- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #2494 üzenetére
akkor hogy lehet, hogy a te (ilyen) eredmenyed nem diszeleg a listaban
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker #2496 üzenetére
A nagyon szep 1M eredmeny miatt gondoltam, hogy 975-os! Nemsurun latni ilyen szep eredmetnyt 965-tol, sot en meg nem is lattam!
-
Yushchenko
őstag
válasz
Overlocker #2497 üzenetére
Ha estleg valakinek gondja van a nyelvvel: [link]
[Szerkesztve] -
válasz
Overlocker #2496 üzenetére
Orosz hírek között
[link]
-
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker #2487 üzenetére
Nagyon szep!
Megkerdeznem, hogy milyen 975-os lapot tiszteltel meg ezzel a szep teljesitmenyu processzorral?
-
-
-
Soak
veterán
válasz
Yushchenko #2484 üzenetére
ÁÁÁÁ ez giga lol
-
DoxaM
aktív tag
válasz
Yushchenko #2484 üzenetére
Látom két bejgli között csináltad az eredményt és a nagy majszolás közbe rápotyogott pár szem mák a desktopra
Szerintem 2006-ba már égő, hogy egyáltalán KÉSLELTETÉST kell állitanod a memókon...nekem egyik se késik, mind real time cl0-ba van..vágod -
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #2487 üzenetére
Milyen feszen?
-
[link]Second Run 4294Mhz, +5 fokon most!
-
janee_
tag
válasz
Yushchenko #2480 üzenetére
örült
-
DoxaM
aktív tag
válasz
Yushchenko #2480 üzenetére
aqva élet
a 7x800 Mhz nem megy?talán 2-2-2-2-es időzitésekkel, meg adsz neki + 0.01 V-ot és úgy talán
A set fsb-n egyébkén elég csenevészek lettek azok a 7esek -
vlaci79
senior tag
válasz
laragirl83 #2429 üzenetére
Szia!
Nekem Everest3.50 ezt írja ki a Geil memóriákra (giannitól van nekem is)
Modul neve GeIL CL5-5-5DDR2-800
Sorozatszám Nincs
Gyártás ideje 39. hét / 2006
Modul mérete 1024 MB (2 ranks, 4 banks)
Modul típusa Unbuffered DIMM
Memória típusa DDR2 SDRAM
Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 1.8
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Csökkentett (7.8 us), Self-Refresh
Memória időzítések
@ 400 MHz 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-3-6-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR)
@ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR)
@ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) -
Yushchenko
őstag
Na kicsit meghúztam a procit. Jó ez a freezer is, nemtom minek nektek BT meg szárazjég meg nemtom [link]
[Szerkesztve] -
Etzel
aktív tag
Sziasztok
Elősször is Kellemes Ünnepeket everyone
Másodszor...
Van egy E6300-am, Asus P5B-m, és 2x1 Gb Kingmax DDRII 800as ramok, nem nagyon szoktam tuningolni, ezért kérem a tanácsotokat...
Most tartok itt
[link]
De mikor fentebb venném a biosban a szorzót 350ről, 355-re, moncsi kikapcs, semmi, csak a kikapcs után áll vissza
Szerintetek a memek nem bírják, vagy a proci nem
Észrevételeiteket, és véleményeiteket nagyon várom
Köszike
Hali -
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #2476 üzenetére
akaszd a procidat a karacsonyfara.. mindannyian jobban jarunk
-
DoxaM
aktív tag
halálra etetitek bejglivel?pontban éjfélkor!!!!
Jó öreg 486os laptopé?ehggheeg -
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #2472 üzenetére
mar szervezem a lincsteam-et.. huek leszunk az alkalomhoz es karacsonyi hacukaban fogunk lincselni
-
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #2461 üzenetére
i975-os lapoknal lehet memorisebesseget osztani
csak i965-nel lehet kizarolag szolrozni..(vagy 1:1-ben hajtani)
-
DeepDish
őstag
Olyan kerdesem lenne,h atlagba E6300-asok alapfeszen mit szoktak menni,van errol vmi tapasztalat vagy nagy a szorasa?
-
Gorneck
legenda
válasz
jegkorszak08 #2463 üzenetére
E6300-nak 7-es a szorzója...max 6-ra állíthatod...
Vmodnak ehhez semmi köze... -
jegkorszak08
csendes tag
szaszi
lenne egy kérdésem.
van egy p5b deluxom a legujabb biosal és mellé egy b szeriás e6300
nah és én a szorzot valahogy el akkarom tüntetni legalább egy szorzot tudjak feljebb menni ezt hogy birnám megcsinálni vagy lehet ilyet esetleg vmod-al? -
AMDFan
addikt
válasz
Yushchenko #2461 üzenetére
1:1-ben? Hát már az ezeréves lapokon is lehetett osztót állítani, az újabbakon meg már teljesen függetlenül lehetett állítani. Szerintem ha fixen belövöd 533-ra a ramot akkor azt csinálsz a proci sebességgel amit akarsz, a ram 533-mon fog menni. Próbáld ki, baja nem lesz tőle, max kell egy CMOS Clear.
-
Ronin_
tag
Hali
En is vettem ma egy P5B-s lapot es egy 6400-as CPUt. A gondom, hogy a regi gepembol maradt memoriam van benne, ami csak 533mhz. Huzni szeretnem, de mondjuk 400-as FSBn a memoria olyan 840mhz lenne min. Azt mar nem birja a modul. Nem lehet valahol olyan aranyt allitani, hogy a CPU 3-3,4ghz korul fusson, de a ram csak 533 korul? -
AMDFan
addikt
Hali!
Én downclockolni szeretném a procimat, van valakinek tapasztalata hogy lefelé mennyire viseli el a PSB-t a rendszer? Egy Asus P5B + E6300 van a gépben.
Elvileg 100ig lehet visszavenni BIOSban, de nem nagyon mertem
Amúgy az normális, hogy ha manualon van a BIOS-ban az overclock rész akkor bios mentés után leáll a gép majd elindul, majd megint leáll és utána bootol?
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
hihetetlen, hogy ebbe a topikban mindenki csak postot növelni jön
kellemes ünnepeket -
Pietrosz
addikt
Fesz témához annyit, hogy tegnap hoztam egy sima tálcás 6600-at, és 1,2650V az alapfesz. Ezt írja a bios is, és ha normalra rakom akkor ennyit is ad neki. 6400-amnál ugyanez az érték 1,325V.
Egyébként 1,296V-vel megy a 9*390MHz úgyhogy nem rossz darab. Eladó lesz ha érdekel vkit pm me. -
DoxaM
aktív tag
válasz
Overlocker #2447 üzenetére
Tényleg nem értem, van pár ember aki rögtön lenéző/negativ előitélettel beszél egy újonccal vagy azzal akinek kevés a hsz-a, miért?Mi alapján van joga ahhoz, h ebből megítéljen bárkit ?sztem ez valami komplexus vagy nem tudom mi lehet.Majd kiderül.
Egyébként pedig, ott a smile, ami egyértelmü, h poén volt.Ha nem raktam volna oda akkor már megérteném, más lenne a helyzet...de ahogy west is csak röhög az ilyenen, neki van annyi esze, h jól vegye fel ne pedig ilyen bután.Én inkább alapozok az ilyen buta gesztusokra és itélek el valakit mintsem, h újonc vagy sem.
Egyébként ha már a fagyoskodásról van szó ime egy tizennyolc (18) ezer forintos cerka super pi eredménye : [link] ... no comment..ha már láttátok, sorry.Nem tartom mérvadonak a pit igazán, de azért nem semmi.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #2451 üzenetére
elmagyarazzam mi a kulonbseg szmajli es szmajli kozott? az altalad hasznalt szmajli nem ugynaazt jelenti, mint amit o hasznalt.. de szerintem ezt te is tudod..
jajj.. most ki kene fordulnom magambol, hogy fake-elessel gyanusitasz meg? -
Yushchenko
őstag
válasz
Overlocker #2451 üzenetére
Attem csak én értek photoshophoz
Na mindjárt jön a 4.5Ghz-es kép
-
-
westlake
félisten
válasz
en is csinaltam ilyen tesztet, megsem kellett 3orat fagyoskodnom... egyebkent nem tudom, hogy mi koze a rangnak ahhoz, hogy mit mond az ember..
mindentol fuggetlenul nem tudom minek kell a bolhabol elefantot csinalni.. irt valamit poenbol.. szerintem eleg egyertelmuve tette az a szmajli is.. en pl. jot mulatok azon, ha valaki poenbol ilyet ir nekem.. szal nem igazan ertem mi a bajotok.. -
westlake
félisten
válasz
en is csinaltam ilyen tesztet, megsem kellett 3orat fagyoskodnom... egyebkent nem tudom, hogy mi koze a rangnak ahhoz, hogy mit mond az ember..
-
nem fakel-t én webcam-en élőbe láttam...nem kéne mást heccelni ilyen megjegyzésekkel, aki ismeri tudja hogy nem fake-el..
nem tudom te hogy éreznéd magad, ha így megvádolna valaki, mielőtt épp 3h-t fagyoskodtál a hidegben...bár újonc-tól nem tudom mit lehet várni..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
en ugy vettem eszre, hogy tobb futo peldany valamiert jobban terheli le a rendszert, mint egy..
pl. nem egyszer volt olyan, hogy a harombol egy hibazott, a masik ketto meg vigan szaladt tovabb azon a frekin meg fel orat.. valoszinuleg osszefuggesben lehet a megnyitott ''ablakok'' szamaval
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
tobbre nem futotta
[link] -
Sárpac
nagyúr
-
westlake
félisten
minden c2d procinak hivatalosan 1.325-1.375 volt a gyari feszultsege.. akkor hogylehetne az en es-emnek 1.2500volt? (nem es procinal is lattam mar 1.300 voltot) szerintem az a vid ertek abban a formaban baromsag.. biztos, hogy mutat valamit, csak azt nem lehet tudni, hogy mit
[Szerkesztve] -
-
westlake
félisten
ezidaig nem teljesen sikerult tisztazni.. a program iroja valami olyasmit bizonygat, hogy az az ertek azt jelenti, hogy a proci a gyari sebesseget mely legalacsonyabb feszultsegen tudja stabilan tartani.. de szerintem ez baromsag! ilyet nem lehet semmilyen algoritmus alapjan kiszamolni es ilyen erteket nem tartalmaznak a cpu-k.. nem tudom, hogy honnan szedi a srac ezeket az ertekeket (foleg ugy, hogy semmilyen stabilitastesztet nem vegez a program, hogy ezt ki tudja szamolni)
[Szerkesztve] -
DoxaM
aktív tag
everest u 3.5-be 7860 ilyenkor mi van? :S amúgy melyik a legjobb ilyen tesztelgetős progi?
-
DoxaM
aktív tag
válasz
laragirl83 #2430 üzenetére
A kingmax vagy a geil?nem mind1...
-
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2429 üzenetére
az spd ertekek mindig alacsonyabbak, mint a memoriak gyari ertekei.. ez nem hiba.
-
laragirl83
őstag
nah!
giannitól szereztem dual kit ddr2-800-as GEIL value ramot, és lézermatricán a modulon 800-as órajel van feltüntetve de CPU-Z és everest is csak ddr2-667-nek látja modulokat...? ez mi a rák? -
DoxaM
aktív tag
most megy 480x7-be 5-6-6-18 időzitésen, sisoft ~ 7400 MB/s
szerintem egy kingmaxtol ez több mint jó teljesitmény...asszem -
Sárpac
nagyúr
válasz
laragirl83 #2412 üzenetére
Hmmm.. érdekes a procid alapfesze a coretemp szerint 1,2875V!
De láttam már olyat is akinek 1,2250V volt nekem 1,325V!
Fura, hogy egy azon steppingen belül mekkora ugrások vannak... -
westlake
félisten
megint egy atlagos cpu
e6600 es - 1.296v, levego, 3587mhz(pont nem volt meg a 3600..pedig az a cel)
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
ok
-
westlake
félisten
válasz
Pietrosz #2413 üzenetére
erre mar en is raharaptam, de azt a valaszt kaptam, hogy az intel xbx cpu feszultseget az osszes letezo monitorozo progi hibasan irja ki.. mondjuk azt nem ertem, hogy pl. miert nem veszi fel a kapcsolatot firey mesterrel, hiszen neki kellene elpanaszolnia a problemajat.. en szemely szerint nem hallottam ilyen inkompatibilitasrol, de ettol meg lehet..
-
DoxaM
aktív tag
válasz
laragirl83 #2412 üzenetére
wow
ezen már rántottát is lehet csinálni
[Szerkesztve] -
laragirl83
őstag
-
M3kk
őstag
1.3v [link]
Nyitot ablak, rendes CPU blokk leszorito! -
M3kk
őstag
[link] 1.5v Reali ( Kimert ).
Most keszul az 1.3 as teszt -
Gorneck
legenda
válasz
Chesterfield #2404 üzenetére
Nem hiszem...nem én raktam össze...
-
Gorneck
legenda
válasz
Chesterfield #2402 üzenetére
Kicsit ''soknak'' tűnik...de sztem jó.
-
Gorneck
legenda
válasz
Chesterfield #2400 üzenetére
7*400 sztem!
Gyári hűtővel? Elmegy.
Nem mindig, de igen.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest