- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
válasz
hermanyi #3142 üzenetére
Köszi, amint tudom belövöm, sanos meghalt félig
gt 630, x1600(dx9) proval meg nem indul el.
De holnap már remélem nyomathatom, szerencsére garis. Lehet az volt a gond, hogy nekem nincsen lemagyarosítva a játékés nem értettem mit kell még megnyomnom.
Szerk.
Még valami, ha rá érsz:
Netes játéknál, hogyan lehet belőni, hogy minden autónak egyforma legyen a kormányzottsága?
Pl. hiába az equal mód, pl. a ferrari(ha azt kapom ki) iszonyatosan túl kormányzott. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #3079 üzenetére
Végignéztem
Milyen kormány-beállításbeli problémákkal küszködtél? Amúgy szerintem jól mentél, csak túl sokszor fogtál füvet belső íven és ment el ezáltal a tapadásod úgy hogy a kombináció másik részébe emiatt gyak. átestél és esély se volt megtartani az ívet (Maggots, Becketts, Chapel kombó, illetve a boxbejárat előtti jobb kanyar). Szvsz ha csak ez nincs, az körönként bő -1mp
Lehet itt az ünnepek alatt ha lesz időm, én is gurulnék veletek egyet, hiányzik
-
kissea
csendes tag
válasz
hermanyi #3032 üzenetére
Sziasztok, gyakoroltam Silverstone-ban és sikerült lejjebb faragnom 7 tizedet 1:31.193, ezzel még 1 mp-el maradtam el Bekutól, de fejlődtem
(ahhoz képest, hogy tegnap azt gondoltam már többet nem tudok kihozni belőle), köszönet Will segítségéért. (gyakorlom a manuális váltást is
)
-
-
Danecay
addikt
válasz
hermanyi #2999 üzenetére
Igen, ezt én is hallottam már, de annál az indításnál amikor elszállt még csak nem is szinkronizált, vagyis én nem tudtam róla.
A savegame mappa tartalmaz minden ilyen adatot amit szinkronizáláskor letölt a játék, mármint ha átmásolom egy másik gépről akkor az nálam működni fog? -
Ventru
tag
válasz
hermanyi #2959 üzenetére
Hát hallod nálam nem Valencia hanem minden pályát jég borít
Aztán még ott van az is,hogy miért is nem adtak a codiék kézikönyvet a szabályokról?? Ezt a szitut hogy ütközés okozása részt nem értem!!!
Kari nálam végig az ment amit hallhatsz a videómba
feltétlen ki kellett próbálnom,mert az eddigi futamokon szinte végig egyedül autókáztam és gondoltam jól jön majd az unalmas körökre
aztán végül Kanadában annyira nem unatkoztam
-
válasz
hermanyi #2875 üzenetére
Én azért néha szoktam a D-pad-et használni oldalra nézéshez is. Meg eleve a quick menühöz kell 3-4 gomb, + kers, + drs + hátranézés. Ez már 6-7 gomb és még kellene egy az autó állapotához. A G27 kormánykerekén a váltón kívül 6 gombot látok, ami a fentiekhez szerintem már kevés.
Nem tudom elképzelni, hogy vezetés közben lenyúlkáljak egyik kézzel a kormányról, de lehet, hogy csak szokás kérdése.
A másik meg az, hogy amennyi szabadidőm van játszani, ahhoz pont elég (sőt még talán sok is) a DFGT.... -
válasz
hermanyi #2871 üzenetére
Bőven elég nekem a DFGT is. Beraktam a squashlabdát a fékpedál alá, úgyhogy így már az is használható egész normálisan.
A G27 kormányán egyébként is kevés a gomb az F1-hez.
(#2872) Pepi79: most, hogy kiderült, hogy kormánnyal tolom, már nem is olyan jó idő az 1:52, ugye?
-
hermanyi
addikt
válasz
hermanyi #2774 üzenetére
Na felért én vasárnapi esésem kelésem is youtubera a Gocompete liga futama .
Videó Catalunya de esek kelek harcolok küzdök szenvedek epizód -
cNpowa
tag
-
válasz
hermanyi #2626 üzenetére
Az automata váltóról nem tudok lemondani... (meg talán az ABS-ről sem...)
.
A vonalvezetést és a tracktion controllt szerintem el tudom hagyni. Előbbi csak zavart a féktávoknál a 2011-ben...
De itt annyira bénának érzem magam, hogy már inkább bekapcsoltam, hátha segít...Steady: köszi a biztatást
-
Pepi79
tag
válasz
hermanyi #2509 üzenetére
Szép futam volt, én is grat!
(#2514) Trihorn
Steady
szívemből szólt, beteg ahogy mész.
Neked is grat!
(#2508) SlayHUN
A játékvezérlő tulajdonságainál van egy olyan rész, ahol ellenőrizni tudod a tengelyek mozgását (kormány, pedálok). A kalibrálás meg azt jelenti, hogy bizonyos vezérlőknél minden bekapcsolás után végig kell tekerni a kormányt a két végállás között, meg a pedálokat is le kell nyomni egyszer tövig és onnan tudja a program, hogy mikor mennyire van elfordítva, lenyomva, stb. Ha ezt megteszed és utána sem tudja hogy merre az arra, akkor jó eséllyel hibás a vas.
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #2454 üzenetére
ne szerénykedj már!! Ringen letoltál mindenkit, kemény voltál, monzában is a FL-ot elcsípted, szóval komolyat mentél.
Sajnos ma vagy 3 versenyem ment el azon, hogy kilöktek, kiforgattak az első helyről, és mire visszatértem, addigra más messze volt. Igaz, egyszer egy komolyat törlesztettem
Kovi is penge volt, sokat fejlődött, itt is grat neki
-
mokus1
addikt
válasz
hermanyi #2170 üzenetére
Billel tolom, és ,,adagolom" de valahogy annyival könnyebben és jobban gyorsítanak ki.
Egyébként volt egy bug is.
Mentem be a boxba előttem Vettel, és ugye nyomom a gázt úgyis a gép lassít vissza, úgy beleszálltam Vettelbe leszakadt az autója egész hátulja,nekem a szárnyam, ki se cserélték és meg se büntettek, de nem is értem ezt hpgy miért mindig a boxba 300-ról 100ra 1mp alatt fékez le. -
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi #2049 üzenetére
Nem tudom már én se, komolyan.
Tegnap coop-ot toltunk a a haverral, vagy 3X kidobta pár óra alatt lost connection-nel, és azzal bukta a mentéseit is!
Nálam meg minden ok, már a játék eleje óta ugyanaz a profilom.
Még jó hogy megcsinálták, hogy a coop-ot mindkettőnknél menti, lehetünk felváltva host-ok, client-ek... különben nem tudnánk játszani...
Nem tom, rejtély. Tűzfal, vagy mi kavarhat még be -
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi #1978 üzenetére
Már vagy 20 lappal ezelőtt írtam, hogy mit kell kikapcsolni a Properities-ben, és nem száll el a mentésed soha többé!
Fogjátok már fel, hogy a steam felhős szolgáltatása vhogy nincs harmóniában ezzel a gammával! De nyugodtan ki lehet kapcsolni, mert a winyóra amúgy is menti az állást!!!
Aki ezek után is csinál még 10 profilt, az megérdemli a sorsát! -
mokus1
addikt
válasz
hermanyi #1806 üzenetére
Igen, arra gondolok!
Erre gondolok
Egyébként most Japánban jött a bajnokság épp aktuális
Nem tudom mente ott valaki de nálam az 1. kanyarba szinte mindenki bele szállt a falba, volt aki emiatt 3x volt kereket cserélni 13 kör alatt... és 12-en értünk célba. Elég bosszantó volt. -
jozsi252
veterán
válasz
hermanyi #1668 üzenetére
Valószinű hogy nem mindegyik szervert érinti mert nálam hibátlanul megy fél8 óta.
Illetve az lenne még a kérdésem hogy van még irányításbeli hiba? Arra értem hogy minden pályán más beállítással kell szenvedni? Steering Saturation meg Linearity-re értem. Vagy a Patch-el ez megoldódott valamennyire?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #1429 üzenetére
Hátha segít a setup, bár egyáltalán nem teszteltem ki:
Wings: 11-1
Brakes: 45-55 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:126 2:154 3:181 4:290 5:240 6:276 7:318
Camber: -3.5 -1.4
Toe: 0.10 0.35'Sajnos' kis kormánymozdulatok kellenek, nekem is fegyelmeznem kell magam hogy "ne basszam rá" a kanyarokra, menni fog az csak türelmesnek kell lenni
mokus1: nem szoktam fékerőt állítani
giigz: ahhoz külön idegrendszer kell, de holnap megnézem -
Pihe1
csendes tag
válasz
hermanyi #1337 üzenetére
Na, én is kipróbáltam a Maláj pályát, itt tartok, de igyekszem!!
http://kepfeltoltes.hu/view/120929/2012-09-29_00006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
-
válasz
hermanyi #897 üzenetére
Egyelőre nagyon egyetértek Veled, mert ahogy a kormányra vonatkozó irányítás része meg van írva a programnak, az elkeserítő....
A többéves GRID-ben jobban be lehet állítani a kormányt....(én csak eddig jutottam el, már itt elfogyott a türelmem. Ráadásul fentebb olvasom, hogy ugyanolyan mentési hiba van, mint a 2011-ben. Pfff.....)
-
jozsi252
veterán
válasz
hermanyi #863 üzenetére
DFGT-ről váltottam én G27-re, nekem megérte mert vettem észre változást. Főleg a csendesebb működés ami sokat számít, legalábbis részemről. Gombok tekintetében, jó a G27. A másik jó dolog pedig a pedálsor ami télleg sokkal jobb mint a DFGT-nek. Bár Momo-ról DFGT-re is nagy változást vettem észre.
Amúgy Logitech-et felhívtam G27 vásárlása elött, mondom nehogy aztán kijöjjön egy G29 vagy nem tudom mi lesz a neve a köv kormánynak. De mondták hogy egyenlőre nincsen tervbe véve új kormány..
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest