- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Deep
tag
Hali!
Csak olyan szinten a tapasztalatomat szeretném megosztani veletek, hogy én is próbáltam az E6300 -as procimat A-Data 800 Mhz-es RAM-al húzni, állítgattam ide oda memóriát mindent, de valahogy nem sikerült 2500-nál tovább húzni.
Persze ezzel is elégedett voltam, de aztán olvastam a Chip magazin e-havi számában egy tunningos tesztben, hogy simán bírja a 3200-at is, csak mindent auton hagyva csak az FSB-t kell állítanom, meg a PCIe -t 100-ra állítani...
Hát láss csodát így sikerült fagyásmentesen 3200 fölé is húznom (3248 és még tovább is bírja csak nem próbálgattam tovább)... Valahogy olyan ez a proci így mintha tényleg nem lenne vége...Az viszont szöget ütött a fejemben amit Westlake mondott azokról a bizonyos ''B'' szériás procikról... úgyhogy ha hazamegyek az lesz az első, hogy megnézem az enyém milyen...
Mert ha az, akkor lehet veszek később valami brutálabb 1000 Mhz-es DDRII-es memóriát és akkor mehet a 4 Ghz is... talán
Időzítésem 5-6-6-18 ... 1:1-ben, ez nem tudom, hogy jónak számít-e, és hogy hogyan kell értelmezni pontosan.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-13700k
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest