- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
toza
senior tag
udv.. samsung np300e5c laptopnal a fan bekapcsolas pillanatatol 100% on porog..
speed fanban sem allithato.nem latszik..mi szallt el ?!mit lehet ezzel kezdeni?!koszonom
-
nahunn
tag
Valakinek sikerült már megoldani a laggelő ASUS K52-k kérdését?
-
The DJ
addikt
válasz
amdathlonxp #15584 üzenetére
Ha nem lesz jobb ötletem, akkor marad ez, kérdés, hogy elvállalja-e innen valaki és ha igen, akkor mennyiért
Esetleg privátban jöhet ajánlat, ha valaki szeretne foglalkozni vele.
-
The DJ
addikt
Valaki szánjon már meg és segítsen rajtam (ha tud)
Asus X53E laptop, a tápcsatlakozó középső pinje kettétört hátul, még az alaplapra forrasztás előtt, cserés lenne, de én ehhez kevés vagyok és felszerelésem sincs hozzá, holott pár százt forintos tétel ebayen maga a tápcsati és gondolom a meló sem több fél óránál. Viszont ez párom gépe, fél éve áll a szekrényben, szeretném meglepni vele születésnapjára, de elküldeni se küldhetem el, mert egyrészt úgy félti, hogy nem bízhatom postára/futárra, másrészt pedig észre is venné.
Nincs valakinek hozzá való alaplapja esetleg?
MB ver: K53E (ha jól emlékszem rev 2.1, de ez gondolom lényegtelen) Tehát a K53 alaplapja is jó hozzá, ha nem tévedek.
X53E-SX2137D, 2012-06-os gyártmány.
Vagy kifizetem a hibátlan alaplapot, vagy boltolunk, én elküldöm a tápcsati hibásat és ráfizetek megbeszélt összeget még pluszban. A lényeg, hogy ez fontos lenne és elég sürgős is, ha bárki bármilyen módon tudna segíteni vagy ötletelni, hogy honnan találok bele hibátlan alaplapot, akkor örömmel venném a tippeket.
Ebayen néztem, horror árak vannak, még kínából is, 1 hónapot meg amúgy sem szeretnék már várni ezzel.
Köszönöm
-
laika1200
csendes tag
Fiolával vagy anélkül? Ha fontos akkor holnap ékszerész mérlegen mérek neked egy 25k-s pakkot
Compaq Presario CQ61, intel+nvidia. Csak a töltő aljzat melletti led világít, ha ráindítok kb. 5mp múlva az is kialszik. Meg tudja valaki mondani hogy a töltőáramkörön melyik fetet érdemes ilyenkor cserélni? Kettőt levettem, mérve jók, de a többihez ma nincs idegzetem.
-
Timre
csendes tag
Sziasztok.
Nincs valakinek táblázata a BGA golyók súlyáról?
pld 25k 0,5 golyó. -
válasz
E_richard #15575 üzenetére
Egy emag nevű mosófolyadék, izopropil alkohol és desztillált víz keveréke ajánlott a mosóba, de ha nincsen benne víz akkor igazából az a tuti!
A mosó felfűti a benne lévő löttyöt és nagyon finoman ultrahangon rázza az egész kádat a piezzo.Szóval így működik, ha letelt az optimális mosási idő amit a mosó elején állítasz be, akkor utána le kell csepegtetni a mosott PCB-t majd sűrített levegővel kifújni az alkatrészek alól a mosófolyadékot mert nem szerencsés ha ott párolog el...
Ennyi
-
E_richard
csendes tag
Üdv.
Kérdeznék erröl az ultrahangos mosásról...hogy kell ezt elképzelnem?
Egyben bele van rakva az alaplap a mosóba azt annyi?
Utánna hogy szárad,Vagy kell vmi spec folyadék? -
válasz
d3lete #15571 üzenetére
Nem fut le a handshake és nem "indul el" a kártya.
1,
Tépd le róla a BIOS-t és írd meg újra.HA van a PCB tetején kapcsoló akkor vigyázz 2 BIOS-a van, mert van backup BIOS is rajta! (ha referencia)
2,
GPU hiba, mint minden VGA kártyánál a GPU-ból jövő visszacsatolásnak meg kell lennie, különben nem ad kakaót a tápáramkör
3,
Nagyon ritkát a tápvezérlő száll el, de az látványos. Ha a kártyát megfordítod a 8105-ösökre (ha referencia) mérj rá mert azokat szokta kipukkantani... -
d3lete
aktív tag
Sziasztok! Van nálam egy r9 290 vga.
Nem ad feszt a gpu nak. Se a memoriaknak.
Gepbe teve hideg marad minden. Mintha benne sem lenne.
Valaki tudna mondani valamit hol induljak el? Vagy találok e hozza kapcsolási rajzot?
Zárlatot nem mérek. Földhöz a 12v 2.9ohm ha levalasztom a gput 56ohm.
A gpu vss vddc pontjai között 1.9 ohm van egy masik radeon gpu nak is ugyan ennyi az mukodik. -
zorroka74
csendes tag
válasz
martonmiklos #15569 üzenetére
az alsó és a felső is zárlatba ment.
-
zorroka74
csendes tag
Sziasztok.
Egy problémára keresek ötletet.
Adott egy Lenovo g580. Másfél hónapja volt javitva egy helyen, egy napot bírt.
Jó helyen javították látszott, az 1V vezérlésnél cseréltek Fetet.Amikor hozzám került kiderült a proci zárlat, fet kuka.
Cseréltem , tökéletesen ment eddig. Most itt van Újra , ugyan ez a gond, Fet zárlat, Proci kuka.Mi lehet az oka hogy kiveri ezt a vezérlést.?
Most tesztnek lecserélem a vezérlőt is. -
Kemotox75
csendes tag
Sziasztok!
Hozzám került egy Asus X53S nevű rosszindulatú kis sz@r. A hiba az, hogy teljesen rapszodikusan lefagy akár 5 perc használat után, akár 15 perc használat után. Van valakinek ötlete, mit érdemes megnézni rajt?
Help!!!!! -
martonmiklos
tag
Próbálkozott már valaki NVIDIA VGA-s lap UMA-sra alakításával? Van itt egy ezer éves HP DV6000 AMD-s hulladék. Új BGA árát nem éri meg, viszont a VGA-t A) resetben tudom tartani B) le tudom verni. Kell e valami speckó BIOS mod vagy bármi ahhoz, hogy a C51 képet adjon az LVDS kimenetre?
-
tibke328
újonc
Sziasztok!
BGA cserére keresnék egy illetőt. A jelenség hogy kb 1.5 éve fekete kép fogadott, újragolyózták(elvileg), most novemberben ismét elromlott, hajszárítós melegítés meggyógyította, tegnapig ment. Ma ismét megkapta a hajszárítós kezelést, most ismét működik.
De kicsit unom már.
NVIDIA GF-GO7600-N-A2 a kártya. Valaki elvállalná emberi össszegért? A chip 10 ezer ft hozzá.
Köszönöm! -
kyle_
tag
Üdv a Tisztelt Kollégáknak!
Olyan kérdésem volna, valaki esetleg foglalkozik micro usb cserével mobiltelefonban?
Egyik ismerősömnek kellene egy overmax vertis 4010-ben cserélni
Köszönöm a segítségeteket! -
E_richard
csendes tag
Üdv!
Ki látott már ilyet?
Adott egy hp dv6000 G86-730-A2 vga chippel, megy egy darabig aztán ha nagyon melege lesz vagy épp olyan kedve akkor leáll és/vagy restartol. chipp csere után G86-731-A2 el sem indul csak power gomb megnyomásáig fel villannak a ledek aztán semmi életjel.. ahogy visszaforrasztom a régi 730-as chippet megint indul.. ( már 4* golyóztam újra, és mindig ez a hiba) régivel megy de az elvileg hibás az újjal el sem indul..
Valakinek valami tipp?
Már nem is a gép "értéke" miatt kihívás hanem nagyon bosszantó -
Benji77
aktív tag
Valaki tudna segíteni egy RGH-s Xbox 360 original nand visszaállításával kapcsolatban?
-
zorroka74
csendes tag
Mindig éreztem hogy rossz a forrasztási teknikám.
De végre egy videó, amitöl mindenki egy szintet fentebb léphet.
Itt van végre a kocogtatásos forrasztás!!!
[link] -
Hequila
őstag
DELL N5010, HD5470. Hidegen van kép, melegen csak csíkok. VGA chip lehet? Mipízír javótható, ha igen?
-
d3lete
aktív tag
Sziasztok! AMD tahiti! 7970 215-0821060 gpu-t keresek golyózva.
Akinek van írjon PM et.
Köszönöm! -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
KillHates #15549 üzenetére
Elméletileg a szemcseméret alapján max 0.5 ös t lehet vele csinálni bár oda a gyártó is kérdőjelet rakott...
0.5-0.6 nál jobb ez mint a golyó ?ui maradjunk annyiba hogy a megadott szemcseméret értelmezhetetlen Pasztaszemcse mérete 25...45?m
ja mikron ,,,,korán van még#15550) RoboGuru Én akárhogy nézem nem találom a hibát
(#15548) kris54 Köszi
-
RoboGuru
tag
válasz
amdathlonxp #15547 üzenetére
A kis kőmüves Kelemen, de azért látszik hogy dolgozott már majterrel, nem úgy mint itt
-
válasz
Ez oké, mert valami 0.6-os chippel dolgozott. De megnézném ezt a mutatványt egy HM57-es 0.3-as stencillel is...
-
kris54
csendes tag
válasz
Hali
Ilyen [link] -
amdathlonxp
aktív tag
-
Rics22
tag
válasz
laika1200 #15543 üzenetére
Örülök neki,hogy elküldtem a válaszban a telefonszámom plusz címem
ha figyelmesen nézed/nézitek,akkor látható,hogy a régi ph-ról való átállás óta Nem működik jól a PH! (marhára idegesítő tud lenni példának okáért egy ilyen helyzetben
... )
Pl belépek,de mégsem...vagy hibával visszadob. Aztán nálam elküldi az üzenetet,és mégsem küldi el...
Nagyon egyszerű,ezen okból ott a szépen és jól működő gmail címem,ami nem viccből van kint,óránként csekkolom,telefonról,tabról is bevan jelentkezve,szóval ami oda jön,azt olvasom is esélyesen
Ez nem csak neked szól,a többi komoly üzletembernek,vevőnek is(akik választ azóta sem adtak...) sajnos nemtudok ezzel a hibával mit tenni,se a modik,állítólag.
Vagyis de,nem lépek be,marad a többi apróhírdetési oldal...csak arra meg nem visz rá a lélek,miután egy "konzol" fogalmat órákig kell magyarázni a karakumpusztai jóskánakbontott noti cucc meg annyit takar,hogy Műanyagok,ház,zsanér,kb egy noti bontónyi webshopos cucc(ˇ~1000db,) plusz kb 4 nagy doboz hibás,bontott/hiányos lap,aoyue 909...stb
Ezekre,meg a pákára,többi cuccra írtam,hogy nyilván a 300ba nincs benne. Akinek van ideje erre,az szép pénzeket kihozna már csak a lapokból is(van rengeteg töltés/csati hibás,sérült lapon működő rs780-880,és sorolhatnám.A töltőket csak külön fejezetként írom ide,nagyjából 20-25db jó/új/pár db dobozos bontatlan dell acer hp töltő is akad,Ezek csak akkor mennek,ha kapok egybe az összes létező cuccra egyben egy jó árat/erősen kétlem/
Tehát mégegyszer evríbádi! Ha nem írok,nem léptem be,nem megy válasz,akkor legyetek szívesek dobni egy mail-t! Nem ma kezdtem ph!-n nekem nincs érdekemben mással kiszúrni vagy regéket mesélni a semmire.
ez a nick számomra többet ér mint Fecó barátunk Bimmere
-
laika1200
csendes tag
válasz
Rics22 #15542 üzenetére
Félre ne érts, nem akarok veszekedést kirobbantani, de komolyabban kellene venni a privát üzeneteket, hamarabb találnál vevőt.
