Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Noh, én is csatlakoztam azon népes társasághoz aki e6400-as t használ. Nemsokára megpróbálom húzni is , csak épp renderelek egy jóóónagyont
Amúgy feszültséget az elején már állítsak vagy csak a szorzót vegyem nagyobbra? -
adatfalo
senior tag
Halihómkérdezősködtem már , meg minden de azért megkérdem megint, hogy p5b-t vegyek vagy wifi nélküli p5b deluxot? Leginkább az érdekelne, hogy a sima p5b nem melegszik e túlsálgosan, annak ellenére hogy tovább tudom rajta húzni a procit.
Meg mondjuk van egy jó 10e eltérés a két alapllap között.
Thx előre is -
adatfalo
senior tag
Hi
Köszi a tanácsot, amúgy megtudnád mondani,. hogy tuning szempontjából milyen különbségek vannak ezeke között?
ASUS P5B DELUXE, FW, R,2GL,775/1066,i965
ASUS P5B DELUXE WiFi, FW, R,2GL,775/1066,i965
ASUS P5B-E, 6SATA2, FW, R, GL,775/1066,i965,eSATA
ASUS P5B-V, VGA, 2PCIe, R, FW, GL,775/1066,iG965
ASUS P5B-V DH DELUX, HDMI/PANEL, GL,775/1066,iG965
vagy mondjuk a
ASUS P5W DH DELUXE, WF 2PCIe FW 2GL,775/1066,i975
között. -
adatfalo
senior tag
Hi azügyben kérnék tanácsot, hogy egy e6400 as procihoz melyik tuninglapot ajánljátok a legjobban, mivel lehet a legjobb eredményeket elérni?+ 800as ram elég hozzá, hogy húzható legyen egy elfogadható szintig? az alaplap kb a p5 deluxos árnál nemkéen hogy nagyobblegyen.Köszönöm előre is a tanácsokat.
Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest