Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Deep

tag

Okés :) Nem is azért mondtam ezt a 4 Ghz-et, mert felakarok vágni ;) vele... Meg igazából nincs is sok értelme valószínűleg a 3200-hoz képest. Csak muszáj volt az örömömet megosztani Veletek, és persze azt, hogy hogyan sikerült.

• Deep

tag

Hali!

Csak olyan szinten a tapasztalatomat szeretném megosztani veletek, hogy én is próbáltam az E6300 -as procimat A-Data 800 Mhz-es RAM-al húzni, állítgattam ide oda memóriát mindent, de valahogy nem sikerült 2500-nál tovább húzni.
    Persze ezzel is elégedett voltam, de aztán olvastam a Chip magazin e-havi számában egy tunningos tesztben, hogy simán bírja a 3200-at is, csak mindent auton hagyva csak az FSB-t kell állítanom, meg a PCIe -t 100-ra állítani...
    Hát láss csodát így sikerült fagyásmentesen 3200 fölé is húznom (3248 és még tovább is bírja csak nem próbálgattam tovább)... Valahogy olyan ez a proci így mintha tényleg nem lenne vége... :) Az viszont szöget ütött a fejemben amit Westlake mondott azokról a bizonyos ''B'' szériás procikról... úgyhogy ha hazamegyek az lesz az első, hogy megnézem az enyém milyen... :B Mert ha az, akkor lehet veszek később valami brutálabb 1000 Mhz-es DDRII-es memóriát és akkor mehet a 4 Ghz is... talán :C
    Időzítésem 5-6-6-18 ... 1:1-ben, ez nem tudom, hogy jónak számít-e, és hogy hogyan kell értelmezni pontosan. :U

Aktív témák