Én 2015.11.26-án már írtam neked privátot, amiben jeleztem hogy a BGA géped ugyan nem érdekel minket, de a "veszélyes hulladékra" vevők lennénk. Leírtam hogy főállásban (is) dolgozok, elfogyott az éves szabim. A kollégám viszont heti rendszerességgel jár felétek, beszalad, megnézi hogy mid van, mennyiért adod. Ha érdekes a dolog akkor a következő hétvégén beülünk a puttonyosba és viszünk mindent ami megtetszik és amire meg tudunk egyezni. Leírtam hogy ha ez így rendben van add meg az elérhetőségedet, ha nem tetszik a dupla látogatás akkor küldj képeket és árakat. Ebből úgy gondolom kikövetkeztethető hogy kisteherrel hétvégén nem akartam esetleg potyára 400 km-t autózni, (bontott noti és bontott noti között is nagy különbség van ám, a műhelyfelszerelés sem mindegy milyen) családom is van, örülök ha velük lehetek.
Na ha arra az üzenetre valami választ vagy legalább pár képet küldtél volna (a notiknál ...ft/köbméter és így néz ki jelleggel) akkor most csak a BGA gépet árulnád (de lehet evés közben jön meg az étvágy alapon arra is megalkudtunk volna, tartalék gép mindig jól jön). Ez most azért verte ki nálam a biztosítékot mert már nincs meg a kisteher, erre megint kezded árulni a cuccaid... és a bontott noti problémánk azóta sem oldódott meg. - Bocs, most néztem vissza, privát beszélgetésben voltunk és 2X írtam, válasz nem jött.
"KP-ba az alap kezdő ár 300körül van" Ezt hogy érted? "kezdő készlet ára" vagy ez az induló ár amiből esetleg alkudni lehet?
-
Rics22
tag
Hali, BUÉK!
Aki keres bga gépet,felszereléssel,bontott notikkal (1000db +) nálam kapható.
Kevés üzemórás HONTON 390-es /nincs elégve a fej,nincs ráégett flux stb)
a komolyabbnál komolyabb érdeklődők hada közt a gyári doboz már elveszett,épp egy szépséges kölyök amstaff élvezi téli menedékként,de igény esetén kutyaház formájában még az Origi doboza is megtekinthető,garantált 1 gazdás keveset használt gépDobjon egy üzenetet akit KOMOLYAN érdekel,aki csak szórakozik,az meg se keressen...kb 10 "tuti megyek,a kollégám megy,már veszi föl a feleségem a pénzt" emberkék ne... plusz potyára nem tanítok be senkit !
HA van is rá keret,tényleg akarod is csinálni,szívesen segítek,az én eddigi nagykeres kontaktjaimat továbbadom,plusz nagyjából fix megkeresést is tudok adni...szitából szinte minden, Mobil,konzol,laptopKP-ba az alap kezdő ár 300körül van,de megbeszélés szerint bárhogyan alakítható az ár
és külön köszi mind a 3 itteni tagnak,aki elkérte a számom,hogy hozza a tuti vevőt ... -
nahunn
tag
válasz
amdathlonxp #15536 üzenetére
persze, de egy ilyenre amúgy is szükséged lesz mert golyózni ezzel tudsz,
ha veszel komplett gépet is:http://www.ebay.com/itm/Stazione-di-saldatura-AOYUE-968A-/261636703227?hash=item3ceac343fb:g
dkAAOSwrklVT3c9
én a páka részével is elvagyok, az nem a legjobb de azért lehet vele dolgozni
-
chipkonzol
csendes tag
válasz
amdathlonxp #15534 üzenetére
Látom gépet akarsz venni?
Én személy szerint az IR360Pro-t ajánlom, egyszerű de nagyszerű. -
nahunn
tag
válasz
amdathlonxp #15530 üzenetére
mindennel együtt 100 alatt van bőven
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
chipkonzol #15533 üzenetére
Üdv van nálam több is van magyar is..
[IR6500]. kapcsolatban vélemények?
-
chipkonzol
csendes tag
Sziasztok!
ASUS X51RL -hez keresek működő billenytűzetet.
Előre is köszi a válaszokat
-
Zoli986
tag
Ha valakit esetleg érdekel kezdő szett:
[IR6500].
Ajándék ónszívóval. -
zorroka74
csendes tag
Sziasztok.
BUÉK.SMSC MEC1310 nincs valakinek kéznél.
bontott is jó ha jó -
nahunn
tag
válasz
amdathlonxp #15528 üzenetére
én az elmúlt 4 évben ezres nagyságrendben cseréltem le chipeket egy aoyue 968-al, kombinálva egy philips grill alsó fűtéssel
megtehetném hogy veszek egy bármilyen gépet, de ez annyira jól működik, hogy nem fogok soha átállni másra -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
KillHates #15525 üzenetére
Üdv engem is érdekelne milyen gépet ajánlanál kezdetnek,olyat ami használható de mégis a legolcsóbb kategóriába tartozik...
Főleg saját használatra nem ipari méretekben gondolkodok...esetleg használt gépet hol érdemes keresni,ha van ilyen tipped azt is megköszönném..
-
d3lete
aktív tag
0.5 olmos gólyót keresek megvételre. 50k-t vagy 25k
-
bander91
csendes tag
válasz
KillHates #15523 üzenetére
A fentebb említett 560 + ÁFA val szemezek, csak hobbi célra kicsit húzós a 700ezer. Gondoltam tudtok valami használhatót ajánlani amit esetleg Ti is használtok, tehát kipróbált. Nincs bajom a kínaival sem, ha használható. Nem akarok automatát. csak legyen rajt előmelegítős rész lefogatás stb ilyen alap dolgok. Illetve ami a legfontosabb, hogy széles körben tudjam használni notebook és konzol körében.
Arra is gondoltam kéne egyet építeni, de mélyebben nem néztem utána ennek a lelki világának, hőprofiloknak, milyen teljesítményt kell tudnia mind előmelegítés mind hőmérséklet szempontjából stb.
-
bander91
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek belevágni hobbi szintű BGA-zásba, tehát nem nagyüzemben, de mégis profi módon.
Tudnátok-e ajánlani valami elérhető árú, de mégis jól használható bga forrasztóállomást erre a célra?
Nem kell feltétlen újnak lennie.
Ha tudtok segíteni köszönöm szépen
További jó fórumozást. -
f27
senior tag
válasz
DisRespect #15515 üzenetére
-
válasz
DisRespect #15508 üzenetére
Ha teheted akkor bargraph-os multimétert vegyél, jól tud jönni, mikor matatással keresed a hibát.
-
f27
senior tag
A moso megiscsak elado.
A majdnem vevomnek nemjottek ossze a dolgai. -
fero02
nagyúr
válasz
DisRespect #15510 üzenetére
-
fero02
nagyúr
válasz
DisRespect #15508 üzenetére
Biztos, hogy mindent? A tuti bónusz, minden kérdést megoldó külsős eszközt is?
-
netzoli
tag
válasz
DisRespect #15506 üzenetére
Próbáld meg az 123-at... Komolyan
-
Benji77
aktív tag
válasz
DisRespect #15504 üzenetére
Nálam 188188 a jelszó.
Keep on-Keep off felfoghatjuk pause kapcsolónak is
Program közben így el lehet nyújtani a profilt. Én sűrűn használom. -
válasz
Pallle37 #15497 üzenetére
Azt hittem, hogy már megjött az eszük és nem 700 ezerért árulják, hanem levitték 200-ra...
Bátorkodom megjegyezni, hogy ennyi pénzért nálunk már kapsz egy PLC vezérelt érintőképernyős, kamerás, 3 zónás, meleglevegős patent rework állomást:
Igaz, hogy egyben kell kiperkálni és nincsen hozzá mézesmadzag (golyók, meg szerszámok) de ez egy egész más történet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest