2017. október 22., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Ez most komoly 2017-ben???

  No komment..

  Barthezz2 9 hónapja 16

 • ITX konfig: Done!

  Nem egy nagy kaland ilyet összerakni, de azért jól eső érzés, hogy kész, és hozza is, amit elvártam.

  Ha valakit érdekelne, alább némi kis leírás, meg kis story.

  Pár éve eladtam az akkori gépemet, és vettem egy lapost, meg építettem egy kis HTPC-t, így megoldottam a "gépezés" problémáját, és a multimédiás központot is. Bár két külön eszközzel, de igazából kis fogyasztással, és több mobilitással rendelkeztem.
  A lapos egy érintős, forgathatós, viszonylag combos cucc, hogy azért mindenre kicsit jó legyen(Acer R7), a HTPC meg egy nagyonpici ITX házba szuszakolt cucc, megtámogatva némi külső merevlemezzel.
  A laptop bejött, hozta amit elvártam tőle, játék is belefért, mobilis is volt. Csakhogy kevésbé használtam ezt ki, mint terveztem. Alapvetően az otthoni mobil nyomkodás kiváltására lett volna jó egy lapos(tabletet nem akartam), de mégis többet volt az asztalon, mint az ölemben, szóval.. De végül is, minden ok volt.
  A HTPC viszont nem tetszett. Működött, célnak megfelelt, de az egy db beépíthető merevlemez, meg a külső megoldások annyira nem jöttek be.

  Folytatás...

  Barthezz2 9 hónapja 17

 • Kicsi a bors, de erős. Avagy ITX konfig építése.

  Bakker. Elsőre ez jut eszembe most már..

  Ugye adott volt egy ITX konfigból épített HTPC itthon, szép "tágas" házba, aztán mikor eldöntöttem, hogy cserélni kellene a lapost, mert fogy a szufla, gondoltam ez tök jó kis kuckó is lesz, hogy építsünk egy erős, de kicsi PC-t itthonra.
  Aha. Gondoltam. De nagyon nem így van. Illetve de, de mégse.
  Addig rendben, hogy manapság egy rendes foglalatos ITX lap is szembejön minden sarkon, a 2 RAM slotba is bele lehet pakolni akár 64Gb RAM-ot is, VGA-ból is van "mini" még egy 1070-ből is, de aztán hiába veszi meg az ember mindenből az ITX méretet, hiába a viszonylag nagy Node 304-es kuckó..

  Alaplap, normális cpu, normális ramok, vga, 4 merevlemez, akkor kell egy normális táp is ami modularitás ide vagy oda akkor is egy öklömnyi kábelcsokor adott, amit valahova el kellene tenni... Oké, megoldjuk. De bakker, nem tudok betenni egy normális cpu coolert... Komolyan.. torony, vagy lapos, vagy kompakt víz, valahol minden necces.. De valamit majdcsak beleteszünk.. addig pörög a gyári..

  Barthezz2 9 hónapja 27

 • (kis)Párna csata

  A kispárna. Bár nincs mögöttem reprezentatív felmérés, de tippemre többen használnak mikor nyugovóra térnek, mint akik nem. De oké, ne legyen igazam, a kispárna nem kell senkinek, csak elvétve. De akkor is, mi a bánatért nem lehet egy ágyneműhuzat garnitúrába beletenni a kispárna huzatot, vagy legalább külön árulni hozzá?

  Elmegyek, megveszem a szebbnél szebb, meg minőségibb garnitúrákat, a legkisebb fejtámasztó alkalmatosságra meg húzok amit akarok. Kösz..

  Barthezz2 1 éve 6

 • A nemzetközi himnuszunk..

  Na jó, nyilván túlzok, meg nem is himnusz még véletlenül sem, és azt sem tudom, hogy külföldön mi a helyzet ezzel kapcsolatban(de gyanítom az, mint nálunk),viszont mostanában úgy vettem észre, hogy nagyon eldurvult a helyzet, és már nem lehet sehova menni, hogy valahonnan fel ne csendüljön a jól ismert "dallam". De tényleg sehova. Busz vagy vonatállomás, étterem, a sarki bolt vagy egy lezüllött kocsma, de még egy kultúrközpont előadótermében a műsort várva is 5 percen belül tuti, hogy meghallod valahonnan. Ugye ismerős?

  [link]

  Nem ámítok, én is használom, mert lassan ott tartunk, hogy aki nincs fent, az már nem is létezik, így hiába a viber és társai, manapság talán a messenger a leggyorsabb, legegyszerűbb és legolcsóbb kapcsolattartási forma, de tényleg valahol durva, hogy mindenhol ezt hallani.

  Tegnap egy Dumaszínház előadáson is előjött a téma. Egy ismerősük(hölgy) 16 órája nem volt fent. Biztos terhes. A vicc: az volt. Most lépjek be minden nap 3x, hátha rólam is ezt hiszik? És van ilyen, tényleg, ha nem vagy fent, vagy nem olvasod 2 percen belül, ha rád írnak, valaki már parázik, hogy tuti történt valami. Történt hát, élek és nem a Facebook előtt ülök.

  Beteges? Szerintem már valahol kezd az lenni..

  Barthezz2 2 éve 42

 • A magyar szinkron gyöngyszemei..

  Sokan tartják, hogy egy film vagy sorozat az eredeti nyelven nézve az igazi, és van is benne ráció. Sokszor teszem én is ezt, de néha után magyarul is megismétlem, mégis csak az anyanyelvem. Viszont van egy szint, ami már sok..
  Oké, hogy sok mindent nem lehet úgy magyarra fordítani, hogy passzoljon az angol szöveg hosszához, de néha akkora blődség van fordítva, hogy az fáj.

  Csak egy példa: ha egy két lábon járó, "emberszabású" robotot mecha névvel illetnek, nyilván a mechanical/mechanism szóból származtatják, azaz józan paraszti ésszel a mechanikus/mechanizmus magyar megfelelővel lehet számolni, azaz a "meha" elnevezés lenne logikus. De nem, mert ugye a "mecha" szót azt ejtsük már úgy, hogy "meka", hát akkor legyen "meka". Az meg már kit érdekel, hogy a mekanikus, mint olyan, nem létező szó, mert ugye addig már nem kell vizsgálni a dolgot.. Jajj..

  Barthezz2 3 éve 23

 • MIUI v6 - Az újból újradefiniált android

  Megérkezett az androidos berkekben népszerű, a Xiaomi saját fejlesztésű MIUI rendszerének új, hatodik változata.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 3 éve 143

 • Xiaomi Mi4 - Menetelés a rögös úton

  A masszív kialakítás mellé a kapható legerősebb vasat pakolva, MIUI-al megspékelve nagyágyút sikerült alkotni.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 3 éve 244

 • Acer Aspire R7 - Egy új korszak

  Hosszú volt az út, melyet végigjártam, hogy a végén az Acer különleges ultrabook-tablet kombóját válasszam.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 3 éve 33

 • Hull a hó és hózik..Ohh..wait..

  Nem mondhatnám azért magamról, hogy túl öreg vagyok, de mégis, én még emlékszem, mikor gyerekkoromban térdig érő hóban gázoltam haza a karácsonyi rokonlátogatásból. Hóban, igen, akkoriban még volt olyan..

  Persze, értem én, hogy erre mifelénk nem feltétlen adatik meg, hogy havazzon karácsony tájékán, de valahogy emlékeimben az maradt meg, hogy gyerekként utáltam, hogy hidegbe kell kimenni, ámbár szerettem a havat, szép volt, ahogy esett, jó volt benne hemperegni, és még takarítani is örömmel mentem ki a karácsonyfa alól, mert az úgy meghitt és szép volt akkoriban.

  Most mi van? Idén novemberben még füvet nyírtam(mentem már mindenszentek napján hóesésben a temetőbe), a karácsonyfa előkészületei alatt(aka. belerakni a talpába), vagy 5x kellett majdnem a fa után rohannom, mert vitte el a szél az udvaron, mindez egy vékony kabátba, ami csak a szél miatt volt rajtam. Tegnap, esőben, egy melegítőben voltam kint este 8kor..

  Folytatás...

  Barthezz2 3 éve 30

 • 2013

  Meg kellene törni a csendet, mert idén még nem igazán aktivizáltam magam itt. Hát. Megtörtem.

  Barthezz2 4 éve 3

 • Vigyázat, megérkezett a "halálosztó"!

  Az elmúlt években már 2 alap(~3k) egeret sikerült kivégeznem. Pedig jók voltak, kényelmesek, de a mikrokapcsoló halála beárnyékolta a kapcsolatunkat. A legutóbbi kínhalál után már a billentyűzetem is megérett a cserére, így hirtelen felindulásból vettem egy vezeték nélküli szettet a Logitech MK260 személyében.

  Nos, annyit mondhatok, vezeték nélkülit soha többet. Bár a billentyűzet nem rossz, de az egérből többet nem kérek. Pedig, bár egyszerű kis darab, önmagában nem volna rossz, ha madzaggal csatlakozna.
  A billentyűvel meg csak egy bajom van. Ha már veszik a fáradságot, és megtoldják némi plusz multimédiás és egyéb gombokkal, akkor valami kis logikát tehettek volna bele. Mert ugye mihez veszek billentyűzetet? Asztali géphez, nyilván. Ez esetben pedig a zenehallgatásra szánt hangrendszer kevésbé lesz beépített, tehát akár 2k, akár 200k-s rendszer van a géphez kötve, gyaníthatóan van rajta hangerőszabályozó, így szerintem(!) az emberek döntő többsége azt fogja tekergetni a Windows hangereje helyett. Erre a billentyűzetre viszont sikerült felrakni a hangerő le-fel-némít gombokat, a play/pause mellé, amivel addig nincs is gond, de hogy a track váltó gombok meg lemaradnak.. Hát kb 2000x többet használnám, mint a némítót mondjuk..
  Így jár, aki hirtelenjében vásárol, szóval lényegében magamat okolhatom, úgyhogy szót se érdemel többet:)

  Folytatás...

  Barthezz2 4 éve 55

 • Mennyibe is kerülsz?

  Sokaknak ismerős lehet a történet, hogy a kirakott árcímke és a pénztárnál való kért összeg valahogy nincs összhangban. Sajnos a végkifejlet is alakulhat többféleképpen, de szerencsére tegnap a jobbik lehetőség történt.

  Már ott gyanús volt a dolog, hogy a válogatás közben, ugyan annak a terméknek 2 különböző ára volt, egyiken ez, a másikon az. 1k differencia, de az is csak valami. Tanakodtam mi lehet az oka, de nem láttam különbséget egyik, vagy másik közt, így fogtam, és vittem az olcsóbbikat.

  A pénztárnál lecsipog, és hopp, a drágább árat dobja ki, viszont mielőtt megszólaltam volna, már nyomta is a pénztáros a -1000-et, mert az árcímkére annyi volt írva.

  Korrekt :R

  Barthezz2 4 éve 18

 • Kefe, vagy nem kefe..

  Hát idáig jutottunk, úgy látszik már ez kell ahhoz, hogy tudatosuljon bennünk, hogy ha nem otthon vagyunk, akkor sem árt odafigyelni a "dolgainkra". Ez azért elég gáz..

  De legalább reggel jót derültem rajta hajnalban:D

  Barthezz2 5 éve 10

 • Chuck Norris mindenhol ott van..

  Még mielőtt valaki meggyanúsítana, csak a beszélgetést és nevet takartam ki, a többi feketén-fehéren így állt ott a facebook chat ablakba.. :D

  Barthezz2 5 éve 13

 • Hát ez milyen..

  Pont most kacsintgatok egy digitális fotómasina felé, erre egyik oldalon látok egy hirdetést ezzel kapcsolatban. Nem nagyon teszek ilyet, de most rákattintottam. Eredmény:

  Nincs a feltételeknek megfelelő termék

  Hát ember, te hirdeted :DDD

  Barthezz2 5 éve 2

 • Honnan ez a név?

  Egy rögtönzött közvélemény kutatást összehozva, van egy olyan érzésem, hogy 10 emberből 10 Fabien Barhez személyéhez kötné a nickem, pedig nem.

  Még tizenéves koromban, mikor beléptem az online "játszótérre" szembesültem azzal, hogy kellene valami név is, amivel regisztrálhatok az oldalakra, valami név, ami a virtuális életben megkülönböztet a többiektől. Ekkor még úgy nagyon nem izgatott a dolog, így lett az, ami először eszembe jutott. Akkoriban pedig egyik kedvenc slágerem ez volt, amiből rögtön adódott is a dolog.

  Tekintve, hogy ahova elsőként felhasználtam mind a Barthez, Barthezz és Barthez2 név is foglalt volt, maradt ez.
  Azóta pedig ezt használom(ahol tudom), hogy "felismerhető" legyek a nagyvilágban. Röviden, és tömören ennyi :)

  Barthezz2 5 éve 20

 • Ez igen, ez korrekt.

  Ma kora délután utazás közben Jánossomorján áthaladva kellemetlen meglepetésként ért, hogy a Vodafone hálózata megszűnt létezni. Tekintve, hogy csak átutaztam, annyira nem érintett a dolog, de telefonon egy "Jánossomorján behalt a Vodafone.." üzenettel(fb, twitter, wlm-re posztol a wp7) azért kontatáltam a dolgot.
  Meglepetésemre nem sokkal később a Vodafone Hungary a következő tweet-el reagált(korábban nem léptem velük kapcsolatba itt):

  Szia! Elnézést a kellemetlenségért! Már dolgozunk a megoldáson, egy pici türelmedet szeretnénk még kérni, köszönjük!

  Korrekt:)

  Barthezz2 5 éve 9

 • Ilyen nincs..

  Aztán mint kiderült mégis.

  Konkrétan nem rég jöttem meg a nyaralásból, erre ma reggel úgy ébredek, mint aki egy szép, fagyos januári reggelen influenzától szenvedve tántorog elő az ágyából. Na jó, ennyire nem durva a helyzet, de megfáztam, nyáron, 35 fokban.
  Lehet, hogy az elmúlt időszakban nagy mennyiségben a szervezetembe juttatott hideg folyadék, vagy a hajnali balatoni fürdőzés, netán a légkondi által kellemes hőfokon tartott autó okozta csapást nem bírta feldolgozni a szervezetem, mindenesetre sikerült összehozni a dolgot.. :(

  Na megyek kiveszem a söröket a fagyasztóból :DDD

  Barthezz2 5 éve 35

 • "Nekem a Balaton, a riviéra.."

  Ha ez ennyire nem is vehető triviálisnak, azért lassan igaz lesz. Persze lemenni a horvátokhoz, vagy a Kanári szigetekre biztosan nagyobb élmény, de a haverokkal összecsomagolni, és leruccanni pár napra a Balatonra nálam még mindig viszi a pálmát. Ennek örömére idén is így tettünk.

  Tavaly óta majdnem elmondhatom, hogy a Balaton minden részén jártam már. Akkor ugyan csak ketten mentünk, de a Tour de Balaton részeként egy két napos biciklitúra keretében körbekerültük a Balatont, ami ugyan nem egy versenytempós mindentbele menet volt, de kellőképp megérte ahhoz, hogy még egyszer is belevágjak. A majdnem mindenhol is csak azért majdnem, mert a hazahozó vonat Tapolcáról indult, így idő hiányában a Badacsony lábánál már nem mentünk vissza Vonyarcvashegy felé, hanem feltekertünk a vonatra. Azt hiszem ezt a kis részt már nem lesz nehéz pótolni.:)
  Idén egy nagyobb társaság jött össze, így a bringázás kimaradt, így hát uccu neki, és irány egy balatongyöröki kemping, merthogy azért a kényelemre most se adjunk, így maradt a jó kis sátorozás. Amúgy sem aludni megy az ember, ha nyaralásról van szó.

  Folytatás...

  Barthezz2 5 éve 12

 • Támadnak a mérges madarak

  Ezzel futottam össze tegnap:

  A teljesség igénye nélkül, fekete, fehér színben, mindenféle szereplővel volt. Kész :D

  Barthezz2 5 éve 5

 • Akció, re-akció

  Akció! Ha ezt meglátjuk valahol(valljuk be, majd mindannyian) egyből felcsillan a szemünk, és sokszor veszünk így dolgokat(sokszor ki is használják ezt, mert bele-bele lehet futni a "nagy akcióba", ami csak a felirat miatt az, mert máshol konkrétan az alapár kevesebb..), amit amúgy nem is akartunk. Fogyasztói, pénzspórolós társadalom vagyunk na.

  Sokszor viszont jól jönnek az ilyenek, jómagam is elég sokszor szoktam ruházati termékeket, vagy egyéb mást is "olcsóér" beszerezni, ha már egyszer van ilyen. Mondjuk ruházkodás terén pont nem szoktam előre figyelni, hogy mi merre, megyek, vásárolok, és örülök, ha kifogok valamit. Mostanában valahogy mindig szerencsém is van.

  Egyik vásárlásom alkalmával a pénztárnál szembesültem azzal a ténnyel, hogy ugyan vegyek már még valamit(a választott két cucchoz), mert akkor az olcsóbbik ingyen lesz. Visszaszaladtam, és vettem egy sapkát. Úgy is kellett:) Aztán kifele menet rádöbbentem, hogy "my fault" volt a dolog, ugyanis vagy 500 poszter virít a kirakaton eme akcióra való felhívásként.

  Folytatás...

  Barthezz2 5 éve 3

 • Pünkösdi programajánlatot valaki?

  Hosszú hétvége, pihenés, kellemes idő, csak azt nem tudom, mivel lehetne eltölteni..

  Ha valaki tud valami jó programot a mai napra, a Dunántúl északi(pl. Balaton északi part, Bakony..) részére, az megoszthatná velem :R

  Barthezz2 5 éve 13

 • Szobafelújítás 3.0 - Finálé

  Alapvetően azt kell mondjam, azért megérte ez a pár hét felfordulás, a rá fordított energia meg minden, mert a végeredmény nem lett rossz. Bár az utolsó simítások(értsd: minden kis kacatnak megtalálni a helyét) még hátra vannak, de a neheze már a múlté:)

  Képek erre.

  Barthezz2 5 éve 13

 • Szobafelújítás 2.0

  Másfél két hét megállás nélkül. Elfáradtam.. Melóból haza, aztán itt meg folytatni tovább, de már látszik a fény az alagút végén, még ha az egész lakás a feje tetején áll is még mindig.
  Festés, padló nálam is kész, már csak fel kellene tölteni a szobát. Eddig ennyit sikerült, pénteken(ha minden jól megy) jön a többi.. jó lesz már..

  Barthezz2 5 éve 13

 • Ezsekicsi..

  Okos dolog, hogy ha netes rendelés esetén meg lehet jelölni egy időintervallumot, hogy mikor hozza a futár a kiszemelt cuccost, mert így legalább lehet tervezni, mikor is van otthon az ember.
  Viszont azért aranyos, hogy kiválasztom a lehetőségek közül, hogy 05.10.-e, 08-12 óra között, amiről kapom is a visszaigazolást a bolttól, majd rá egy órára meg jön az sms a futárszolgálattól, hogy a tervezett kiszállítás időpontja 05.10., 12-16h. Aztán meg a futárra kelek 7 után.. Miután a korai hívásait nem fogadtam, biztos ami biztos alapon ráfeküdt a csengőre, amire fel is kelt az egész ház. Mondjuk legalább nem vitte vissza azzal a lendülettel, hogy nem talált itthon. De a lényeg, hogy megbeszéltük ezt is :D

  Vagyis nem, mert az a lényeg, hogy megjött a cucc, ami történetesen egy TV fali konzol most. Mit mondjak, sejthető volt, hogy ha 80kg/60"-ig használható, akkor nem valami kacat, de azért léőben látni nem semmi, konkrétan brutális nagy. Maga a TV tartó lap szélesebb mint a 32"-os TV, arról nem beszélve, hogy azon aggódtam, hogy a fal elbírja-e a TV-t, erre itt van nekem egy tartó, ami tuti bírja a TV-t, de a konzol maga nehezebb, mint a készülék.

  Folytatás...

  Barthezz2 5 éve 0

 • Telefónia: a távírótól az internetig

  Távíró, telefon, telefonközpont, telefonhírmondó, mobiltelefon, mobilnet, VOIP, minden egy helyen!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 5 éve 28

 • Szobafelújítás 1.0

  Hú de rég tervezem már, hogy végre egy kis életet vigyek unalmas hétköznapjaimba, de aztán valahogy, valami miatt mindig elmaradt. Most nem fog, legalább is ha rajtam múlik.

  Ha itthon vagyok és nincs semmi dolgom, napom nagy részét a szobában töltöm, itt a tv, itt a gép, van zene, van egy kényelmes ágy, mi kellene még a jó pihenéshez, szórakozáshoz. Viszont már régi és kopottas a bútor, a falra is ráfér a tatarozás, arról nem beszélve, hogy előző lakójának zöld festése nem igazán passzol a barna bútorokhoz.. Nyeltem egy nagyot, és eldöntöttem: Ami van megy, és jön az új. Festés, parketta, új bútor, meg minden, ami kell.
  Tavaly ugyan a gépasztalt már lecseréltem, de most már úgy vagyok vele, hogy külön festeni, aztán majd egyszer bútor, aztán majd egyszer a többi, sokkal macerásabb, mint egybe letudni az egészet.

  Viszont sajnos nincs túl egyszerű dolgom. Konkrétan a szoba nem nagy. 4.20x3 méteren meg elég nehézkes elrendezni mindent, hogy passzoljon. Úgyhogy most megy az agyalás ezerrel. A legnagyobb baj meg ott van, hogy rendben, hogy bemegy az ember a boltba, megnézi a bútort, tudja a méreteit, és tudja a rendelkezésre álló terület adottságait, de valahogy a boltban nézegetni a kompletten összerakott szobákat egész máshogy mutat, mint itthon nézni a szobát és beleképzelni.

  Folytatás...

  Barthezz2 5 éve 0

 • Egy kis plusz..

  Nos, végül csak rávettem magam, és rendeltem egy ilyen szörnyet a telefonomhoz. Érdekesen fog kinézni, az biztos, de remélem legalább bírja is. Holnap kiderül..

  Barthezz2 5 éve 17

 • Veletech 2012 szubjektiv

  Csak egy kis szubjektív bejegyzés, erről-arról.. Képek este, ha igénylitek Van mar pár:)

  12:30
  A myphone standon hallottam érdekességeket..

  Egy ott álló srác szerint a Windows Phone le akarja lopni a Google Play-t, merthogy futtathatóak lesznek az apk cuccok, sőt, mar most is azok.. Hm..
  De a standon álló embertől is hallottam valamit, amiről meg nem tudok, szerinte az android 5 dual boot lesz. Nem tudom, mi igaz ebből, csak elkaptam a beszélgetést

  Na irány myphone prezentáció.

  Myphone-os csóka nem jött el, Bocha tartja.

  13:25
  Az imént tartottam egy rögtönzött bemutatót a win8 hagyományos pc-n való használatáról, úgy tűnt kicsit sikerült meggyőznöm a mellettem állót, hogy nem lesz az rossz:)
  Előtte meg a Nokia standon segítettem ki a hölgyeket, egy feléjük irányuló kérdésben(nem buktattam le őket :P ), a wp kapcsán.

  Ez van, ha sokat olvas mobilarénát az ember:) Be kellene állnom lassan egy stand mögé:D

  13:50
  Sokan vannak, legtöbb stand tele. Bar nagyjából mindenhol jártam már.
  Lassan Mobilaréna előadás, kíváncsian várom:)

  Folytatás...

  Barthezz2 5 éve 21

 • Flash player, én így szeretlek..

  Neteztem, illetve csak neteztem volna az előbb..

  Mikor bekapcsoltam délután a gépet, jött nekem egy kis ablak, hogy Flash player ápdét van vagy mi. Hát felraktam. Hiba volt..
  Olyan szinten szétakasztotta az egész gépet egy nyamvadt opera, mintha minimum 3 crysis futott volna egyszerre.

  Részemről velkám html5(vagy bármi más)!

  Barthezz2 5 éve 6

 • 24 óra

  ..azóta vagyok fent. Nem először, de ez most borzasztó volt..

  Pedig igazából tökre nem csináltam semmit. Na jó, ültem a gép előtt, gyűjtögettem ezt-azt, ehhez-ahhoz, jártam a fórumot, meg írogattam ezt-azt. Szólt a zene, aztán nagyjából el is ment a nap, este meg irány melózni. Erre rákészültem azért egy 1-2 órás délutáni szusszanással, de mégis beteg lassan telt az éjszaka. Éjfélkor már arra lusta voltam, hogy egy cigire kimenjek.. na jó, azért kimentem..

  Case closed, megyek aludni..

  Barthezz2 5 éve 13

 • Mobile Meeting 2011

  Nos, én már úton is vagyok pestre, így kora reggel. Kicsit korai, de inkább mint elkéssek, meg ha már felmegyek, szét is nézek. Nem mostanában voltam amúgy sem..

  Azt nem ígérem, hogy élőben közvetítek itt, mert csak egy mobil van nálam, a nap hosszú lesz, a töltő meg otthon, de néha ha valakit érdekel írhatok infót az otthonmaradottaknak, hogy épp mi van. Azt nem is tudom, hogy valaki tervezett-e ilyet, vagy esetleg az MA csinál-e valamiféle közvetítést, ha igen, ez a post marad nekem:D

  Ja majd elfelejtettem. Ezt a bejegyzést a volánbusz wifi-je támogatta:D

  13.15: sorbanállás..

  Barthezz2 6 éve 2

 • Nem szép dolog a káröröm..

  ..de a mai nap után élek vele.

  Egyik munkatársam már korábban is említette, hogy gondja van a gépével, mert a microsoft azt mondja neki, hogy "nem eredeti windóz". Hát mondom ja, akkor lehet meg kéne venni :D
  Ma újra előjött a téma, én csak anyit tudtam neki mondani, mint korábban: spóroljon rá. Crack nálam nem játszik, abban nem segíthetek.. ~25k, csak egyszer kéne megvennie, és nincs szívás aktivátorokkal.
  Erre mondja, hogy ami neki kell, az nem annyi. Mire elkezdtem volna mondani, hogy felesleges otthonra ultimate, arra közölte, hogy segáz, most érkezik neki az ultimate black. Ez jobb, most adták ki. Na ennél a résznél már szóhoz se jutottam :DDD
  De még nincs vége..

  Ezután szóba került a hw beújítás. Mondta hogy vesz ezt-azt, a vga-ja csak 512-es(mert ugye ez a lényeg.. De azért 3D-s, a 3D mozit ezért tudja) így azt is akar.
  Nade a lényeg, hogy hamarosan az egészet cseréli majd, mert jön a win nyóc, ami már sokkal jobb, mint a seven, és nem kell hozzá bios, így új gép kell:DD
  Már nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, így széles mosollyal bólogattam..

  Barthezz2 6 éve 26

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.