Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Nem tudom mennyire szép vagy csúnya de nekem elvette az irányítás a kedvem a játéktól
Ebből kifolyólag meg sem vásároltam ( lehet megfogom ) . De míg itt a fórumon nem olvasok olyanoktól dicsérő ódákat a játékról akiknek adok is a szavára (ismerem innen onnan toltuk egymás ellen a játékokat) addig nem valószínű.szerk:
Steady nem kell reszketnem mert nem nagyon izgatnak mások körei míg élvezetemet nem lelem a játékban

De tudjuk ,hogy te hozol rajtam minimum 2 mpt
Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED monitor topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Macska topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Kingston HyperX Fury DDR4 16GB ram
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebből kifolyólag meg sem vásároltam ( lehet megfogom ) . De míg itt a fórumon nem olvasok olyanoktól dicsérő ódákat a játékról akiknek adok is a szavára (ismerem innen onnan toltuk egymás ellen a játékokat) addig nem valószínű.