctic Cooling Freezer 7 Pro vagy a Gigabyte G-Power nem is tünik rossznak ár/érték szempontjából.''
 - 

westlake
félisten
nem eri meg a +10k tobbletet az e6400 az e6300-hoz kepest.. a legtobb esetben egy e6300-at siman lehet addig huzni, mint egy e6400-at.. egyetlen egy elonye van az e6300-al szemben, megpedig az egyel magasabb szorzoja..
egy atlagos hutovel 1.45 voltot adhatsz a procinak es kb. 3300-3400mhz-re eleg... 
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
 - Futás, futópályák
 - iPad topik
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Kuponkunyeráló
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Yettel topik
 - Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
 - További aktív témák...

- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
 - MS SQL Server 2016, 2017, 2019
 - Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

atomstabil ahogy mondtam (kozben office-t is felinstalaltam, ku*va lassu volt 
 )

, megilyedtem egy kicsit, de most mar megy problema nelkul. Es ami a lenyeg: egyenlore stabil 3.4 ghz-n